Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Faszántosan néz ki ez a fehér skin 😊

akkor viszont a reload speed, dmg és társai számát is növelhetné, hamár egyszer adtam mindegyikre elég sokat
Fpocok
badass pontok? elemental effect chance?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Találtam egy másik bugot is: A fegyvereknél a hudon lévõ kiírás nem egyezik meg az inventoryban olvasható adatokkal...

Szerintem a 2. rész minden tekintetben jobb, de mintha kötöttebb lenne és az inventory is lehetett volna áttekinthetõbb. De amugy sztem tök jó, most a razoros verzió van fent, viszont a coop-ot nem tudom sehogyse megoldani online. Goty-t akartam megvenni, de így aszem jövõ hónapba muszály lesz beruházni bolti Bl2-re. Pedig én aztán nem sûrûn teszek ilyet😄
Csináltam egy compilation videót a szereplõkrõl akinek van introja 😊 Aki még nem játszotta végig ne nézze meg mert spoileres lehet 😊

Amúgy ez azért van mert ugye az elsõ részben minden fegyverkategória egy classhoz tartozott, amit amúgy elég nagy baromságnak tartottam, ezt itt már jól megoldották azzal hogy nincs külön favourite fegyvere egyik classnak sem 😊
Az szerencsére csak olyankor fordul elõ mikor egymás után többször "vásárolsz" tõle fegyvert, közben el kell utazni vagy kilépni-visszalépni 😊
wedge31
Sok bug van a játékban. Az elsõ részt is premierben vettem de ott nem emlékszem, hogy ennyi lett volna.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
Én is így veszem észre, mert most már elég 3-4k és ad fegyót.

Sir Quno Jedi
Az attól függ szvsz., eddig mennyit dugtál bele. Szóval ha nekem van egy kis pénzem, rohanok is vissza hozzá és tömöm is.

Jó lenne, ha újraépítené az Underdome-ot!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tegnap 100$ okokból bedobtam neki, úgy 5-10 et és egybõl adta a fegyvert, nemkell neki olyan sok 😊
wesker24
Mág szép hogy nem ad azt hiszen olyan olcsón adja magát ne legyél már ennyire SPUR ! xD

Én már vagy 20 ezret adtam neki és kapta is töle 2 jó fegyót ! 😄
Maxtreme
Egyébként ezeket mikor adja? Azt értem hogy a perselybe adagolt zs után, de én hiába pakolta neki már vagy 5-6k-t, lószart sem ad 😊

steam, ugyanúgy, ahogy a játék kódját aktiváltad
Sziasztok.
A játékhoz kaptam két kupont és van rajtuk egy-egy kód. Azt hová kell beírni, hogy aktiválódjon a tartalmuk???
Köszönöm a választ elõre is!

Azért az kemény volt hogy bontom a csomagot csak éppen az alját nyitottam fel, erre mi van a doboz alján?

"wrong side minion"

😊

A doboz kicsit eltérõ a IGN-es boxtól. Amolyan "oldalt kihuzós". (Míg az IGNes a tetején nyílik)
Mindenestre marad a kalóz verzió fent 😊 Eddig bõven jó az is.

AtiRadish
Én sem láttam, pedig az övét vártam a legjobban :/

Moxxi-nak ugye nincs intro videója BL2-ben? Vagy csak én maradtam le róla?
Myselor
onnan már nincs sok hátra de nem érdemes rohanni😊
Myselor
hát én annál egészen sokat szenvedtem.okos ötlet😊
Myselor
de ad csak nagyon nehezen.1 srácnak megvan akivel játszottam ma.amúgy vagy bug vagy tényleg csak nehezen,de amikor mondja hogy itt a kedvenc fegyvere nem történik semmi.kicsit problémás a dolog.de majd próbálkozom vele😊 annál jobb nem létezik smgbõl ^^
szomferi
de cselesnek tetszik lenni 😄

az Angeles rész után (gondolom sejted mire gondolok) mennyi van még a sztoriból?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ezt inkább spoilerben írom mert questrõl van szó 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oppurtinityben van az a quest a táblánál rögtön az elején hogy le kell rombolni a szobrokat a városban, nekem azt sikerült úgy megcsinálnom hogy nem kellett kísérnem az Overseer-t 😄 Kipucoltam az utat ahol haladt, majd felvettem újra a questet és szépen végigment az elsõ két szobron gond nélkül, a harmadiknál megjelent pár katona meg a végén egy két robot azt könnyen elintéztem majd a negyediket is megcsinálta úgy hogy mikor odamentem megtáncoltatni akkor spawnolta be a játék a mobokat a szobor köré 😄
Épp errõl beszéltem hogy Bad Touchot sztem már nem ad ezen a szinten 😊
Myselor
na énis elértem az 50lvl-t nem volt könnyû.egyébként nekem is moxxi fegyverei a kedvenceim.moxxi good touch megvan lvl 50esben már csak a bad touch kell és mehet a móka 😛
Sir Quno Jedi
Amúgy én is gyakran savas csipával szedem a kis gedvákat (joint-okat kilövöm, viszlát), ahol jól rájuk lehet látni messzirõl. Csak itt olyan közelrõl ugranak csak rád, hogy ugye el kéne menni messzire újra és lecsipázni õket. Én meg nem szeretek rohangászni vissza.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Robbanó shoti lényege, hogy minél többszörös legyen a szorzó, mert több fragment, több esély mindenre. Fõellenfeleknél is mikor mondják, hogy ezt, vagy azt lõdd ki rajta, shoti elõap beng, done, tovább.

Robotgyárakat én sniperrel szoktam szemen lövöldözni, csak itt Vault Hunter módban szókásukká vált a reflect shield, az meg csak akkor tûnik el ha közelebb megyek hozzájuk, úgy meg jó fedezék kell hogy a nuke meg a többi kis rakétája elõl legyen búvóhelyem, meg ne nagyon tudjanak a nyakamba mászni. Amúgy a robbanó shoti tényleg jó cucc.
Sir Quno Jedi
Mondom, három lövést 1xrre kiköpõ robbanós shotgun-nal szoktam õket szedni, konkrétan majdnem annyit sebez, mint egy rakétavetõ (sõt) és druván robban is szintén. Csóró nagy robotgyártó robik így egész tûrhetõ idõ alatt elfüstölnek, ha mégsem, akkor jönnek a druvább cuccok, pl. a 3x-os rakétavetõm, abból pár lövés konkrétan BÁRMIT kicsinál (jó a fõ BOSS-okat nyilván nem).

Általában nyilván én is az elementális smg-imet használom (savasat robik ellen, tüzeset organikusok ellen), mert 83%-os plusz sebzésem van rájuk class mod-ból és 17% meg artifactbõl, így takrékosan lehet robit írtani. DE ha szorul a hurok, vagy erõs lesz a sûrûje, akkor shotgun elõ és beng-beng mothafucka. 😄DD

Az tetszik, hogy itt a shotgun és a rakétvetõ NAGYON jól használható fegyverek, ellentétben az elsõ résszl, ahol siren-ként ezeknek SEMMI hasznát sem vetted (rakétavetõktõl senki durvább ellenfél nem akaródzott meghóni). Itt számtalanszor húztak ki a szarból (sõt még a forgó spinigunokat is használom, az is jó dolog, fõleg robbanósból).

Én is azt használtam eddig de 45-ös szintû Oppurtinity-ben már kevéske a DPS-e... Ha lent van egy Badass vagy netán Super Badass robot meg a többi akkor eléggé fogcsikorgatva megy az ölésük
Sir Quno Jedi
Nekem adott egy Miss Moxxi's Bad Touch-ot az a savas és ugyanúgy forgós tárcsás, oldalán a forgón az õ képe. Nomeg ezt a Good Touch-ot is, tüzesbe ugye. A Bad Touch nagyon régi, már kinõttem, de még mindig azt használom, mert a nála puszta statokban messze jobb savasaknál valahogy mégiscsak jobb.

Ja kilépni azért kell az átvétel után mert elõfordult nálam hogy másodszorra már nem adott fegyvert, de kilog visszalog után megint megy
Amúgy tényleg végtelenszer ad fegyvert ha 100-asokat adogatod neki, mindig a szintedhez igazítva, csak sajna nekem only tüzes SMG-t ad pedig kéne egy korrodáló is, azt csak egyszer vagy kétszer adott a legelején még 20-as szint körül... Ez egy jó kis exploit amúgy, megkapod a fegyvert átveszed, kilépsz, visszalépsz újra adogatod a 100-asokat neki, megint ad fegyvert elõbb utóbb megint kilépsz és ezt ismételgeted. Kicsit lassú de nyereséges method pénzszerzésre, 45. szint körül érdemes csinálni mert akkor már 20K körül lehet eladni az SMG-jét.

Ez a legjobb most amit ki tudtam szedni belõle:

gagax
Random esnek ki ilyen "kupacok"ból is 😄 ma pl stalkereket öltem és egymás után kaptam v 8 skint 😄 igaz ebbõl csak 4 volt a karakterre a többi autóra 😄 sarlókalapácsos skin nagyon lol 😄

egy komplett Borderlands 1 ruházatot ad az elején, ha detektálja a játék hogy megvan neked a BL1

-tRs-Landor

AtiRadish
+ meg badass rankok melle is ad 4-5 nel

Myselor
na ez engem is érdekelne😊
AtiRadish
Skinek listaja van vhol? Mert 49/88 a test, head meg asszem 9/17.. es mar 50 vok. De esett mar badassbol, jatekgepen is porgettem ki, ugye kuldi is adja.. esetleg meg vmi mas mod?

Zs0lt1
van ott Roland facebookos oldaláról kép is 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ezt pont ma szúrtam ki én is 😄

How much can you take,before you snap?

Fpocok
Contine Webcam session?

Parasite Eve 2, best game EVER!

van türelmed 😄
én is meguntam úgy fél óra és 100k után. na de majd holnap 😊

V43 1105
Borderlands 2 kulcs érdekel valakit 5k-ért ? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Skypack
Én olyan fél milliót dobtam rá aztán meguntam viszont a 3 marcus kijött közbe párszor

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

és megint. nem hogy azt a kurva vault jelet pörgetné le 😄

lol, játékgép 5 forgatáson belül 2szer bedobta 3as eridiumot, ami egy csomót ad 😄
kár,hogy már nincs rá szükségem 😄

új patch:
- Fixed an issue regarding the ‘Ignore’ feature in the mission log.
AtiRadish
lvl 40 en kikertem 2 ot, most h. 50 lettem belevertem neki 300k gold borravalot, es adott 3.ikat is.

Tatyla
shift azóta se küldött egy kódot se 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA