Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Most vettem észre az új DLC-ben - be lehet áldozni cuccokat (a kép felsõ részében látható, hogy mit is kell) és:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kapunk egy ládát...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmm akkor asszem ránézünk, ha jó lett. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

IMYke2.0.0.0
Gyerekek: ez a DLC tényleg beteg anyag 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó pár oldallal hátrébb adott egy kolléga siren-hez skill leosztást, illetve egy másik kolléga írta, hogy miként osztotta szét a pontokat. Valaki megtenné, hogy hasonló módon segít a mechcromancer skill-ekhez tanácsot adni?
Köszönöm.
IMYke2.0.0.0
A megoldás: a T.K. Baha DLC-t elõkészítõ patch.

"Welcome to Hallowed Hollow, the only community for Pandora\'s exiled and retired undead. I\'m the town\'s lookout, T.K. Baha..."

IMYke2.0.0.0
Mit kapunk a 94 MB-os anyagban, amit a STEAM tölt le épp?

halloween dlc vegul is kijott/kijon ma?

anti hero

Source: Facebook - 3 Keys
Expire Date: Oct 22
K35T3-WH566-WTHBB-33TJB-HZS6C

Source: @GearboxSoftware 3 Keys
Expire Date: 10/22
5JWJB-RHW6R-KJSJT-JTJTB-CWZJT
wesker24
Épp ideje volt már XD Manci is elég jó karakter ám 😄
jetblack
Nekem meg meg be kene fejezni e Remember Me es a Metro Last Light parost is ohhhh es a BioShock Infinite le ne maradjon a sorbol csak hat melo mellett neha meg be se kapcsolom a gepet.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Én is, egy ideje.
A fordítás miatt azért be kell majd fejeznem a 2 függõben lévõ DLC-t, és bizonyosan élvezni is fogom.
Aztán kezdek új karaktert.
Mondjuk Mechromancert.

jetblack
En 200 ora jatek utan most pihentetem

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
wiki szerint szinttõl függetlenül skálázódik veled.
Viszont úgyse lehet kezdõ karakterrel abban tolni, szóval olyan 30-as szintû leszel az UVHM elejére.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szvsz skálázódik az elején.

Myselor
srácok,titeket lázba hoz ez a halloweenes móka ?jövöhéten jön ugye,de nemtudom hogy most felrakjam e csak ezért újra.talán kicsit többen játszanának és a hangulat miatt de amúgy sajna már nem tud annyira érdekelni
hali,

az UVHM milyen szinten kezdodik, vagy rogton skalazodik?

anti hero

gibson9
Valaki megvette már boxra a goty kiadást? A lemezen vannak a dlc-k vagy letöltõ kódként?

Az item változást viszont mi is megkapjuk. Juhé !

genndy
De 😞

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ulvar
Ez nem az ami only in US?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

IMYke2.0.0.0
Nagyon is aktuális (trailer végén is ott van):

https://www.borderlands2loothunt.com/

"HELLOOO VAULT HUNTERS
If you\'re interested in shooting things in the face, picking up loot, and then shooting NEW things in the face with the NEW loot you picked up, then congratulations – your face is about to be blown right the heck off because...

Fame, fortune, and loot – both in-game and real-world – are up for grabs by doing just that! Here’s how to join in:

Register to participate HERE
Play Borderlands 2 each day while logged in to SHiFT and complete the Daily Target for your chance at in-game and real-world loot totaling $100,000 in prizes!
Oh, and don’t be surprised if during the course of this some of the bajillion weapons on Pandora suddenly become more powerful – keep an eye on the NEWS SECTION for more on that...

READ THE OFFICIAL RULES HERE"

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Empty
Meg tölthetõ. <#bohoc>

Frank99
csókolnád....

:-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

csokolom

anti hero

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

V43 1105
Nincs mit, legközelebb (remélem nem veszitek reklámnak) használd ezt.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ty! 😊

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fpocok
<#confused><#szomoru1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vagy nem. 😞

Csak nektek csak most ! 😊

Broafka
nekem most Mechromancer meg gunzerker jön be 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
<#buck> - Én Szirén.õrült lettem, az elsõ pillanattól 😊

jetblack
Nalam Axton van igy.

lalakov
Akkor megvárjuk a Complete Editiont. 😊
Mer Goty és nem Complete Edition <#awink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
Elsõ körben meglepõdnék, ha 25%-nál többet kapna. Majd karácsonykor leghamarabb.
Prince23
Az pre-order bónusz, ugye? és akkor hogy hogy nem kapja meg a GOTY? hát ez nagyon érdekes....

Mehromancer kivételével minden fontosabb DLC - a legutóbbi szintnövelõ DLC.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jojobaba
GOTY-ban mi lesz benne? összes kieg? vagy jön még dlc?

Prince23
Kérdés, hogy jövõ héten fog-e kapni újabb leárazást... Mivel jön a GOTY verzió 11-én. remélem fog kapni, mert megvenném, nincsenek meg a DLC-l sem hozzá

MerlinW
Adok 30€-t a teljes pakkért. E fölött én meg nem veszem.

[merlinw.org]

Broafka
végre megint fognak jönni az emberek játszani!
66%-os leértékelés van Steamen a játékra

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Omlás
Köszi!!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Bluuzia
Köszi szépen! Én is ráugrottam.

<#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Köszönöm
IMYke2.0.0.0
Mûködik - "Eredeti játékaink" topikban már kiderült.

ha valaki kipróbálja, írja meg hogy múködik-e