7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Csokis #2477 Végre, megvan!
-
#2476 én próbáltam már többször is .pár sráccal is.utolsó két evolve nem megy.nzétem videókat olvastam.nem tudom nem megy :S -
#2475 Én ezt az msi afterszart nem értem. Egyik programnál mutatja, másiknál nem. -
#2474 Szia mindenki!
Én a Vermivorous-ról kérdeznék,h sikerült-e már vkinek előcsalni?Ha igen,hogyan? -
#2473 Mindig azzal kezdem. Szerintem mp-re pontosan együtt válaszoltunk a srácnak. (Mellesleg a fórum hatalmas narancs karakterekkel jelzi, ha új hsz érkezett.) -
TheB1tch #2472 Rendben.. Úgy is még csak most tölti aztán majd megnézzük hogy működik neki. :) -
#2471 Ahhoz nem a dinamikus árnyékokat kell elsősorban kikapcsolni.
FullHD helyett elég az 1440*900. Emellett, nyugodtan csökkenthető a látótávolság Medium-ra, és persze nem kell Pisix sem. A Vsync és az élsimítás nem kötelező. -
TheB1tch #2470 Köszönöm szépen. :) haveromnak akarjuk összehozni hogy tudjon produkálni egy 30FPS-t és tudjon jönni játszani.. -
#2469 Itt: True-t átírod False-ra.
-
TheB1tch #2468 Hol kell kikapcsolni configba a dynamic shadow-ot? -
#2467 Ez nekem is eszembe jutott. Főleg úgy, hogy én már 50. szintű vagyok és végig nyomtam a TVHM -et is. Ami miatt az összes ellenfél 50-52- szintű lett. Level cap emelésről pedig egyenlőre nincs szó. Azért hátha... Viszont ha nincs emelés akkor az elég durva lehet esetleg azoknak akik a 2. végigjátszás után vannak. -
Thaddeus #2466 Én arra vagyok kíváncsi, hogy a köv DLC hányas szinttől indul? Mert ugye az első részben mehettél zombie islandra-ra egyből a sima végigjátszás után, és így a következőre, stb. Most viszont TVH-ban vagyok 43-as szintű és nem tudom mi legyen :/ -
#2465 Senki sem nyom F5-öt kommentelés előtt?
#2462 -
Thaddeus #2464 Kattintsatok a címre és nyomjatok entert. -
#2463 Ha frissítitek az oldalt, akkor betölti. -
#2462 -
TheB1tch #2461 Nálam is. -
ntex #2460 Nálam 403 - Forbidden-t ír -
#2459 hát ez komoly:) de a többieknek is szép headeket csináltak^^ -
#2458 Legelborultabb head amit valaha lattam: :D -
#2457 haha, Zer0 feje a legjobb :D -
#2456 lesz a mancinak is új fej:) amúgy jól hangzik kiváncsian várom:) -
#2455 Kicsit a nemsokára érkező új DLC -ről. Aki még nem nézett utána mindennek... :)
Szóval lesz egy új "Oasis" nevű terület ami ha minden igaz sivatagos.
Némiképp meglepően ennek ellenére valami kalóz kaland lesz az egész. A sivatagban... :D
Új fizetőeszköz is lesz aminek a neve "Seraph Crystals" és a nevéből adódóan valami kristály lesz.
Négy új boss: Captain Scarlett, The Leviathan, Hyperius the Invincible, és Master Gee the Invincible.
Érdekesség, hogy ezek közül a boss -ok közül valamelyiket csak naponta egyszer lehet majd megölni. (Remélem azért mert nagyon ütős cuccokat dob majd...)
Új fej minden karakternek. Mechromancer -t nem találtam.
http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/DBijk.jpeg
http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/xI09n.jpeg
http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/7VfbT.jpeg
http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/RNyGk.jpeg
Új tárgyszint ami szintén a "Seraph" lesz. Ezek a cuccok állítólag keményebbek lesznek minden eddiginél. Az még nem teljesen tiszta, hogy mosta akkor venni kell őket kristályért, vagy boss -ok is dobják, de gondolom igen.
Három új achievement, de azok már a Steam -ben is látszanak. -
TheB1tch #2454 hát akkor csak én vagyok ilyen unluck..:):/ -
#2453 szép.nekem nem akar kiesni az a vételen pisztoly.de tiny tina pisztolya nagyon jó.:)és nekem is esett 1 legendary pisztoly már.meg pajzs.ezzel mintha jobban dobálná a narancs cuccokat:) -
#2452 Az a komoly, hogy Gaige-el lvl 12 vagyok és már 3 narancs esett. Ebből egy végtelen tölténnyel rendelkező piszoly, ami mondanom sem kell milyen előnyös az Anarchy skill mellé, esett egy klassz pajzs és egy gránát mod. Szóval ma elkényeztetett a játék:) -
TheB1tch #2451 Az szép példány.. én legendaryt még nem találtam.. sőt még lilát sem :( -
#2450 Fink's Slaughterhouse 3. körében esett:
-
#2449 hihi lol.szép kék bugyija van moxxinak:P bár én szerintem ez a szín nem áll neki annyira jól.de azért mekkora hülyék vannak már istenem,erre rájönni xd -
#2448 :oO
-
#2447 Megértem, nyilván mindenkinek más jön be. Nekem a TVHM jött be ami nehéz, de nem kínlódás. Itt amikor mindenki 50,51,52. szintű van, hogy mire észbekapok a lespawn -olt ellenfelek már ki is nyírtak. Abban meg semmi szórakoztató nincs nekem. Amúgy magában a kőkemény harcokat én is szeretem! -
#2446 Én pont ezt szeretem benne. Mikor minden egyes kis ellenféllel percekig tartó tűzpárbajt vívok:) Ha nem rambózol, nem halsz meg. Szerintem jobb így, mint az első rész isten-módja. Ott lvl 69 után semmi értelme nem volt játszani, mert mindenki elhullott 1-2 lövéstől. -
#2445 Szerintem a TVHM után már igazi kínszenvedés a játék. Persze ízlések és pofonok, de az, hogy nem egy ellenfél gyakorlatilag 1hit -el én abban nem látok semmi különösebben szórakoztatót. Óvatoskodok előre, erre a házakból ki spawn -ol 5-10 ellenfél és mire benyomom a Decepti0n -t már végem is. Állati jó... -
#2444 Áhh, külön tray ikonja van:) Köszi. -
TheDestroy #2443 játszik valaki borderlands 2 coop ? pm me -
#2442 Ne warezolj.. vegyél eredetit..! 5k-ért szerintem megéri .. -
Csokis #2441 On-Screen Display Palette melletti "pöttyre" (nálam sárga) rányomsz, és választhatsz egy színt.
-
#2440 Arra nem jöttem rá, hogy a 2.2-es verzió óta hogyan lehet az osd text színét változtatni. -
#2439 Elvileg nem fogja a mostani emelni. -
Zsooo #2438 szerintetek érdemes a TVHM fősztori után (PT2.5) nekiállni a mellékküldetéseknek, vagy várjam meg a dlc-t, ami emeli a max szintet? vagy a vanilla küldik mindig max lvl50-es jutalmat fognak adni