Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Faszom ebbe a buzi játékba, egyszer jó, egyszer nem. Netem jó, haver netje jó. Felmegyek rá és mintha nem lenne 5 secenként kapcsolat, ki is írja a jelet felülre. Közben nincs semmi szakadás, mert TSen vagyunk. Tegnap is játszottunk, akkor jó volt. most nem jó. Steam állandóan össze akarja fésülni a mentéseket, mert egy nagy rakás szar a cloud.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az a shield már Terra-ból lett meg, de ahhoz meg is kéne ölni cheat nélkül 😄 Még a belõle esett cuccokkal sem tudom megölni sehogy sem...
wedge31
Leadhatod ott lesz még késöbb is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tatyla
ha a skagot akarom fermolni akkor még ne menjek a part 2 qustet leadni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lalakov
Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom. 😊
ha körbe körbe futsz nem tud eltalálni lassú a lövése, néha hátrafordulsz belelõsz egy sorozatot aztán tovább futsz, néha jön 2 mob azokra rá szokott fordulni az alatt nyomjál bele amit tudsz aztán megint futás. Szép lassan meghal full shield-del full hp-val meg lehet csinálni

wedge31
Ez a bug még opcionális de a quest bugoktól meg a beragadásoktól már agyfrászt kapok.

Fpocok
Nem szabad közel maradni, mindig menj messze tõle... nem szabad, hogy szétverje a sziklákat, mert akkor nem lesz fedezék.

Fpocok
pff. ez ultragáz...

wedge31
Ha egyedül játszol maradj a liftben ott a palánk mögött nem tud sebezni ha letérdelsz.

lalakov
Mit kell adni ennek a dögnek? Háromszor nyírt ki, pedig én 30-as szintû vagyok. 😞(
AtiRadish
En gunzerkert huztam fel elsonek nekem ugyis eselytelen volt terra. Sztem sirennel ki lehet okoskodni. Cataclysmre talentoltal? A ruin-nak sztem sebezgetnie kene.. main story fobossat is daralgatta eleg szepen. +ha reaperhez van class modod.. mondjuk nekem most pont 9/5 akkor +72% dmged van 50% hp hjaig... ami meg zero one shot one kill talentjet is ubereli. Meg a shield amit belinkeltel elv. 1,18 sec alatt tolt vissza (utolso sebzestol szamitva)... a -40% os shield recharge delay talenttel+bonus stattal (ami 50en korul -7%), vagy class moddal ami -26% kb , 1 sec se kell h. visszatoltodjon a shield. Persze ezek csak tippek nemtudom h. a valosagban mukodnek e, de elvileg kene. a sirenem egyelore csak 35 os majd kiderul 😄

pár óra múlva még 1 DB kulcs jön
Joe004
Tuti az orosz verzió vásárlói mind a 2õt megkapják, nekem is ilyen van. De gondolom te nem kaptad meg az ru verziót szóval season pass se fog mûködni. Oda vissza nem mûködik csak az oroszoknak van lehetõségük választani.

Biztos? A gearbox azt írta mind az orosz játék mind az orosz season pass megvevõi 2 dolgot kapnak: orosz és nemzetközi verziót

XeeN
Azok a kulcsok csak a row/ru verziókhoz jók. A hivatalos Európai, ill Nvidia kuponokhoz nem.

wesker24
Aki warezt használ az nem tudja a kódokat beváltani mert ahhoz regelni kell a Shift oldalára és ott hozzá kell kapcsolni a steam fiokját ahol a BL2 van !
Mr_no_NaMe
Köszönöm a választ! Nincs eredeti játékom, de a játék csak azt kéri, hogy regeljek a shift oldalra...meg lehet ezt odlani eredeti játék nélkül?
wesker24
Igen csak egy Golden Key Chest van azt annyiszor nyitod ki ahányszor csak akarod amennyi Golden Key-ed van annyiszor nyitod ki !

Shift kódok adjáka Golden Key-t amit fel tudsz használni a Colden Key Chest-nél !
wesker24
Én beszereztem de itt is van egy nagy gondom ugyanis hiába aktiváltam be a Season pass-t sehol sem látom a steam-ben hogy ott lett volna !

Nézem a játék menüjében a Downloadable Content-nél ott van hogy Borderlands 2 Season Pass de azt írja ki hogy ha kell vásárold meg ezt meg hogy amikor már egyszer megvettem és beaktiváltam ?

Egyedül csak az van nekem ott hogy Borderlands 2 Season Pass Preorder DLC Not Downloaded a Season passra meg azt irja hogy vedd meg amikor már egyszer megvettem !
valaki beszerzett már Seasson pass-t cdkulcsok.info vagy mo-keys.com vagy hasonló oldalról?
Mr_no_NaMe
Olvastam, hogy van ez a koponyás láda amit nem szabad kinyitni, mert ez az egy van a játékban? Most találtam meg pár perce. Ha ezt kinyitom, akkor a játék újraidnításánál nem fogom tudni többször kinyitni?

Apropó shift kódok. mik ezek? eredeti játék kell hozzá?
szomferi
nem is kell regisztrálni, bárki meg tudja nézni a tweeteket

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

bajgunar
<#eljen> Thx
igazán nincs mit, ha minden igaz a hétvégén ez volt az utolsó. ha mégse, akkor jönnek a kódok természeteseh
IMYke2.0.0.0
Hálás köszönet, hogy nem kell regisztrálnom 100011. helyre (Twitter), és mégis kaphatok mûködõ Shift kódokat. <#worship><#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szomferi
nekem is annyi van, plusz egyszer nyitottam már még az elején 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nekem is akörül van már, és elég sokszor nyitottunk ládát is 😊
Fpocok
Kössz. Már van így 8 legit kulcsom 😄

13 órától - 15 óráig Shift kódok
WinPC: CBC3B-KKSFS-XTTTB-B3J33-RCW6R
X360: CBKBB-RSJWF-JXFJR-5XT3T-5RX3J
PS3: CBKBB-RSJZB-RZBKJ-9TW3T-5RXR6
wesker24
Ez kérlek szépen a Slag Effekt megjelöli az ellenfelet amitõl sokan jobban sebzödik az enemy ha elemental fegyóval lössz rá !
bajgunar
Ilyen fegyót találtam. <#mf1>
Az meg milyen hatás?
Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én sem a nehézségre, hanem a kurva sok idõre értettem 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jackre és Warriorra gondolsz? Nekem azokat elsõre halál nélkül sikerült megölnöm mindkettõt 😄 Mármint Fight for-ba kerültem párszor de nem kellett újrakezdenem, a crystalliskek közelében voltam mindig hogy ha baj van le tudjak lõni egyet. Azok nem nehezek csak kicsit sokáig tart.

Terramorphus ellen esélyem sem volt... A glitch pont sem mindig mûködik nekem mint a videókban hogy beáll egy helyre és ott nem sebzi, nekem általában elsõre mûködik aztán mikor ki kell térni a sziklák elõl és visszaállok terra szépen lecsapkod a csápjaival...

Szóval trainerrel 1 hitelgettem tegnap (úgy 30-40x öltem így meg), meg kell hogy mondjam nem dobott túl jó cuccokat, jobbra számítottam. A narancs class modot kidobta párszor de kék-lila fegyvereket nem igen dobott jobbakat mint amim volt.

Egy Snipert szereztem tõle ami lényegesen jobb mint amim volt:

A +180 Crit damage eléggé odavág a a 27K-s alap sebzés mellé, Terraba 150K-t lövök vele ha kritikus ponton találom el, kíváncsi lennék ez a fegyver hogy sebezne Zero kezében. Amúgy valaki Zero-val tolta Soloban? Szeretek sniperkedni de nem tudom mennyire életképes egyedül. Terramorphus meg amúgy sztem csak a Gunzerkerrel solozható, ahogy látom õ tol egyedül akkora DPS-t hogy le lehessen szedni mielõtt komolyabban el nem kezd támadni, mert ha elkap két ütés vagyok neki, és nincs semmi ami mögé el lehet bújni, még a pályáján lévõ szikla mögött is megcsap ugyanúgy.

Majd lehet kezdek egy Zero-t vagy Zerkert és meglátom mit lehet belõlük kihozni...

Még egy ilyen pajzs esett Terraból de nem tudom mennyire használható...

Mr_no_NaMe
Amúgy az elsõ rész nem nagyon tetszett, szaggatott is, ez viszont elfut simán, és valamiért nadzson megtetszett, pedig úgy álltam hozzá, hogy ez is csak egy unalmas dara lesz mint az elsõ rész 😄 Akár mennyire voltam negatív kedvemben tegnap, már az elsõ fél óra után szétröhögtem magam 😄
Tatyla
need 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mr_no_NaMe
Ezek a keyek amiket néhe beraktok ezek mire jók?
Fpocok
Lementünk... kidobott kb 4 lila skint meg ezt.

wedge31
Hirdetötábla adja sanctuaryn.

Maxtreme
fuhh b*ssza meg, a fõmuftit nem volt egyszerû egyedül likvidánli.

kösz, és hol találom meg az ECHO-t? nekem valahogy nem sikerült, pedig úgy rémlik mindent átnéztem

How much can you take,before you snap?

wedge31

azt tudom, de miután megcsináltam a 'Find new home for dukino' questet, utána már nem adott újat

wedge31
Lynchwoodban van.
Lv33-ig simán farmolhatsz az anyucinál, 7000xp ad.

ezt a quest-et mikor adja?

szomferi
na már megy, lehet beváltogatni a kódokat!

szomferi
én se tudom másolni, telefonnal lefényképezem... így a legkönnyebb 😄
a SHIFT le is halt, már dolgoznak rajta

Fpocok
Az utolsót nektek is mindig manuálisan kell beírni? sosem tudom pastelni.

Fpocok
Isten vagy!

Bluuzia
Köszönöm szépen, megvan! <#wink>