7269
  • JethroHUN
    Az nem a készítők hibája, h nincs kivel játszanod... co-op játék, alapból nem kezdünk neki úgy h senki ismerősünk sincs aki szintén játszik.
  • takirulZ
    Szvsz a kalózokkal meg is vettek szerintem k***a nagy :)
  • takirulZ
    Szerintem pihizz le egy kicsit mert ez az enrage felesleges.

Miért is?

Mert még lesz 3 + x DLC

Gondolom nem most lőnek el mindent. Ez a tipikus pénz beszél kutya ugat...
  • Fpocok
    You dont say?
    Ebből nem igazán tudok kivenni mást, mint hogy az a gondod, hogy nincs szintlépés.
  • Fpocok
    Tulajdonképpen mi is a gond? Hogy nincs szintemelés? Ennyi?
  • szomferi
    ki mondta, hogy a legelső DLC-nél lesz szintemelés?
  • Fpocok
    VÓTMÁ :D
  • JethroHUN
    Van jobb is
  • Myselor
    jólvan már semmi.normalon is már normális szintű küldik vannak:) amúgy eddig nagyon tetszik ^^
  • barnie1111
    Még egy occsó season pass link:
    Borderlands 2 Season Pass

ON SALE $24

Use this link and you also get a $2 credit for any other games. Its like getting BL2 pass for $22
    http://www.greenmangaming.com/?gmgr=yupiripi with this voucher code: GMG20-FXYD1-7WHP1
    You will get a STEAM CODE.

Valszeg VPN-el kell odamenni hogy dollárban írja ki az árakat.
  • Myselor
    srácok segítsetek már.34 vagyok Gaigel.elkezdtem a Captain Scarlet dlct normal módban.lvl20 a küldetés csak.megnéztem true vault hunter modon is,ott 33.most akkor 1x vihetem csak végig ezt?túl kicsi szintű a normal.a true vault hunter az megfelelő,de 2x akarom kijátszani.most mit tanácsoltok?:)
  • szomferi
  • Bluuzia
    és már tölti is. 30% lent van.
    köszi még egyszer.
  • Nagydög
    Itt talan kevesbe kemenyek a skagek. Az BL1-ben a kemenyebb kutyaszerueknel meg kell varni, mig uvolt, es szajba lonni kello erellyel.
  • Fpocok
  • Fpocok
    PIRATES! TO THE FAPCAVE!!!

• szomferi
    nincs mit

pocok, szerintem tedd ki banner alá a Season Pass linket, hadd tudja mindenki, hogy létezik alternatíva a 30€-s Steames megoldás helyett
  • Bluuzia
    Köszi, akkor ráugrok! :D
  • Myselor
    nagyon jól néz ki.én is remélem hogy lesznek még ilyenek,amúgy még mindig az a véleményem hogy ezek a cuccok sokkal jobbak mint a legendaryk.:)
  • szomferi
    igen, nálam is ez a felállás, szóval megveheti MINDENKI, aki ITTHON VETTE
  • Nagylaci
    Igen remélem lesznek még hasonlók! Zer0 -val ordas nagy bajban vagyok ha valami a közelembe jön. Na most ez a csúzli gyorsan lerendezi őket. :)
  • Myselor
    ez szép:)
  • Nagylaci
    Kellenek majd új special effect leírások! Most találtam nemrég és végre valami pozitív cucc. Itt a fegyó: (Küldetés jutalom SPOILER!!!)

http://oi48.tinypic.com/bfj9g7.jpg
  • Ironman2
    Oh.köszi!
  • Nagylaci
    Várd meg amíg bebábozódnak a varkid -ok aztán rohanj a gubóhoz és nyomj egy "E" -t aztán meg fuss, mert születik egy mutáns badass istencsapása... :)
  • Ironman2
    Ezt az Inject pod-os küldetést nem értem.NEm találom hogy hova kell helyezni a dolgot.Mighty Morphyn a küldetés neve.A térkép jelöli a helyét,ot vagyok,de nem találok semmit se
  • Ironman2
    Most játszottam egy kicsit az első résszel,hát mit ne mondjak,az alfa skagokba egy egész arzenált kellett belelőnöm,és még csak 12-es szinten vagyok.Itt azért egy-két tártól kimúlanak a 12-es ellenfelek
  • Nagylaci
    Na, 50. szinten TVHM -ben az ellenfelek jó brutálisak. 50-52. szintűek. XP-t persze nem kapok, a drop eddig annyira vacak mint az alapjátékban. Szóval az elején túl sok mindent nem kapok az 50. szintű karakteremnek. Persze a küldetések megfelelően betegek úgyhogy a történet elég szórakoztató! Kár, hogy nincs level cap emelés...
  • Bluuzia
    Biztosra szeretnék menni. ;)
    Írjátok, mi a pálya.
  • Krysael
    :D Pont ezzel a kérdéssel zaklatom priv üzeneten belül :D
  • Bluuzia
    Akkor ha a dobozosom a Konzolok szervízéből van nyugodtan megvehetem ugye?
  • Fpocok
    Szóval TE voltál... Viccelek :D
    Amúgy STEAM kúrta el, mert sehol nincs írva a passra, hogy RU. Ráadásul régiózár van rajta, szóval proxy nélkül nem is lehetne :D
  • XeeN
    Ha jól emlékszem én szóltam anno, hogy 10 euro a Steamen. "Sajnos" én akkor nem tudtam megvenni, de lehet, hogy nem is baj. Úgy tűnik nem elírás volt, hanem a régiót rosszul lőtték be.
  • szomferi
    igen, páran szopnak is emiatt, kénytelen vagy írni a supportnak, hogy elintézzék...
  • Fpocok
    Üdv a klubban. :D Nem vagy egyedül... steam elkúrta, de nagyon.
  • CalebJoe
    Ez mi a pöcsöm, a Steam-en vettem meg amikor le volt árazva anno és most meg ezt kapom mikor be akarom váltani.

• Ironman2
    Ne is törődj velük.Én már alig várom hogy magyarul játsszam!
  • MerlinW
    Barátokkal az igazi, elsősorban arra lett tervezve a játék. Viszont a hangsúly a baráton van, miután közös loot van sajnos.
  • lalakov
    Egyedül is jó, de barátokkal összehasonlíthatatlanul jobb. Próbáld ki, ha tudod. ;-)
  • Myselor
    ezt régen néztem xd
    lazy town de jó volt :D