Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen, mint minden karakter osztálynál - kivéve Gaige-et, amit a Gearbox által is bevallottan "barátnõ-kompatibilis" karakterosztálynak gyártottak - szépen lassan el kell jutni egy adott szintre, hogy ütõs legyen. Egyedüli játékban.
Kooperatívban még egy 50+ -os karaktert is megszorítanak
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Távolról a Phaselock képességével befoghatja az ellenfelet és jól sebzõ társa, vagy õ maga egy ütõs fegyverrel agyusztálhatja azt.
Sõt, a Phaselock a késõbbi fejlesztések után képes arra, hogy amint a befogott ellenfél ilyen-olyan elementál (tûz, sav, salak, sokk) lesebzés után kifeküdt, akkor "átugrik" (míg a képesség idõtartamából - képernyõ alsó közepe - van hátra) egy újabb, akár távoli ellenfélre is, és azzal is végez ill. befogja stb.
Emellett, a fejlesztései során gyakorlatilag a teljes csapatot gyógyítja, lõszert alig fogyaszt etc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem várhatod el, hogy minden "cucc" mega-brutál-király legyen.
Úgy gondoltam, hogy három karaktert végigviszek az elsõ játék végéig, ebbõl az egyik megvan,Gaige; és közben beszerzem a dlc-ket vagy season pass 1-2-t, ahogy megéri. Gondolom az overpowered a második upgrade pack része, így az is fent van...
Azért akarok hármat(Gaige,Maya,Axton) elvinni az elsõ végére, mert ezek tetszenek, kettõ kíváncsi vagyok, mennyire lesznek "életképesek". Eddig Gaige nagyon pozitív. Viszont az esõ cuccok siralmasak...
Az elsõ végigjátszást emlékem szerint 33-on fejeztem be. Opcionális, hogy kezdek dlc-t vagy sem. Kezdek egy második játékot tvhm-ben és végigviszem. Megvan a második végigjátszás, és ekkor oldódik fel az, amit Greddy szaktárs írt(#5792). Itt is, vagy itt elkezdhetem a dlc-ket; talán érdemesebb itt, a jobb cuccok miatt...
És az uvhm ezután a végigjátszás után választható, és szintén a fenti metodikát követve kezdhetõk újra a dlc-k?
Én sem értem, hogy miért nem lehet ezt magyarul...
Valaki használta már a difficulty slider nevû kis alkalmazást amivel elvileg el lehet hitetni a játékkal hogy 2-3 vagy 4 player játszik? Másik meg hogy másnál is elõfordult már hogy a hang a játékban sokszor beakad 1-1 pillanatra, ugyanazt a hangot lejátsza többször a játék újabban néha.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amúgy meg, te is tudsz készíteni bármikor ilyen meccseket, és akkor hozzád csatlakoznak:
A droprate és annak minõsége egyenesen nõ a játékosok számával. Szóval, érdemes nem egyedül játszani, de azt tudnod kell, hogy egyúttal még nehezebbé is válik a játék = azok a fegyverek / páncél, amikkel lazán lenyomtál bárkit és bármit egyedüli játékod során szó szerint csak karcolgathatják a legkisebb ellenfeleket is kooperatívban! Nem viccelek.
A farmolást, mint olyat, amúgy a világ legnagyobb hülyeségének tartom. Inkább élvezd a játékot a társakkal - és ha mellé esnek jó fegyverek, üsse kõ... de hogy csak ezért megölni 10-20x ugyanazt a fõellenfelet, vagy learatni egy területet... <#wilting>#wilting>
Akkor jól kérdezem: Általában találni mások által kreált publikus játékokat? Vagy inkább estefelé? Vagy ritkább?
Tehát rá kell dumálnom valamelyik munkatársamat, hogy õ is vegye meg vagy elvegetálok anélkül is?
Ehhez kapcsolódik a következõ kérdésem is(utolsó igérem)
Egyedül is ki lehet farmolni a legjobb fegyvereket, vagy annyit számít ha többen játszunk dropráta szempontból, hogy mindenképpen multiplayer kell a jobb "arany" cuccokhoz?
Köszönöm szépen a válaszaidat.
* A GOTY is bõséges
A "Season Pass 2" vélhetõen késõbb, egyben is megvehetõ lesz - a Bloody Harvest idén és a következõ év elsõ felében kapja az epizódokat, de számíthatunk "lópáncél" DLC-kre is, amik nélkül lehet élni.
Én maximalista vagyok, ami a Borderlands 2-õt illeti, és szép lassan mindent megveszek majd.
-Sok szervert talál az erdeti játék? Szóval megéri megvenni biztosan tudok majd multizni?
- Ha a GOTY -t megveszem akkor ahhoz már csak a season pass2t kell megvennem, hogy "minden" meglegyen?
De, ha normál tempóban, sztorira odafigyelve, és nem direkt farmolva
Ha ezek után állsz neki a DLC-knek
Még valami: jelenleg a maximális szint 72. De ehhez kell a lejjebb említett két DLC is.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Rajtad múlik, hogy elég erõsnek érzed-e az adott karaktered ahhoz, hogy mondjuk a játék elején vágj bele a Dragon Keep-be
Megjelenési sorrend:
* alapjáték
* Mechromancer karakter + Creatur Slaughter Dome
* Captain Scarlett and Her Pirate's Booty - sztori DLC (Season Pass 1)
* Mr. Torgue's Campaign of Carnage - sztori és aréna DLC (Season Pass 1)
* Sir Hammerlock's Big Game Hunt - sztori DLC (Season Pass 1)
* Psycho Pack, és Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack (1) - (elsõ fizetõs, utóbbi a Season Pass 1 ajándék része)
* Tiny Tina's Assault on Dragon Keep - sztori DLC (Season Pass 1)
* Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge - (fizetõs, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)
* T.K. Baha's Bloody Harvest - Part 1 - (fizetõs, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)
(ez utóbbiból idén és jövõre is érkezik pár epizód).
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Sõt, a 2. Upgrade-del és az elõtte érkezett Overpowered kiegészítéssel már "mission impossible" tud lenni az egész játék: egyedül.
ha lassan a vegere erek az elso vegigjatszasnak Mayaval a kerdesem csak annyi hogyan tovabb? tvhben kezdhetem a DLCket sorba? vagy megint vegig kell jatszani es csak utana a DLC?
ty
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Catch a ride - a kocsik skinjei eltûntek. 17/69 van, pedig annál jóval több volt még ma délután is. Most meg ... Onnan vettem észre, hogy újra tudtam aktiválni a Nova Star színt, amit néha használtam is.
A support az eltûnt kulcsokra ezt írta: "Our engineers are aware of this issue and investigating possible resolutions."
Klassz. Gondolom a skinekkel is valami hasonló történt.
anti hero
255-bõl 11 db maradt. Azért ez már elég hihetetlennek tûnik. Egy ideje már nem is írom be a kódokat, nehogy átlépjem a 255-öt.
Csak engem "ajándékoznak" meg ezzel vagy másnál is elõjött ez a gond?
Amúgy az #5763-as beszólás nálam is kiverte a biztosítékot.
Az ilyen egyedek magukba nézhetnének, hogy miért is pattognak?
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Komolyan, hogy ennyire nem veszik észre magukat manapság az emberkék elég elszomorító :/
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ráadásul ingyen csinálja, így inkább örülni kéne neki ha valaki egyáltalán foglalkozik a fordítással.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Egyszer végzek is vele és akkor, ahogy az elsõ rész esetében is tettem: elérhetõvé lesz mindenki számára.
Viszont, felajánlásokat szívesen fogadok ösztönzésképp, a STEAM-es kívánságlistámról 😊
DE: az elejét már ismertem, mert tegnap este kipróbáltam!
Amennyiben minden eddig DLC fel van telepítve a játékra, és akkor bizony 2+ szinttel erõsebb (fõ)ellenfelek várnak mindenhol - erre érdemes felkészülni.
Egyedül sem lehetetlen, de kis türelem és brutális páncélzat, jól belõtt relikvia-fegyverzet szükséges!