Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nekem körülbelül 3 v 4x-re dobta ki én sem 1 hiteltem,szerencse kérdése ez is.úgylátszik :|
Tatyla
mijaza bee pajzs?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AtiRadish
Na nekialltam en is a Bee pajzs farmolasanak.. eddig sikertelenul. Kb 40x probaltam meg, nem dobta... van vmi trukkje? Egyik videoban azt mondta h. 1 hitelni kell ugy nagyobb az eselye.. de nincs olyan fegyverem ami elhiteli..masnak esetleg vmi tipp?

Fpocok
hááát... õõõõ....

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mert ez a lényege az RPG-knek, hogy egyre jobb legyél 😊
Myselor
az a baj engem most nagyon nem érdekel más játék ezért játszom ezzel ennyit😛
Myselor
mert annyira tetszik nekünk a játék,és szeretnénk minél jobb cuccokat szerezni belõle😊
Myselor
akkor sem tudja megcsinálni mert 1 ütésbõl full pajzs és hp körülbelül.elbújni nem lehet,1 glich hely van az se müködik mindig,és biztos ezt is csak a noobok használják.a másik 1 ütésbõl levág a szikláról és futhatsz vissza,mondnaom se kell akkor full hpval jön vissza mindig,és mivel elég kevés esély van hogy kidobjon neki valami jó legendaryt addigra,nem hiszem hogy megölné.nincs annyi idõd.max többen lehet,de 1dül tuti nem lehet amp pajzs nélkül
Sir Quno Jedi
ezazamiténsemértek, annyi fáin gamma van

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Valaki árulja már el nekem, hogy max szinten playthrough 2-ben mi a viharnak kell még tárgyat farmolni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagylaci
Amúgy Terra eleve egy erõs négyfõs csapatra lett méretezve szerintem. Szóval amíg nem dob olyasmiket amivel egyedül is van esélye az embernek addig csapatban kell lenyomni. Mondjuk én még odébb vagyok True Vault Hunter módban, de nagyon kíváncsi lennék arra az "über" AMP shield -re. Most Zer0 -val egy 25K sörül sebzõ sniper -el 200K fölötti crit -eket nyomok... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Azt az AMP shieldet szerintem direkt ezért csinálták hogy egyedül is lehessen könnyen farmolni, mert Warrior-t még valóban le lehet egyedül nyomni, viszont Terra-t én is próbáltam igaz szar cuccokkal, de elbújni sem lehet elõle, mert az egy szem szikla ami van a pályán az mögül is simán kiszed a csápjaival, plusz a glitch hely sem mûködik minden alkalommal, és ha egyszer nem bírsz visszabújni (ki kell szaladgálni a sziklákat hajigáló csápok miatt amik szintén agyonütnek ha egy helyben maradsz még a glitch helyen is) 2 ütésbõl lecsap 70K pajzsot meg kb ugyanennyi HP-t... Szerintem egyedül esélytelen lenyomni AMP shield nélkül, vagy legalábbis nagyon csekély az esélye annak hogy sikerüljön, nagyon sok dolognak be kell jönnie hozzá 😄 Nem beszélve arról hogy hiába nyomod le, nem garancia arra hogy dobjon is használható cuccot, ergo átlag 40x-50x minimum ölni kell hogy geared legyen belõle, az meg igen hosszadalmas és idegbeteg folyamat lesz úgy 😊

De sok sikert!
Esélytelen vagy 😄
Fpocok
Kihagytad, hogy PCn! 😄

ezt megcsináltuk mi is, amig vártuk egyik haverunkat. kerestük a Vault Symbolokat, az összes létezõ háztetõre felugráltunk
Csak szólok, hogy egy Darksouls veteránnal beszélsz! Amit õk nem tudnak megcsinálni azt nem is lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
az a baj csak hogy sose próbáltad még azért mondod.de oké😊elmondanám hogy még ezzel se lehet megölni,de te majd biztos nélküle is boldogulsz.bocs hogy én ilyen noob vagyok
Fpocok
Majd meg is nézheted, ha odaérek.

Myselor
oké megnéznélek hogy anélkül hogy ölöd meg terrát pl😊
Myselor
mai termés:
warrior dobta

ez pedig szerintem a játék legjobb pajzsa😊
Fpocok
OP pajzsot csak a noobok használnak...

Myselor
pedig az nagyon hasznos majd szerezd meg fõleg bossokra nagyon hatásos😊
CalebJoe
nincs meg
Myselor
igen nekem is.szerintem is tök jó dolog😊
bee pajzsod megvan neked is?
CalebJoe
tetszik ez a tárcsás megoldás ötletes
Myselor
az smg szép de nem sokkal jobb mint moxxié pedig az csak epic😊
CalebJoe
mai termés

Myselor
egy kicsit sem unatkozott az illetõ xd
Fpocok

Myselor
xd na jó de akkor is kicsit túlzás ez.mondjuk esett pár legendary már.de fegyverbõl csak 1 az is még pici szinten.
broman191
Úgy van ahogy MerlinW írta, annyival egészíteném ki hogy pont azért véletlenszerû hogy ne akard elérni tudatosan farmolgatva, hanem örülj amikor nagyritkán lesz egy "csak úgy"... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Myselor
na jó de ennyire?😛
MerlinW
Hát.. ritka. Ez a lényege😊

[merlinw.org]

Myselor
nem érted.50 vagyok mióta egész PT2 alatt nem esett.warriort farmoltam órán keresztül ma True Vault hunteren,sõt több bosst is és semmi. :|
MerlinW
Majd a PT2-ben. Nekem egyetlen narancs sem esett az 58 órás elsõ végigjátszás alatt.

[merlinw.org]

Myselor
kibaszott hülyeség hogy van az a szaros relic vault hunter és így sem esik semmi .néha egy lila vicc.mióta nem esett egy legendary de azért tudjam megölni az invicible bossokat igen .warrior megy oké de semmit ne dob az a féreg meg egy rohadék,ezzel a fegyóval nem megy.nem értem.próbálok több kisebb bosst is farmolni.,már hányszor öltem õket,ott van tudom miket dobnak,és senki semmit ne mdob.kb csak fehér meg zöld droppok vannak már annyira idegesít.nem tudom azok a headek skinek hogy estek ki az embereknek meg a fegyverekrõl nem is beszélve.ja és egy értelmes ember nincs akivel lehetne csinálgatni ezeket.lvl 50en semmi értelmeset nem csinál senki.
MerlinW
Végére értem én is, jó volt. (58 óra, lvl34, minden sidequest elvégezve)

[merlinw.org]

broman191
Számomra többnyire csalódás a szint-cucc drop viszonya a játéknak, 10 szinttel lentebb alig rosszabb fegyvert kaptam.

Másrészt egy hajókormánnyi dobtár húsz golyót tartalmaz, egy sima hosszú kajla orosz stílusú tár meg ötvenet... Az "olyan gyorsan lõ amilyen gyorsan gombot tudsz nyomogatni" vadnyugati stílusú pisztolyok különösen a vicc kategóriába tartoznak azzal a 10 golyó alatti tárkapacitásukkal. 1-1.5 másodperc alatt kiszórja az összes golyót aztán lehet folyton tárazni... Azoknál már csak a magas fire rate-es shotgun-ok "jobbak", amelyekek van 3 golyós kapacitásuk és egy lövésre el is fogyasztják a 3 golyót, lehet tárazni, a fire rate-nek ott aztán 0 értelme van. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

lalakov
Jé, nemrég szereztem ezt a fegyvert, de nekem nincsen tûzsebzése és a tölténytára 1524-et ír, sajnos a valóságban csak 12-es. 😞
Nagylaci
Itt egy igazi minigun a játékból! 😊 Teljesen autentikusan felpörög és akkor fossa a lõszert ahogy kell. 😄 Kár, hogy ezt néha tárazni kell...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Myselor
nagyon kellene valami legendary fegyver.ma nem fekszem le ameddig nem találok xd
Tatyla
sanctuary közepén ahol a portál van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hol találom azt a ládát ami a golden key nyitja? valaki tudna feltenni 1 képet róla?

...

http://www.youtube.com/watch?v=yP94Yff4U50

Íme a 7,5. rész azaz a különkiadás 😄
broman191
Poén ez a becsapós statos fegyver, elsõre bedõltem neki... 😄

Tatyla

lalakov
Köszönöm 😊, kihagyom, nem vagyok jó az ugrálgatásban. 😞
Myselor
egy ilyen lvl50en jó lenne,látom sajna te is már kinõtted bõven😊
Nagylaci
Köszi! Tényleg nem semmi. 😄 Amíg az ellenfelek nem haladják túl addig nem sok minden tud közel menni hozzá.

Myselor
hehe,ez nagyon jóó 😄