7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2894 Hát, ha egyszer a játék része minden amit kihasznál. Csak hát ez tényleg durva. Ekkora sebzést semmi nem tud elviselni a játékban. Ez kinyírna ennél jóval keményebb ellenfelet is ezzel a módszerrel. -
#2893 de ennek meg miértelme van? :| annyira szar -
#2892 Basszus...
-
#2891 igen.egyedül lehetetlen :) de hyperiust kurvára utálom már most.master gee az tetszik:) -
#2890 Társakkal gyűjtögeted? -
#2889 van már 25 krisztályom:P már alig kell csak pár darab xd közel 100.kíváncsi leszek.amúgy toljátok ti is vagy mi ez a csend?:) -
#2888 Én a #9-el értek egyet. -
#2887 100% -ban. Csak valamivel nehezebb. -
#2886 Nekem szerencsere azert csurrant 1 ertelmes item a piramis tetejen: RelicEs meg a masodik koromon nem voltam. -
TheB1tch #2885 Na sikerült rányomni csak jack olyan hülyén feküdt rajta nem bírtuk csak 1 bizonyos irányból megnyomni... Egyébként pt. 2 ugyan olyan mint az 1? -
#2884 a fejlesztőknek:) -
#2883 Kössz. -
#2882 Hálás köszönetem :) -
TheB1tch #2881 Rajta fekszik a hülye Jack akit megöltünk de item nem esett rá 1se.. -
#2880 Pedig rá tudsz. Lehet sok vacak esett rá úgyhogy próbálgasd csak. -
TheB1tch #2879 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután megöltük warriort mit kell csinálni? Vault Key-re nem tudunk rányomni csak ott mutatja hogy nézzük vagy mi..
-
Csokis #2878 Új kódok!
WinPC: C3CJB-HB3ZZ-F33TB-BTJJT-TXKRF
PS3: WTCTJ-J9CS3-RSJ53-Z3K3B-BT9F9
X360: WTCTJ-J9CK6-JRR36-W6J3B-BT96W -
#2877 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az amúgy megvan, hogy a Leviathan kamrájába csak kétszer lehet bejutni? Szóval azt egyáltalán nem lehet farmolni, a két raidboss -t egyedül lehetetlen megölni, de amúgy is alig dobnak valamit naponta egyszer. Itt valakinek nagyon elgurult a gyógyszere. Most vagy nekem, vagy a fejlesztőknek! :) -
#2876 Orosz verzióból átvett karakter-kommentálási rendszer tökéletesen működik.
Így, a Borderlands 1-ben megszokott aranyköpések is meg fognak jelenni a magyar fordításban. :)
wesker24-el ügyködünk rajta. -
#2875 hát igen,itt tényleg elég fos a loot rendszer is néha,ebben a dlcben is ,szar se esik,a nagy kincs is micsoda xd fehér zöld cuccok vagy kék.lol :D
am jól teszik hogy hőbörögnek van miért,ki is szedhetik mondjuk előre állítod a gépen a napot aztán hello ,így szokták kijátszani 1-2 ember már próbálkozott ezzel :D -
#2874 Már elég nagy a hőbörgés most is. Csak reggel óta töröltek egy csomó topicot ahol ezt a rendszert szidták! Némelyik jogos is volt. Nem mindenki marad meg a kulturáltság határain belül... :) Amúgy abszolút az egyik talán legskellemetlenebb probléma, hogy ez nem egy MMORPG! Nem kellene akkor azokban használatos játékelemeket beépíteni ebbe a játékba. -
ntex #2873 Szerintem ha elég nagy lesz a hőbörgés ott a linkelt fórumon, ki fogják ezt a napi korlátot szedni belőle úgyis. Amúgy teljesen egyetértek az ott leírtakkal. BL1-ben sokkal jobb volt a loot rendszer. -
#2872 hát indokolatlan is ez hogy 1 nap 1x miért?:D ne akarják már ránk erőszakolni a hülyeségüket,amúgyis játszanék még ezzel hónapokig,sőt tovább,ha nem találnak ki ilyen baromságokat. -
#2871 igen az a baj,annyira elvannak túlozva a dolgok nehézségei hogy hajlik rá az ember hogy elfogadjon dolgokat a modolt playerektől,de mondjuk én inkább szarok erre a seraph cuccokra,ha összejön majd a krisztály kipróbálok egyet,és ennyi:) -
ntex #2870 Viccelsz? az már lehet WoW féle raid rendszerű játék lesz ha így haladnak... :D Hetente járhatsz bosst ölni :D -
#2869 Ha nagyon akarok bármikor csinálnék magamnak pénzt, golden key -t, seraph crystal -t, szinte bármit. Kicsit kezdek is hajlani rá, hogy megtegyem. Egyébként ez a post sem arról szól hogy rossz a játék! Hanem, hogy BIZONYOS DOLGOK nagyon rossz irányt vettek benne! Nem mindegy... -
#2868 szerintem jól sikerült.a raid bossokon kívül semmi bajom nincsen vele.láttam ma már egy srác osztogatta a seraph fegyókat,kérdeztem milyenek,azt mondta nagy fail az egész,magyarul szart sem érnek a bossok ellen azok sem xd persze nekem nem is kell így -
#2867 Nem olvasom el - ennyire rosszul sikerült volna az első nagy DLC?
Vagy túl sokat vártunk tőle? -
#2866 Aki tud angolul az feltétlenül olvassa el ezt a fórumbejegyzést a játék hivatalos fórumán! Nagyon ajánlom mert az illető szinte tökéletesen ráérzett és leírja, hogy mi ment most nagyon félre a Borderlands 2 -ben. Rendkívül elgondolkodtató írás remélem a készítők is elgondolkodnak rajta!
Upset/Disappointed with new DLC -
#2865 Ki kéne próbálni mindenesetre... Ez is csak egy ócska trükk lenne, de a lehetetlennél jobb. -
#2864 Bár, a 2. részt még koopban nem játszottam. -
#2863 Nem a karakterekhez szintez, hanem a játékosok számához kooperatívban - első részben legalábbis így volt.
Ahogy a Diablókban is így van, ugye. -
#2862 Ha te vagy a host és csatlakozom az 50. szintű Zer0 -mmal akkor hanyadik szintűek lesznek a raidboss -ok? XD -
#2861 hehe xd hát ja végülis mindegy -
#2860 Én hétvégén nekiesek a 14-es gunzerkeremmel, aztán lesz ami lesz. Aki jön velem, az jön velem, aki nem az nem... :D -
#2859 na igen zavar engem is hogy soloban lehetetlen:)
-
#2858 Valaki már kirakta ezt a kódot ide 8 körül. -
#2857 Azt írja, már aktiválva van :( -
#2856 Tudom, hogy lassan egy hónapja kint van a játék, meg az idejárók nagy része ezzel tisztában van, de azért ez mehetne spoilerbe. -
#2855 Shift kód:
WinPC: K3CT3-X3BHH-XT3JB-TBJJT-T5BRF