7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2557 banner alatt link -
#2556 Tegnap kiesett terrabol ez a legendary sniper Es a dmg-e nem olyan nagy, gondolom a piros betus cucc az igazi buffja, de nem jottem ra mi az eddig. Vki tudja? -
ntex #2555 Én is így vagyok, addig meg virágbolti :) -
ratgab #2554 Én majd 3000-ért Goty kiadásban megveszem, elég az nekem. -
ntex #2553 Gondolom annyi emailt kapnak hogy nem győzik... -
#2552 3-5 MUNKAnap, ez fontos. Amennyiben két napja írtál, akkor az pont hétvége, hétvégén pedig nincs Steam support. -
#2551 Destructoid bemutató:
Captain Scarlett DLC Gameplay Walkthrough! -
#2550 Mindegy. Pár napot tudok várni. Akkor is megérte, hogy csak 10 euró volt :D -
#2549 rohattaaak -
#2548 játékosok... -
#2547 Őszintén drukkolok, hogy megoldódjon a helyzet. Az ő hibájukból (orosz régiózár-majd feloldás-majd megint zár) nehogy már a tisztességes játékok járjanak rosszul! -
#2546 Két napja.
Találtam steamen egy topikot, ahol sok embernek volt ilyen gondja... Aztán egyszer csak írták, hogy megoldódott nekik. Másoknak, pl nekem, még nem. Steam support átlagos válaszideje 5 nap. -
#2545 Jah és amíg nem indítod el a Borderlands 2-t magát, addig a steam sem fogja jelezni sehol, hogy ez megvan neked, csak utána, mikor indulásnál letölt valamit. -
takirulZ #2544 Köszi szépen! -
takirulZ #2543 Köszönöm szépen Merlin! -
#2542 Igen, automatikusan tölti - mint egy javítást. -
#2541 Amikor megjelenik, igen. Hogy az holnap lesz-e vagy azután az más kérdés. A lényeg, hogy magától, igen. -
#2540 saztán írtál nekik ticket-tet?!?!? Me nem baj, ha nem megy, de akkor ADJÁK VISSZA A PÉNZEDET és vegyék vissza a szarjukat... -
#2539 Igen - ez a racionális nézőpont. S végig ezzel is vívódtam. Egészen a mai napig. -
#2538 Akkor nem szóltam, bocsánat :( -
#2537 Így is fel lehet fogni, én viszont úgy fogom fel, hogy ha most venném meg, mindennel együtt 90€ lenne a játék. Annyit pedig 2 játékért sem adok, nehogy egyért. Majd megveszem egyben max 10k-ért. -
takirulZ #2536 És most megvettem akkor holnap automatice tölti le? :) (Bocs ez az első vásárlásom DLC steamen) -
#2535 Nem nem. Biztos hogy nem. Nem azért volt olcsó, mert egy másik verzió volt. Azért volt ilyen olcsó, mert egyszerűen el volt árazva, volt vár ilyen. -
#2534 Bugos ja. Biztos hogy angolt vettem, mert STEAM STOREban vettem 10 euróért... -
#2533 -
#2532 Mert olyan, olcsó verziót vett, ami akkoriban régiómentes volt, és most régiózárt. -
#2531 Így van az aláírásomnak megfelelően cselekedtél, így tehát helyesen! -
#2530 Nálam a bunker -nél TVHM -ben bejött vlami glitch Zer0 B0re képességével kapcsolatban. Ez az a skill amivel minden olyan találat ami átmegy a célon és a mögött sebez még valakit +100% sebzés minden plusz találat után. Szóval géppuskával lőttem a bunkert erre elkezdett zúgni mint állat, szerintem több külön lőhető "alkatrészét" találtam el egyszerre és pillanatok alatt vége volt!
IGN videó ismertető a DLC -ről vigyázat SPOILER -es kis mértékben!
Borderlands 2: Pirate DLC Impressions -
#2529 akkor mér kér ru verziót? bugos ez is? -
Csak így, utólag tudom maximálisan igazolni a dolog helyességét - 2000 Ft-ért kapok egy mai, átlagos tucat FPS játékidejének megfelelő hosszúságú Borderlands 2 plusz élményt - és ezt 4x.
Persze, 2013 decemberében ezt a csomagot akciósan is megvehettem volna, vagy a mindenképp betervezett GOTY dobozosra is várhattam volna, de fene se tudja, lehet, hogy 2012.12.22 valóban fordulópont lesz... :) -
#2527 De ez nem ruszki verzió. Hanem EU-s :D -
#2526 sazlé add el egy ruszkinak -
takirulZ #2525 Steam-ben 30 eur-ért
-
#2524 Nem, nem azok a mennybe mennek, de te imperialista drogra költötted a pízt, amiből jót is tehetté vón... Áhh... :DDD Jól tetted szvsz.!!!! -
#2523 De jó nektek. Nekem ilyen van :D
-
#2522 De, legalábbis szegényházba :( -
#2521 IMIII! POKOLRA KERÜLSZ MOSMÁ PISZTOSAAAN!!!! :DDDD -
Thaddeus #2520 Én most vagyok 48-as, most vagyok a bunker szétlövése után, de még ma meglesz az 50 szerintem :D -
#2519 Nekem is fáj ez a 30 euró, de most már tele lett a hócipőm.
Így már nem kell aggódnom :) -
#2518 Megelégeltem a kavarodást - kiszámoltam, hogy ha mind a 4 DLC csak egyenként 4-8 órát ad a játékélményhez, a maga 2100 Ft-os áráért cserébe, akkor már megéri!