7269
  • Nagylaci
    Hát, ha egyszer a játék része minden amit kihasznál. Csak hát ez tényleg durva. Ekkora sebzést semmi nem tud elviselni a játékban. Ez kinyírna ennél jóval keményebb ellenfelet is ezzel a módszerrel.
  • Myselor
    de ennek meg miértelme van? :| annyira szar
  • Nagylaci
    Basszus...

• Myselor
    igen.egyedül lehetetlen :) de hyperiust kurvára utálom már most.master gee az tetszik:)
  • AtiRadish
    Társakkal gyűjtögeted?
  • Myselor
    van már 25 krisztályom:P már alig kell csak pár darab xd közel 100.kíváncsi leszek.amúgy toljátok ti is vagy mi ez a csend?:)
  • MerlinW
    Én a #9-el értek egyet.
  • Nagylaci
    100% -ban. Csak valamivel nehezebb.
  • AtiRadish
    Nekem szerencsere azert csurrant 1 ertelmes item a piramis tetejen: RelicEs meg a masodik koromon nem voltam.
  • TheB1tch
    Na sikerült rányomni csak jack olyan hülyén feküdt rajta nem bírtuk csak 1 bizonyos irányból megnyomni... Egyébként pt. 2 ugyan olyan mint az 1?
  • Myselor
    a fejlesztőknek:)
  • Fpocok
    Kössz.
  • IMYke2.0.0.0
    Hálás köszönetem :)
  • TheB1tch
    Rajta fekszik a hülye Jack akit megöltünk de item nem esett rá 1se..
  • Nagylaci
    Pedig rá tudsz. Lehet sok vacak esett rá úgyhogy próbálgasd csak.
  • TheB1tch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután megöltük warriort mit kell csinálni? Vault Key-re nem tudunk rányomni csak ott mutatja hogy nézzük vagy mi..

• Csokis
    Új kódok!

WinPC: C3CJB-HB3ZZ-F33TB-BTJJT-TXKRF
    PS3: WTCTJ-J9CS3-RSJ53-Z3K3B-BT9F9
    X360: WTCTJ-J9CK6-JRR36-W6J3B-BT96W
  • Nagylaci
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az amúgy megvan, hogy a Leviathan kamrájába csak kétszer lehet bejutni? Szóval azt egyáltalán nem lehet farmolni, a két raidboss -t egyedül lehetetlen megölni, de amúgy is alig dobnak valamit naponta egyszer. Itt valakinek nagyon elgurult a gyógyszere. Most vagy nekem, vagy a fejlesztőknek! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Orosz verzióból átvett karakter-kommentálási rendszer tökéletesen működik.
    Így, a Borderlands 1-ben megszokott aranyköpések is meg fognak jelenni a magyar fordításban. :)
    wesker24-el ügyködünk rajta.
  • Myselor
    hát igen,itt tényleg elég fos a loot rendszer is néha,ebben a dlcben is ,szar se esik,a nagy kincs is micsoda xd fehér zöld cuccok vagy kék.lol :D
    am jól teszik hogy hőbörögnek van miért,ki is szedhetik mondjuk előre állítod a gépen a napot aztán hello ,így szokták kijátszani 1-2 ember már próbálkozott ezzel :D
  • Nagylaci
    Már elég nagy a hőbörgés most is. Csak reggel óta töröltek egy csomó topicot ahol ezt a rendszert szidták! Némelyik jogos is volt. Nem mindenki marad meg a kulturáltság határain belül... :) Amúgy abszolút az egyik talán legskellemetlenebb probléma, hogy ez nem egy MMORPG! Nem kellene akkor azokban használatos játékelemeket beépíteni ebbe a játékba.
  • ntex
    Szerintem ha elég nagy lesz a hőbörgés ott a linkelt fórumon, ki fogják ezt a napi korlátot szedni belőle úgyis. Amúgy teljesen egyetértek az ott leírtakkal. BL1-ben sokkal jobb volt a loot rendszer.
  • Myselor
    hát indokolatlan is ez hogy 1 nap 1x miért?:D ne akarják már ránk erőszakolni a hülyeségüket,amúgyis játszanék még ezzel hónapokig,sőt tovább,ha nem találnak ki ilyen baromságokat.
  • Myselor
    igen az a baj,annyira elvannak túlozva a dolgok nehézségei hogy hajlik rá az ember hogy elfogadjon dolgokat a modolt playerektől,de mondjuk én inkább szarok erre a seraph cuccokra,ha összejön majd a krisztály kipróbálok egyet,és ennyi:)
  • ntex
    Viccelsz? az már lehet WoW féle raid rendszerű játék lesz ha így haladnak... :D Hetente járhatsz bosst ölni :D
  • Nagylaci
    Ha nagyon akarok bármikor csinálnék magamnak pénzt, golden key -t, seraph crystal -t, szinte bármit. Kicsit kezdek is hajlani rá, hogy megtegyem. Egyébként ez a post sem arról szól hogy rossz a játék! Hanem, hogy BIZONYOS DOLGOK nagyon rossz irányt vettek benne! Nem mindegy...
  • Myselor
    szerintem jól sikerült.a raid bossokon kívül semmi bajom nincsen vele.láttam ma már egy srác osztogatta a seraph fegyókat,kérdeztem milyenek,azt mondta nagy fail az egész,magyarul szart sem érnek a bossok ellen azok sem xd persze nekem nem is kell így
  • IMYke2.0.0.0
    Nem olvasom el - ennyire rosszul sikerült volna az első nagy DLC?
    Vagy túl sokat vártunk tőle?
  • Nagylaci
    Aki tud angolul az feltétlenül olvassa el ezt a fórumbejegyzést a játék hivatalos fórumán! Nagyon ajánlom mert az illető szinte tökéletesen ráérzett és leírja, hogy mi ment most nagyon félre a Borderlands 2 -ben. Rendkívül elgondolkodtató írás remélem a készítők is elgondolkodnak rajta!

Upset/Disappointed with new DLC
  • Nagylaci
    Ki kéne próbálni mindenesetre... Ez is csak egy ócska trükk lenne, de a lehetetlennél jobb.
  • IMYke2.0.0.0
    Bár, a 2. részt még koopban nem játszottam.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a karakterekhez szintez, hanem a játékosok számához kooperatívban - első részben legalábbis így volt.
    Ahogy a Diablókban is így van, ugye.
  • Nagylaci
    Ha te vagy a host és csatlakozom az 50. szintű Zer0 -mmal akkor hanyadik szintűek lesznek a raidboss -ok? XD
  • Myselor
    hehe xd hát ja végülis mindegy
  • Sir Quno Jedi
    Én hétvégén nekiesek a 14-es gunzerkeremmel, aztán lesz ami lesz. Aki jön velem, az jön velem, aki nem az nem... :D
  • Myselor
    na igen zavar engem is hogy soloban lehetetlen:)
  • gerey
    Valaki már kirakta ezt a kódot ide 8 körül.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt írja, már aktiválva van :(
  • gerey
    Tudom, hogy lassan egy hónapja kint van a játék, meg az idejárók nagy része ezzel tisztában van, de azért ez mehetne spoilerbe.
  • szomferi
    Shift kód:

WinPC: K3CT3-X3BHH-XT3JB-TBJJT-T5BRF