Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC - 5T53B-6K9KT-Z5B65-BTJJ3-655CZ (for those lazy bastards)<#eplus2>#eplus2>
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Az új patch legalábbis ezt sugallja.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ilyenkor még mindenféle rizikó nélkül csajozhat. Utána már óvszer, gyerek, munka, hátgörbülés, õszhajszálak...
Mi öregek vagyunk, könnyen beszélünk, kevésbé rohanó világban nõttünk fel. Nem volt ennyi digitális szemét, lépten nyomon szex és reklám, és hight tech kütyü, meg azokat lefelé bámuló zombi kölykök.
Simán bujócskáztunk 12 évesen nyáron is este 10-ig...
Szép idõk.
A Legendary fegyverek amúgy is értékesebbek a fõellenfelektõl.
Külön ajánlom figyelmébe a Tiny Tina DLC-t. Ha azt le tudja nyomni egyedül Ultra Vault Hunter Mode-ban, akkor utána már a csalás gondolata sem fog felbukkanni a buksijában, mert annyi narancssárga fegyvere lesz, hogy Dunát tudna rekeszteni vele...
...felállok elõle. Kilépek, és vagy kezdek sokkal inkább instant sikerélményt nyújtó, akár egyszerûbb, vagy lassabb játékot játszani, vagy szépen lekötöm magam mással: film, anime, internet. Ha már mindenképp a monitor elõtt akarok dögleni.
Lassan itt tavasz. A lánykák kezdik elfelejteni a nyakig beburkolódzást, lesz sok kivillanó combocska, domborodó mellkas... frusztrál a PC-játék: ki kell menni a szabadba.
A Zsoha kissrácának üzenem elsõsorban - ne kockuljon, csajozzon, amíg csak lehet!
+a sztori, területek, küldetések. Nekem minden játékban csak kötelezõ hogy öldökölni kell, elsõsorban nem azért játszom (na jó, kivéve Painkiller és Serious Sam).
Illetve coop.
Akkor minek játszani olyan játékkal, amit pontosan ezért vesz meg az ember?
Érdemesebb akkor már valami LEGO-szimulátorral játszani monitoron, vagy elõvenni a matchboxokat a garázsból...
Zsoha: mit szeretne csinálni? Trainerben (örökélet, örök pajzs, ilyesmi) tudok segíteni, fegyver átírásban nem.
Másrészt: ajánlott megismerkedni magával a Cheat Engine programmal - tuti vannak video- és szöveges oktató anyagok a neten.
Azt tudom, hogy manapság már nem csak csalásra lehet használni.
Miben hibáztam, ha tudtok segítsetek. Köszönöm a fiam nevében is.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
jah es meg valami a tort jatek mentese megy az eredetivel? a tort is goty es ez az amazonos is az lenne.
ty
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A játékon belül van egy láda, a bemásolt kódok meg kulcsokat adnak ehhez a ládához.
hogy mûködnek az ide bemásolt kulcsok? ezek csak vmi demot tesznek elérhetõvé vagy a teljes játékot vagy hogy megy ez?
kösz elõre is
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
ugyancsak 10 kulcs!
Ez alkalomból 10 kulcsos shift kód
C3KJ3-WCZW3-H5TFK-BTB3T-9RKTZ
Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC - 3 euró
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A következõ körre rá fogok készülni, már 71-es BEE-t tegnap kifarmoltam hozzá. Mondjuk fura, mert 72 vagyok a Treant-ek meg 73-on mozogtak, hogy esett ki a 71-es?? Rejtély 😊
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
UVHM-ben meg csak karcolgattuk, a BEE + SandHawk ellenére.
Milyen felszereléssel nyomtátok?
Mivel lehet egyáltalán lenyomni ezt a nyomorultat??? 😊
72-esek voltunk, én Zero lvl70 BEE-vel és egy 57-es SandHawk-al, és volt velem egy Commando (nem tudom mikkel).
Kb esélytelenek voltunk, pedig nekifutottunk párszor.
Milyen néven? Felvennélek titeket Steamen...esténként általában nekem is lenne rá lehetõségem!
Multiban nyomjátok ezt?
Ha igen, mikor? Szívesen játszanék, eddig csak soloban toltam 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ja mostansag minden dobhat narancsot. marmint tobb az esely ra meg mas is dobhat bee-t.. pl tiny tina forrest palyaja ahol az entek tobbsege dobott.. marmint 3 beet szedtem ossze azon a palyan. 😄
http://loal.atw.hu