7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2677 -
#2676 közérdekű közlemény, hogy mindenki lássa:
DOBOZOS VERZIÓVAL MŰKÖDŐ SEASON PASS -
#2675 Még a másodikkal is, de csak az sp résszel :) -
#2674 [nagy]SZTORI SPOILEREKET TOVÁBBRA IS SPOILER MÖGÉ? CAPISH? -
#2673 Na én léptem játszani...
-
Csokis #2672 Gyorsan jön.
-
#2671 na csak megérkeztek a kalózok:) -
#2670 Nincs is szebb mint a kalózélet. Szárazföldi patkányok! XD -
#2669 Na jön - 502 MB. Ez is :) -
#2668 Jó nektek. Kapjátok be... :D -
#2667 Már tölti nekem is. -
#2666 hihi.na végre:P am sirenemnek nem kell táskabövítés így is 100slotos a bagpackem xd nem tudom még mindig hogyan.de a slot bugom szerencsére elmúlt a 4es patchel.le volt lockolva a 3-4 weapon slot.de mostmár jó:) -
#2665 Na ugy látszik nagyon tölt valamit a steam mert elég lassan jön ! -
#2664 Úgy néz ki, hogy kint. Sokaknak már tölti a Steam. Nekem még nem. -
#2663 na kintvan?:) -
#2662 MI?! :) -
#2661 1 perc és 7 óra. -
#2660 Lesznek Jacobs elemental gun -ok a kiegészítőben. Na arra (is) kíváncsi vagyok! -
#2659 Hát ez azért durva volt! Még ha Mayának nézted volna azt értem. DE HOGY PÓNI?! Hát mi lett ebből a világból könyörgöm?! XD -
#2658 bocsáss meg, nem tudom mi ütött belém... az én kurva anyámat :D -
#2657 Nem kéne lepónizni a rózsaszín UNIKORNISOMAT!!!
Nahát... -
ntex #2656 kicsit gay a karakter maga, szóval jól áll neki ez a szín :D -
#2655 csillámpóni edísön? -
#2654 A Borderlands 2-nek a multija a legjobb része nem hiába van benne már 200 órám hozzám bármikor jöhetsz nyugodtan ! :D -
#2653 Alakul...
De a felirat ellenére még semmi... -
#2652 Meg picit álljon már meg a menés... :) Van még egy csomó nyelv a világon. Rengeteg ember beszél más nyelvet mint az angol, vagy német vagy spanyol. Asszem' ezeken "tud" a legtöbb játék. Szóval attól, hogy valaki nem beszéli az Angolt még nem biztos, hogy tanulatlan bunkó. -
#2651 19:00-kor szokott Steam-frissítés lenni, úgyhogy jól sejted :D -
#2650 fejlemények: innen csak az veheti meg, aki tőlük vette a dobozos verziót elvileg, szóval felejtős... innen lesz megvéve nekem -
#2649 Amúgy alakul valami a Steam -en is. Most már ott a három új achievement is az elérhetők között. Szóval hátha nemsoká... -
#2648 Nyilván azért csinálja, mert szeret fordítani. Nincs ezzel semmi gond. -
#2647 Én ezzel nem biztatom őket semmire - ne akarj és ne láss bele olyan dolgokat, ami nincs mögötte. Főként ne ilyen magasztos dolgokat. -
#2646 persze dolgozol vele, meg nagyon a lelkedre veszed, de angolul megtanulni szerintem egyszerűbb, mint mindent várni, hogy valaki lefordítson, amolyan sültgalamb... persze, ha az embert hozzá szoktatják! Az én bajom csupán annyi, hogy aki nem tanul angolul eleve megfosztja magát az internet 99% -ától, ezért kéne inkább nektek is inkább buzdítani a fiatalságot tanuljon angolt, nem azt támogatni, hogy minél kényelmesebb legyen. -
#2645 A multija az igazi. ;-) Nem játszottál az első résszel? -
#2644 első DLC-nél szerintem nem fognak szintet emelni, majd a következő(k)nél, még túl korai, szerintem a játékosok felénél még nincs 50. szintű karakter -
#2643 Mondjuk azt legalább lehet már tudni, hogy nincs level cap emelés, de azt írják, hogy van backpack SDU. Szóval több cucc fér majd a hátizsákba. Azért az is valami... -
#2642 vicces:) -
#2641 Xbox -on már játszanak vele, de steam -en még semmi. -
#2640 Mennyire használható ennek a cuccnak a multija? :D
Adták ajándékba a játékot a kártyám mellé, majd ha mentek többen, esetleg csatlakozok :) -
#2639 na mivan nem jönnek a kalózok?tényleg mi lesz már?:) -
#2638 ez pedig jó hozzá, máskülönben nem is érdekelne :D