7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
PC - 5T53B-6K9KT-Z5B65-BTJJ3-655CZ (for those lazy bastards)
-
#6057 votma'? -
jocika #6056 Már itt is van. -
#6055 Hamarosan itt a DLC.
Az új patch legalábbis ezt sugallja. -
#6054 A csalás az csalás, nem kell szépíteni. De persze a te dolgod mire neveled. :( -
Zsoha #6053 Remélem azért nics álmatlan éjszakád és mi a pék faszáért ne csalhatna, amikor kijátszotta már háromszor a játékot csalás nélkül. -
#6052 Állítólag még 2 lesz. -
#6051 Sracok tenyleg igaz hogy a soron kovetkezo DLC lesz az utolso ? -
ntex #6050 Én csak annyit csalok, hogy a talált durvább itemek szintjét húzom fel save editorral a saját szintemre, hogy ne kelljen őket mindig újra és újra kifarmolni, így elég sok időt megspórolok. -
#6049 A játékon 18-as karika van. Biztos, hogy ez a játék a fiadnak való? Szerintem túl véres és ijesztő egy ekkora gyereknek. A másik ami zavar, hogy ahelyett hogy lebeszélnéd a csalásról, segítesz neki. :( -
Zsoha #6048 azért köszönöm. -
#6047 Akkor ez valami editor lehet, de nem ismerem, nem tudok segíteni. -
#6046 A gondtalan 11-16 éves kor.
Ilyenkor még mindenféle rizikó nélkül csajozhat. Utána már óvszer, gyerek, munka, hátgörbülés, őszhajszálak...
Mi öregek vagyunk, könnyen beszélünk, kevésbé rohanó világban nőttünk fel. Nem volt ennyi digitális szemét, lépten nyomon szex és reklám, és hight tech kütyü, meg azokat lefelé bámuló zombi kölykök.
Simán bujócskáztunk 12 évesen nyáron is este 10-ig...
Szép idők. -
Zsoha #6045 Én is ezt mondom neki, de még csak 11 éves.
-
#6044 Az teljesen véletlen generálással működik. A fél életét ott töltheti, akkor sem biztos, hogy sikerrel jár instant.
A Legendary fegyverek amúgy is értékesebbek a főellenfelektől.
Külön ajánlom figyelmébe a Tiny Tina DLC-t. Ha azt le tudja nyomni egyedül Ultra Vault Hunter Mode-ban, akkor utána már a csalás gondolata sem fog felbukkanni a buksijában, mert annyi narancssárga fegyvere lesz, hogy Dunát tudna rekeszteni vele... -
#6043 Persze, vannak végletek. Én sem szeretem a tétlen-időhúzásos-több-ezer-hullámban-érkező-rohadt-erős ellenfeleket, de ha tudom, hogy miért is akarok ezzel az adott játékkal játszani [sztori, főhős, imádom a sorozatot, vagy érdekel ez vagy az belőle - lásd Aliens: Colonial Marines 2 telejs végigjátszás 1 héten belül], akkor mikor érzem, hogy kezd sok lenni...
...felállok előle. Kilépek, és vagy kezdek sokkal inkább instant sikerélményt nyújtó, akár egyszerűbb, vagy lassabb játékot játszani, vagy szépen lekötöm magam mással: film, anime, internet. Ha már mindenképp a monitor előtt akarok dögleni.
Lassan itt tavasz. A lánykák kezdik elfelejteni a nyakig beburkolódzást, lesz sok kivillanó combocska, domborodó mellkas... frusztrál a PC-játék: ki kell menni a szabadba.
A Zsoha kissrácának üzenem elsősorban - ne kockuljon, csajozzon, amíg csak lehet! -
Zsoha #6042 Kijátszotta már a fiam a játékot. Állítólag ezzel valami játékgépbből "legendery fegyvereket" lehet kapni. -
#6041 Nem, én azért játszom vele hogy én lőjek agyon mindenkit
+a sztori, területek, küldetések. Nekem minden játékban csak kötelező hogy öldökölni kell, elsősorban nem azért játszom (na jó, kivéve Painkiller és Serious Sam).
Illetve coop. -
#6040 "Mert frusztráló ha nehéz és folyton agyonlövik az embert."
Akkor minek játszani olyan játékkal, amit pontosan ezért vesz meg az ember?
Érdemesebb akkor már valami LEGO-szimulátorral játszani monitoron, vagy elővenni a matchboxokat a garázsból... -
#6039 Mert frusztráló ha nehéz és folyton agyonlövik az embert.
Zsoha: mit szeretne csinálni? Trainerben (örökélet, örök pajzs, ilyesmi) tudok segíteni, fegyver átírásban nem. -
#6038 Egyrészt: minek csalni ebben a játékban? (Borderlands 1-ben és a Borderlands 2-ben detto)
Másrészt: ajánlott megismerkedni magával a Cheat Engine programmal - tuti vannak video- és szöveges oktató anyagok a neten.
Azt tudom, hogy manapság már nem csak csalásra lehet használni. -
Zsoha #6037 Borderlands 2. Igen elsőre nem néztem hova írom.
-
#6036 Akkor először azt tisztázzuk, hogy melyik játékhoz kérsz segítséget, mert ugyanezt beírtad a Border 1 topikba is. -
Zsoha #6035 Sziasztok! Segítséget kérnék. A fiam játszik a játákkal. Talált valami cheat engine programot, amivel megkellene nyitni "slothack" nevű file-t. Erről rengeteg videó van a neten, hogy hogyan kell. Pofonegyszerűnek tűnik, mert megnyomják a kellő időben a CTR+O-t és a felugró ablakban ott van a file. Csak nekem nincs ott semmi.
Miben hibáztam, ha tudtok segítsetek. Köszönöm a fiam nevében is.
-
#6034 lehet vásárolni Amazonról, elég egy kamu amerikai cím, én is így nyomom :D -
#6033 Mindkét kérdésre a válasz "igen". Feltéve, hogy tudsz Amazonról vásárolni és jó helyre teszed majd a mentéseket. -
#6032 most ha innen megveszem akkor kuldenek egy kodot emailben es letoltom steamen keresztul?
jah es meg valami a tort jatek mentese megy az eredetivel? a tort is goty es ez az amazonos is az lenne.
ty -
#6031 ugyaninnen vettem még egy UVHM2-t is, cakkumpakk 1279Ft-ot vett le a kártyámról -
#6030 Borderlands 2 - The Psycho Pack 2.49€ -
#6029 a ládában meg fegyverek vannak, ez lemaradt :D
23$-ért GOTY! -
#6028 jah, értem, köszi. :D -
#6027 Semmi ilyesmi.
A játékon belül van egy láda, a bemásolt kódok meg kulcsokat adnak ehhez a ládához. -
#6026 üdv
hogy működnek az ide bemásolt kulcsok? ezek csak vmi demot tesznek elérhetővé vagy a teljes játékot vagy hogy megy ez?
kösz előre is -
#6025 Köszönöm szépen a 2x 10 darab kulcs-kódot! -
#6024 CB5T3-TCZKT-Z5TX5-33JB3-BWCCT
ugyancsak 10 kulcs! -
#6023 plusz minden féláron a Steamen, ami BL -
XRV #6022 8.5 millió eladás :D ünnepelnek
Ez alkalomból 10 kulcsos shift kód
C3KJ3-WCZW3-H5TFK-BTB3T-9RKTZ -
#6021 Új DLC érkezik:
Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC - 3 euró
-
#6020 a bőség zavara :D
-
CHROME #6019 Ja, azt hittem megvan hozzá a megfelelő setup.
A következő körre rá fogok készülni, már 71-es BEE-t tegnap kifarmoltam hozzá. Mondjuk fura, mert 72 vagyok a Treant-ek meg 73-on mozogtak, hogy esett ki a 71-es?? Rejtély :)