Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jetblack

PC - 5T53B-6K9KT-Z5B65-BTJJ3-655CZ (for those lazy bastards)<#eplus2>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Már itt is van.
IMYke2.0.0.0
Hamarosan itt a DLC.
Az új patch legalábbis ezt sugallja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
A csalás az csalás, nem kell szépíteni. De persze a te dolgod mire neveled. 😞
Remélem azért nics álmatlan éjszakád és mi a pék faszáért ne csalhatna, amikor kijátszotta már háromszor a játékot csalás nélkül.

IMYke2.0.0.0
Állítólag még 2 lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jetblack
Sracok tenyleg igaz hogy a soron kovetkezo DLC lesz az utolso ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Én csak annyit csalok, hogy a talált durvább itemek szintjét húzom fel save editorral a saját szintemre, hogy ne kelljen õket mindig újra és újra kifarmolni, így elég sok idõt megspórolok.
lalakov
A játékon 18-as karika van. Biztos, hogy ez a játék a fiadnak való? Szerintem túl véres és ijesztõ egy ekkora gyereknek. A másik ami zavar, hogy ahelyett hogy lebeszélnéd a csalásról, segítesz neki. 😞
azért köszönöm.

genndy
Akkor ez valami editor lehet, de nem ismerem, nem tudok segíteni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
A gondtalan 11-16 éves kor.
Ilyenkor még mindenféle rizikó nélkül csajozhat. Utána már óvszer, gyerek, munka, hátgörbülés, õszhajszálak...

Mi öregek vagyunk, könnyen beszélünk, kevésbé rohanó világban nõttünk fel. Nem volt ennyi digitális szemét, lépten nyomon szex és reklám, és hight tech kütyü, meg azokat lefelé bámuló zombi kölykök.
Simán bujócskáztunk 12 évesen nyáron is este 10-ig...
Szép idõk.

Én is ezt mondom neki, de még csak 11 éves.

IMYke2.0.0.0
Az teljesen véletlen generálással mûködik. A fél életét ott töltheti, akkor sem biztos, hogy sikerrel jár instant.
A Legendary fegyverek amúgy is értékesebbek a fõellenfelektõl.

Külön ajánlom figyelmébe a Tiny Tina DLC-t. Ha azt le tudja nyomni egyedül Ultra Vault Hunter Mode-ban, akkor utána már a csalás gondolata sem fog felbukkanni a buksijában, mert annyi narancssárga fegyvere lesz, hogy Dunát tudna rekeszteni vele...

IMYke2.0.0.0
Persze, vannak végletek. Én sem szeretem a tétlen-idõhúzásos-több-ezer-hullámban-érkezõ-rohadt-erõs ellenfeleket, de ha tudom, hogy miért is akarok ezzel az adott játékkal játszani , akkor mikor érzem, hogy kezd sok lenni...
...felállok elõle. Kilépek, és vagy kezdek sokkal inkább instant sikerélményt nyújtó, akár egyszerûbb, vagy lassabb játékot játszani, vagy szépen lekötöm magam mással: film, anime, internet. Ha már mindenképp a monitor elõtt akarok dögleni.

Lassan itt tavasz. A lánykák kezdik elfelejteni a nyakig beburkolódzást, lesz sok kivillanó combocska, domborodó mellkas... frusztrál a PC-játék: ki kell menni a szabadba.

A Zsoha kissrácának üzenem elsõsorban - ne kockuljon, csajozzon, amíg csak lehet!

Kijátszotta már a fiam a játékot. Állítólag ezzel valami játékgépbbõl "legendery fegyvereket" lehet kapni.

genndy
Nem, én azért játszom vele hogy én lõjek agyon mindenkit <#vigyor1>
+a sztori, területek, küldetések. Nekem minden játékban csak kötelezõ hogy öldökölni kell, elsõsorban nem azért játszom (na jó, kivéve Painkiller és Serious Sam).
Illetve coop.

IMYke2.0.0.0
"Mert frusztráló ha nehéz és folyton agyonlövik az embert."

Akkor minek játszani olyan játékkal, amit pontosan ezért vesz meg az ember?
Érdemesebb akkor már valami LEGO-szimulátorral játszani monitoron, vagy elõvenni a matchboxokat a garázsból...

genndy
Mert frusztráló ha nehéz és folyton agyonlövik az embert.

Zsoha: mit szeretne csinálni? Trainerben (örökélet, örök pajzs, ilyesmi) tudok segíteni, fegyver átírásban nem.

IMYke2.0.0.0
Egyrészt: minek csalni ebben a játékban? (Borderlands 1-ben és a Borderlands 2-ben detto)

Másrészt: ajánlott megismerkedni magával a Cheat Engine programmal - tuti vannak video- és szöveges oktató anyagok a neten.
Azt tudom, hogy manapság már nem csak csalásra lehet használni.

Borderlands 2. Igen elsõre nem néztem hova írom.

genndy
Akkor elõször azt tisztázzuk, hogy melyik játékhoz kérsz segítséget, mert ugyanezt beírtad a Border 1 topikba is.

Sziasztok! Segítséget kérnék. A fiam játszik a játákkal. Talált valami cheat engine programot, amivel megkellene nyitni "slothack" nevû file-t. Errõl rengeteg videó van a neten, hogy hogyan kell. Pofonegyszerûnek tûnik, mert megnyomják a kellõ idõben a CTR+O-t és a felugró ablakban ott van a file. Csak nekem nincs ott semmi.
Miben hibáztam, ha tudtok segítsetek. Köszönöm a fiam nevében is.

szomferi
lehet vásárolni Amazonról, elég egy kamu amerikai cím, én is így nyomom 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

genndy
Mindkét kérdésre a válasz "igen". Feltéve, hogy tudsz Amazonról vásárolni és jó helyre teszed majd a mentéseket.

Hunter of Deer
most ha innen megveszem akkor kuldenek egy kodot emailben es letoltom steamen keresztul?
jah es meg valami a tort jatek mentese megy az eredetivel? a tort is goty es ez az amazonos is az lenne.
ty

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

szomferi
ugyaninnen vettem még egy UVHM2-t is, cakkumpakk 1279Ft-ot vett le a kártyámról

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi

szomferi
a ládában meg fegyverek vannak, ez lemaradt 😄

23$-ért GOTY!

miilann04
jah, értem, köszi. 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

genndy
Semmi ilyesmi.
A játékon belül van egy láda, a bemásolt kódok meg kulcsokat adnak ehhez a ládához.

miilann04
üdv
hogy mûködnek az ide bemásolt kulcsok? ezek csak vmi demot tesznek elérhetõvé vagy a teljes játékot vagy hogy megy ez?
kösz elõre is

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a 2x 10 darab kulcs-kódot! <#worship><#worship>

szomferi
CB5T3-TCZKT-Z5TX5-33JB3-BWCCT

ugyancsak 10 kulcs!

szomferi
plusz minden féláron a Steamen, ami BL <#eljen>

8.5 millió eladás 😄 ünnepelnek
Ez alkalomból 10 kulcsos shift kód
C3KJ3-WCZW3-H5TFK-BTB3T-9RKTZ
TBTPumpa
Új DLC érkezik:
Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC - 3 euró

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

szomferi
a bõség zavara 😄

Ja, azt hittem megvan hozzá a megfelelõ setup.

A következõ körre rá fogok készülni, már 71-es BEE-t tegnap kifarmoltam hozzá. Mondjuk fura, mert 72 vagyok a Treant-ek meg 73-on mozogtak, hogy esett ki a 71-es?? Rejtély 😊

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

Leginkább gagyikkal, amik kipotyogtak a szintezés közben 😄
TVHM-ben sikerült lenyomni(3-4 fõvel), ott még egész jól sebezték a fegyvereink 😊
UVHM-ben meg csak karcolgattuk, a BEE + SandHawk ellenére.

Milyen felszereléssel nyomtátok?

Mi csak TVHM-ben próbáltuk elõször ketten, majd hárman. Elõbbinél Siren + Zerker, utóbbinál Siren + Zer0 + Krieg volt az összeállítás. Mindkettõ alkalommal sikerült megölni. Az volt a legnagyobb gond hogy folyton lelökött minket a szikláról ha nem a fal irányában voltunk. Még a szikla mögött is fellökött. Így inkább mindig a noob spot körül mászkáltunk, a sziklás részen az a pont ahol nem tud megütni egy glitch miatt. A Siren mindig ide állt be és onnan élesztgetett meg healelt ha kellett. Ha egyvalaki életben marad amíg visszafut a többi halott akkor nem resetelõdik a boss, így figyelni kell. Éledni lehet a csápokon, vagy mikor föld alá megy gyorsan fel lehet kapni a másikat ha nincs siren. Persze túl sok halál után már nincs idõ erre sem mert instant lepörög a csík. Egyébként egyik alkalommal sem dobott semmi használhatót leszámítva a két slayer of terramorphus class modot (amiktõl amúgy minden esetben jobb a loot midgetek által dobott legendary class mod)
UVHM-en próbáltuk tolni tegnap este Terra-t, ketten...nem sok sikerrel.
Mivel lehet egyáltalán lenyomni ezt a nyomorultat??? 😊

72-esek voltunk, én Zero lvl70 BEE-vel és egy 57-es SandHawk-al, és volt velem egy Commando (nem tudom mikkel).
Kb esélytelenek voltunk, pedig nekifutottunk párszor.

Rendi, megkereslek, ha aktuális lesz, most perpil mindenki nyomja az ágyat.
Szia!

Milyen néven? Felvennélek titeket Steamen...esténként általában nekem is lenne rá lehetõségem!

Persze szoktuk nyomni majd minden este, de van hogy valamiért ekkor sem jön össze 😊
Sziasztok!

Multiban nyomjátok ezt?
Ha igen, mikor? Szívesen játszanék, eddig csak soloban toltam 😊

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Flamer
hehe. most steam salekor megvette egy ismerosom es enis nekialltam megint jatszani . 😄 ellehet vele szorakozni. neha kell kis szunet de aztna ismet jo kaszabolni. 😊
ja mostansag minden dobhat narancsot. marmint tobb az esely ra meg mas is dobhat bee-t.. pl tiny tina forrest palyaja ahol az entek tobbsege dobott.. marmint 3 beet szedtem ossze azon a palyan. 😄

http://loal.atw.hu