1462
  • Braikingboss
    Engem most nem enged be. Én úgy tudom hogy hétfőn egész napos karbantartás van talán kedd délután 5-6 ig pontosan nem tudom. Át kell nyálazni fórumot :D
  • j0nNyKa
    most ezzel a bétával mi az úristen van? olvasok 1-2 helyen olyat, hogy csütörtöktől vasárnapig tart, vagy keddtől vasárnapig tart, vagy mizu?
    mert perpill engem beenged, és lövésem nincs, mi az igaz :)
  • krisz073
    Sajnos nekem a Péntek-Szombati teszt alatt kb. 3 percet sikerült játszani, ettől függetlenül én is beruházok megjelenéskor + öcsém is jön!
  • Braikingboss
    Persze Dominion oldal.
  • Braikingboss
    Mi hárman játszunk együtt. Alapítunk majd klánt aztán jöhet privátban a karakter nevek aki be akar lépni.

Amúgy szerintem engem már meggyőztek hogy megvegyem ezt a játékot :D
  • krisz073
    Azért ha a tavaszi megjelenés igaz, akkor lassan kellene valami élet egy rajongói oldalon :)
    Én a pre order box-t várom ami az NCSOFT játékok megjelenése előtt mindig aktuális.
  • j0nNyKa
    akkor én azt mondanám, hogy korai még ilyesmiben gondolkoznod, majd a megjelenés közeledtével (illetve egy esetleges open beta környékén) _talán_

egyébként ahhoz képest, hogy engem mennyire nem érdekelt a játék, ahogy játszom egyre jobban látom a pénztárcámból eltűnni a havidíjat.. komolyan iszonyat kellemes az egész, csillagos 5ös hangulattal, úgyhogy lehet engem is érdekelni fog egy ilyen klánosdi
  • krisz073
    Szép kerek mondat lett :) a nagy az nem kell oda :D
  • krisz073
    Sajnos a Magyar rajongói oldalon nincs sok nagy élet :(
  • j0nNyKa
    áh, legjobb tudomásom szerint vagyunk kb. ketten bent :)
    esetleg próbáld meg a bannerben a magyar rajongói oldalt, ha valahol alakult már ilyesmi, akkor ott
  • mnorbi2
    Van nekem is rendes betam, van magyar guild vagy közösség , csatorna ? :D
  • j0nNyKa
    minden crafting prfession-höz tartozik egy-egy külön talent fa, ha jól néztem
    ezen kívül van az ability-k mellett is ez az új fül, ami... hát kiderül, még dolgoznak rajta, valamiféle talent fának tűnik igen

volt most alkalmam kipróbálni a housingot, hát iszonyat fun, és tökéletes money sink

a hoverboard mount, amit ugye a bétázók megkapnak, 5 aranyért beszerezhető (nekem 14 szint alatt kb annyi jött össze, nem tudom, elvertem házra )
  • j0nNyKa
    visszalőttem kezdetlegesen a topic dizájnt, szóljatok már plz ha lassú / szar, köszi

stream on mellesleg
  • devlking
    Hopp, nem is tudtam, hogy lesz talent rendszer is benne. Zsír.
  • j0nNyKa
    elkezdtem beírni hogy ez miért marhaság, aztán rájöttem hogy fölösleges
  • Anthrax
    hogy lássák mi fog történni startnál :P
  • Nephin
    Ugye tudod, mi a stress test jelentése?
  • devlking
    Pedig a végére reggel már egész jó volt, de akkor biztos csak azért mert mindenki lelépett már a sok szarakodás miatt. :p
  • roland4
    fos lagg játszhatatlan!
  • devlking
    Hörcsög nagyon tekeri a retrieving characterst.. aztán kivág :D
  • Anthrax
    ja ,kijavították,most már üzenet nélkül dob ki loginra :D
  • j0nNyKa
    de csak kikapcsolt megint a stream valamiért

most rájöttem jópár dologra craftinggal, nagyon faszántos az egész, csak 2 furcsaság van:
    - a legalapabb receptekhez is kell mindhárom gyűjtögető skill, amiből max 2 lehet bent nálad, illetve ésszerűen csak 1
    - viszont mivel a gyűjtögetés az tulajdonképpen a különböző node-ok megtámadása, így simán lehet autoattackkal "farmolni" a gyűjteni való dolgokat (annyi hogy ha nincs kiválasztva aktív crafting skillnek az adott gyűjtögetés, nem látszanak a minimapon a hozzá kapcsolódó node-ok)
    ez a fenti valszeg bug, mert pl. a petek is megtámadják az általad bányászott node-ot, ami viszont megszakítja a bányászást, totál weird
  • torrente111
    hát nem sokáig toltad ))
  • j0nNyKa
    megint megy a stream, most megpróbálok kicsit belemélyedni a craftingba
  • Anthrax
    viszont tetszik,hogy egyáltalán nem akarják komolyan venni játékot fejlesztők és elmennek minden szempontból humor felé
  • j0nNyKa
    megy a stream
  • devlking
    Én lvl2-ig is eljutottam.
    De elvileg kijavították a dc bugot, úgyhogy este jó lehet.
  • Myselor
    nem erről van szó csak ennyi erővel olyannak is adhatná aki megköszöni de lényegtelen mit számít ez már végülis
  • Anthrax
    Nem mind1 ? ugyse tudsz belépni játszani ? Elvitte és kész. . Stressz teszten vitázni, mikor arról szolt hajnalban is a dolog,hogy folyamatos connection lost és töltő képernyő vége bámulás néha bejutsz karakter generálásig.
  • Myselor
    ezért nem értem miért csak behányni kell ide oké az övé meg semmi közöm hozzá,de legalább privátba jelentkezőnek aki meg is köszöni,most biztos mert irigy vagyok azért mondom de nem csak bunkóság szerintem.
  • j0nNyKa
    ma stream menjen?
  • BoneDragon
    Legalább köszönte volna meg az illető.
  • Anthrax
    Kipróbáltam stressz testet, karaktergenerálásig jutottam :D
  • kemotox
    Valaki gyorsabb volt nálad. Amúgy csak azé raktam ide ki mert nekem sajnos nem lesz rá alkalmam, hogy toljam, és nem akartam, hogy kárba vesszen a kúúcs
  • devlking
    Ahogy nézem, ebből a stress testből nem sok játszás lesz...
  • Nephin
    :D
  • BoneDragon
    Bumm és aktiválva van...
  • kemotox
    G3Q7-CJ7R-T5VG-K4UZ-33DN Aki kapja marha.
  • kemotox
    Cső emberek, mikor lesz a stressz teszt?
  • j0nNyKa
    = kiírást, és ja, bízzunk benne :)
    btw le a kalappal az előtt, aki fenn marad 2 és 6 között szopni (mer ugye a stressz teszt az általában olyan jó stabil dolog, semmi lag, semmi dc)