7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#6339 Minen STEAM-es játékcsomag esetében úgy van - kivétel a Valve játékok -, hogy amennyiben a csomag egyik-másik eleme már megvan, akkor abból nem kapsz újabb példányt, és a csomag aktiválásakor az "megy a levesbe".
Tehát:
* Ha megvan már a Borderlands 2 (alapjáték), akkor
* ha megveszed a Borderlands 2 GOTY-t, akkor az alapjáték megy a levesbe, és a többi tartalom mellé aktiválódik - STEAM kliens - játékon jobb klikk - tulajdonságok - DLC - és ott lesz minden, ami a GOTY-ban benne van.
-
#6338 Ahá értem :D és ha megvettem az alap game ,de upgradelni akarom goty-ra akkor megint meg kell vennem ? vagy csak a különbözetet vonja le ? -
Alexzel #6337 A Season Pass-on kívül csak a GOTY verzió van ami csomag.
Az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 nincs benne a Season Pass-ban, de ad még 11 level-t (72-ig) és új területet/quest sorozatot (méretileg a Headhunter csomagokhoz hasonlítanám).
A Headhunter 1-5 érdekes kis rövid történet, de az első DLC-khez nem hasonlíthatóak. -
Alexzel #6336 Ha nincs meg érdemes még - ha érdekel - a Mechromancer Pack-ot és Psycho Pack-ot megvenni, a +2 karakter miatt.
Ha a 4 eredeti DLC-t (Mr. Torgue.., Captain Scarlet..., Sir Hammerlock’s ..., Tiny Tina's...) vennnéd meg, helyettük jobban megéri a Season Pass, mert ezeken kívül aZ Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack is benne van. -
#6335 Köszi Imi ^^ ezek nincsenek benne egybe valami akciós pakkba ? :D -
#6334 Borderlands 2 (alapjáték) +
* Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
* Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate's Booty
* Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
* Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
* Borderlands 2: Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvest
* Borderlands 2: Headhunter 2: The Horrible Hunger Of The Ravenous Wattle Gobbler
* Borderlands 2: Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day
* Borderlands 2: Headhunter 4: Mad Moxxi and Wedding Day Massacre
* Borderlands 2: Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. The Son of Crawmerax
* Borderlands 2: Creature Slaughter Dome (aréna)
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 1 (szintemelő, kiegyensúlyozó csomag)
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2 (szintemelő, kiegyensúlyozó csomag) -
#6333 Hogy érdemes megvenni a dlc-ket ? engem az ilyen skinek nem érdekelnek ,inkább a minél magasabb lvl meg több küldi :))) köszi a választ előre is -
#6332 Valaki tudna jönne steam-re coopra egy fél szösszenetre?
Playfire acsi unlock Friendship Rules - £0.10 kellene nekem. Szarrálöveted magad én felhealellek aztán kész is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.23. 09:21:19 -
#6331 Plusz történetet, küldetést.
És persze ott van még az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, ami 72-re emeli az elérhető szintet. -
#6330 Headhunter DLCket érdemes megvenni?
Mit adnak? -
#6329 Itt meg tudod nézni melyik karakter, hogyan tud fejlődni. -
#6328 Szerintem amelyik stílus hozzád közel áll , vagy első pillantsára beleszerettél , minden karakternek meg van a pozitív oldala. -
#6327 Sziasztok!
Megvettem a GOTY -t Steamen.
Az érdekelne hogy melyik karakterrel érdemes elkezdeni a játékot?
-
#6326 Alig várom már rá a magyarítást, addig nem akarom nyúzni ,sajnos elég kopott az angolom, de amint meg lesz hozzá, csatalakoznék nagyon szívesen coopba. -
#6325 -
#6324 Köszönöm mindkettőtöknek. :) -
#6323 Beírni: Főmenü - Extras - Shift -
#6322 Igen, a "GOTY" itt nem jelent fullos kiadást mint általában.
Itt van mind: http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key?all_keys#SHiFT_Code_History
Menü - Extras - Shift Code (kell hozzá Gearbox Shift acc) -
#6321 Persze, jobban jár, csak tudni kell, hogy itt a "GOTY" nem az amit eddig megszoktunk, vagyis hogy minden DLC benne van. ;-)
Én is most szereztem be a GOTY-ot + a hiányzó részeket.
Van most működő Golden key? Hova is kéne azt beírni? -
#6320 Viszont ezek külön vannak, a SP-ből is hiányoznak. És a GOTY olcsóbb mint az alapjáték+SP. Mindenképpen jobban jár a GOTYval, a maradékot majd beszerzi. -
#6319 770 + nagyobbak. -
#6318 Valamelyik Nvidia 7xxx- szériás VGA kártyához adják már nem tudom melyikhez :D -
#6317 Jó lesz nekünk az Nvidia-ás is, csak menne le úgy 6-7 kulcsra az ára. :)
denevérember: Azt tudod ugye, hogy a GOTY-ból hiányoznak még ezek a DLC-k? Headhunter DLC's 1-5 + Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.08.21. 15:41:44 -
#6316 Nem inkább 770-hez? -
#6315 Borderlands Pre-Sequel orosz ukrán verzió régió záras szóval az kilőve !
Ami 17 kulcsért van kint az egy Nvidia Coupon Code ami a 760 GTX VGA kártyákhoz jár játék ! -
#6314 ST-n nem adják olcsóbban a kuponos játékot sem, de majd kiderül. Igazából a legolcsóbb kártya sem olcsó, amihez a kupon jár, nem az a kategória, amit majd kapkodnak.
A RU Steamen meg csak 50%-al jobb az ára, ezért kerül ennyibe ... ellentétben pl egy Dead Rising 3-al, ami átszámítva csak 15 eur, ezért is jött ki 5000Ft-ból :)
Itthon úgysem lesz olcsóbb a dobozos 10.000Ft-nál. De még van idő kivárni, csak nehogy addig régiózáras legyen :) -
#6313 A 17 TF2 kulcs is orosz/ukrán régiózáras giftet sejtet... vagy ha még nem régiózáras, később is azzá tehetik.
Vagy a TF2-traderek is már a kuponokat árulják. -
#6312 Így, papíron jól hangzik.
Viszont, rohadt módon gyanakvó típus vagyok. -
#6311 Aprón lesz majd 4-5e is a videokártyás kupon. -
#6310 Sajnos, az a ~9.000 Ft sok még nekem. -
#6309 Elindul a Pre Sequel elővásárlás Steamen ... 50 eur (-10% ha megvan az 1 vagy a 2) ... de hozzá lehet jutni már 17db TF2 kulcsért is (~1.8 eur / db). -
#6308 Kb 100+ óra olyan tartalom, ami új, azaz nem ismétlés. Itt már nem az a kérdés, hogy megéri e, hanem hogy hol jártál eddig, miért nincs még meg :D
És októberben jön az új rész, Steamen már fellőtték a preordert.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.21. 14:05:20 -
#6307 Megéri, 150-200 óra egy karakterrel is benne lehet. És érdemes több karaktert is próbálni. Na meg ugye a coop. -
#6306 Megéri!Most vettem meg steam-en.Végre. :D Megunhatatlan! -
#6305 Megéri beruházni a GOTY verzióra? Vagy hamar megunható a játék? Mik a tapasztalataitok? -
#6304 Szerintem csak most ilyen kivételes, mert a 2K akciós idő hosszabb, és azzal együtt van. -
#6303 Köszönöm a választ!! :) Viszont mióta van így az ingyenes hétvége? Csütörtöktől szombatig? -
#6302 Bizony - mindkettő jó ajánlat, tiszta - nem szürke - forrásból.
Garantáltan több száz órányi élvezet. -
#6301 igen, ingyenes hétvége van, ami azt jelenti, hogy mától szombatig játszható ingyenesen, nem mellesleg 11.24€-ért akciós Steamen a GOTY verzió is, ami veszett jó ár (mondjuk a BioShock Triple Pack 10.19€-ért is igen jó ajánlat :D)
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.08.21. 12:17:48 -
#6300 Sziasztok! Bocsi a hülye kérdésért,de a steamen most ingyenesen kipróbálható a borderlands 2? Sajnos a munkahelyemről nem tudom megnézni,és csak hajnalba fogok hazaérni. Előre is köszönöm a választ!