7269
  • takirulZ
    Ugy néz ki megoldottam!

A memória modullal volt valami kicseréltem a memóriákat a foglalatban és kifujtam a tápnál a port és most megy a játék tisztán 1 órát toltam és még gyorsabb is lett hozzá sem nyultam :)
  • wesker24
    Ilyen egy buzi bugot megöltem egy 2 szinttel magasabb Super Badass Goliath-ot erre mikor kinyiffan látom hogy 450k minus a pénzemből ?

WTF ??? Hát elmehetnek a picsába ! :D

Meg mi az hogy teleportálásnál levon 130k mert ugy tesz mintha meghalt volna ! :D
  • Myselor
    igazából nagyon más fegyverekkel nem lehet, a trükkje ezeknek a bossoknak olyan fegyver kell ami tölt és eldob és robban :D közel kell menni baby maker,ja és a conference call az nagyon durvát sebez,de hát hogy mind2 meglegyen mekkora türelem kell kifarmolni:P nekem shotim nincs,tegnap este kifarmoltam 2 hornet pisztolyt,azok nagyon jók:) csak sajna nem robbantva tölt.ez idáig mindig volt valaki egy shotival aki robbantva tölt.úgy csináltuk meg,és amúgy miért kell ennyire rare lootot dobnia?örülsz hogy megölöd,és semmi szart nem dob,nem túl élvezetes így.egy picit javíthatnák:/
  • gagax
    Nekem csak most tűnt fel hogy ha lelövöd a goliath fejét ès hagyod h zuzza a tobbieket akkor az is lvl up olgat aztan egyre nagyobb lesz : o
  • takirulZ
    Hát olvasgattam a fórumot és Nvidia probléma lesz mert csak 560 - és 660-as kártyáknál van a hiba :) De ezt nem értem idáig fullon gyönyörüen futott és egyik napról a másikra meghal... érthetetlen számomra ez az informatika... XBOX 360-at fogok venni az már biztos :) Azért köszönöm a segítségetek és türelmetek
  • Fpocok
    Töröld le a játékot és rakd újra az egész játékot.
  • takirulZ
    És kifagyott... Ugyanott Animal rights küldinél mikor beugrok elösör a skagokhoz... Vicc ugyanazzal a hibával
  • takirulZ
    Most lement mégegyszer és azt irta successfull. Köszi a helpet megpprobálom újra :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor azt letölti - s simán lehet, hogy ez okozta a gondot.
  • Fpocok
    Az jó... talált hibát. Akkor lehet emiatt fagyott.
    Engedd, hogy kijavítsa.
  • takirulZ
    1 files failed to validate and will be reaquired. Ezt irta most ki!
  • IMYke2.0.0.0
    Mert kiszűröd azt a lehetséges hibát, hogy a játék fájljainak sérülése okozza a fagyást.
    Az ellenőrzés, majd a szükséges fájlok pótlása után már nem fogható a fagyás a játékra.

Ha így is előfordul, akkor el kezdhetsz aggódni.
  • Fpocok
    Ha esetleg rosszul lett felrakva a borderland2, akkor kijavítja.
  • takirulZ
    Igen megvan :) És ez miért is lesz jó nekem? :)
  • Fpocok
    Jobb alul steam ikon, jobb klikk, library, megkeresed játékot, jobb klikk, properties, local files fül, verify integrity of game cache
  • takirulZ
    Ah megvan :)
  • takirulZ
    Most 1 hete raktam friss windowst fel. Mass Effectel tolom még de az nem csinál ilyet. Ez is csak tegnap előtt kezdődött de nem tudom mi okozhatta ezt... Verify azt hogy kell? :P
  • Fpocok
    Más program nem csinálja?
    Próbáltad a fileokat verifyolni?
    Újrarakni a játékot?
  • takirulZ
    Tud valaki szaki segíteni? Két napja elkezdett a játék kifagyni random módon... eddig semmi probléma nem volt vele és most csak megáll és ennyi volt a sztori:

Ezt írja a hibára:

Leírás:
    Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: AppHangB1
    Alkalmazásnév: Borderlands2.exe
    Alkalmazás verziója: 1.0.16.20091
    Alkalmazás időbélyegzője: 507d82e6
    Lefagyási aláírás: b95d
    Lefagyás típusa: 2048
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    1. további lefagyási aláírás: b95d348a3e96758455c2432616eb7ed8
    2. további lefagyási aláírás: 565a
    3. további lefagyási aláírás: 565ab19d0ac9e5c6a513a3b8ba433c60
    4. további lefagyási aláírás: b95d
    5. további lefagyási aláírás: b95d348a3e96758455c2432616eb7ed8
    6. további lefagyási aláírás: 565a
    7. további lefagyási aláírás: 565ab19d0ac9e5c6a513a3b8ba433c60

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
    C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
  • Fpocok
    "I like the conspiracy threads, so here's another one.

The Invincible Bosses so far in Borderlands 2 layout like this:

Terramorphous
    Vermivorous
    Hyperius
    Master Gee
    Look at the first letter of each name for each boss and you get TVHM.

TVHM = True Vault Hunter Mode.

/insert mind blown .gif "

szósz
  • Fpocok
    Főmenüben karakterválasztás, kiválasztod ezt a karit és utána megkérdezi, hogy normal mod, vagy vault hunter mod, visszatudsz menni.
  • meteoreső
    sziasztok volna egy kérdésem
    Végigvittem a játékot és átváltott erre a vault nehézségi modra.
    Most hogy jön ez a piretes kiegészítő jó lenne visszakapni hogy mindenhol voltam már nem lehet valahogy visszaállítani a régi állást?
    Így nagyon nehezek a szörnyek, és újrakezdte az egészet.
  • Fpocok
    Kössz
  • Csokis
    Új kódok!

WinPC: KT5B3-Z93ZH-FB3JB-JTBT3-JWKBK
    PS3: 535T3-JR6ZB-6H3K3-9TKT3-T9JS6
    X360: 535T3-JR6WF-3F6J6-5XJT3-T9J5H
  • Sir Quno Jedi
    nanaá, badass rangból mindenre 160% megy nekik (ez csalás) és még ha ehhez pl. 400-as anarchy-nál tartasz, az további istentelen % damage, meg olyan fegyóval lövik amivel amúgysem lehet/kell nagyon célozni (anarchyval minek)
  • MerlinW
    Master Gee stratégia.

• MerlinW
    Megöltem Hyperius-t. ~10 perc volt, nem dobott semmit, de izgalmas volt. Gee-t viszont egyedül lehetetlen, az időre megy.

A játék legjobb fegyvere határozottan a Conference Call. Nincs párja. Bee-vel 100-150k körüli sebzéseket produkál + skill bonusz, ha van.
  • nxs
    Szerintem a legnagyobb probléma a "vok" ...
    Ez nagyjából -9999 INT/STR/VIT/DEX
  • AtiRadish
    Rák vigye már el. Idáig lesoloztam... A babymakeres trükkel jó amit az imént linkeltem. Mások screenshotjait ahogy elnéztem nekik mind 5500-5800 dmg körüli a BM... nekem meg richtig h gyengébb ebbe is szerencsétlenebb vok... de legalább már kiesett... csak lehet pont ez a pici kéne ahhoz h. lenyomjam ezt a buzit... na mind1 majd holnap gunzerkerrel duplába ^^
  • AtiRadish
    Videó Nem megy babacsinálóval akkor hyperius?
  • Myselor
    xd az vicces.am teknős páncélból készült,mitvársz:P naná hogy lassú vagy tőle
  • Myselor
    mondjuk nem is tudom melyik lehet jó pajzs nekem van egy impaler pajzsom is,az se nagy szám.talán a seraph pajzsok jók lehetnek:P ma egy sima epic pajzsal tolta amúgy a srác velünk,és halhatatlan volt kicsit a bossoknál,jó volt a regen vagy nem tudom,vagy csak ügyes volt,1-2x volt second winden,na mindegy,nem tudom mit kellene használni:P
  • Nagylaci
    Viszont amikor kifogy akkor meg növeli a mozgás sebességét. Szóval ha bajban vagyok akkor meg futok mint a nyúl! :D
  • Myselor
    hát érdekes:) akkor szar ez is xd
  • Nagylaci
    Állatira belassulsz tőle és még a max életerődet is csökkenti. Szóval nem biztos, hogy egy főnyeremény... Francba.
    Itt is van:

• Myselor
    lol.nagyon szerencsés vagy te:)a fene a jó szerencsédet:P én is nekiesek lassan farmolgatni.am aztmondod akkor nem jó?
  • Nagylaci
    Kb- ötödszörre kiesett a pajzs! :D Ez most nagy mázli volt. Vagy sűrűn dobja, nem tudom. Csak csiga lassú leszek tőle. :(
  • Myselor
    hát nem volt tovább türelmem nekem hozzá.de majd neki állok csak tényleg szopás hogy belepottyan a lávába stb.szóval nem tudom.egyedül pedig tényleg nem lehet leölni se hyperiust se master gee-t max modolva de úgy meg miértelme van.biztos jó lehet az a pajsz amit blude dob.de ahhoz is kinek van kedve farmolgatni.ma farmolgattam kicsit,de hamar ráuntam én inkább már a többiekkel szeretek játszani.de kevés dolgot lehet csinálni ugye 1 nap 1x lehet ezeket a szaros bossokat:) azon kívül marad a farmolás.meg ilyenek
  • Nagylaci
    50x?! Csirke vagy! :D Sajnos azt nagyon nehéz megszerezni. És mennyire unalmas... Ahogy írtam, nagyon valószínű, hogy amikor dobná néha a lávában köt ki vagy a saját teste alatt. Ennyire semmit nem nehéz kifarmolni úgyhogy nagyon valószínű.
    Én meg inkább egyedül játszanék, de úgy képtelen vagyok kicsinálni Hyperius -t és Master Gee -t... :( Lassan erősen azon gondolkodom, hogy amiket lehet látni solo videókat ott moddolt karakterek vannak. Én bármivel lövöm csak karcolgatom. A Bee meg nem játszik mert túl kicsi a kapacitása a rohadt AOE támadása ellen.

Most a "Win by a hare" pajzsra megyek. :) Blue dobja azt könnyű lenyomni. Csak ez vajon meddig fog tartani??!! :D Viszont a pajzs 170K körüli és azt a köcsög Hyperius sem tudja lesebezni!
  • Myselor
    ja amúgy ma megöltük megint mind2 boss mod nélkül igen,nem volt könnyű de volt velünk egy srác aki elég op volt.igazából nem voltak jók a cuccai csak a pajzsja,és hát ügyesek voltunk van 33 kristályom:P de mikor lesz még meg a 120:D