7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2597 Megnyugtatásul - Pointman maradt, a megvitatásig. -
#2596 Hülyén nézne ki, de ha egyszer jelentése van a szónak, és nem humbug-nyelv :)
Amúgy meg, a "Commando" karakter elnevezése, a fejlődési szakaszának egy bizonyos pontján - a kijelző alján, a tapasztalatot mutató csík felett látható.
-
Nagydög #2595 A leghasznalhatobb forditas talan az "iranyzo". Rem hulyen nezne ki a jatekban. -
#2594 Hagytam "Pointman"-nek, miközben, tudjuk, hogy mit jelent.
Így is, lesz min majd vitatkozni a srácokkal a honosítás publikálása előtt :))) -
#2593 Céljelölő? Ez is hülyén hangzik. -
#2592 Nincs mit. Bár közelebb nem vagy, mert nem találok rá magyar kifejezést. -
#2591 Köszönöm. -
#2590 Elvileg az. -
#2589 Katonászok: a "Pointman" az mit jelent magyarul?
Nem ő célmegadó a mesterlövész mellett? hogyan mondjuk ezt jól magyarul? -
ntex #2588 semmi, nem értelmeztem a kommentedet teljesen :D -
#2587 Jah ez igaz akkor nem lenne semmi értelme a sok millió Loot-nak a Treasure Chestek-nek meg a ládáknak ! -
ntex #2586 Igen, így értettem, meg esetleg tárkapacitást növelni :D -
#2585 de akkor ott is meg kell szabni egy bizonyos határt, mert akkor a kutya nem szedné fel a lootot, hanem szaladna tápolni a már meglévő fegyvereit :D
vagy akkor csak a reload time-ra, kapacitásra, esetleg elemental damage-re lehetne rágyúrni -
#2584 Bár ugy lenne ez nem a Darksiders II ahol te magad adhatsz neki képességeket bár nem lenne rossz ! :D -
Jackyy #2583 Lehet majd fegyvert"alkotni" ? -
ntex #2582 Akár, vagy pl. fegyvert tápolni :) -
#2581 olyan 50-60 itemig lehetne bővíteni a tatyót, esetleg lehetne olyat, hogy "alkotsz" magadnak egy eridium fegyvert (teszem azt kerüljön 1500 eridiumba, szép apránként fel tudnád építeni magadnak, és te tudnád meghatározni a képességeit is) -
#2580 Ne engem hibáztass panaszkodj a fejlesztöknek ! xD -
#2579 Mondtam én, hogy te tehetsz róla? :))) -
#2578 Ez nálam is igy van mármint a Siren-nel Mancival még csak msot gyüjtöm ! :D -
#2577 Ne nekem mond ezt én is tudom hogy igy van de ugy látszik hogy egyenlöre nem lesz szint emelés !
Engem nem érint mert Manci még csak Lvl 37 ! :D -
ntex #2576 Igen, mindent megvettem már amit árul és úgy van nálam 99 eridium, nincs mire költeni :) -
#2575 Ez így nem lesz az igazi, mert ha egy következő DLC-nél meg már lesz szint növelés, akkor meg hirtelen ugrani fogsz és újra nem éled át a fejlődés szépségét. -
#2574 Igen az jó lenne ha különleges felszerelést lehetne belőle venni, bár én még a hátizsákot is tudnám bővíteni. -
Jackyy #2573 Szerintem is végtelen, mivel nekem van 3 db 50es karim és mindre külön rankolás van/volt. Vagyis egy helyre számolja, csak mindnek új lappal indult. (Ha kreálsz 30 karit azok rankját összevonja) -
#2572 Dehogy végtelen. Amíg vannak challenge-ek. Sok, de nem végtelen. -
cifusuckscock #2571 ez egy remek játék csak cifu ne volna ilyen fasszopó -
#2570 Végtelen. -
#2569 Jah Mancival én is még csak Lvl 37 vagyok azzal még tudunk majd fejlödni ! :D -
#2568 mennyi a maxa a badass ranknak? érdemes nézni mire rak az ember, vagy mindent ki lehet maxolni idővel? -
#2567 oh értem.okés jólvan:)akkor csak a mechomancerrel tudok ott fejlődni okés:) -
#2566 Crazy Earl-nél kimaxoltál mindent ami a löszereket illeti ? -
#2565 De nem ám nem lehet tovább fejlödni aki elérte a LVL 50-et az már nem fog tovább fejlödni ugyhogy az XP-nek ott már semmi értelme nem lesz ! -
#2564 most lesznek majd új krisztályok is.kíváncsi leszek azokból miket lehet majd venni:) de akkor most nem lehet majd tovább fejlődni 50nél? -
ntex #2563 de hogy akkor pl lehessen fegyverekre is költeni belőle vagy páncélra vagy valami, mert ha megvan a 99 akkor már nem lehet többet felszedni, illetve lehet csak nem lesz több nálad... Csak halmozod és annyi. Terra ajtajának kinyitásához kell össz vissz 4 db. Azt is csak akkor nyitod ki mikor bemész hozzá farmolni azt kész. -
#2562 A játék közli, hogy ez Pandora feketepiacának valutája - mit kellene még csinálni vele?
Rajtad áll, hogy bevásárolsz-e a feketepiacon, vagy csak halmozod. -
ntex #2561 na ja, pedig tök jó mikor megjelenik a lootban... valamit még kitalálhatnának hozzá -
#2560 Kár hogy az eridiumot nem lehet mire elkölteni kb. a 36-os szinttől kezdve. -
#2559 Ahogy már az előbb is írtam, nem igazán jók a Legendary cuccok néhány kivételtől eltekintve. Inkább különböző érdekes és, vagy vicces tulajdonságuk van. -
ntex #2558 Ha zoomban lősz vele 3 projectilet lő ki nem? Vagy lehet ez nem az. Amúgy a sebzése tényleg elég ratyi, nekem egy 24K-s alap sebzéső zöld sniperem van Zer0-nál :D