7269
  • Nagylaci
    Ott valami nem stimmel! Elvileg egész végigjátszás alatt a mellékküldik teljesítésével az ellenfél szintje felett kell tudnod tartani a karakteredet!
  • TheB1tch
    Azért aranyos a játék.. :D Most tartunk ott hogy megölték Rolandot és elrabolták Lilith-et és átkellet menni valami Eridium .... mappra... Hát mint ne mondjak 27-es ellenség a 21es szintünkhöz nagyon jó...
  • Sir Quno Jedi
    Én mondtam, hogy valami nem stimmel. Mind1. Nem lehet minden tökéletes. Majd a Borderlands 3.
  • Nagylaci
    Amúgy Master Gee ölhető egy glitch segítségével mindenféle mod. nélkül is. Hyperius meg négy erős karakterrel lenyomhatónak tűnik. Sokkal inkább a "minek" a kérdés illetve, hogy egy ALAPVETŐEN single player játékban miért akarják rám kényszeríteni a coop -ot?!
  • Myselor
    tegnap este mi is lenyomtuk ezeket a bossokat,amúgy mind2 dob kristályt,vagyis én mondjuk csak master geenel voltam,a másikat már elöttem leölték,mod nélkül.elég izgi volt de csak meglett,de kevés kristályt dob és semmi érdkeset,amúgy gondolkodtam azon hogy ebben a dlcben lehetne e új orange fegyverek és cuccok,de nem nagyon hiszem,2x végigjátszottam már de idáig semmi,nagyon lila se volt,szóval ne mtudom xd lehet nagyon rámentek erre a seraph crystalos szarokra :D
  • Nagylaci
    Értem én. El lehet számolgatni persze. A lényeg sokkal inkább az, hogy ehhez minden egyes nap össze kell jönni és lenyomni. Most akkor mi is a célja a Gearbox -nak? A játékosok halálra untatása?!
  • wesker24
    Havernak pl 8-at dobott a Hyperion szóval 15 nap alatt összejön 120 Crystal egy hónap alatt 240 !
  • Nagylaci
    Az szép! Csak mostantól minden egyes nap összejöttök és lenyomjátok pár seraph kristályért?! Hogy nagyjából egy hónap alatt legyen egy fegyverre való belőle?
  • Nagylaci
    Az egész játéknak ilyen drop rate -je van. Szóval ez van ezt kell (nem) szeretni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A piramis tetejéről én is úgy jöttem le, hogy semmit(!) sem hoztam magammal. Azért ez kicsit kiábrándító. Seraph crystal -okat Oasis -ban lehet elkölteni közel a Sandskiff állomáshoz. Van ott egy olyan bolt mint Sanctuary -ban a black market. Ott lehet vásárolni kristályért, csak csalás nélkül nem tudom, hogy lesz bárkinek 120 kristálya.
  • MerlinW
    Ezek direkt 4 fő miatt vannak benne szerintem. Tegnap levertük Hyperiont, én és egy másik siren a háttérből támasztgattunk fel egy commando-t és egy gunzerkert. Kb 6-7 perc alatt megvolt.
  • Zs0lt1
    Jah és mégvalami, a seraph crystallal hol lehet vásárolni?
    Thx :)
  • Zs0lt1
    Helloka!

Csak nálam van az, de ez a scarlet dlc csupa hulladék cuccokat ad, szinte csak fehér meg zöld, kék alig van benne, lilát meg még nem is adott, még a piramis tetején lévő ládákból sem.
  • ntex
    Én már eleve ezt a naponta egyszer ölhető bosst is hülyeségnek tartom, ha ezzel akarták elérni hogy hosszú ideig játszanak a játékkal szerintem max csak felháborodást sikerült elérni a rajongóknál. Másrészt ezzel a DLC-vel (legalábbis ami a bosst illeti) tényleg megölték a Solo playerek játékát. Már Terramorphus sem lenne ölhető Bee nélkül, ez az utolsó boss meg még azzal sem.
  • Nagylaci
    Köszi, most megnyugtattál! :D Pedig kezdtem beleélni magamat. De sajnos igazad lehet. Szóval akkor nem tudom, ez így kicsit olyan mintha trollkodni akarna a Gearbox velünk. A pénzemér' (nem is kevésért) hadd férjek már hozzá jó cuccokhoz kemény, de igazságos kihívások árán amiket öröm teljesíteni. Szerencsére a játék nagy része, így a DLC is nagyon szórakoztató! Csak ez a két raidboss van nagyon elkúrva. (Meg terra is el lenne, de ott még nem számítottak a Bee -re! :D )
  • ntex
    Ha PT2 után mész neki ugyanúgy feletted lesz 2 szinttel, több lesz a HPja meg erősebbek lesznek a támadásai is gondolom szóval nem leszel előrébb semmivel :)
  • Nagylaci
    Baszki... :D Na úgy aztán tetvesrohadtnehéz a dolog mert a robotjai gyógyítják és pajzzsal látják el. Aranyos csellendzs! Persze egy következő kiegészítő után ahol lesz level cap emelés, hozzá jobb gear, majd talán...
  • IMYke2.0.0.0
    Érthető.
    Csalással meg biztosan páran megölik, csak annak meg nincs értelme.
  • IMYke2.0.0.0
    A Challange ráadásul azt kéri, hogy ne bántsd a kísérőit :))))
  • Nagylaci
    Én Hyperius -nál már elértem azt, hogy minden robotja feküdt, és le is lőttem az életerejét elég szépen, de annyira hosszú ez a harc, hogy képtelenség végig kitartani szerencsével is. Mert ide már abból sem kis adag kell. De egy pillanatra sem éreztem azt, hogy ez egy korrekt, fair kihívás lenne! Amit addig csinál újra és újra az ember amíg nem sikerül. Inkább pár próbálkozás után ugyanúgy mint Xeen azt mondtam, hogy szenvedjen ezzel a rosseb.
  • XeeN
    Tudod amíg mindenkit egyszerre 1 hitel, addig nincs mit tenni. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, azt hittem, mindneki azt hiszi, hogy nem győzhetők le [hiszen, szerintem, akkor be se kerültek volna a Kihívások közé :)], ezért bátorkodtam írni, hogy ott vannak, legyőzhetőek (kell legyenek).
    A kérdések ülnek, és remélem, választ is kapunk majd a bátrabbaktól, ügyesebbektől :)
  • Nagylaci
    Nálam ugyanez. A 2. végigjátszás után is elég könnyen nyomtam végig az így már 50+ -os DLC -t. Viszont ez a két raidboss lehetetlen. Ráadásul azért mert igazságtalan, unfair módon harcolnak így egyáltalán nem szórakoztató a kihívás hanem idegesítő, frusztráló.

IMYke2.0.0.0: Ezt most miért mondod?! Nyilván legyőzhetőek, csak megéri -e legyőzni őket, és szórakoztató -e legyőzni őket a játékosoknak?! Na ezek a jó kérdések...
  • gerey
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Csak szólok, hogy a 2 Invincible ellenfél benne van a Challanges menüpontban [mindenkinél] és legyőzhetők.
  • XeeN
    Nem hogy egyedül, de még multiban sem sikerült. A jelenlegi véleményem szerint "mod" nélkül kivitelezhetetlen. A játékot különösebb gond nélkül játszottam végig párszor, (200+ óra) de egyszerűen nincs hozzá megfelelő gearem (ha létezik olyan egyáltalán). Azért viszont hogy elmondhassam magamról, hogy lenyomtam őket nem fogok csalni. Hagyom inkább az egészet a fenébe...
  • IMYke2.0.0.0
    Hálás köszönet :)
  • Thaddeus
    Köszi!
  • kHares
    Új kód: K3CT3-X3BHH-XT3JB-TBJJT-T5BRF
  • Fpocok
    Hajnali 3 kor volt kód, már lejárt. Örülök, hogy az EUsokra is gondoltak...
  • AtiRadish
    Soloban sikerult mar vkinek leolnie ezt a 2 uj bosst? Yt-on nezegettem vidiket, a kulfoldieknek se igazan megy mod nelkul. Am. oke h. multira van kihegyezve a jatek, de a legnagyobb hangulatrombolo h. van olyan dolog amit nem tudsz soloban megcsinalni... sztem ez egy marha nagy baromsag.
  • Myselor
    passz.tényleg baromság.és amúgyis jobban kilehetett volna ezt találni,most hónapokig gyüjtsél ezekre a szarokra,miután már végigtoltad a dlc-t.jobb lett volna ha ezek a kristályok további fejlesztésekre lettek volna,vagy minden mini boss dobott volna 1-t,vagy csak olcsobbak lennének,mert így aztán leszarom.1-t biztos veszek,de csak akkor ha már megtudom mit jelentenek a képességei,az meg nem most lesz:)
  • Nagylaci
    Az a vicc, hogy ennyi kínlódásért ennél tényleg jobbat kellene adjon ez a szutyok! Na meg honnan kéne tudnom, hogy mi a fene az a "Holy? Holy? Holey!" Egy hónap gyűjtögetését költsd el egy bizonytalan akármire?! Nevetséges ez az egész. Én nem tudom ezt, hogy gondolták egyáltalán?!
  • Myselor
    na jó de hát na xd nincs sok értelme,ahogy elnéztem nem is annyira jók.bár semmi info nincs a különleges képességükről
  • Nagylaci
    Hát ha minden nap farmolod akkor egy hónap alatt kicsivel összejöhet egy! Ez egy baromság így...
  • Myselor
    szerintem is poén ez hogy 120 kristály 1 fegyver,pár hónap alatt tudsz venni egyet xd
  • Nagylaci
    A játék végéről ami engem legalábbis nagyon felbosszantott. Jobban mint Jedi -t a level cap emelés hiánya... :)

A DLC vége és a raid boss -ok valami rossz viccek lehetnek csak! Seraph crystal -okat csak Hyperion dob. Kill -enként úgy 5-10 darabot ahogy olvasom. Naponta csak egyszer lehet megölni. Itt van mit lehet például venni és menyiért:

http://oi48.tinypic.com/2yllhcj.jpg

Szóval ezek után 120 kristály egy fegyver?! Na elmennek a pics...ba! Ráadásul Hyperion és Master Gee szinte legyőzhetetlen. Solo -ban biztosan. Bár Master Gee ellen már van valami glitch amit ki lehet használni. De Hyperion időnként elnyom két kivédhetetlen, a teljes aréna területére ható támadást amik összesen úgy 100K életerőt sebeznek. Az életerődet meg nem tudod tölteni sehogy max némi regeneráció. Ezért a második ilyen akciója az életerő miatt szinte biztosan megöl. Unfair módon kinyírni a játékost bunkóság. Sajnos ezek úgy néz ki ennyit tudnak. Terra lekúr a francba és véged, van. Hyperion még rosszabb, lásd fenn. Master Gee-t el sem merem képzelni...
  • Myselor
    fegyvereket,pajzsokat.relic,más nincs:) de 120ba kerül 1,és hát az kibaszott drága:) főleg a daily bossokkal szóval nem tudom.kinek lesz több :D
  • Fpocok
    Miket lehet venni?
  • Myselor
    érdekes dolgokat lehet venni a seraph crystalokbol de kicsit túl drágák szerintem:) na mindegy,aki majd vesz egyet ezekből az írja le milyenek:P
  • Myselor
    felugráltam de hát semmi érdekes nem esett.na mindegy majd legközelebb ^^