Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Engem a TMNT-s quest-l vettek meg...

Battletag: Muhee#2716

Tatyla
reloggolj és jó lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Van valakinek egy low-lvl Lehetõleg 7-8-as Karaktere amivel nem csinálta még meg a "Do Not Harm" küldit Sanctuaryban?
Bebugolt és kéne 1 kis segítség
Steam nevem: Krysael

Myselor
õket én is ma figyeltem meg xd jót nevettem amikor megláttam õket😊
Pimon és Tumbaa 😄DD
lol, ez nagyon kész
hihetlen mennyi poént sûrítettek bele a játékba

How much can you take,before you snap?

Myselor
amúgy felfedeztem egy dolgot most nemrégen,amikor játszottam a srácokkal neten.100 lett a backpackem,és a 3-4es fegyveremet nem tudom cserélni mert fekete a hátterük.lehet a talentem miatt.valaki tudja mi ez?😊érdekes dolognak tartom
a lilából is van kicsit pirosabb lila

Tatyla
errõl lekéstem 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a játékon belül,ha csinálok egy screenshot-ot "P"-vel azt hova menti el?
mert sehol nem találom

5 Golden Key code, játékon belül SHIFTen ekresztül lehet aktiválni:

CBWTB-W3W5X-FBB3J-TJB3T-KBCST
MerlinW
Semmivel, ugyanaz.

[merlinw.org]

XeeN
Ez nem csak a Borderlands 1-re vonatkozik?

Mr_no_NaMe
Több lehetõség van benne, mint az elsõ részben? Mennyivel lett újabb/másabb?
Myselor
akkor még próbálkoznom kell😊
http://www.youtube.com/watch?v=UAkpfxLTZEQ <-4.rész
http://www.youtube.com/watch?v=eixtYTGQG9c <-5.rész

Iratkozzatok fel ha tetszik 😊
Sir Quno Jedi
Az ilyen szorzós fegyók az elsõ részben is ultrabrutálisak voltak, de ugye simán felnyalják az ammo-t és ha kicsi a táruk, akkor buktad eleve. Ott a double anarchy volt az igazi csúcs ami egy lövésre is 4 töltényt köpött ki és a tûzgyorsasága a legjobb smg-kkel vetekedett a kategóriájában, na azzal konkrétan (némi smg debzés növelõ class modddal) a siren bárkit úgy darált le, mintha ott sem lenne (minél több lövés ugyanis adott idõ alatt, annál több critical esély, meg érzékeny területre való betalálási esély, nem beszélve az elementális okosságokról). Persze csakis közvetlen közelrõl jó és végszükség esetére.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
3 fajta narancs van, illetve van türkiz (pearlescent) is, az a legjobb. link

[merlinw.org]

Srácnak sikerült:

Linkbe

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

elvileg garantált narancssárga item. de eddig akárhol olvastam sehol sem írták,hogy sikerült volna. lehet,hogy csak teasing,hogy elbaszd a pénzed? 😄

Sir Quno Jedi
Ja meg tömd a tip jar-jába a pízmagot, hogy minél elõbb újjáépíthesse az Underdome-ot!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Myselor
akkor most eljátszom a fél milliómat xd
Sir Quno Jedi
Azt mondják, akkor Moxxxi kijön élõben a címedre és le**** bõnyállal (én ezt hallottam rebesgetni).

Myselor
nekem sem sikerült még a 3 vault jel .de szerintem még senkinek pedig nagyon érdekelne hogy mi van akkor😊
valakinek sikerült már kiforgatni a 3 vault jelet egyszerre valamelyik játékgépen? lehetséges egyáltalán?
az elõbb eljátszottam úgy 50k-t és azt vettem észre,hogy mikor már lejött az elsõ két jel és jönne a harmadik,megállás elõtt nagyon gyorsan ugrik egyet az utána következõre és így nem lesz meg a három

viszont Moxxi lábait sikerült 3szor is kiforgatni 😊

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.jav: "Ha ez (a végkimenetel ismeretében) fáj, az nem engem minõsít." - Ha ez valakinek (a végkimenetel ismeretében) fáj, az nem engem minõsít.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így van - ha már a játék ismeretében, a fordításkor a fordítás-helyes kifejezést használom, akkor a játékosok már tudják, hogy nem kincskeresõk vagyunk, hanem valami mások...
Az intro-ban Marcus szándékosan fogalmazott úgy, ahogy és nem tehettem meg, hogy lelövöm a poént.
Ha ez (a végkimenetel ismeretében) fáj, az nem engem minõsít.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Nos a tudjukmi az csak egy õrzõ volt, nem az volt a lényege az egésznek, csak a butaarcú 1bites vaulthunterek (ezek mi volnánk) azt hitték, ennyi. EZ pont olyan, mint a Marson beindított idegen komplexum a Total Recall-ban (ez eredeti, régi mozifilmben). Senki sem tudta mit fog csinálni és LÁM megkezdõdött a Mars terraformálása és elsõ körben ez ugye belélegezhetõ légkörteremtéssel jár, ami egyrészt segít a hõmérséklet temperálásában (felhõzet stb.), másrészt lehetõséget ad az oxigén és széndioxid igényes földi fauna betelepítéséhez. Persze elõtte volt aki azt hitte, hogy megsemmisítik vele a Marsot stb., de nem jártak közel sem...

IMYke2.0.0.0
Másrészt - Te honnan tudod, hogy mi volt a készítõk eredeti szándéka?
Tudjuk, hogy mi várt minket a Vault-ban - de csak azután, hogy odamentünk, és kinyitottuk.
Addig, egyfajta kincsesbányaként gondoltunk, ahol vár majd ránk pénz, gazdagság, hírnév, csajok - ugye, még emlékszel a játék intro-jára?
A meglepetés pedig akkor érte a játékost, amikor odaért.

IMYke2.0.0.0
Kinek?

Fpocok
Sajnos ebbõl a kommentbõl is látszik, hogy mennyire nem értetted meg a lényegét, mennyire nem jön át a sztori apropója/a készítõk eredeti szándéka...

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A fordítási munka még direkt nem folyik gõzerõvel - miután megjön a saját példányom (Pick Pack Pont, holnap), végig kell játszanom - teljes hétvégém (szerintem) Borderlands 2-rõl fog szólni.
Miután minden, lényeges és fontos tényét ismerem a sztorinak, lesz érdemes belevágni a honosításba - hogy ne fussak bele olyan spoileres dologba, mint ami lehetett volna az elsõ rész esetében, ha már az elején úgy nevezem el a Vault-ot, ahogy kell.
Ezért volt jó, hogy a topikjában ötletbörzét tartottunk, és az eléggé sejtelmes Kamra (by ratgab) mellett döntöttem = így megmaradt a felfedezés és a döbbenet lehetõsége a játékos számára a végjátékban.
Ha azonnal leírom (és végig azt használom) már az Intro-ban... nos, akkor kaptam volna a hideget, rendesen. Ezt biztosra veszem.

IMYke2.0.0.0
A szöveg ugyanúgy viselkedik, mint a Borderlands 1 esetében - tehát, változókat használ. Emiatt, a fegyvernevek ismételten angolul maradnak.
S ahogy a Borderlands 1 esetében, csak néhány, nagyon beszédes elnevezésük lesz magyar. Minden más angol.

A szöveg fordíthatósága elég barátságos, és az Unreal Engine 3 kezelhetõsége méltán híres.

IMYke2.0.0.0
Korai fázis - helyesírás ellenõrzés késõbb lesz 😊

Fpocok
Akkor már inkább Játék Keresése... de az õ dolga 😄

szomferi
én a Játékkeresést egybe írnám <#wink>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szúrnám.
Viccet félretéve. Magyarítással kapcsolatban kérdeznék, mégpedig azt, hogy mennyire moduláris a szöveg félépítése. Tehát pl a mission szövegek külön vannak pl az itemektõl és a többi. Illetve kell-e segítség a forditáshoz, szívesen segitek, ha úgyvan
IMYke2.0.0.0
Csajom:

attól függetlenül, hogy csapatban vagytok, még a mobok nem lesznek gyengébbek, sõt. tegnap mi is elkezdtük PT2-t, elég nagy a különbség a PT1-PT2 között. 1 lövés leveszi a 8-9k pajzsot, etc...
Saját 😊
Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én aztat nem értem, miért kéne a helyieknek segíteni, mikor azok folyton ki akarnak nyírni, mivel színbûnözõk! Mér nem lehet ÕKET fullra kiírtani és segíteni a bûbájos skag-nak, pont mint Dukina otthonkeresésénél.

Sir Quno Jedi
naná, elsõben is mesterien kellett küzdeni néhol

Myselor
pedig meglehet ölni szépen.elkell bújni még a liftnél.el sem tud találni ha ügyes vagy😊
Side quest nem fõszál....
Fpocok
Kicsit óvatosabban ezzel a milyen qst van a játék végén...

Myselor
na jó igen,de akkor is ügyesen kell csinálni.és úgy is nehéz mint az állat😛
Engem a játék végén lévõ Dukina anyját megölõs quest baszott fel,azt a szart nem lehet megölni.mindig meghalok a köpésébe akárhány perce rohangálok már körülötte és lövöldözöm amikor tudom....
Sir Quno Jedi
Lehet, hogy több a mob és jobban is bírják, erõsebbek is jönnek, de többen vagytok és tudtok kombinálni, taktikázni, illetve aki kidõl azt lehet éleszteni, míg ha egyedül vagy, K.O.

Pl. csapatban gyógyíthat és lõszert stb. adhat a torony (és még harcol is), éppúgy ahogy a siren is class moddal, csökkenhet a cooldown, nõhet a fire rate, csökkenhet a reloadin time, erõsebbek/gyorsabbak stb. lehetnek a pajzsok, de az életerõ is nõhet, nem beszélve a pontosságról, lõszermennyiségrõl. A skillek között meg rengeteg van ami az egész csapatot támogatja, gyógyítja stb. Egy jól összeállított csapat jó class mdodkkal és artifact-ekkel, meg ideális csapatsegítõ skillekre átspecelve sokszor erõsebbé válhat, mint a tagok ereje külön-külön összeadva. ÉS akkor még nem taktikáztak, nem használták ki az egységben lévõ lehetõségeket, több gránát, nagyobb tûzerõ, különbözõ elemek összjátéka (pl. slag).

szomferi
én sniperrel szoktam kilõni, ha sokadszorra se találom el, akkor elõveszem a robbanó shotit 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sir Quno Jedi
Pontlövõ fegyóval szar, mert rohangál és murva kicsi az a fej utána.

szomferi
tapasztalt Borderes fejbelövi az átalakult góliátot is 😄