Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jatiking
nekem ilyen smg-k estek

jatter

Myselor
igen õ az.jólvan sok sikert.én a rabid infinity-t próbáltam ma,meg Laney white féle pistolyt de sajna nem esett ki egyikse talál majd holnap😊
AtiRadish
vagom scorchot persze, tuzes spiderant, lilith mellekquestje adja.. na holnap meglatogatom akkor 1 parszor 😄

Myselor
am szerintem terrából meg a többibõl nagyon ritkán esik fegyver,max skin vagy kiegészítõ.de ezek a fegyverek egyik se a nagy bossokból vannak
Myselor
nem nem õt scorch dobta.nem biztos hogy jól írtam a nevét :S frostburn-ben van.egy küldetés második szála vezet oda,õt kell farmolni 😊
AtiRadish
Ez a tuzes smg de fini, terrabol esett ez is? Mert akkor farmolom meg hatha 😄

Myselor
egyébként én csalódtam kicsit a legendarykkal kapcsolatban,nagyon sok epic cucc sokkal jobb mint egy orange cucc.tehát nem tudom végülis annyira nem jók
Myselor
terrát szerintem is csak csalással lehet vagy glitchelve megölni egyedül.elõbb2 sráccal megöltük 3x úgyse volt annyira könnyû.de ment és végülis szart se dobott xd
Myselor
az én sirenem😊

és a mai termés😊

Myselor
ez nekem is megvan de sirenemen kicsit szebben mutat😛
Nagylaci
Na és Terramorphous az esélytelen. Csalás nélkül csak a "glitch spot" -ot és a "The Bee" pajzs marhaságát kihasználva ennyi az über raid boss. Ezt a pajzsot gyorsan ki kéne herélni!!!

És a spéci skin felhasználás elõtt:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Az agyam elhagyom! Ez tök komolyan egy "legendary" skin Zer0 -hoz. Én találtam úgyhogy biztos nem kamu!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Sir Quno Jedi
Hé én nem trappolós robotot akarokm, nem ilyen hoverest!

No és hol vannak róla a bazi nagy ágyúk, meg rakéták?!?!??

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sziasztok játékostársaim!

Társammal kezdõ videósok vagyunk és a tapasztalatotokat/tanácsotokat szeretném kérni.
Készítettünk Borderlands 2 gameplayt.
Légyszi lessétek meg és jelezzetek vissza, hogy ti min változtatnátok.Köszönöm a figyelmeteket.

Tisztelettel,
Gergely

A videó: http://www.youtube.com/watch?v=7Lk2Bu-PgZI&feature=g-user-u
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Milyen patch jött a játékhoz?

MÁS: El sem hiszem, hogy 70 óra alatt egyszer megtaláltam. Hállelújá adott egy fasza robbanos assaultot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
nekem simán 8,6k damage és 18x van a sebzésnél kb 20% crit.nem értem ezek a legendaryk nagyon gyengék enyém csak epic
MerlinW
2K sosem adta ki ezeket az info-kat, de valszeg jól fogyott köszönhetõen a 20 millió dolláros reklámkampánynak😊

[merlinw.org]

Myselor
am még mindig senkinek semmi ötlete hogyan lett nekem 100slotos a bagem?😊
AtiRadish
A jatek eladasairol tudna vki linkelni 1 cikket? nagyon kivancsi vok mennyi fogyott belole.

Myselor
szépek de mind shotgun😛 és valamiért úgy érzem az enyém még mindig erõsebb lehet😊
De utálom ezeket a nyomorult Stalkereket...
jatiking
Pár cucc amiket már megszereztem.

http://i.imgur.com/sGwV8.jpg
http://i.imgur.com/8GZfy.jpg
http://i.imgur.com/8NYgQ.jpg
http://i.imgur.com/OpVVa.jpg
http://i.imgur.com/LWSFY.jpg
http://i.imgur.com/zaO83.jpg

jatter

jatiking
Okés!Köszönöm,intézkedem! 😄

jatter

MerlinW
Ott a steam galéria😊

[merlinw.org]

Myselor
én a saját galériába töltöm fel õket
jatiking
Sziasztok!
Melyik oldalra teszitek a képeket?Én is megosztanék párat. 😄

jatter

Myselor
hehe.szép😊
Nagylaci
Meglett a "The Bee" nevû pajzs. Sebzés tekintetében verhetetlen, csak annyira kicsi mint pajzs, hogy minden leszed a francba. Már ha sikerül neki... XD

Na ezt nevezem én kritikus sebzésnek! 😊

Myselor
teljesen ésszerû😊 de egyedül csak úgy nem lehetne
wedge31
Mikor bossokat irtjuk én a zer0-mal messziröl osztom a slag sniperemel meg gránátjaimal a monsztát igy többieknek nem kell tökölni ezzel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lalakov
Mennyi a maximálisan gyûjthetõ pénz?
Myselor
jó sok pénzt érsz😛 moxxinál el lehetne játszani a slot machine-el xd
Ezt most vettem észre 😄

Tudom, hogy nekem kellene kipróbálgatni a skilleket meg variálni õket, de sajnos nincs sok idõm játszani és kísérletezgetni, ezért ha valaki leírná, hogy egy gunzekernek milyen skillek nagyon fontosak azt megköszönném.
Nemnem... 😊 Pár másodpercig tartja a stacket, ha tévesztesz 2-3 lövést nem számít, asszem 5 vagy 6 másodperc után kezd el fogyni, nem is azonnal tûnik el, és ha addig lõsz kritikust akkor megáll és nõ megint 😊

Ezt meg épp most találtam egy ládában:

Nagylaci
Nem csak elementárisra. Mindenre!

MerlinW
Slag. A lilás effekt. Akire rárakod minden további elementál sebzésre büntit kap.

[merlinw.org]

Nagylaci
Szép! Jó sok cselendzset megcsináltál mostanra te is. Amúgy meg én azért nem használom azt a skill -t mert szinte lehetetlen (vagy legalábbis én béna vagyok hozzá...) MEGSZAKÍTÁS nélkül folyamatosan kritikusakat lõni. Egy-egy mellé óhatatlanul becsúszik és akkor ment a stack a levesbe. Ráadásul piszok gyorsnak kell lenni mert hamar "elmúlik" és kezdheted elölrõl.

Ellenben most az elsõ lövésem a tárból félmilliót(!) vagy valamivel felette sebez. 😊

Myselor
teljesen más talent kell a boss killekhez mint a sima játékhoz ez teljesen logikus😊
Pont ezért fogom kirakni a középsõ fán a bal oldalon lefelé 3. talentet is, igazi boss killer karit fogok csinálni belõle 😊

Amúgy nekem ennyi badass pontom van eddig:

Ebben igazad van de boss killhez kellhet 😊 Mert azt valszeg nem fogod 1 hitelni, és ott lehet stackelgetni rendesen
Nagylaci
Na azt nem használok. 😊 Erõsen rámentem arra, hogy az elsõ kritikus találatom egyben az utolsó is legyen. Amúgy mûködik gyakorlatilag szinte mindent 1hit -elek kritikus sebzésbõl. Amit nem annak kell még egy néha kettõ. Amin nehéz kritiust lõni az ellen szenvedek is néha mint a kutya.

Nagylaci
Elõzõ Class Mod -ot elvitték, de szereztem két újabbat amit nem használnék. 😊

Ha kell írjatok.

Sniping-on a legalsó talentet nem raktad ki??? Too bad... Sorozatlövõ mesterlövész puskával nagyon durván lehet osztani vele
Bluuzia
Az oké, hogy újra feltudom venni a küldetést, meg hogy nem tudok visszaugrani End of Line-ba, a kérdés csak az:
honnan vette a játék azt a mentést, amit nekem visszatöltött?????
Mert a Steam felhõ nincs bekapcsolva, az általam visszatöltött mentésemben pedig megcsináltam azt a küldetést is! Belépve meg Failed mission fogad!
Érdekes.

Myselor
gz.nem rossz pajzs de tényleg nem a legjobb menj rá a bee pajzsra szerintem te is 😊 sajnos terrát még mindig nem bírom én se ölni.de ma legalább 3 legendary már kiesett😊 1 bee pajzs 1 gránát és egy smg.majd rakok róluk képet.talán terra és a véletlen szerü droppokban lehet bízni hogy ad jó geart de elég sokat kell így is szerintem szarakodni,én most mellék küldizek 50en,és a kisebb bossokat farmolom így estek a cuccok nekem😊
Nagylaci
Végre én is elértem az 50. szintet és végigjátszottam True Vault Hunter módban is! Aztán a jó gear reményében nekiálltam a Warrior -t farmolni, de azon kívül, hogy szépen lassan milliomos lettem 😊 nem nagyon dobott semmit. 😞 Tartok tõle, hogy ezzel is szándékosan Terramorphous felé igyekeznek terelgetni az embereket. A Warrior olyan mennyiségû elég gyenge (bár magas szintû...) fehér cuccot dob, hogy alig találni köztük a jobb színeseket. Nekem nem, hogy lila, de még kék tárgyakat se nagyon szokott pottyantani. Szóval nem ettõl lesz ultimate gear -je az egyszeri játékosnak.
A vicc az, hogy amikor végigjátszottam és lenyomtam a Warrior -t mindjárt kidobta ezt a legendary shield -et:

Jó poén mert azokat is sebzi akik lõnek rám. 😊 Amúgy nem nagy szám jobb kellene.

Én kicsi Zer0 -m... 😄

Amúgy meg kinek mennyi Badass pont gyûlt össze eddig? Itt az enyimek: (szerintem jó, de csak nyugodtan alázzatok a porba...)

Végül itt egy ötvenes Class Mod ami nekem nem kell gondoltam megkérdem valakinek, esetleg?

Tatyla
Mijaza salak?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Meg Zero...