7269
  • Myselor
    naja nekem is kiesett a bee kb 3-4x re-és a scorch bossbol a hellfire is vagy 10x-re,a gránát véletlenszerüen esett.meg még 1-2 dolog.de a többi nem nagyon akar összejönni.baby makerem van de azt kaptam.nekem nem esett ki xd ja beeből 2 fajta is esett könnyen.amit megakartam szerezni warriorból a shotgun de ha 50x nem öltem egyszer sem,szal meguntam.de majd lehet neki állok nagyon kéne.:P
  • Zs0lt1
    Kösz srácok! :)
  • Nagylaci
    Ugyanezen gondolkodtam én is! :) Mert mire nekem összejött a Conference Call én már nemhogy videót nem rögzítettem, de leginkább mint egy zombi ültem a gép előtt és már totál rutinból öltem szerencsétlen warrior -t. Szóval minden run -t felvenni. Az kemény...
    Egyébként nekem a Bee -vel is nagy szerencsém volt, talán másodjára kidobta. Az elsőt... :D És a Baby Maker is meglett kb. tizedjére. Ami elég jónak számít.
    Itt egy videó hogyan farmoltam a Warrior -t a Baby Maker -el. Mielőtt valaki megjegyzi természetesen ez már nem annyira a "normális" játékról szól hanem, hogy minél rövidebb idő alatt, minél hatékonyabban végezzek vele egy konkrét legendary reményében!

• Myselor
    mindegyik legendaryhoz kell rendesen türelem,de azokat se értem hányszor veszik fel a videót,aki odamegy és kiesik neki és felvette videóra,biztos párszor törölgette az üres videókat xd.vagy elsőre dobta neki,bár azt nem hiszem
  • Nagylaci
    Persze, mostanra nem gond. :) Ellie "garázsa" vagy mije (roncstelep?) mögött van egy terület (Bug Gulch asszem') amin végig kell menni, nem túl hosszú. Előbb - utóbb elérkezel egy házhoz ami egy szikla tetején van. Na ott kellene spawnolnia, de nem mindig van ott! Szóval kell türelem rendesen. Ilyenkor quit, continue aztán hátha. Ráadásul nem dobja minden alkalommal! Itt egy kis video guide én is innen tudom.

Borderlands 2 Legendary Weapon Nukem and Black Queen Location Guide

Link a Black Queen -ről:

The Black Queen

Elég jelentéktelen, az ember akkor sem emlékszik rá ha találkozott vele a játékban...
  • Myselor
  • nxs
    Akkor úgy néz ki az U3 motorja a ludas,UDK forumon utána lesek thx az infot
  • Zs0lt1
    Hali, tudnál mutatni térképet, hol található ez a balck queen?

Köszi! :-)
  • Fpocok
    Nekem ilyen azt hiszem a dishonoredben volt. Nem tudom mi az... b2ben még nem volt.
  • nxs
    Nekem nem akad és nem is zavar a cell shaded graf viszont néha,teljesen random a kép alján nagyon vékonyan megjelenik 1 RGB csík. Valami ötlet erre esetleg?
    E5200/2gb/9600gt/xp
  • Csokis
    Új kódok!

WinPC: 53KTT-KSJ9H-63TTB-JTTBB-XTC6S
    PS3: 535JJ-XKRHJ-XS3WT-9JKT3-FTSSR
    X360: 535JJ-XKRCR-TR6TX-5RJT3-FTSSW
  • Rehom
    Beállítások akinek akadna, vagy ki akarja kapcsolni a fekete vonalakat a játékba,hogy szebb legyen

DISABLE FRAMERATE SMOOTHING

This might help you get better performance if you’re having some graphical issues.
    In WillowEngine.ini, find this line:

bSmoothFrameRate=TRUE

If it’s set to TRUE, you can disable it by setting it to FALSE, like this:

bSmoothFrameRate=FALSE

DISABLE BLACK OUTLINE SHADER

You know that big black outline that surrounds most objects and gives them a more cartoonish look? It’s cool, but removing it is another way you can tone down the graphical requirements of Borderlands 2 to get it to run better.
    In WillowEngine.ini, find this line:

DefaultPostProcessName=WillowEngineMaterials.WillowScenePostProcess

To turn off the shader, you need to make adjustments to the line — namely, remove both instances of the word “Willow,” so it looks like this:

DefaultPostProcessName=EngineMaterials.ScenePostProcess

DISABLE CEL SHADING

In WillowEngine.ini, find the same line as above:

DefaultPostProcessName=WillowEngineMaterials.WillowScenePostProcess

and change it to:

DefaultPostProcessName=WillowEngineMaterials.RyanScenePostProcess

That will remove the black outline shader as above, and also disable the cel shading effect to make the graphics slightly more realistic and add more contrast on surfaces. You’ll also get a pretty marked performance boost, because these shaders take a fair amount of processing power.

DISABLE SHADOWS AND LIGHTING TO BOOST PERFORMANCE

In WillowEngine.ini, find these lines (all of which are under [SystemSettings] but not all of which are together:

DynamicLights
    DynamicShadows
    bAllowLightShafts

Set them all to “False.” The lines should look like this:

DynamicLights=False
    DynamicShadows=False
    bAllowLightShafts=False

If you’ve already knocked your graphical settings down to the minimums and are still having troubles with framerate, turning off those settings may help.

REDUCE TEXTURE POP-IN TIME ON AMMO

If you’ve noticed texture pop-up when you open loot containers and it’s irritating you, you can greatly reduce it or eliminate it with this alteration.
    In WillowEngine.ini, find these lines:

MipFadeInSpeed0=0.3
    MipFadeOutSpeed0=0.1
    MipFadeInSpeed1=2.0
    MipFadeOutSpeed1=1.0

Reducing the texture pop-in requires you to turn down the values by changing them all to zero. They should look like this:

MipFadeInSpeed0=0
    MipFadeOutSpeed0=0
    MipFadeInSpeed1=0
    MipFadeOutSpeed1=0

REDUCE ALL TEXTURE POP-IN

You can also alter the time it takes for textures to render throughout the game. I’m unsure just how noticeable an effect this tweak actually creates, but it may make the game run a little smoother.
    In WillowEngine.ini, find [SystemSettings].
    Scroll down until you see a number of lines that start with the phrase TEXTUREGROUP.
    On each of those lines, copy and add this text string: ,NumStreamedMips=0

ENABLE/DISABLE REFLECTIONS

You can turn reflections in water and other surfaces on and off independently of your other graphics settings if you choose.

AllowImageReflections
    AllowImageReflectionShadowing

Just switch the True/False value to turn them on or off. They’ll look like this:

AllowImageReflections=True
    or
    AllowImageReflectionShadowing=False

BOOST TEXTURE RESOLUTIONS

If you want to kick up the graphical fidelity of Borderlands 2, you can increase the resolution of some textures so they’ll look more like those of cutscenes. Expect this tweak to negatively impact your performance, however.

MaxProcBuildingLODColorTextureSize
    MaxProcBuildingLODLightingTextureSize

and change them to this:

MaxProcBuildingLODColorTextureSize=2048
    MaxProcBuildingLODLightingTextureSize=2048
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm.
  • Fpocok
    Kössz
  • Csokis
    Új kódok!

WinPC: WB5T3-JS3Z9-RJTTT-JJ333-FTXJX
    PS3: KB5BJ-WCRZ3-6S35J-HBK3T-XK9RH
    X360: KB5BJ-WCRW6-3R63R-CFJ3T-XK9TB
  • Nagylaci
    No, mivel a raid boss -ok nem igazán elérhetőek így egyedül nekiálltam kifarmolgatni a játék legbrutálisabb fegyvereit. Na és pont ez az egyik probléma amit nagyon sokan kezdenek felvetni a készítők felé is. Mivel bizonyos rettentő OP legendary fegyvereket CSAK bizonyos boss -ok, mini boss -ok dobnak ahhoz, hogy egy 50. szintű karakterrel megszerezd ezeket nem játszanod kell normálisan hanem néha soha véget nem érő boss run -okat kell nyomni. Nem jobb lenne ha a legendary -k bizonyos eséllyel BÁRHONNAN eshetnének? És akkor normális játék közben szerezhetnéd meg őket. Én konkrétan ha még egyszer meglátom a warrior -t sikítozni fogok...
    Itt a "termés":

A Baby Maker amit már megszereztem nemrég. Madame Von Bartlesby pár run után kidobta. Ezzel farmoltam aztán a warriort.

A Conference Call amit csak és kizárólag a Warrior dob. Rohadt kis eséllyel és nagyon úgy néz ki, hogy még akkor is néha a lávában köt ki vagy a warrior teste alatt... Lassan becsukott szemmel is megölöm az 52. szintű Warrior -t! XD

Nukem. Ez annyira nem OP mint inkább brutális. Nuke -okat lő. Mondjak még valamit?! :) Ezt egy kevésbé közismert mini boss dobja a Black Queen.

• Tatyla
    köszi
  • Bluuzia
    Újabb kód:
    K3K3T-H6B9H-R3BBT-333J3-BSH5T
  • szomferi
    na, kinek van nálam randább Gaige-e? :D

• Myselor
    persze dobhatok,amúgy én se láttam még ilyet.sőt kerestem képet is róla.mondom egészen az update 4ig.le volt lockolva a 3-4 weapon slotom,hogy az is mitől passz,de már megjavult.de ez megmaradt.nem mondom hogy nem hasznos,de érdekes mindenképpen:)
  • Fpocok
    Nem bántásból mondtam, nincs bajom... csak ilyet még nem láttam sehol. Képet dobsz?
  • szomferi
    hm, pedig azt hiszem pont itt olvastam még... akkor leteszek róla :D
  • Myselor
    mibajod van,csak mondtam.engem is érdekelne hogyan
  • Fpocok
    Kössz!
  • Csokis
    Új kódok!

WinPC: WT5BT-W6BSH-6BT3J-BJ3TT-TXZW3
    PS3: C3CTJ-XJ6HT-FSTWJ-SBCBJ-3WTXF
    X360: C3CTJ-XJ6CX-BRXTR-KFBBJ-3WTB6
  • lalakov
    Próbáltam bővíteni, de nem lehetett.
  • MerlinW
    Nem tudok ilyenről.
  • szomferi
    nem az volt, hogy növelték a backpacket a DLC-vel?
  • lalakov
    Én mindig nézem mit veszek fel és meghatározok egy értékhatárt magamnak ami alatt ott hagyom.
  • nxs
    Alapból van nálam +4-5 fegyver és pár mod,loot rengeteg esik...20-30 zöld/kék cuccot nem akarok csak úgy a földön hagyni.
    Az RPGs elemekre vonatkozó kérdést viszont egyáltalán nem értem,most hent közben kell a földön nézegetni mit éri meg felvenni. Ott a Torchlight 2...lenyomok pár mapot,visszamegyek városba aztán mazsolázgatok. Az,hogy nevetségesen kicsi az inventory annak semmi köze ahhoz,szeretem e az RPGs elemeket vagy sem.
  • Fpocok
    Bro story cool.
  • Myselor
    nekem 100slotos a bagem a sirennel nem tudom hogy :) komolyan nem csináltam semmit
  • MerlinW
    27 + 8 (amit használsz) tárgy lehet nálad + ott a 16-os bank és a 4-es shared stash. Miért nem elég?:)
  • IMYke2.0.0.0
    Épp ezek az RPG-s elemek nem tetszenek az embereknek?
  • TheB1tch
    program segítségével biztos :D
  • nxs
    Valahogy lehet bővíteni az inventoryt black marketes csávon kívül? A loot 70%át a földön kell hagynom,vagy szaladgálhatok oda-vissza tonnányi mob között ha el akarom adni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam semmi gond.
  • Fpocok
    Amióta felraktam DLC-t, egy csomószor kifagy a launcher indításkor? Nektek is? Előtte sosem csinált ilyet.
  • BuriP
    Csak ha a kettő nem egyezik mert mondjuk offline steamel játszottál lehetsz gondban mert ilyenkor a cloudba nem kerül fel az új játékállás, bár minden steames (online) belépésnél szinkronizálja őket és ha a kettő nem egyezik felajálnja hogy valamelyikkel írd felül a másikat. És ha véletlenül a későbbi játékod írod felül kezdhetsz pár részt előröl.

Mondjuk azt nem tudom hogy uninstall-nál felteszi-e a kérdést a játék: Minden fájlt töröljön?(beleértve a saves-eket is).
  • MerlinW
    Steam cloud-ban a másolat van, azaz a mentés mentése. A játék ugyanúgy a documents/my games/borderlands2-ben tárolja a mentéseket, eredettől függetlenül