7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#6218 Steamen a Game of the Year 11 euró ! -
#6217 Igen csak az alapjáték elveszik és csak azt adja hozzá ami nincs meg neked ! -
#6216 Ha most megvan a Borderlands 2 Steamen, és megveszem ugyanerre az accountra a Game of the Year editiont (vagyis a kódját), akkor azt tudom majd aktiválni? -
Tiny Tina's Tea Party - a fenti szereplőkkel - három részes.
Érdemes, főképp, ha értesz angolul is. -
#6214 Tuti. :D -
#6213 Még mindig tud újat mutatni a játék. :D -
#6212 ó, ezt még sose vettem észre 2 év alatt :D -
#6211 Ugyanazon a pályán belül csak átrak utazáskor. -
#6210 magic? :D
-
#6209 Itt van egy rakás kulcs, aki lemarad volna valamelyikről. -
#6208 Köszi szépen! -
#6207 pc:
3 Golden Keys WJCT3-6RR6J-9KB65-3JB33-36WTB
3 Golden Keys WJW3T-BS6FJ-9536W-BTJJ3-3WKCZ
3 Golden Keys C3WJB-W9RR3-ZW3XW-3JTB3-FBJBR
5 Golden Keys CJCBT-X6HW3-ZCTR5-3B333-B6JCC
5 Golden Keys C3CT3-9FH6T-HCJRC-BB3TT-33TXR
5 Golden Keys CBCB3-XRHFJ-9CJ6K-JTJJT-9JS6T -
XRV #6206 Én mindenesetre nagyon várom, sőt inkább várjuk. Az egyik ismerős pl már nem is kezd új karaktert, míg ki nem adod a magyarítást. Igaz ő abban a hiszemben van, volt, hogy március, április táján, meglesz. Most már június van. GOTTY Edition is kint van, és az utolsó DLC is.
További fordításokat, és mielőbbi kiadást -
#6205 "nem kell beledőlni saját kardodba és mártírt csinálni magadból!"
Látom, remekül tudod félreérteni a másikat, igaz, ez nem is művészet.
Ettől függetlenül, tartom magam a korábbiakhoz. -
raja #6204 Nem tudom melyik mondat volt számodra sértő, de lelked rajta!
Egy egyszerű kérdésre nem kell beledőlni saját kardodba és mártírt csinálni magadból!
Most már tudjuk,hogy csinálod.Pont. -
#6203 Tudod, nem lehet mindenkit egyformán kezelni ... 80 levél, 80 ember ... ha 10-ből 8 felhúzott sem lehet a többi 70-et ugyanazzal a mondattal elintézni :)
Persze tudom, ez a legnehezebb része az emberek között kommunikációnak :D
Na meg ugye rengeteg honosítást el lehet érni készülte közben is, ehhez van szokva a nép ... és a nép mindig is a szokások rabja volt :D -
#6202 Ha csak egy ilyen hozzá(m)szólást kapnék, / kaptam volna az elmúlt években, vagy csak az utóbbi fél évben - többek között: "kétségbeesetten" akaró alapjáték magyarításról, miközben még végig sincs tesztelve -, akkor szavam sem lenne.
De például 1,5 hete, mikor felnéztem a freemailre, közel 80 darab, magyarítással kapcsolatos e-mailt kaptam [ami részben jól esik, de hidd el, a nagy részük egyik-másik projekt "nem baj, hogy nincs teljesen kész, de küldd el lécci"-típusú volt], és azért néha sok tud lenni az ilyen.
Megedződtem már a 14 év alatt, de van, amikor már sok.
Rövidre zárva: nem magamnak csinálom / készítem a honosításokat [akkor ugye nem is lenne rá szükség, mert így-úgy, de azért eljátszogatnék én angolul is], és a "Borderlands 2" teljes honosítását sem csak személyes gyűjteménybe szánom - ahogy az első részét sem tettem. -
#6201 No para Myke, csak hát mindjárt két éves a játék és hamarosan itt a következő rész is :)
Sokan várják már nagyon régóta a magyarítást ... de ha csak a magad szórakoztatására csinálod, semmi gond, csak akkor a folyamattal kapcsolatos infókat is vissza kéne tartani, hogy ne reménykedjen a nép :D
Baromi sok hozzá a DLC, amik megjelenését ráadásul jól elhúzták ... lehet ilyen projekteknél érdemesebb tartani a sorrendiséget, de hát igazából ez is a Te döntésed, hiszen Te csinálod, és elsősorban Magadnak :)
Mondjuk nem mintha olyan bonyolult lenne ez a játék, hogy fordításra szorulna ... sőt, kifejezetten egyszerű.
Mindenesetre dicséretes amit csinálsz, szóval ezt ne kritikaként vagy bántásként fogd fel ... és mások 'kétségbeesett' kérdéseiben, megszólalásában se mindig a bántó vagy sértő hangnemet próbáld meg keresni, vannak akik számára nem feltétlen úgy értelmes valami, ahogy neked ... vagy Nekem ... vagy bárkinek :) -
#6200 Nem adok ki félig-háromnegyedig kész munkát a kezemből. Pont.
Nem untam meg a fordítást.
Ahogy az 1. rész esetében is, a Borderlands 2-nél is csakis a GOTY változathoz adok ki magyarítást.
A továbbiakban mellőzd ezt a hangnemet! -
raja #6199 Tud valaki valamit a magyarításról?
A fordító honlapján féléve semmi nem változik!
Miért nem lehet kiadni 80%-an ha már megunta a fordítást!Addig is menne a tesztelés míg megjön a kedve. -
#6198 Remélem megoldják, még nem sikerül :)
Nekem már csak a Psycho pack hiányzik ... de mivel nem vagyok oda a kariért, szerintem kihagyom. Így is végig csak egy karival játszottam, és nem is nagyon akarok újat kezdeni. -
#6197 Nekem is így volt egy napig szőröztek vele,de jött az e-mail,hogy minden rendben levonták a pénzt és megkaptam a kódot is. Nekem már csak a HEADHUNTER 3 ... (nemtommi) nincs meg a a Borderlands 2 játékomhoz. -
#6196 Én megvettem a két utolsót, előbb az 5-et, az simán megadta, aztán a 4-et, amire viszont nem adott kulcsot, bár a PP a pénzt lehúzta ... ezt írja az oldalon: Processing Purchase, Check Back Later.
Remélem nem vész el az éterben. -
#6195 persze, Steamworkös, szóval jó ez mindenre :D
épp most nyomtam végig, ~2 óra, egy kis humorral fűszerezve -
#6194 Ez jó Windowsra is? -
#6193 Én is ráugrottam, köszi szépen. -
#6192 Borderlands 2: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax 1.49 USD (nekem 345Ft-ot vont le a bank, ennyit ez simán megér) -
#6191 BL2 GOTY akcióóóóóóó
2500Ft (8,25€) -
XRV #6190 Igen, de ráérősen nyitogatunk, jelenleg OP2 esek vagyunk. Egy egy ovepower szint lépés előtt azért szoktunk párat lődözni mindenfelé, hogy essen valami jó cucc, ill. erősödjenek.
Esténként szoktunk nyomni másodmagammal. Ha gondolod, s nem gond a cammogós stílus, szívesen látunk. Steamon fent vagyok xrvman néven. -
sanya200 #6189 Hali, engem az érdekelne hogy hogy lehet az összes "head"-et megszerezni?Totál végigtoltam a játékot legalább 1x sirennel de még mindig hiányzik vagy 13,dlc akkor nem volt meg az összes de akkor is keveslem azóta az a 2-3 dlc nem ad ennyi head skint. -
R6ace #6188 5 kulcs május 19-ig jó a kód:
PC / Mac: 5353T-WRHXT-Z5JRW-333TB-BT5XK
Xbox 360: WT5BT-WZ5BW-3HXRS-5XJB3-SK6TC
PlayStation 3 or PS Vita: WT5BT-WZ5FZ-5BWSK-9TKB3-SK6RS -
#6187 a 4. is jó, de az csak 3-at ad, a többi 5-öt, danke -
XRV #6186 Aranykulcsok garmadája:
535TJ-3JC6X-KJXCJ-BTBBT-K5WFR
5TCBT-ZKHR3-SWJ6C-B33TJ-Z3XKS
CJCTJ-JSCF6-K36KT-T3JB3-FS69H
CJKJJ-9KFF3-9K36K-JTBTB-RRBTK
Az első 3 biztos jó, most adtam be őket. A 4.-ről még nem tudok semmit. -
Jimmyke #6185 Overpower szinteket nyitogat valaki (Ultimate Vault Hunter Pack 2)? Ismerősök akik néha játszanak leragadtak 50+ szinten, egyedül Zer0-val meg elég necces, elvétem a lépést és egy csúnya ránézéstől ottmaradok, többi karakteremet meg együtt húzom haverokkal. A végső harc nagyon kis terepen zajlik, szívás újra kezdeni egy 30 perces aréna kört. :(
Szóval ha valakinek van egy tankosabb legénye 72-es szinten, azzal szívesen társulnék. -
#6184 legalábbis én így tudom, de nagy a valószínűsége, hogy jól tudom :D -
XRV #6183 Ezaz! Köszi, tehát NINCS javítva :) -
#6182 olyan probléma, amit sikerült reprodukálniuk, és dolgoznak a javításán -
XRV #6181 Adressed an issue mit jelent? :) -
#6180 IMYke csak annyit tud, hogy az ő 229 kulcsával nincs gond. -
XRV #6179 Szerintem még csak foglalkoznak a kérdéssel. Még nem írták konkrétan hogy javítva.
De IMYke megmondja.