7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#6258 -
#6257 Sziasztok. Ma amikor nézegettem a letölthető tartalmakat és bőszen nyomkodtam a billentyűket erre képre lettem figyelmes.
Miért van odaírva,hogy not installed?
Mert megvan minden tartalom csak pár ruha meg kinézet dlc nincs meg,de ezek tutira meg vannak ha megnézem a kliensben ott meg azt írja nekem,hogy telepítve vannak ezek a dlc-k. -
Camouflage #6256 http://www.reddit.com/r/Borderlands2/comments/2a9njz/july_8th_shift_codes_for_20_golden_keys/ -
R6ace #6255 10 Golden Key:
PC / Mac: WBC3T-T553X-ZC3RC-3B3JB-S9KZ6
Xbox 360: W3CJB-S5T5X-JH669-WFJ3T-KWBZH
PlayStation 3 or PS Vita: W3CJB-S5T9T-RB595-ZBK3T-KWBHZ -
#6254 Áh, hát akkor innen jött a link -
#6253 #6215... -
#6252 Nekocon 16 Tiny Tina's Tea Party (Part I)
Nekocon 16 Tiny Tina's Tea Party (Part II)
Nekocon 16 Tiny Tina's Tea Party (Part III)
Tiny Tina, Mr. Torgue, Salvador és Gaige. Mindenki "in-character" beszél, jó arcok
-
#6251 Így van. -
#6250 Viszont erősebb és jobb monszták (és másmilyenek), az egyben jobb loot is, de durván! :D -
#6249 Rendkívül sokszor végigjátszható - kooperatívban is.
A kérdés inkább csak az, hogy mi az egyéni preferenciád?
Ha Battlefield / Call of Duty-s állandóan-más-és-más-játékélmény-ugyanazon-a-pályán típusú élményre vágysz, akkor ez nem a te többször végigjátszós játékod.
Ellenben, ha változó társasággal, voice chat stb. mellett, akkor elképzelhető, hogy nem csak egyszer végigrohansz rajta, és ugrasz a következő WRZ/STEAM-játékra... mert bizony, szórakoztató és NEHÉZ tud lenni [skálázódik a játék: egyedül is rohadt nehéz tud lenni, a két szintemelő DLC-vel (is), hát még amikor 1-2-3 játékossal többen vagytok, ugyanazon pályaszakaszon... a játék közli is veled, hogy Pandora lényei erősebbek lettek. Az első rész is, a második rész is ilyen.] -
#6248 Első végigjátszás után újra tudod kezdeni, nehezebben, jobb fegyverekkel... csak így tudod elérni a max szintet. A DLC-kkel együtt nagyon sok minden van benne és igen, haverokkal, de akár csak egyel is nagyon jó a játék! -
#6247 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy mennyire újrajátszható a játék? Hamar meg lehet unni? Vagy haverokkal el lehetne lenni vele? ELőre is kösz a válaszokat!
Üdv . D -
#6246 -
#6245 Rendben :) -
#6244 Én is csak megerősítettem, hogy olcsóbb a STEAM - sőt, az Amazonon egyszerre csak egy tételt vehetsz, míg a STEAM-en bedobhatsz ezer játékot/tételt is. -
#6243 :)
de nem leszólni szerettelek volna, illetve pár forint nemérdekes, csak nekem a steam egyszerűbb...
A lényeg hogy mindenki aki tudja szerezze be és lehet csapatni :) -
#6242 Jogos:
-
#6241 párszáz forint nem érdekes, ill nem olcsóbb, mivel az egyik dlc 2,99$, és így a db-onkénti 0,98 euro olcsóbbra jön ki... -
#6240 Az Amazonos ár olcsóbb, csak nyilván, ahhoz kicsit trükközni kell.
-
#6239 Steam-en pedig mind 0,98 euro...
már veszem is :D -
#6238 Az AMAZON-on a Headhunter DLC-k 0.98$-ért kaphatók. Majdnem mind. -
jocika #6237 Ez az, köszönöm. -
#6236 "Contraband Sky Rocket Grenade"
The Contraband Sky Rocket is a unique grenade mod manufactured by Bandit. The Contraband Sky Rocket can be obtained as a downloadable bonus included with the pre-release limited editions "Deluxe Vault Hunter's Edition" or "Ultimate Loot Chest Edition" and in the "Collector's Edition pack" DLC.
Usage & Description
Sky Rocket grenades fly straight out for a very short distance and then rapidly curves upwards until it flies straight upwards into the sky. At about 15 meters high it explodes, appearing visually as a small fireworks display, firing out relatively powerful sparklers, similar to a Bouncing Betty Grenade, that sprays all of its bullets at once.
Used indoors, where relatively low ceilings confine the subsequent explosion, the Sky Rocket can deal decent amounts of damage from above enemies' heads. It can also be thrown directly into the ground as the grenade will explode on contact with just about anything.
Outdoor use is more difficult against smaller enemies due to the height the grenade will detonate at if thrown horizontally. In order to compensate, the grenade can be thrown with the camera slightly angled towards the ground. Jumping while doing so can help prevent the grenade from bouncing off the ground and thus detonating too high.
///Magyarul: szabadban = látványos tűzijáték, zéró hatással. Zárt térben ellenben tud sebezni, ellenfelet ölni, attól függően, hogy hányas szintű vagy, amikor eldobod. -
jocika #6235 Az jó. Most nincs előttem a játék, de mintha valami olyat írna, hogy a játékos szintje meghatároz valami sebzést? De lehet, hogy ezek szerint csak a durranások számát és a színekét. -
#6234 Az inkább poén. -
jocika #6233 Ezzel a szivárvány gránáttal lehet kezdeni valami értelmes dolgot? Én azon kívül, hogy szép, színes tűzijátékot sikerült produkálnom, még más hasznát nem vettem... -
#6232 Szívesen.
tototto: vastagon kiemeltem az arénát
""Borderlands 2: Game of The Year Edition" tartalma:
* alapjáték
* Season Pass 1 (Captain Scarlett and her Pirate's Booty DLC; Mr. Torgue's Campaign of Carnage DLC; Sir Hammerlock's Big Game Hunt DLC; Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC)
* (+ ajándékként kaptuk még az SP-hez): Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack
* Mechromancer Character Pack
* Psycho Character Pack
* Pre-Order anyagok (Creature Slaughter Dome Pack; Premiere Club Edition Pack; Collector's Edition Pack [amiben a 4 alapkarakterhez skin-fej jár, a szivárvány gránát mellett])
* és az ingyenes tartalmak (Loot Chest Skins; Poker Night 2 Skins; Community Day 2013)
Ami nincs benne:
* összes különálló karakter skinpack (rengeteg)
* Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge
* és minden, a GOTY megjelenését követő már kiadott és jövőben megjelenő DLC***."
*** = Headhunter 1-2-3-4-5. -
#6231 Köszönöm, tehát goty mellé csak a headhunter dlck meg a szintemelő 2 ami kell, ez az arena ez melyik dlc pontosan, ez benne van a gotyban? -
gyalogstuka #6230 Köszi -
#6229 akkor megse qrtam el annyira mint amennyire gondoltam (zoldfulu bordereskent) :p -
#6228 De hogy tisztázzuk - ami az alapjáték felül fontos:
* a 4 sztori DLC
* 1 darab aréna DLC
* 2 darab szintemelő DLC
* 5 darab Headhunter DLC
a többi kiegészítő tartalom, amik jók ha megvannak, de lehet nélkülük élni [aki nem rajongója a sorozatnak, az úgy sem foglalkozik ezekkel].
-
#6227 Bannerben: "MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?" link választ ad a kérdésre - szerintem. -
#6226 Ha a GOTY verziót szerzem be akkor melyik dlct kell még megvenni ebből a rengetegből aminek van is értelme (kinézetet befolyásolók nem érdekelnek)
tehát extra küldetések, fegyverek ilyesmik, ezek a Headhunter DLCk ugylátom nincsenek benne GOTYban, ezeken kívül még mit ajánlotok? -
#6225 És mi a kérdésed? :D -
gyalogstuka #6224 Sziasztok,egy gyors kérdésem lenne a szakértökhöz,DLC ügyben.
A Steam-en,én még egy Season Pass-os példányt szereztem be.
Ez akkor ha jól értem,4 DLC-t jelent
Captain Scarlett and her Pirate's Booty
Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
És most az összes többit meg tudom venni a nagy nyári akcióban,
kivéve a 30 darab skin packot,aminek darabja 0,32 euró,de összesen 10 euróra jön ki,és csak a kinézetüket cseréli le,új pályát,vagy fegyvert nem tartalmaz.
-
#6223 Giftként csak akkor érdemes vásárolni, ha nem akarod rögtön használni ... egyébként tök mindegy. -
amd2000 #6222 Amazonon még olcsóbb: 10$! -
#6221 igy jartam.. fogalmam se volt hogy van GOTY is :)
mar fel is telepult...
akkor ezentul gift -be vasarolok csak -
#6220 Be is aktiváltad vagy csak giftként? Ha utóbbi, akkor nincs nagy baj.
(ezért is érdemes egyébként MINDIG giftet venni (ha egyébként lehet, mert nem mindenből lehet))
Mert így akkor ha megveszed az SP-t is nem jársz jól :( -
#6219 qrvajo en meg a simat megvettem ~7.5 -ert