7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#2725 Az nem a készítők hibája, h nincs kivel játszanod... co-op játék, alapból nem kezdünk neki úgy h senki ismerősünk sincs aki szintén játszik. -
takirulZ #2724 Szvsz a kalózokkal meg is vettek szerintem k***a nagy :) -
takirulZ #2723 Szerintem pihizz le egy kicsit mert ez az enrage felesleges.
Miért is?
Mert még lesz 3 + x DLC
Gondolom nem most lőnek el mindent. Ez a tipikus pénz beszél kutya ugat...
-
#2721 You dont say?
Ebből nem igazán tudok kivenni mást, mint hogy az a gondod, hogy nincs szintlépés. -
#2718 Tulajdonképpen mi is a gond? Hogy nincs szintemelés? Ennyi? -
#2714 ki mondta, hogy a legelső DLC-nél lesz szintemelés? -
#2711 VÓTMÁ :D -
#2710 Van jobb is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2709 jólvan már semmi.normalon is már normális szintű küldik vannak:) amúgy eddig nagyon tetszik ^^ -
barnie1111 #2708 Még egy occsó season pass link:
Borderlands 2 Season Pass
ON SALE $24
Use this link and you also get a $2 credit for any other games. Its like getting BL2 pass for $22
http://www.greenmangaming.com/?gmgr=yupiripi with this voucher code: GMG20-FXYD1-7WHP1
You will get a STEAM CODE.
Valszeg VPN-el kell odamenni hogy dollárban írja ki az árakat. -
#2707 srácok segítsetek már.34 vagyok Gaigel.elkezdtem a Captain Scarlet dlct normal módban.lvl20 a küldetés csak.megnéztem true vault hunter modon is,ott 33.most akkor 1x vihetem csak végig ezt?túl kicsi szintű a normal.a true vault hunter az megfelelő,de 2x akarom kijátszani.most mit tanácsoltok?:) -
#2706 -
#2705 és már tölti is. 30% lent van.
köszi még egyszer. -
Nagydög #2704 Itt talan kevesbe kemenyek a skagek. Az BL1-ben a kemenyebb kutyaszerueknel meg kell varni, mig uvolt, es szajba lonni kello erellyel. -
#2703 -
#2702 PIRATES! TO THE FAPCAVE!!!
-
#2701 nincs mit
pocok, szerintem tedd ki banner alá a Season Pass linket, hadd tudja mindenki, hogy létezik alternatíva a 30€-s Steames megoldás helyett -
#2700 Köszi, akkor ráugrok! :D -
#2699 nagyon jól néz ki.én is remélem hogy lesznek még ilyenek,amúgy még mindig az a véleményem hogy ezek a cuccok sokkal jobbak mint a legendaryk.:) -
#2698 igen, nálam is ez a felállás, szóval megveheti MINDENKI, aki ITTHON VETTE -
#2697 Igen remélem lesznek még hasonlók! Zer0 -val ordas nagy bajban vagyok ha valami a közelembe jön. Na most ez a csúzli gyorsan lerendezi őket. :) -
#2696 ez szép:) -
#2695 Kellenek majd új special effect leírások! Most találtam nemrég és végre valami pozitív cucc. Itt a fegyó: (Küldetés jutalom SPOILER!!!)
http://oi48.tinypic.com/bfj9g7.jpg -
Ironman2 #2694 Oh.köszi! -
#2693 Várd meg amíg bebábozódnak a varkid -ok aztán rohanj a gubóhoz és nyomj egy "E" -t aztán meg fuss, mert születik egy mutáns badass istencsapása... :) -
Ironman2 #2692 Ezt az Inject pod-os küldetést nem értem.NEm találom hogy hova kell helyezni a dolgot.Mighty Morphyn a küldetés neve.A térkép jelöli a helyét,ot vagyok,de nem találok semmit se -
Ironman2 #2691 Most játszottam egy kicsit az első résszel,hát mit ne mondjak,az alfa skagokba egy egész arzenált kellett belelőnöm,és még csak 12-es szinten vagyok.Itt azért egy-két tártól kimúlanak a 12-es ellenfelek -
#2690 Na, 50. szinten TVHM -ben az ellenfelek jó brutálisak. 50-52. szintűek. XP-t persze nem kapok, a drop eddig annyira vacak mint az alapjátékban. Szóval az elején túl sok mindent nem kapok az 50. szintű karakteremnek. Persze a küldetések megfelelően betegek úgyhogy a történet elég szórakoztató! Kár, hogy nincs level cap emelés... -
#2689 Biztosra szeretnék menni. ;)
Írjátok, mi a pálya. -
Krysael #2688 :D Pont ezzel a kérdéssel zaklatom priv üzeneten belül :D -
#2687 Akkor ha a dobozosom a Konzolok szervízéből van nyugodtan megvehetem ugye? -
#2686 Szóval TE voltál... Viccelek :D
Amúgy STEAM kúrta el, mert sehol nincs írva a passra, hogy RU. Ráadásul régiózár van rajta, szóval proxy nélkül nem is lehetne :D -
#2685 Ha jól emlékszem én szóltam anno, hogy 10 euro a Steamen. "Sajnos" én akkor nem tudtam megvenni, de lehet, hogy nem is baj. Úgy tűnik nem elírás volt, hanem a régiót rosszul lőtték be. -
#2684 igen, páran szopnak is emiatt, kénytelen vagy írni a supportnak, hogy elintézzék... -
#2683 Üdv a klubban. :D Nem vagy egyedül... steam elkúrta, de nagyon. -
#2682 Ez mi a pöcsöm, a Steam-en vettem meg amikor le volt árazva anno és most meg ezt kapom mikor be akarom váltani.
-
Ironman2 #2681 Ne is törődj velük.Én már alig várom hogy magyarul játsszam! -
#2680 Barátokkal az igazi, elsősorban arra lett tervezve a játék. Viszont a hangsúly a baráton van, miután közös loot van sajnos. -
#2679 Egyedül is jó, de barátokkal összehasonlíthatatlanul jobb. Próbáld ki, ha tudod. ;-) -
#2678 ezt régen néztem xd
lazy town de jó volt :D