Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
oh már értem köszi😊
Fpocok
Így már világos. Ezt nem ismertem. Majd meglesem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

nézd meg a videót, amit linkeltem...
Myselor
nem értem még mindig .geary megvolt nekem is.dobta a cuccot.de milyen quest?nem vágom meg weapon stash
LOTR easter egg:

wesker24
Maga a Quest LOTR Easter Egg nem maga Geary ha megcsináltad a Questet Geary fejezi be !
Fpocok
A Geary az egy metal gear solidos easter egg... szóval azért nem értem, mi az a lotr easter egg.

wesker24
Na pont õ lesz az Geary csak ahhoz meg kell csinálnod az easter Egg-et hogy megkapd a 3 hidden wepaon stash-t !
Igen, Gunzerkerrel a legegyszerûbb, de Assassinnal 4 sec alatt ölhetõ a megfelelõ cuccokkal 😄
Fpocok
Hmm... én itt csak Geary-t meg késõbb, a végén egy chestet találtam.

wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eridium Blightnál van a tárkép legvégén bal oldal fennt ahol a vulkanikus lávákon kell keresztül ugrálni amint eljutottál a végére ott lesz mint LVL 52-es Boss ! xD Ha lelövöd akkor kapsz egy Metal Fear Head Skin-t ami inkább Zero-nak jó mintsem egy Siren-nek ha viszont megcsinálod az Easter Egg-et akkor kapsz 3 hidden Weapon Stash-t !
El is készült a videó! 😊
Szegény gyors halált halt

Ui. Mielõtt még valaki célozgatna csalásra vagy bármi másra, nem csaltam.
Fpocok
Nem is tudtam. Hol?

wesker24
Lord of The Rings Easter Egg benne van Gollum is a játékban ! xD
Fpocok
Mi az a LotR easter egg?

wesker24
wesker24
http://imagerz.com/QE9FUUtvAwMAX14bQAVR
wesker24
Na meglett a LOTR Easter EGG eredmény ! 😄

Ez pedig King Mong dobta Eridium Blight-nál !

http://imagerz.com/QE9FUUtvAwMAX14bQAVR
Fraps-el csináltam. Nemsokára linkelem.
Fpocok
Kb ez. Farmolni itt hülyeség. Egyszer lenyomni minimum mindent a karakterrel azt csá.

Jackyy: Frapsnál jobb a dxtory.

Myselor
én értem ezt is.csak az nem tetszik amikor valaki lehülyéz miatta.voltak itt ilyenek.nekem a farmolás nagyobb szórakozást jelent mint másik karit felhúzni,de mondom megjön az új kaszt.azzal fogok játszani majd én is😊nekem is elég volt már terrából meg a többibõl
Köszi hozzá is látok 😊
wedge31
Mi elértük csapatban a 50-es szintet, kinyirtuk a nagy csápost és ott volt vége annak a karinak a köv dlc-ig.
Most lehetne végtelenségig farmolni ugyanazt a monsztát de az unalmas lenne.
Inkább új karival neki álltunk elölröl az egésznek.
A lényeg, hogy jól szórakoz a játékkal ha ez a farmolás neked az akkor nincs semmi gond vele.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én Fraps aztán Movie Maker-el átmentem WMV-be az tömöríti is és úgy tolom fel YT-re
Frapsre, gondoltam én. Vagy tudtok jobbat ?
Mivel szoktatok videót venni ?
Lekapnám, h nekem mennyi most a terra.
Myselor
hát én értem,csak annyira hülyének nézik az embert.és ez idegesítõ.
Hagyjad, páran nem értik az ilyen játékok lényegét... Diablo meg Titan Quest... A két legnagyobb farmolós RPG 😄
Myselor
de most én inkább már csak a mechomanchert várom és majd azzal kezdek el játszani😊
Myselor
lvl50es legendary fegyvereket.miért nem érted még mindig?minek rakták bele õket akkor?és a legendary bossokat?de biztos én vagyok a hülye.
IMYke2.0.0.0
Hálásan köszönöm - tökéletesen mûködött 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Lv50-en mi a tökömet akarsz te farmolni? ott van vége a játéknak, kezdjél új karit.

Myselor
Vermivorousra kell esetleg nerf.terrára maximum egy kicsi,de ha 1 ütésbõl leüt a szikláról akkor mindegy úgyis.szerencse kell😊
Myselor
nem azt mondtuk,hogy nem lehet,de ha jól megnézed ,a srác se csak úgy simán tolja.a sebzése se kicsi,én is megöltem egyedül.de farmolni nem bírnám.
Myselor
full meele sebzéssel tolja azért nincs pajzsa,és nagyon szerencséje van,nem mondtam hogy lehetetlen,de nem is egyszerû.és nem hiszem hogy egymás után többször is így megcsinálja.de mindegy
Fpocok
Na, itt van. Faszé sírtok, hogy nem lehet...

Fpocok
Nem én mondtam, õk mondták, hogy nerfelni fogják.

Végülis nem lehetetlen de itt a csávónak párszor nagyon nagy mákja volt...

Myselor
õ azt mondta bee pajzs nélkül fogja majd letolni egyedül.glitch spot és más segítség nélkül.videót kérünk tõle ha már õ ekkora pro nagyon megnézném már,csak jusson el odáig :|
Szerintem semmikor. Egyedül másképp esélytelen lenyomni 😊 De ha neked sikerül majd emelem kalapom elõtted 😛
Myselor
annyira látszik hogy még nem próbáltad megölni,csak az elmebetegek ölik így amúgy nem így megy ez,nem kell arra nerf hidd el.és a szúnyog bossra se Vermivorousra fõleg nem,kb ölhetetlen így is szerinted arról mért nincs videó?vagyis nem sok van
Fpocok
Kössz!

szomferi
Új kódok 12.00 órától 15:00 óráig:

PC: W3KB3-X996S-F3TJB-TJBBJ-R5RZJ
PlayStation 3: 5JKJT-S5WZJ-FH3WB-Z35J3-9W3XZ
Xbox 360: 5JKJT-S5WWR-BF6TF-W63J3-9W3SK

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Csak tudnám, hogy ennek mi a fasz értelme van?
Na mindegy, nerf jönni fog, kérdés mikor.

Myselor
de én csak a mechomancert szeretném felhúzni 50lvlre a többi karakter nem nagyon tetszik.arra meg még várnom kell.új sirent meg minek😊
wedge31
Ugy ám, én is már a második karimat húzom fel lv50-re.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Na tessék...:

lalakov
Nem kell várni, van másik karakter is amivel kiviheted 50-es szintig és ott van a cooperatív is akár ugyanazzal a karakterrel újat kezdve. ;-)