Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
Nem kell Diablo-féle lootrendszer.
Még így is csak kulloghatnak a Borderlands-ek után más játékok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miért kellett volna változnia? Szerintem teljesen jó ez a rendszer. Szinte alig találni két egyforma fegyvert. Kellõen változatos is, egyedül a megjelenésük picit szûkös de az másodlagos dolog.
Ugye azóta számos patch jött ki, ezért feltételezem azt, hogy lehet jobb, picit haladósabb a játék zene része.
Üdv., nem tudjátok, hogy a játékban a loot rendszer nem lett a tavalyhoz képest egyensúlyozva?

Kb. 30 percet játszottam vele, de az új fegyverek nem sokkal különböznek egymástól a kinézetükön kívül (majdnem ugyanolyanok erõsségre) illetve lõszert is elég keveset ad.

Kérdés: Késõbb is ilyen lesz vagy enyhül késõbb???
Köszi elõre is.
<#worship>
<#zavart1>

Ezt meg épp most dobta egy loot midget sawtooth cauldronban:

IMYke2.0.0.0
Hogy én mit találtam anno Rolandnál már nem emlékszem, de jelenleg ezen fincsiségek vannak a Szirénemnél:
Az elsõ shotgunt használom jelenleg, a többi a hátizsákomban.

KÉP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Legyen nyílt Beta 😛
IMYke2.0.0.0
Február-márciustól már biztosan magyarul játszhatsz .
Mert, hiába ér a százalék érték majd el 100-ig, tesztelni, javítani is kell ugye...

Már nagyon várom, lassan készen lesz az egyik karakterem végigjátszása, a következõ karaktert szeretném már magyarul vinni. 😊
IMYke2.0.0.0
Az maga a DLC - ugyanis, eddig neked a korábbi patchbõl olvasta ki a DLC-hez tartozó adatokat .

Verify integrity of game cache megoldja úgy néz ki, szed valami 410 megás dolgot BL2-höz
Na megvannak, be is aktiváltam õket. Viszont a Wattle Gobbler-es DLC-re azt írja hogy nincs telepítve, a travelnél is csillagozva van tehát nem tudok odamenni. Mi a teendõ ilyenkor?
Hajrá, hajrá 😄

Amúgy az elsõ Headhunter már bent figyel az inventorymba, a másodikhoz még kell gyûjtenem 10 centet 😄
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Én is ugyanígy érzek.
Torgue-nagymami például eszméletlen 😊

MerlinW
1-1 új terület 1-2 órás küldetéslánccal. Viccesek, Borderlands-esek😊 A szokásos😊 Én nem bántam meg.

[merlinw.org]

Éppenséggel meg tudnám venni most is 1 TF2 kulcs/darab áron, de azért kérdem hogy van értelme? 😄
IMYke2.0.0.0
Nem hosszúak - nem is az a céljuk.

MerlinW
3 dolláros DLC-k... (Egyébként múlt hétvégén 2,5 dolcsi volt a kettõ együtt Amazonon)

[merlinw.org]

Amúgy ezeket a headhunter packokat érdemes beszerezni? Mert pl. a Wattle Gobbler-rõl elég sok negatív kritikát olvastam. Tényleg ilyen 1-1,5 órás küldetéssorozat az egész?
IMYke2.0.0.0
Ami véletlenül bele is került az elõzõ DLC-be...
...a nem hivatalos tulajdonosok meg már végig is játszhatták.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ez így van. Szóról szóra! Telltale név már elad bármit szinte, amíg az ellenkezõjét be nem bizonyítják (mármint rossz játékkal nem rukkolnak elõ).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van valakinek felesleges Zero kártyája?
MerlinW
WD még csak nem is hasonlít a Fahrenheit-hez, sima point&click kalandjáték, mint minden TellTale játék. Monkey Island, Sam and Max, Wolf Among Us stb. is az és a Borderlands is az lesz.

Furcsálni maximum azok furcsálják akik még nem játszottak/nem szeretik/nem ismerik a Telltale-t. Nincs benne semmi furcsa, Pandora világa tökéletes platform egy kalandjáték számára. Adott a világ, a karakterek, a fõsztori.

Itt az interjú, mirõl is lesz szó.

Továbbá egy Game of Thrones kalandjátékot is bejelentettek. A hájppal kapcsolatban pedig, a TT-nek már olyan neve van a szakmában és a kalandjátékos körökben, hogy nem a Borderlands cím miatt fogja megvenni a többség, hanem a fejlesztõcég neve miatt. Mert az (jelenleg) garancia.

[merlinw.org]

Nem igazán értem hogy jutott ez eszükbe, vannak lehetõségek Pandora univerzumában de azért ez mégsem olyan játék, furcsának tartja mindenki az ötletet 😄 A Walking Dead-ig még nem jutottam el de valszeg pótolni fogom mert mindenki csak jókat mondott róla eddig, olyan mint egy interaktív film. Anno a Fahrenheit is tetszett, nem is értem miért nem toltam még a WD-t is végig. Így amúgy tuti nagy hype lesz körülötte, tekintve hogy a BL-nek is meg a Walking Dead-nek is mekkora kultusza van már, jó cucc lehet belõle.
IMYke2.0.0.0
Francba, most már ez is elkezdett érdekelni 😞
Ezzel csak az a baj, hogy jó új-Telltale-es módira, lesz ebbõl is vagy 100 évad. 😞

VGX 2013-on most beszélnek valami Borderlands kalandjátékról, a Telltale Games és a Gearbox közös játéka lesz <#wilting>
MerlinW
Steam topikban ott a jó link.

[merlinw.org]

Flamer
removed. 😊

http://loal.atw.hu

MerlinW
Ha valakinek még nem lenne meg:

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Rajongói rajz - és volt már 😊

TBTPumpa
Borderlands 2 2D: <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Teppik Amon
ez a "Borderlands 2: Headhunter 2: Wattle Gobbler" ez mit tud? valaki mesélje már el. Érdemes megvenni? Mennyi idõ végig küzdeni?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Utána akartam nézni, de azt írja a steam, hogy most nem nézhetem meg azt a játékot. Ez most mi? Frissítik a tartalmat?
IMYke2.0.0.0
Most decemberben jön hivatalosan a Marcus-os DLC - és jövõre a 4. és 5. Headhunter DLC.

genndy
Még több DLC-t <#alien>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tegnap szirénnel megtaláltam, amit írtál, csak sajnos normálon. Így valamivel gyengébbek a statok, de nem vészes. Egy sima ládából esett ki egy gnómmal együtt, ott ahol a capture the flag elsõ pontja van. Kicsit késõbb kiesett ugyanott egy távcsöves is, barátságos sebzéssel, normálhoz képest. Ezt hozta a Télapó.
Mit hoz majd a Jézuska?
Okés, csak az egyben ez még nem így volt így furcsa volt, azt hittem bug. Utána olvastam én is, azért csinálták így hogy ne legyen vita az ammo looton. Jobb is így, mert az egyben elég lassan haladtunk így az elején mikor nem volt még ammo packolás, mindig válogatni a lõszert ki mit szedhet fel 😄
Sir Quno Jedi
Így van, ezért kell mindent felszedni, hogy mindenki kapjon belõle.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gerey
Szétoszlik a társak közzöt azért tudod felvenni.

Multiban másnál is van lõszerbug? Arról van szó hogy hiába vagyok fullon lõszerbõl, felveszi azt is amibõl már nem tudna elvileg a karakter. Így elég gáz mert mindig felkapom a másik lõszerét is 😄
Sheltem
Igen csak azok nincsenek benne. Engem a skinek egyáltalán nem érdekelnek, dlcbõl viszont az összeset meg fogom venni ami megjelenika jövõben(remélek sok lesz még).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na meglett eredetiben ez is, GOTY változatban szintúgy mint az elsõ rész 😊 Akkor csak az Ultimate Vault Hunter Pack 2 és a két mini kampány (Headhunter) nincs benne igaz? Meg pár skin. Ezekre most nem futotta, talán majd karácsonyra 😊 Haverral fogjuk tolni coopban, még ma neki is állunk
IMYke2.0.0.0
Gondolom, nem megjelenésekor játszottál az egyes DLC-kkel.
A Sir Hammerlock DLC-nek is nagyon remek hangulata van.

Sheltem
Most, hogy letoltam mind a 4 "fõ" dlct a véleményem az, hogy a Tiny Tina a leghangulatosabb, de nagyon tetszik a Scarlett és a Torgue is, viszont számomra a Hammerlock az olyan "hangulattalan".

Nem tudom, de nekem nagyon semmilyennek tûnt...
Csak én vagyok ezzel így? Ott mintha egy kicsit kifogytak volna az ötletekbõl vagy nem tudom.