7269
  • IMYke2.0.0.0
    Megnyugtatásul - Pointman maradt, a megvitatásig.
  • IMYke2.0.0.0
    Hülyén nézne ki, de ha egyszer jelentése van a szónak, és nem humbug-nyelv :)
    Amúgy meg, a "Commando" karakter elnevezése, a fejlődési szakaszának egy bizonyos pontján - a kijelző alján, a tapasztalatot mutató csík felett látható.
  • Nagydög
    A leghasznalhatobb forditas talan az "iranyzo". Rem hulyen nezne ki a jatekban.
  • IMYke2.0.0.0
    Hagytam "Pointman"-nek, miközben, tudjuk, hogy mit jelent.
    Így is, lesz min majd vitatkozni a srácokkal a honosítás publikálása előtt :)))
  • Fpocok
    Céljelölő? Ez is hülyén hangzik.
  • Fpocok
    Nincs mit. Bár közelebb nem vagy, mert nem találok rá magyar kifejezést.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm.
  • Fpocok
    Elvileg az.
  • IMYke2.0.0.0
    Katonászok: a "Pointman" az mit jelent magyarul?
    Nem ő célmegadó a mesterlövész mellett? hogyan mondjuk ezt jól magyarul?
  • ntex
    semmi, nem értelmeztem a kommentedet teljesen :D
  • wesker24
    Jah ez igaz akkor nem lenne semmi értelme a sok millió Loot-nak a Treasure Chestek-nek meg a ládáknak !
  • ntex
    Igen, így értettem, meg esetleg tárkapacitást növelni :D
  • szomferi
    de akkor ott is meg kell szabni egy bizonyos határt, mert akkor a kutya nem szedné fel a lootot, hanem szaladna tápolni a már meglévő fegyvereit :D
    vagy akkor csak a reload time-ra, kapacitásra, esetleg elemental damage-re lehetne rágyúrni
  • wesker24
    Bár ugy lenne ez nem a Darksiders II ahol te magad adhatsz neki képességeket bár nem lenne rossz ! :D
  • Jackyy
    Lehet majd fegyvert"alkotni" ?
  • ntex
    Akár, vagy pl. fegyvert tápolni :)
  • szomferi
    olyan 50-60 itemig lehetne bővíteni a tatyót, esetleg lehetne olyat, hogy "alkotsz" magadnak egy eridium fegyvert (teszem azt kerüljön 1500 eridiumba, szép apránként fel tudnád építeni magadnak, és te tudnád meghatározni a képességeit is)
  • wesker24
    Ne engem hibáztass panaszkodj a fejlesztöknek ! xD
  • lalakov
    Mondtam én, hogy te tehetsz róla? :)))
  • wesker24
    Ez nálam is igy van mármint a Siren-nel Mancival még csak msot gyüjtöm ! :D
  • wesker24
    Ne nekem mond ezt én is tudom hogy igy van de ugy látszik hogy egyenlöre nem lesz szint emelés !

Engem nem érint mert Manci még csak Lvl 37 ! :D
  • ntex
    Igen, mindent megvettem már amit árul és úgy van nálam 99 eridium, nincs mire költeni :)
  • lalakov
    Ez így nem lesz az igazi, mert ha egy következő DLC-nél meg már lesz szint növelés, akkor meg hirtelen ugrani fogsz és újra nem éled át a fejlődés szépségét.
  • lalakov
    Igen az jó lenne ha különleges felszerelést lehetne belőle venni, bár én még a hátizsákot is tudnám bővíteni.
  • Jackyy
    Szerintem is végtelen, mivel nekem van 3 db 50es karim és mindre külön rankolás van/volt. Vagyis egy helyre számolja, csak mindnek új lappal indult. (Ha kreálsz 30 karit azok rankját összevonja)
  • MerlinW
    Dehogy végtelen. Amíg vannak challenge-ek. Sok, de nem végtelen.
  • cifusuckscock
    ez egy remek játék csak cifu ne volna ilyen fasszopó
  • IMYke2.0.0.0
    Végtelen.
  • wesker24
    Jah Mancival én is még csak Lvl 37 vagyok azzal még tudunk majd fejlödni ! :D
  • UltraZord
    mennyi a maxa a badass ranknak? érdemes nézni mire rak az ember, vagy mindent ki lehet maxolni idővel?
  • Myselor
    oh értem.okés jólvan:)akkor csak a mechomancerrel tudok ott fejlődni okés:)
  • wesker24
    Crazy Earl-nél kimaxoltál mindent ami a löszereket illeti ?
  • wesker24
    De nem ám nem lehet tovább fejlödni aki elérte a LVL 50-et az már nem fog tovább fejlödni ugyhogy az XP-nek ott már semmi értelme nem lesz !
  • Myselor
    most lesznek majd új krisztályok is.kíváncsi leszek azokból miket lehet majd venni:) de akkor most nem lehet majd tovább fejlődni 50nél?
  • ntex
    de hogy akkor pl lehessen fegyverekre is költeni belőle vagy páncélra vagy valami, mert ha megvan a 99 akkor már nem lehet többet felszedni, illetve lehet csak nem lesz több nálad... Csak halmozod és annyi. Terra ajtajának kinyitásához kell össz vissz 4 db. Azt is csak akkor nyitod ki mikor bemész hozzá farmolni azt kész.
  • IMYke2.0.0.0
    A játék közli, hogy ez Pandora feketepiacának valutája - mit kellene még csinálni vele?
    Rajtad áll, hogy bevásárolsz-e a feketepiacon, vagy csak halmozod.
  • ntex
    na ja, pedig tök jó mikor megjelenik a lootban... valamit még kitalálhatnának hozzá
  • lalakov
    Kár hogy az eridiumot nem lehet mire elkölteni kb. a 36-os szinttől kezdve.
  • Nagylaci
    Ahogy már az előbb is írtam, nem igazán jók a Legendary cuccok néhány kivételtől eltekintve. Inkább különböző érdekes és, vagy vicces tulajdonságuk van.
  • ntex
    Ha zoomban lősz vele 3 projectilet lő ki nem? Vagy lehet ez nem az. Amúgy a sebzése tényleg elég ratyi, nekem egy 24K-s alap sebzéső zöld sniperem van Zer0-nál :D