Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3: WBKBJ-FH6WH-TFXKJ-H3WJJ-J63XH
XBOX: KTW3T-BX5HR-9ZB5F-5F3T3-WC39K
3 kulcs
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
5J5BB-35S9F-9XWK3-TJ3B3-9H9WB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Igaz, hogy a megjelenõ/eltûnõ skeleton mage-ek sírógörcsöt okoztak, de amúgy kellemes kis szórakozás volt. Mondjuk a hab a tortán az volt, mikor egy szemétkupacból kitúrkáltam a Bee pajzsot. Azt hittem megveszek. Legalább egy hónapig jártam ahhoz a nyomorulthoz a pajzsért és egyszer sem dobta.<#falbav>#falbav>
A lényeg, hogy baromira élveztem az új pályákat. Jó kis gém ez még mindég<#wink>#wink>
- B1 esetén a nem hivatalos verzióval is tudtál csapatban menni azokkal akik tényleg megvették, B2 esetén úgy tudom ez nem megy
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A cél egyszerû: otthon szeretnénk többen is egymással játszani a Borderlandset (szóval helyi hálózat, egymás melett ülünk, semmi hamachi vagy tunngle használat stb.)
Régen, mikor kijött a Borderlands, ment a dolog gond nélkül, végig is vittük stb. Viszont amint csak egy patchet felteszünk, már valamiért nem mûködik a dolog.
Ha direktbe összekapcsolunk két gépet, szóval egyikbõl egyenesen a másikba vezetjük a kábelt, akkor szépen mûködik a co-op ahogy kell, nincs baj.
Viszont macerás is kicsit a kábelt ide-oda rakni, meg 3-an, néha 4-en szeretnénk játszani. Otthon egy egyszerû routert használunk, soha semmilyen játékkal nem volt probléma, ha egymással akartunk játszani.
A Borderlands 2 esetében viszont, ha a routeren keresztül vagyunk összekötve, akkor nem látjuk egymást a játékban, és ha pontos ip alapján akarunk a másikra kapcsolódni, akkor azt az üzenetet adja a játék, hogy különbözõ patch verziót használ a host, mint én. Ugyanezt a két gépet dörektben összekötve, tehát a routerünk nélkül, megy a játék gond nélkül.
Ha valakinek volt ilyesmivel dolga és van ötlete, hogy mit lehetne csinálni, akkor kérem segítsen, mert sajnos nekem már nincs ötletem a rengeteg próbálkozás után.
Egy kész gyilkológép lett 😄 Mindenkit egybehúz, rángat, be slaggel és incendiary + corrosive Sandhawk-al és a hozzájuk való relic-el + Legendary Class Moddal szétkapok mindent. Nevetségesen egyszerû lett így a játék vele 😊 130K hp mellé van majdnem 3 milla shield, a gránát ha közvetlen mellettem robban a pajzs negyedét sem veszi le.
Release Date: Dec 25
Expire Date: Limited Quantities
PC: 5JWT3-WTKXX-KJ6WB-333BJ-9W3SJ
PS3: W3W3J-6RB3S-69RCT-STWBT-WX6S6
XBOX: KJWTJ-T9366-3WW5R-CR3BT-R9JZR
Igen a gránát megvan, és közben beadta a fejeket, és skineket is! Csak nekem volt ez egy kicsit furcsa így 😊
Üdv! Coradiel
Amúgy meg: nekem is volt már ilyenem
Szóval, nem kell aggódnod.
Sõt, ha feltelepíted a játékot, akkor meg is találhatod õket - a sárga színû kezdõfegyverek
Valamint, mindenrõl a játék szól is (szó szerint megköszöni) - így a testreszabásnál láthatod a CE fejet és skint az adott karakteredhez majd.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most a 75%-s akcióban megvettem én is a Steam-en a GOTY-t és meg is van minden ami Imyke leírásában szerepel, de van pár dolog amire bár purchasedet ír, de nincs letöltve, azt hogy lehet letöltetni vele, vagy nem is kell letölteni? Konkrétan ezekrõl van szó: * Pre-Order anyagok (Creature Slaughter Dome Pack; Premiere Club Edition Pack; Collector's Edition Pack
Köszönöm a Shift kódokat ntex-nek 😊 Mûködött mindegyik 😊
Üdv! Coradiel
Pedig 48órát írt akcióban, valószínûleg elárazták.
De a getgamesgo-n 12EUR (mûködik PC-n a kulcs), az amazonon meg 12USD a GOTY.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.getgamesgo.com/product/borderlands-2-mac-goty
[merlinw.org]
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Egyszerûen élvezni kell a játékot!
Ez nem a régi Auction House-os Diablo 3, ahol a tárgyakra kellett hajtani, hogy eladhassa az ember jó pénzért.
hat pedig azt hittem hogy tvhm ban elerem az 50et es nekiugrok vegre a DLCknek :/ de akkor ugy nez ki hogy megint a vegere kell ernem a storynak es utana menni a DLCre ha vmi ertelmeset akarok kapni.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Gondold csak át...
Ha elerem a lvl 50et TVHMba akkor ott az a max lvl? es a questek / mobok is 50esek lesznek mindenhol vagy marad minden a sajat szintjen?
csak mert kb 47en farmoltam kicsit a Loot Midgeteket Wildlife Exploitation Preservebe es eleg jo dolgokat dobtak. mint pl siren legendary class mod, unkempt Harold meg még egy pár jó kis legendary cuccot a baj csak az hoyg csak lvl 40-42 kozotti droppok jottek. most 48 kozepenel vagyok azon a reszen amikor Jack hangjat kell megszerezni. es ha felugrananak lvl50re akkor visszamennek kiszednem az 50es fegyokat 😊
elore is koszi a valaszt. jah meg ha 50 a max itt akkor megyek a DLCkre lehet be esem fejezem a main storyt.
Aki még nem vette meg a Headhunter DLC-ket, annak ajánlom a Gamersgate-t.
Most darabja 1 euro! Ne ijedjetek meg a MAC-es verziótól, Én most aktiváltam õket a Steamen. Tökéletes!
Bloody Harvest
Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler
Headhunter 3: Mercenary Day
[merlinw.org]
Tehát, (és tudom, mert már megnéztem) nekem is megvan a DLC úgy, hogy meg sem vettem.
Csak úgy míg az elsõ indításkor még ott volt *-al jelölve, amikor odaugrottam volna közölte a játék, hogy meg kell vennem.
Most meg már nincs is a teleport listában.
Majd, ha megveszem, újra ott lesz.
Most a STEAM-en csak a hiányzó hitelesítõ adatokat és a módosított exét kapjuk.
A Gearbox elszúrta múltkor.
1 db TF2 kulcsért adja az összes headhunter dlc darabját.
[merlinw.org]
Ezt amúgy elég nagy hülyeségnek tartom hogy ennyire nem gondolnak az egyedül játszókra. Haverral nem okozott különösebb nehézséget a játék de egyedül a bossok elég szenvedõsek. Az Invincible Boss-ok meg úgy láttam esélytelenek szinte valami bug vagy exploit kihasználása nélkül.
Mivel elsõsorban a fordítással, és semmiféle farmolással nem foglalkozom, így nem akadt még a kezembe ezeknél jobb.
Majd amikor lecseng a teljes honosítás, az azt követõ support, akkor belevágok a második és a sokadik végigjátszásba: izomból.