Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropó, nincs arról valami hír, hogy akinek az alapjáték van meg, ahhoz lesz-e valami GOTY-hoz hasonló gyûjteményes upgrade?
IMYke2.0.0.0
Ahogy fejleszted Mayát rájössz, hogy nem kell õt félteni sem közel-, sem távoli támadások esetén.
Természetesen, mint minden karakter osztálynál - kivéve Gaige-et, amit a Gearbox által is bevallottan "barátnõ-kompatibilis" karakterosztálynak gyártottak - szépen lassan el kell jutni egy adott szintre, hogy ütõs legyen. Egyedüli játékban.
Kooperatívban még egy 50+ -os karaktert is megszorítanak .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ok, akkor maradhat a távolsági játék, és fejlesztgessem csak szépen tovább, nem kell rinyálni?
IMYke2.0.0.0
Mayát a képességfája teszi félistennõvé - és a kooperatív csapat hasznos tagjává.
Távolról a Phaselock képességével befoghatja az ellenfelet és jól sebzõ társa, vagy õ maga egy ütõs fegyverrel agyusztálhatja azt.
Sõt, a Phaselock a késõbbi fejlesztések után képes arra, hogy amint a befogott ellenfél ilyen-olyan elementál (tûz, sav, salak, sokk) lesebzés után kifeküdt, akkor "átugrik" (míg a képesség idõtartamából - képernyõ alsó közepe - van hátra) egy újabb, akár távoli ellenfélre is, és azzal is végez ill. befogja stb.

Emellett, a fejlesztései során gyakorlatilag a teljes csapatot gyógyítja, lõszert alig fogyaszt etc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kicsit elgondolkoztam a beírt kérdéseim és a válaszok alapján azon, hogy Maya-t tán rosszul játszom...Gaige-t távolságiként, robi elõre én meg távolról az áldásosztó, Axton féltávoli, gépágyú mellett sörétessel vagy karabéllyal. Ezek így beváltak. De Maya-val szenvedek idõnként, és mi lesz késõbb.. Most pl. a vonatnál a mutálódott rovardarabokat nem volt olyan könnyû begyûjteni, mint Gaige-dzsel. Távolságiként próbálok vele is játszani, de lehet, hogy rosszul állok hozzá? Megtennék a Maya-sok, hogy eligazítanak egy csöppet?
genndy
Igen. Akárhonnan veszed, az.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sheltem
Srácok, a cdgalaxisos dobozos Borderlands 2 Goty is Steames?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
Bõven lesz jobb fegyvered. Épp az a kihívás a játékban, hogy nem félistenként kezdesz és sosem leszel teljesen az.

Persze, hogy nem, de a legjobb fegyverem egy savas pisztoly. Csak egy kicsit szeretnék jobbakat. Vannak aranykulcsaim, de azokat magasabb szintre tartogatom...
IMYke2.0.0.0
"Viszont az esõ cuccok siralmasak..."

Nem várhatod el, hogy minden "cucc" mega-brutál-király legyen.

Nekem ezek vannak meg:Borderlands 2: Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack,Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2,Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest,Borderlands 2: Mechromancer Pack.
Úgy gondoltam, hogy három karaktert végigviszek az elsõ játék végéig, ebbõl az egyik megvan,Gaige; és közben beszerzem a dlc-ket vagy season pass 1-2-t, ahogy megéri. Gondolom az overpowered a második upgrade pack része, így az is fent van...
Azért akarok hármat(Gaige,Maya,Axton) elvinni az elsõ végére, mert ezek tetszenek, kettõ kíváncsi vagyok, mennyire lesznek "életképesek". Eddig Gaige nagyon pozitív. Viszont az esõ cuccok siralmasak...
IMYke2.0.0.0
A Borderlands 2-ben - de ezt már leírtam lejjebb - nincs megkötés. A DLC-ket akkor kezded el, amikor csak akarod: amint megvetted/telepítetted õket, azonnal elérhetõvé válnak bármelyik Fast Travel (teleport állomás) listájáról. A karaktered (vagy a csapattársaid) képességei befolyásolják, hogy mennyire vagy felkészülve a +2-es ellenfelekre mondjuk a Tina DLC-ben, vagy hogy mennyire van kedved hatalmas távolságokat áthidalni a Scarlett DLC-ben, erõs ellenfelekkel a nyakadban stb. (feltételezem: Upgrade 1-2, és Overpowered telepítve).

Tehát, ha jól értem:
Az elsõ végigjátszást emlékem szerint 33-on fejeztem be. Opcionális, hogy kezdek dlc-t vagy sem. Kezdek egy második játékot tvhm-ben és végigviszem. Megvan a második végigjátszás, és ekkor oldódik fel az, amit Greddy szaktárs írt(#5792). Itt is, vagy itt elkezdhetem a dlc-ket; talán érdemesebb itt, a jobb cuccok miatt...
És az uvhm ezután a végigjátszás után választható, és szintén a fenti metodikát követve kezdhetõk újra a dlc-k?
IMYke2.0.0.0
pt = playthrough = végigjátszás.

Én sem értem, hogy miért nem lehet ezt magyarul...

Egy másodperc, pt, pt2? Ez biztos valami hót egyszerû dolog, de mi is ez?
IMYke2.0.0.0
5781-tõl érdemes olvasgatni...

Szerintem ugyanúgy ahogy az elsõ résznél, elõször érdemes kétszer végigtolni a játékot PT+PT2-ben, mert ezután megszûnik mindenhol a szintkülönbség és a te szintedhez generál mindent a játék (küldetések, ellenfelek és loot)
Olvasom, hogy itt is felmerült a dlc-k kijátszásának sorrendje. Nekem is felmerült az egyesnél, de itt is aktuális lett. Ott az volt az infó, hogy végigmegy a fõ szál, nekem csinált egy végigjátszás2-öt, és utána még ott elkezdeni a dlc-ket. Aztán nem tudom, lehet csinál egy második végigjátszás2-t és folytatás? Na, mindegy, a kérdésem tehát az, hogy itt is érdemes ezt követni, mert a dlc-k, a nehézségi szintet véve alapul(normál,tvhm,uvhm), többször kijátszhatók?
Kérdés...

Valaki használta már a difficulty slider nevû kis alkalmazást amivel elvileg el lehet hitetni a játékkal hogy 2-3 vagy 4 player játszik? Másik meg hogy másnál is elõfordult már hogy a hang a játékban sokszor beakad 1-1 pillanatra, ugyanazt a hangot lejátsza többször a játék újabban néha.
Sheltem
Nagyon szépen köszönöm.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
Most indítottam egy meccskeresést - délelõtt 3/4 12-kor:

Amúgy meg, te is tudsz készíteni bármikor ilyen meccseket, és akkor hozzád csatlakoznak:

A droprate és annak minõsége egyenesen nõ a játékosok számával. Szóval, érdemes nem egyedül játszani, de azt tudnod kell, hogy egyúttal még nehezebbé is válik a játék = azok a fegyverek / páncél, amikkel lazán lenyomtál bárkit és bármit egyedüli játékod során szó szerint csak karcolgathatják a legkisebb ellenfeleket is kooperatívban! Nem viccelek.
A farmolást, mint olyat, amúgy a világ legnagyobb hülyeségének tartom. Inkább élvezd a játékot a társakkal - és ha mellé esnek jó fegyverek, üsse kõ... de hogy csak ezért megölni 10-20x ugyanazt a fõellenfelet, vagy learatni egy területet... <#wilting>

Sheltem
Értelek, rosszul kérdeztem, köszi az infót.

Akkor jól kérdezem: Általában találni mások által kreált publikus játékokat? Vagy inkább estefelé? Vagy ritkább?

Tehát rá kell dumálnom valamelyik munkatársamat, hogy õ is vegye meg vagy elvegetálok anélkül is?

Ehhez kapcsolódik a következõ kérdésem is(utolsó igérem)

Egyedül is ki lehet farmolni a legjobb fegyvereket, vagy annyit számít ha többen játszunk dropráta szempontból, hogy mindenképpen multiplayer kell a jobb "arany" cuccokhoz?

Köszönöm szépen a válaszaidat.

IMYke2.0.0.0
* Nincsenek klasszikus értelemben vett szerverek - ez nem az aktuális CoD, vagy BF bérelt szerverparkokkal.

* A GOTY is bõséges játékidõvel tud szolgálni, ha egyedül játszol. Kooperatívban, idegenekkel és/vagy haverokkal akár a végtelen is becélozható.
A "Season Pass 2" vélhetõen késõbb, egyben is megvehetõ lesz - a Bloody Harvest idén és a következõ év elsõ felében kapja az epizódokat, de számíthatunk "lópáncél" DLC-kre is, amik nélkül lehet élni.

Én maximalista vagyok, ami a Borderlands 2-õt illeti, és szép lassan mindent megveszek majd.

Sheltem
Két kérdésem lenne:

-Sok szervert talál az erdeti játék? Szóval megéri megvenni biztosan tudok majd multizni?

- Ha a GOTY -t megveszem akkor ahhoz már csak a season pass2t kell megvennem, hogy "minden" meglegyen?

IMYke2.0.0.0
Alapjátékban is elérheted akár az 50-es szintet, ha rengeteget (!) farmolod a játékot.
De, ha normál tempóban, sztorira odafigyelve, és nem direkt farmolva erre hajtasz, hanem haladsz elõre, akkor a fõellenféllel végzéskor körülbelül 31-32-es szintû lehetsz. Hozzáteszem, így minden négyzetcentiméterét a játéknak ismered, és elvégeztél minden (!) feladatot.

Ha ezek után állsz neki a DLC-knek , akkor az ellenfelek is 3x-es szintûek lesznek - s hangsúlyozom: így olyan tárgyakat is dobnak!

Még valami: jelenleg a maximális szint 72. De ehhez kell a lejjebb említett két DLC is.

Hunter of Deer
nah akkor meg 1 uccso kerdes es nem zargatlak 😄 ha vegig viszem az alapjatekot es utana nekiallok a dlcknek sorban akkor mennyi a max lvl amit elerhetek? en azert akartam az alap vegen egybol atmenni tvhmba mert ugy emlekeztem hogy csak ott lehet felmenni 50 fele.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

IMYke2.0.0.0
Nem mindegyik DLC szintezõdik. a Tiny Tinás például abszolút nem - ott a szinted +2 az alapképlet, nagy általánosságban.

IMYke2.0.0.0
A játék nem fogja a kezed: amint megveszed és feltelepíted a DLC-ket (vagy megveszed a GOTY-t és feltelepíted), a teleport (Fast Travel) gépeknél azonnal elérhetõk lesznek a DLC-k kezdõhelyeire vezetõ pontok!
Rajtad múlik, hogy elég erõsnek érzed-e az adott karaktered ahhoz, hogy mondjuk a játék elején vágj bele a Dragon Keep-be , vagy megjelenési sorrendben haladsz.

Megjelenési sorrend:

* alapjáték
* Mechromancer karakter + Creatur Slaughter Dome
* Captain Scarlett and Her Pirate's Booty - sztori DLC (Season Pass 1)
* Mr. Torgue's Campaign of Carnage - sztori és aréna DLC (Season Pass 1)
* Sir Hammerlock's Big Game Hunt - sztori DLC (Season Pass 1)
* Psycho Pack, és Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack (1) - (elsõ fizetõs, utóbbi a Season Pass 1 ajándék része)
* Tiny Tina's Assault on Dragon Keep - sztori DLC (Season Pass 1)
* Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge - (fizetõs, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)
* T.K. Baha's Bloody Harvest - Part 1 - (fizetõs, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)
(ez utóbbiból idén és jövõre is érkezik pár epizód).

a DLC szinthez igazodik, így mindig az adott fokozat végén érdemes letolni. 2 v 3 BiS item is valamelyik DLC questbõl jön, ezért jó így csinálni.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Hunter of Deer
ez ok, de a sorrend meg mindig kerdeses 😄 hoyg ha ezzel vegzek akkor itt kezdjek neki a dlcnek, vagy kezdjek tvhm-et es azt vigyem vegig es ugy a dlc, vagy tvhm es santuary utan egybol dlc 😊 sry ha marhasagot kerdezek.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

IMYke2.0.0.0
True Vault Hunter Mode-ban lenullázódik minden útvonalpont (képességeid stb. megmaradnak), és így gyakorlatilag újrakezded a játékot, ellenben: minden ellenfél erõsebb és több lesz, jobb szajrét dobnak stb.
Sõt, a 2. Upgrade-del és az elõtte érkezett Overpowered kiegészítéssel már "mission impossible" tud lenni az egész játék: egyedül.

Hunter of Deer
hi!
ha lassan a vegere erek az elso vegigjatszasnak Mayaval a kerdesem csak annyi hogyan tovabb? tvhben kezdhetem a DLCket sorba? vagy megint vegig kell jatszani es csak utana a DLC?
ty

Broafka
most már kezd unalmas lenni, hogy hetente beír valaki ebben a témában. Jó, bunkó, szemét, csinálja maga, stb... haladjunk már emberek

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

MerlinW
Így van kérd számon. Sõt, ba**d le😊

[merlinw.org]

Bluuzia
Újabb érdekesség:
Catch a ride - a kocsik skinjei eltûntek. 17/69 van, pedig annál jóval több volt még ma délután is. Most meg ... Onnan vettem észre, hogy újra tudtam aktiválni a Nova Star színt, amit néha használtam is.

A support az eltûnt kulcsokra ezt írta: "Our engineers are aware of this issue and investigating possible resolutions."
Klassz. Gondolom a skinekkel is valami hasonló történt.

255 utan ujraindul a szamlalo, wtfpwnd

anti hero

A kulcsokat a SHIFT accodra kapod, így nem sok köze van az újra telepítéshez.

gerey
Egyszer újraraktam nyáron, de ilyen nekem nem volt.

Bluuzia
Egy újratelepítésnek köszönhetõen ismét elbuktam a kulcsaimat.
255-bõl 11 db maradt. Azért ez már elég hihetetlennek tûnik. Egy ideje már nem is írom be a kódokat, nehogy átlépjem a 255-öt.
Csak engem "ajándékoznak" meg ezzel vagy másnál is elõjött ez a gond?

Amúgy az #5763-as beszólás nálam is kiverte a biztosítékot.

Gyengék vagytok. Az ÉN apukám erõsebb ! NYENYENYEEE !

Omlás
Az egy dolog, de én sem pattogok türelmetlenül azért, hogy mikor lesz már kész... ez kb pont olyan mint mikor türelmetlenül pattog valaki azért, hogy mikor lesz már felirat adott filmhez vagy sorozathoz, animéhez akármihez...
Az ilyen egyedek magukba nézhetnének, hogy miért is pattognak?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Tudod, mindenkinek az a legfontosabb fordítás amivel játszani akar. Van aki képes elfogadni, hogy a fordító inkább mással foglalkozna, van akinek ez nehezebb.
Valaki nyugtasson meg, hogy a Tiny Tinának vagy hogy hívják pontosan a kiscsajt, nem csak ennyi küldetése volt. Végig bazsajogtam az egészet...
Omlás
Azt ugye tudod, hogy a taplóság fogalmát teljes mértékben kimeríti mikor olyan dolog miatt hisztizel amiért egy fillért nem fizettél csak a szádba repül a sült galamb...

Komolyan, hogy ennyire nem veszik észre magukat manapság az emberkék elég elszomorító :/

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Be tudja õ osztani az idejét, nem kell megmondani mit mikor tegyen.

Ráadásul ingyen csinálja, így inkább örülni kéne neki ha valaki egyáltalán foglalkozik a fordítással.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Inkább azt kéne befejezni ami már majdnem kész,pl Saints Row 2..

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Ez szuper!
IMYke2.0.0.0
Van magyarítás: én készítem.
Egyszer végzek is vele és akkor, ahogy az elsõ rész esetében is tettem: elérhetõvé lesz mindenki számára.

Viszont, felajánlásokat szívesen fogadok ösztönzésképp, a STEAM-es kívánságlistámról 😊

Neked hogy-hogy magyar? Van magyarítás?
IMYke2.0.0.0
1 óra 33 perc alatt végeztem a DLC-vel.
DE: az elejét már ismertem, mert tegnap este kipróbáltam!

Amennyiben minden eddig DLC fel van telepítve a játékra, és akkor bizony 2+ szinttel erõsebb (fõ)ellenfelek várnak mindenhol - erre érdemes felkészülni.
Egyedül sem lehetetlen, de kis türelem és brutális páncélzat, jól belõtt relikvia-fegyverzet szükséges!