7269
  • takirulZ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugrálj fel és láss csodát! :) Sok finomságra lelsz majd ott ;)
  • Myselor
    jaj nem.de hát semmi utalás nem volt rá:) na mindegy
  • takirulZ
    Felugráltál a piramis tetejére a kincses szobában? :)
  • Myselor
    ez szerintem nem derül ki mi lett Scarlettel.egyszerűen eltűnik.meg hát elég vicces hogy megtalálod a nagy kincses szobát és semmi nincs ott xd még egy rohadt láda se.amúgy ugyanezt a küldetés megkapod mégegyszer.leviathannal együtt,ami szintén szart sem dob.szóval én sem értem:)
  • farferi
    Hát nem értem, a küldetés leírása szerint is a southern self térképen kell menni de az nem a hajó.Meg tudnátok mondani, hogy flynt melyik pályán volt?
  • farferi
    Most néztem egy videót, látom én is, hogy teljesen más a pálya de akkor mi a francért jelölte be nekem azt a pályát a játék?Na mindegy akkor megyek tovább és köszi.
  • wesker24
    Na ott annál a résznél totál vissza kell menni a játék legelejére ahol ugye Flynt volt a Freighter az bazi nagy hajó teteje ahol Flynt-tel kellett küzdeni ott hátra mész a hajó orrához és oda kell raknod a kis csávót és elégetni !
  • farferi
    Van egy kis gondom a Cult following mellékküldetéssel, már angol megoldást is kerestem de nem értem igazán.Egy kis "lényt" kellene elvinni és feláldozni, a játék szerint a freighterbe(szállító?)kellene berakni, végigjátszásban valami sárkányt írnak de ahol én álok, csak egy nyitott épület van, pedig ott kéne lenni.A térkép szerint pont ott vagyok a kis zöld kockában, benne egy nyíl, ugráltam is de semmi.Valaki nem emlékszik erre a részre?
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon az elején járok. Épp most mentettem meg az egyik kulcsszereplőt. Harc közben nagyon lesebeztek a robotok, sietve visszarohantam a pálya elején található egészségügyi automatához, s már majdnem rá is sikerült kattintanom az életerő fiolára, amikor MEGHALTAM, mert egy robot (Loader) utánajött, és mellettem, kamikáze módon felrobbant - magával vitt engem is :)
    Le voltam döbbenve rendesen :)
    De a megmentés már sikerült - ALT+TAB, és megyek vissza.
  • takirulZ
    Help!

Scarlettel most mi lett? Mert megöltem a Leviathant és bejött egy készíői lista aztán hello. Lootoltam visszamentem és megint kaptam két küldit!
  • Myselor
    hát ez a Master Gee the invicible elég beteg boss xd nem tudom hogyan lehetne megölni.na jó izgi lesz .van mivel próbálkozni addig is :D
  • Sir Quno Jedi
    Először én is ezt gondoltam. Főleg er szingliben nem jutottál túl messze benne, meg uncsinak is tűnt. Node egy jó csapattal iszonyat írtásokat lehetett rendezni és mindig voltak boss-ok is. Nem beszélve a potya skill-pontról!
  • Fpocok
    Számomra meg az az arénás volt a legszarabb :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, de az első részhez is ott volt moxxxi néni dómja, azt nagyon csipáztuk, coop-ban nagyon faja őrület. Mondjuk itt is reménykedem, hogy ha már elegendő borravalót dobtunk össze neki, végül helyreállítja az arénáját (úgyis mindig mondja). Én az underdomre szavazok! :D

Aztán jöhetne egy ilyen országutas, újjárműves DLC is, mint a knoxx-os.
  • Fpocok
    /sigh
    Jobb lenne, ha valami olyat adnának ki, ami kötődik a fősztorihoz.
  • Csokis
    A következő DLC a Mr. Torgue's Campaign of Carnage lesz, valószínűleg.
  • takirulZ
    Aki szereti a Bioshockot annak nagyon befog jönni:

A little sister is komoly :D:D
  • Fpocok
    Launcher nektek is minden egyes alkalomkor kifagy? Vagy csak engem tisztel meg így a játék? :D
  • Palesz2
  • MerlinW
    Ezt szeretem a Steam supportban. Igaz, olykor lassúak (40+ millió júzer mellett nem csoda), de mindig megoldják a problémát, nem nagyon vitatkoznak semmin.
  • Fpocok
    "Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello Aullah,

Thank you for contacting Steam Support.

I have updated your account. Please try once more.

If you have any further questions or difficulty, please let us know."

• Myselor
    inkább a corrupted mentésekre adhatnának ki valami patchek sok ember szegény hogy megszívták.50es karikat törölhettek mert be buggoltak egy kilépés után,és a corrupt savet sehogy se lehet fixálni.sajnálom őket,én is agyfaszt kapnék ha eltünne a sirénem mennyi játékom van benne,vagy 150 óra és keveset is mondok lehet:)
  • IMYke2.0.0.0
    :)))
  • Csokis
    Jött egy kis patch

– Prevents data instability when launched with unsupported commands.

Jó sok minden.
  • ntex
    Ez a fej skin no comment :D

• IMYke2.0.0.0
    A saját karakterekre gondolok - amiket pl. akkor mondanak, amikor állva hagyod őket, vagy amikor kommentálják az ellenfelek kinyírását.
    Mint az első részben, pl. Lilith: "Igazán jó vagyok ebben!"

Az oroszok ezt is megcsinálták.
  • ntex
    De lehet mégsem... Ha a saját karakterekre gondolsz
  • ntex
    Az nálam is feliratozva van a virágboltiban
  • IMYke2.0.0.0
    Bonyolódik a honosítás: az orosz verzióban már a karakterek kommentárai - mint az első részben! - is feliratozva vannak!
    Basszus!
  • Nagylaci
    Igen ez is jó kis kamikáze akció, csak szerintem ehhez meg kell a Bee nem? :) Én meg azt csak farmolni használom.
  • ntex
    Deception tényleg nem nagyon használható másra, csak arra hogy a Super Badassekhez közel menjek és az arcába tolt sörétessel a deception vége előtt ezredekkel telibe durrantsam az agyát :D Ha meg véletlen elmozdul az utolsó pillanatban vagy valami egyéb oknál fogva nem találok be akkro szívhatom a fogam :D A Sniper ág miatt amúgy meg nincs gond távolról leszedegetni az ellenfeleket, a gond valóban akkor kezdődik ha közel jönnek, mert akkor szinte instant halsz bárkitől ha elbambulsz.
  • Nagylaci
    Nyugi semmi gond. Vitázni lehet és miért is kellene egyetértened velem? :) Egyébként is Zer0 nagyon egyoldalú karakter lett sajnos (nem sajnos?). Ami nem akar közelebb jönni hozzám az mintha ott sem lenne. Kacsavadászat. Távolról én vagyok a játékban az atyaúristen. De amikor "elszabadul a pokol", tehát közel jönnek, gyors, erős ellenfelek akkor alig van eszközöm ellenük. Amúgy teljesen igazad van abban, hogy a képességek szépen egymásra épülnek csak ha megnézed Zer0 -nak a mesterlövész képességei mind egy irányba mutatnak. Mégpedig, hogy egyetlen (az első) lövésből valami egészen elképesztő nagyot sebezzen. Ez viszont nagyon sebezhetővé teszi nagyon gyors és erős ellenfelekkel szemben. És van ilyen dögivel.
    Egyébként én is tiszteletben tartom a véleményedet és úgy gondolom majd ha kipróbálod megtapasztalod, hogy igazam van.

És a végén elég jó következtetést vonsz le. Már eleve nehéz a nagyon erős ellenfelekhez közel menni. A decepti0n csak 5 másodperc. Szóval nagyon messze még nem nyomhatod be. Közel menni sokszor meg álca nélkül öngyilkosság.
  • IMYke2.0.0.0
    Megszakadt a letöltésem - elment a net - de csinálom :)
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, nem hiszed, hogy direkt akarok ellentmondani Neked, vagy hogy meg akarom mondani neked a "tutit", vagy esetleg kioktatni stb. szeretnélek - eszem ágában sincs! Sőt! S azt is elfogadom, hogy az általad eddig, hosszabban, mélyebben megtapasztalt játékmenet során sokkal jobban átlátod a dolgokat.

Csak arra szerettem volna utalni, hogy Zer0 Képesség Fája direkt úgy lett kialakítva (és ez vonatkozik Mayára is - a másik kettőhöz még nem volt szerencsém), hogy szinte minden képesség egymásra épül - ellenben az első résszel, ahol gyakorlatilag (és szinte) egyetlen kimaxolt képesség is elég volt a félistenné váláshoz.

Személyes: én nem utalom magam rá a képességeire - elsősorban ugra-bugra, fedezék, távolról orvlövészkedek (ehhez jó a Deception és a többi, vele együttműködő képesség). Közelharcba nem bocsátkozom, így a hátbaszúrást sem favorizálom.
    Magasabb nehézségi szinten (RVHM) pedig simán járhatatlan útnak tartom az ellenfelekhez közel jutást - ezt azért majd magam is megtapasztalom, remélem.
  • wesker24
    Imy F5 ment privát már tudod miröl van szó !
  • Nagylaci
    Ha nem haragszol ez kezd kicsit bosszantóvá válni... :( Zer0 melee -je akkor lenne hatékony, ha egy láncban nyomnád egymás után a killeket mert akkor folyamatosan újra cloak -ol és nyomhatod a következőt. Ezzel szemben most az történik, hogy berontasz az ellenfelek közé...
    És itt áljunk meg egy pillanatra! Máshogy hogyan fogsz hátba szúrni valakit?! Áruld már el lécci, mert én még nem találtam Zer0 -nál olyan skill-t amivel 200m -ről hátba szúrhatok valakit.
    Folyt... :) Szóval ott állsz az ellenfelekhez közel álcázva(!), hátba szúrod, túléli és ekkor láthatóvá válsz és mondjuk nyócan' lőni kezdenek mint állat. Úgyhogy én is idéznélek:

""Azt vártad, hogy isten leszel, és a "magas szinten", zéró kihívást nyújt majd a játék azzal, hogy csak odamész és egy képességgel az örök vadászmezőkre küldesz mindenkit?!""

Nem azt vártam. DE AKKOR miért van erre felépítve egy teljes képességfa??!! Mert erre van. Ezt elmesélnéd nekem? Bloodshed CSAK AKKOR működik ha egy csapásból gyilkolsz. Ez is tény.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok rosszul összerakva.

"Magas szinten NEM LEHET MELEE -vel kinyírni egy csapással (szinte) senkit"

Azt vártad, hogy isten leszel, és a "magas szinten", zéró kihívást nyújt majd a játék azzal, hogy csak odamész és egy képességgel az örök vadászmezőkre küldesz mindenkit?!
    Akkor meg azért menne a sírás a neten, hogy nincs kihívás.
  • Nagylaci
    Rambózom????????!!!!!!!! Te (ne haragudj), de nem vagy jól összerakva! :D A közelébe nem megyek semminek! Az ellenfelek nagy többsége látótávolságban meghal... :) Viszont amikor ez nem lehetséges akkor nagy baj van! Nem normal -on van gond! Az sétagalopp! Magas szinten NEM LEHET MELEE -vel kinyírni egy csapással (szinte) senkit. Ezt miért nem vagy hajlandó megérteni?! Ez nem egy szubjektív vélemény hanem átkonfiguráltam a skilljeimet és kipróbáltam. NEM MEGY. Nincs tovább.
  • IMYke2.0.0.0
    Még valami: A Borderlands 1-es attitűd nem működik a 2. részben. Ugyanis, míg az első részben akár már 10-12-es szinttől darálni tudtál, és csak később, 20-as körül jöttek szívós ellenfelek, addig a második részben már az elején úgy elp****znak az ellenfelek, ha meggondolatlanul rohansz, "bele-rambózod magad" a tömegbe, és rossz képességeket maxolsz, mint a szél.
    Ez korántsem azt jelenti, hogy a Borderlands 2 nehéz lenne - nem az, csak az 1. rész óta eltelt egy kis idő, és másra erősítettek a fejlesztők.
    Ha taktikusabban játszol a karakterekkel és nem "W és bal egérgomb, bal egérgomb, bal egérgomb", akkor játszol úgy, ahogy ez a játék "igényli".

Kooperatívban biztosan lehet rambózni, mert ott van segítsége is az embernek.
  • IMYke2.0.0.0
    Sokat rambózol. Nem baj ez, csak akkor ne elhamarkodottan (igen, függetlenül attól, hogy hány tíz órát rambózol) ítéld el a skilljeit.
    Kombinálni kell a képességeit - direkt így lett kialakítva. Ha csak a Deception-nel [mint az első részben Lilith "Phasewalk" képessége, amivel gyakorlatilag a megszerzésétől kezdve félistennő voltál] lehetne irtani az ellenfeleket, akkor
    * senki sem maxolná ki Zer0 más képességeit
    * kooperatívban mindenki azzal nyomulna.

Hidd el, ha kombinálod a Decepti0n-t a többi, kifejezetten vele passzoló képességekkel, és emellett nem mindig rohansz vele bele az ellenfél arcába, akkor hasznos képesség az - nagyon is.
    S én is tapasztalatból beszélek, nem hasból.