7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#6098 Mivel még meg sem jelent hivatalosan...
Csak a WRZ tulajok láthatják, ha beszerezték a Moxxi Mennyegző Mészárlás DLC-t.
A képeim magukért beszélnek.
Sőt, már végeztem is a fordításával. -
eXequtoR #6097 "Az áprilisi, utolsó (Sir Hammerlock) DLC helye (angolul: Wam Bam Island)"
Rohadjak meg, de én ezt nem találom sehol.. Elérhető tartalmaknál sincsen. Mit nézek be? -
takirulZ #6096 Valamit elcseszhettek valahol mert tegnap este 6-kor megrendeltem este 11-kor már megjött minden... -
#6095 Látom csak a hozzászólásom felét sikerült értelmezni. Van ám színvonal, talán érzékeled! -
warcat #6094 Ingyen osztanak valamit ezért elküldöd őket az anyjukba mert sor/tülekedés van,mindezt egy 620 forintos dlc miatt,van ám színvonal,talán érzékeled. -
#6093 A jó édes anyjukat! Tegnap reggel 7-kor már megvettem, azóta kuss van. Legalább valamit nyöghetnének, hogy lesz-e valaha kulcs vagy sem.
Durva, hogy valaki 10 órakor vette meg és előbb kapott ő kulcsot, mint én. No comment. -
XRV #6092 ok a blogspot szerint az első 500nak volt csak. -
#6091 nincs mit :D
elvileg kiírták valamelyik nap (tegnap talán), hogy kifogytak a kulcsokból, de ahogy jön utánpótlás, az megkapja ingyen (aki nem kapott volna időben) -
XRV #6090 hiába van odaírva hogy expires 17.e, ma már nem adja ingyen -
#6089 Én is csak kamu adatokat adtam meg mindenhol egyedül csak az e-mail volt valódi és nekem is megjött ! :D -
#6088 Mondjuk fake nevet, címet és telefonszámot adtam meg, szóval lehet, hogy az lesz a gond. -
#6087 Drukkolok, őszintén. Megérdemeljük, hogy ingyen kapjuk meg :) -
#6086 Nekem még nem jött meg, csak egy megerősítő levél. Ahhoz képest, hogy tegnap reggel 7 órakor "vásároltam" meg, csak 17 órakor jött a megerősítő levél. Azóta kuss van. -
#6085 Most már megköszönhetem az információt!
Az időbélyeg szerint tegnap este 9 óra 51 perckor - azaz 11 óra és 50+ percnyi várakozás után - megérkezett az az e-mail, amiben a kód is benne van. -
#6084 Nem sztori DLC-k, mint a Season Pass-esek voltak.
Még így is bőven többet adnak, mint nem egy játék drága DLC-i. -
jocika #6083 Ez a Moxxi dlc tényleg csak ennyi? Egy óránál nem volt több... -
#6082 úgy úgy... ajándék csónak ne nézd a lapát :D -
#6081 En meg megvettem amint megjelent -
#6080 Nekem is még csak ez érkezett meg, de valóban le van dögölve rendesen az oldaluk, így valamennyire érhető a "lassúság". Nameg ugye ajándék lónak... -
#6079 Ingyen adnak valamit, ne legyünk már elkapatva! -
#6078 8 és fél óra telt el. Ez azért már vicc. -
#6077 Én is ezt mondtam várj türelmesen nekem is hajnali 3-kor jött meg a kód ma ! Ma reggel e-mail megnéz reggel 8-kor steam kód beir és letölt ! :D -
#6076 lassúak, várj türelmesen -
#6075 No, most érkezett egy "order confirmation" e-mail, de nincs benne kód.
A "findmyorder.com"-on hiába adom meg a kért adatokat, ott is csak rendelés összesítőt kapok, semmi STEAM-kód.
Mi a p*cs*m van itt? -
#6074 WTF
A Borderlands 3 jelenleg nincs fejlesztés alatt? -
#6073 kicsit le vannak terhelve (sokan alig tudnak belépni), lehet, hogy mindenki most akar "vásárolni" :D -
#6072 Reggel 10 körül regisztráltam. Eltelt 5 óra azóta, és most ellenőriztem: semmi e-mail tőlük. -
Tusy #6071 - hajnal ~1 óra körül regisztráltam (ahhoz kellett a megerősítő mail) + kértem a kódot, ~1 órán belül kaptam a mailt amit meló előtt aktiváltam és még a frissítést is leszedte (elég szar a netem, szóval kicsit féltem a steam aktiválástól mert napközben gyakran offline bár a kód maga megvolt)
- amúgy köszönöm az értesítést, magamtól nem (vagy csak késve) találtam volna rá -
#6070 nekem is éjjel 2-kor jött a kóddal a levél... amúgy poénból kétszer is megcsináltam, két kódot küldtek :D -
#6069 Jah akkor majd jönni fog nekem is éjjel jött meg ! -
#6068 Nem figyeltél. Már minden lépést megcsináltam (az oldal közölte is, hogy akkor most...), és nem jött a kód.
-
#6067 Az e-mailedre jön majd egy megerősítő mail amint az megvolt utána már veheted a játékod és utána jön majd a steam kód a mailedre ! -
#6066 Mert kibaszott lassúak azért én tegnap este 20-kor csináltam meg a lépéseket és a visszaigazoló mail ma éjfélkor a steam kód meg hajnali 3-kor jött meg !
Most akitváltam be steamre és már le is szedte ! -
#6065 Nekem sem. -
#6064 Hát, már jó ideje megcsináltam a lépéseket, de nem érkezett sem az e-mail címemre, sem a GameAgent-es profilom alá. -
#6063 Köszi az értesítést! -
#6062 hogyan szerezd meg a Moxxi DLC-t ingyen! -
#6061 Így néz ki az "új" skinnel Maya:
-
#6060 1. A Valentin napi (Moxxi) DLC helye (angolul: Rotgut Distillery):
2. Az áprilisi, utolsó (Sir Hammerlock) DLC helye (angolul: Wam Bam Island):
-
#6059 Csak szólok: akik a nem tisztességes verzióval játszanak [WRZ], és ahhoz szerezték be a legutóbbi DLC-t, azok bizony megint egyszerre 2 DLC-t kaptak meg.
Igeeeeeen.... az utolsó DLC is benne van.