Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaige talán 37, Maya 27.
Sheltem
Hanyas szintû a karaktered? Mert én szívesen játszok coopot csak most 45ös a karakterem és egyelõre ezt akarom végighúzni nem tervezek új karaktert.

Ha tudsz velem menni akkor mehetünk este 6 után mindennap gyakorlatilag, ha nem(új kari) akkor késõbb.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szuper; lenne valakinek kedve coop-ban játszani megbeszélés alapján, mert az ismerõseimnek nincs meg a B2?
Sheltem
Egyetlen problémám van srácok.

Ugye miután játszottam a virágbolti verzióval vettem meg a véglegest minden dlcvel együtt.

Namost a virágbolti villámgyors volt sehol egy akadás itt meg mintha bebelassulna a játék.

Nem hiszem, hogy maga a steam a hibás de a "steam cloud"ra viszont tudok gondolni.

Mit gondoltok? (Ja igen ugyanazok a beállítások, ugyanúgy GOTY volt a virágbolti is stbstb).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
Nem Battlefield (sajnos).
Amint felveszed az illetõt STEAM-en, azonnal látszik a listádban, ha épp elindította a játékot és rá is tudsz csatlakozni, vagy közvetlenül játékmeghívót küldeni neki.

Az FPS-s játékokban megszokott szerver-keresõket felejtsd el, ahogy a Battlelog-féle szart is.
A Borderlands 1-2 négy (4) fõs kooperatívot kínál és semmi többet, és ehhez lõtték be a teljes rendszert, így többnyire a valódi ismerõseiddel játszhatsz. Persze, amint Te indítasz meccset, elõfordulhat - beállításaidtól függ - hogy idegen játékos lép a meccsedbe...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És ismerõsöket, pl. fórumtársakat, hogyan találhatok?
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szeretnék coop-ban játszani és ehhez keresnék társakat. Hogyan álljak neki a keresésnek?
Azt néztem a játékban, hogy hogyan tudok kapcsolódni.
IMYke2.0.0.0
Addigra össze kellene kaparnom valahogy 4 eurót.

Sheltem
Mármint 26án.

Sheltem
November 6. án jön a 2. Headhunter dlc:

Headhunter part 2

IMYke2.0.0.0
Így van - elmesélhetetlen, és külsõ szemlélõnek bizonyára bizarr is lehet ez a jelenség, de döbbenetes is, hogy milyen érzelmeket tud kiváltani egy ilyen digitális termék 😊

IMYke2.0.0.0
Én is csak tegnap tudtam befejezni a Tinás DLC-t.
Annál nagyobbat ütött 😊

Sheltem
Hát én most a Scarlettes dlct tolom Vault hunter modeban(lvl44 zero).

De a szerelmes öreg a Scarlett babáival meg a kazettafelvételeivel, meg a beszólásaival "jó a segge, jó a mell, az arca is végülis ok" 😊 Érted egy félszemû kalóznak.

Aztán ahogy scarlett "lezárja" az egészet.

Öreg: Ajándék, nekem??????????????? (nem lövöm le a poént). Hát ott beszartam....
Asszony kérdezte "egy hülye játékon röhögsz?" 😊 Nem kapott választ, úgysem értené meg 😊

Ez intro, vagy beharangozó? Vagy dlc esetleg? Vagy merre van?
Maak
Ilyenkor mindig megjon hozza a kedvem, aztan hazaerek es rajovok, hogy nincs idom ra. 😞

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Ha a Tina DLC-t egyedül, vagy haverokkal le tudod... a vége harc... csak szuperlatívuszok jutnak az eszembe, és egy rajongótól ugye mi lenne elvárható, de tényleg brutális adrenalinbomba!
S a vége is eszméletlen jó. Az ember legszívesebben törölné az emléket, és kezdené újra, ismeretlenül, hogy újra újként élhesse meg.

Köszönöm :-) Kihasználom.
genndy
Persze, ha egyszer ott van kint a GMG fõoldalon <#nyes> Ez általános, közös, bárki használhatja.
Egy termék/vásárláshoz használható, tehát ha több cucc is kell akkor vedd õket egyesével, akkor mindhez fölhasználhatod.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sheltem
Õszinténszólva engem nagyon kevés játék köt le már, de ennél a játéknál annyit röhögtem és annyira tetszik az egész "stílus" , hogy nem volt kérdéses a vétel, ott volt az az "ez kell nekem eredetiben" érzés.

10k ért is megvettem volna a Goty-t de gondoltam utánanézek hátha olcsóbb valahol és így is lett(igaz a skinpackok nem érdekelnek azokat nem fogom megvenni).

Amikor jönnek a robotok és jön az a zene, aztán sok robot jön és erõsödik az a jó kis adrenalinmuzsika(nem tudom tudjátok e mire gondolok).

K*rvajó, imádom, alig várom, hogy megint essen valami aranycucc 😊 .

Felhasználhatom?
genndy
Megéri, sõt ehhez még használható a -20% voucher is: GMG20-ODON7-FLUA7
Így már csak 7,92 euro. Tuti vétel.

IMYke2.0.0.0
Teljes áron is megérte.
Ennyiért meg aztán végképp.

Mind a 4 sztori DLC miatt "összefossa az ember a bokáját" annyira jók. A Tina DLC különösen.

A green msn-rn most ennyi a season pass:season pass.
Ennyiért megéri már?
Sheltem
Köszönöm szépen.

genndy
Nem kell feltétlenül kivenned a pipát. Ami kell: kezdj új játékot, bármilyen karakterrel, ekkor majd létrehozza a mentés mappát, valami ilyesmit:
Dokumentumok/My Games/Borderlands 2/WillowGame/SaveData/<hosszúszám>/
Na a <hosszúszám> miatt kell újat kezdeni, hogy létrejöjjön. Utána ide átmásolod a régi mentést és menni fog.

Sheltem
Gyerekek 1 kérdésem van.
Most installálódik a játék és ugye elõtte tört verzió volt.

Namost az ugye a c:lablauserjocogamesordervalamibe mentette a kimentéseket.

Itt viszont a játéknál ott van, hogy "enable steam cloud" és ez be van pipálva.

gondolom ha akarom(márpedig akarom) használni az eddigi kimentett állásomat akkor ki kell vennem mindenképpen a pipát ugye? Ebben az esetben a hdd -re ment.

Vagy van más megoldás?

genndy
Nuuvemre lehet egyébként még számítani, ha ott kap akciót, az szokott a legjobb lenni. És úgy tudom nem régiózáras.

Sheltem
Én tõle vettem tegnap este, ma kaptam is a kódot:

hxxp://hardverapro.hu/apro/steam_origin_uplay_es_mindenfele_dlc_digitalisan/
7100 maga a goty és 9500at fizettem az utolsó 2 dlcvel együtt.

Nem hinném, hogy bárhol olcsóbb jelenleg ami megbízható is.

Persze steamen még lehet ennél is olcsóbb lesz (de 50% leárazással is drágább az 50euró alapárral ahogy számolom szóval még úgysem éri meg steamen venni, csak ha 66% vagy 75% de mivel a goty most jött ki októberben én szinte kizártnak tartom).

Kérdés hogy Borderlands 2 GOTY lesz-e leárazva, tekintve hogy a GOTY verzsön most jött ki õsszel. Sztem ha lesz is leárazva max -50% vagy -66% -ot fog kapni. Elég nagy csoda lenne ha rögtön kapna -75% vagy -80% -ot. Mi is majd most akarjuk beszerezni haverral coopra az egészet, ha "jóárasítva" lesz
Sheltem
Ja így már ok.

Tehát ha megveszem a GOTY -t és a 2 általam említett dlct akkor minden megvan a skin csomagokon kívül.

Sheltem
genndy: köszi!

Minden nincs benne a GOTY-ban, te magad írtad korábban, hogy ez a 2 dlc külön megvétel:

* Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge - (fizetõs, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)
* T.K. Baha's Bloody Harvest - Part 1 - (fizetõs, nem része a Season Pass 1-nek, hanem a Season Pass 2-nek)

És ahogy nézem a listát a GOTY hátlapon ezeket külön meg kell vennem.

IMYke2.0.0.0
Remélem érthetõ, de kifejtve: tehát a karakter skin csomagok és a 2 legutóbbi DLC nincs benne.

IMYke2.0.0.0
HOTY-ban benne van MINDEN, az utolsó 2 DLC-ig, csak a kis head-skin csomagok nincsenek.
Szóval, késõbb egész nyugodtan bõvítgetheted.

genndy
Nem lesz semmi gond.

Sheltem
Mégegy utolsó kérdés.

Csak nem akarom megszívni.
A gotyra is rá tudom aktiválni steamen majd a maradék 2 dlc kulcsát? (Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, T.K. Baha's Bloody Harvest )

tehát nem lesz probléma, hogy nem úgy veszem, hogy borderlands2, season pass, maradék 2 dlc, hanem Goty + maradék 2 dlc?

genndy
- Fogsz, nem a DLC-ktõl függ. Legfeljebb ami nincs meg neki, azzal a résszel nem fogtok tudni együtt játszani.
- Én csatlakoznék szívesen akár a level 1-tõl is (van egy tartalék Axtonom), de max a karácsonyi szünetben, addig 0 idõm lesz csak.

Sheltem
Na eljött az idõ,hogy rászánjam magam a vásárlásra!

2 kérdésem még van elõtte:
-A GOTY val is találni fogok multiplayer játékosokat, illetve az utolsó 2dlc (Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, Headhunter 1 - TK Baha's Bloody Harvest ) megvételével is találni ? Tehét lényegében mindegy, hogy megveszem e külön a 2 utolsó dlct?
-Van itt olyan 20-100 év körüli arc akinek lesz kedve hozzámcsapódni 43-xx szint közötti szerencsétlenkedéseimben ? 😊

IMYke2.0.0.0
Hamarosan jön a karácsonyi akciózás - bagóért megvehetõ lesz.

Kár, hogy nincs upgrade verzió a steamen...Nekem az lenne jó az alapjátékra, vagy a season pass-t áraznák le...
Ez csak az elsõ oldala a listának?
genndy
Bloody Harvesthez jönnek még epizódok igen, ezen kívül nincs infó. Ha azt látják hogy megéri csinálni, akkor lesz még DLC.

Sheltem
Én a cdgalaxis-t ajánlom, nem elég, hogy sokkal olcsóbb, de kapod hozzá a szép(gondolom az mert az elsõ is az) dobozt, füzetet stb.

Sheltem
Lehet tudni mennyi dlc lesz még a játékhoz?

Bloody Harvest bõl jön 1-2 epizód még jövõre azt olvastam, ezenkívül van infó a többirõl?

Ebbõl a játékból semennyi nem elég 😊

genndy
Alapból igen, olcsóbb. De ha akciózzák (Steamen vagy más digit. boltban) akkor onnan már olcsóbban megkapod. Kérdés tudsz-e még várni kb. Karácsonyig.

- gondolkozok a játék (GOTY) megvételén és a cdgalaxisos ár (~10000Ft) nekem olcsóbbnak tûnik mint a steames verzió (~50EUR ~ 15000Ft). Jól látom vagy valamit benéztem?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ez az item amirõl beszéltem.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

A képességének az újratöltését csökkenti le? Van valami speckó neve, vagy csak meregessem a szemem?
Igen, köszönöm. Ez a "barátnõ-kompatibilis" ez jó; errõl nem tudtam.
Maya irgalmatlan erõs. Az eleje kicsit nehéz amíg össze nem jön kellõ pont, de utána mindent büntent. Ismerõstõl / faszmákolva összejön egy legendary class mod és onnantól kb. 1-2 sec-el a phase lock lejárta után újra használhatod.. ergó fixen MCzve és debuffolva lesznek a mobok.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com