7269
  • Csokis
    Végre, megvan!

• Myselor
    én próbáltam már többször is .pár sráccal is.utolsó két evolve nem megy.nzétem videókat olvastam.nem tudom nem megy :S
  • Fpocok
    Én ezt az msi afterszart nem értem. Egyik programnál mutatja, másiknál nem.
  • jatiking
    Szia mindenki!
    Én a Vermivorous-ról kérdeznék,h sikerült-e már vkinek előcsalni?Ha igen,hogyan?
  • XeeN
    Mindig azzal kezdem. Szerintem mp-re pontosan együtt válaszoltunk a srácnak. (Mellesleg a fórum hatalmas narancs karakterekkel jelzi, ha új hsz érkezett.)
  • TheB1tch
    Rendben.. Úgy is még csak most tölti aztán majd megnézzük hogy működik neki. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ahhoz nem a dinamikus árnyékokat kell elsősorban kikapcsolni.
    FullHD helyett elég az 1440*900. Emellett, nyugodtan csökkenthető a látótávolság Medium-ra, és persze nem kell Pisix sem. A Vsync és az élsimítás nem kötelező.
  • TheB1tch
    Köszönöm szépen. :) haveromnak akarjuk összehozni hogy tudjon produkálni egy 30FPS-t és tudjon jönni játszani..
  • IMYke2.0.0.0
    Itt: True-t átírod False-ra.

• TheB1tch
    Hol kell kikapcsolni configba a dynamic shadow-ot?
  • Nagylaci
    Ez nekem is eszembe jutott. Főleg úgy, hogy én már 50. szintű vagyok és végig nyomtam a TVHM -et is. Ami miatt az összes ellenfél 50-52- szintű lett. Level cap emelésről pedig egyenlőre nincs szó. Azért hátha... Viszont ha nincs emelés akkor az elég durva lehet esetleg azoknak akik a 2. végigjátszás után vannak.
  • Thaddeus
    Én arra vagyok kíváncsi, hogy a köv DLC hányas szinttől indul? Mert ugye az első részben mehettél zombie islandra-ra egyből a sima végigjátszás után, és így a következőre, stb. Most viszont TVH-ban vagyok 43-as szintű és nem tudom mi legyen :/
  • IMYke2.0.0.0
    Senki sem nyom F5-öt kommentelés előtt?
  • Thaddeus
    Kattintsatok a címre és nyomjatok entert.
  • XeeN
    Ha frissítitek az oldalt, akkor betölti.
  • IMYke2.0.0.0
  • TheB1tch
    Nálam is.
  • ntex
    Nálam 403 - Forbidden-t ír
  • Myselor
    hát ez komoly:) de a többieknek is szép headeket csináltak^^
  • AtiRadish
    Legelborultabb head amit valaha lattam: :D
  • szomferi
    haha, Zer0 feje a legjobb :D
  • Myselor
    lesz a mancinak is új fej:) amúgy jól hangzik kiváncsian várom:)
  • Nagylaci
    Kicsit a nemsokára érkező új DLC -ről. Aki még nem nézett utána mindennek... :)

Szóval lesz egy új "Oasis" nevű terület ami ha minden igaz sivatagos.
    Némiképp meglepően ennek ellenére valami kalóz kaland lesz az egész. A sivatagban... :D
    Új fizetőeszköz is lesz aminek a neve "Seraph Crystals" és a nevéből adódóan valami kristály lesz.
    Négy új boss: Captain Scarlett, The Leviathan, Hyperius the Invincible, és Master Gee the Invincible.
    Érdekesség, hogy ezek közül a boss -ok közül valamelyiket csak naponta egyszer lehet majd megölni. (Remélem azért mert nagyon ütős cuccokat dob majd...)
    Új fej minden karakternek. Mechromancer -t nem találtam.
    http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/DBijk.jpeg
    http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/xI09n.jpeg
    http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/7VfbT.jpeg
    http://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/10/RNyGk.jpeg
    Új tárgyszint ami szintén a "Seraph" lesz. Ezek a cuccok állítólag keményebbek lesznek minden eddiginél. Az még nem teljesen tiszta, hogy mosta akkor venni kell őket kristályért, vagy boss -ok is dobják, de gondolom igen.
    Három új achievement, de azok már a Steam -ben is látszanak.
  • TheB1tch
    hát akkor csak én vagyok ilyen unluck..:):/
  • Myselor
    szép.nekem nem akar kiesni az a vételen pisztoly.de tiny tina pisztolya nagyon jó.:)és nekem is esett 1 legendary pisztoly már.meg pajzs.ezzel mintha jobban dobálná a narancs cuccokat:)
  • MerlinW
    Az a komoly, hogy Gaige-el lvl 12 vagyok és már 3 narancs esett. Ebből egy végtelen tölténnyel rendelkező piszoly, ami mondanom sem kell milyen előnyös az Anarchy skill mellé, esett egy klassz pajzs és egy gránát mod. Szóval ma elkényeztetett a játék:)
  • TheB1tch
    Az szép példány.. én legendaryt még nem találtam.. sőt még lilát sem :(
  • BuriP
    Fink's Slaughterhouse 3. körében esett:
  • Myselor
    hihi lol.szép kék bugyija van moxxinak:P bár én szerintem ez a szín nem áll neki annyira jól.de azért mekkora hülyék vannak már istenem,erre rájönni xd
  • Fpocok
    :oO

• Nagylaci
    Megértem, nyilván mindenkinek más jön be. Nekem a TVHM jött be ami nehéz, de nem kínlódás. Itt amikor mindenki 50,51,52. szintű van, hogy mire észbekapok a lespawn -olt ellenfelek már ki is nyírtak. Abban meg semmi szórakoztató nincs nekem. Amúgy magában a kőkemény harcokat én is szeretem!
  • MerlinW
    Én pont ezt szeretem benne. Mikor minden egyes kis ellenféllel percekig tartó tűzpárbajt vívok:) Ha nem rambózol, nem halsz meg. Szerintem jobb így, mint az első rész isten-módja. Ott lvl 69 után semmi értelme nem volt játszani, mert mindenki elhullott 1-2 lövéstől.
  • Nagylaci
    Szerintem a TVHM után már igazi kínszenvedés a játék. Persze ízlések és pofonok, de az, hogy nem egy ellenfél gyakorlatilag 1hit -el én abban nem látok semmi különösebben szórakoztatót. Óvatoskodok előre, erre a házakból ki spawn -ol 5-10 ellenfél és mire benyomom a Decepti0n -t már végem is. Állati jó...
  • MerlinW
    Áhh, külön tray ikonja van:) Köszi.
  • TheDestroy
    játszik valaki borderlands 2 coop ? pm me
  • V43 1105
    Ne warezolj.. vegyél eredetit..! 5k-ért szerintem megéri ..
  • Csokis
    On-Screen Display Palette melletti "pöttyre" (nálam sárga) rányomsz, és választhatsz egy színt.

• MerlinW
    Arra nem jöttem rá, hogy a 2.2-es verzió óta hogyan lehet az osd text színét változtatni.
  • Fpocok
    Elvileg nem fogja a mostani emelni.
  • Zsooo
    szerintetek érdemes a TVHM fősztori után (PT2.5) nekiállni a mellékküldetéseknek, vagy várjam meg a dlc-t, ami emeli a max szintet? vagy a vanilla küldik mindig max lvl50-es jutalmat fognak adni