Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézd meg a videót, amit linkeltem...
nem értem még mindig .geary megvolt nekem is.dobta a cuccot.de milyen quest?nem vágom meg weapon stash
LOTR easter egg:
A Geary az egy metal gear solidos easter egg... szóval azért nem értem, mi az a lotr easter egg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Na pont õ lesz az Geary csak ahhoz meg kell csinálnod az easter Egg-et hogy megkapd a 3 hidden wepaon stash-t !
Igen, Gunzerkerrel a legegyszerûbb, de Assassinnal 4 sec alatt ölhetõ a megfelelõ cuccokkal 😄
Hmm... én itt csak Geary-t meg késõbb, a végén egy chestet találtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eridium Blightnál van a tárkép legvégén bal oldal fennt ahol a vulkanikus lávákon kell keresztül ugrálni amint eljutottál a végére ott lesz mint LVL 52-es Boss ! xD Ha lelövöd akkor kapsz egy Metal Fear Head Skin-t ami inkább Zero-nak jó mintsem egy Siren-nek ha viszont megcsinálod az Easter Egg-et akkor kapsz 3 hidden Weapon Stash-t !
El is készült a videó! 😊
Szegény gyors halált halt
Ui. Mielõtt még valaki célozgatna csalásra vagy bármi másra, nem csaltam.
Szegény gyors halált halt
Ui. Mielõtt még valaki célozgatna csalásra vagy bármi másra, nem csaltam.
Na meglett a LOTR Easter EGG eredmény ! 😄
Ez pedig King Mong dobta Eridium Blight-nál !
http://imagerz.com/QE9FUUtvAwMAX14bQAVR
Ez pedig King Mong dobta Eridium Blight-nál !
http://imagerz.com/QE9FUUtvAwMAX14bQAVR
Fraps-el csináltam. Nemsokára linkelem.
Kb ez. Farmolni itt hülyeség. Egyszer lenyomni minimum mindent a karakterrel azt csá.
Jackyy: Frapsnál jobb a dxtory.
Jackyy: Frapsnál jobb a dxtory.
én értem ezt is.csak az nem tetszik amikor valaki lehülyéz miatta.voltak itt ilyenek.nekem a farmolás nagyobb szórakozást jelent mint másik karit felhúzni,de mondom megjön az új kaszt.azzal fogok játszani majd én is😊nekem is elég volt már terrából meg a többibõl
Köszi hozzá is látok 😊
Mi elértük csapatban a 50-es szintet, kinyirtuk a nagy csápost és ott volt vége annak a karinak a köv dlc-ig.
Most lehetne végtelenségig farmolni ugyanazt a monsztát de az unalmas lenne.
Inkább új karival neki álltunk elölröl az egésznek.
A lényeg, hogy jól szórakoz a játékkal ha ez a farmolás neked az akkor nincs semmi gond vele.
Most lehetne végtelenségig farmolni ugyanazt a monsztát de az unalmas lenne.
Inkább új karival neki álltunk elölröl az egésznek.
A lényeg, hogy jól szórakoz a játékkal ha ez a farmolás neked az akkor nincs semmi gond vele.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én Fraps aztán Movie Maker-el átmentem WMV-be az tömöríti is és úgy tolom fel YT-re
Frapsre, gondoltam én. Vagy tudtok jobbat ?
Mivel szoktatok videót venni ?
Lekapnám, h nekem mennyi most a terra.
Lekapnám, h nekem mennyi most a terra.
Hagyjad, páran nem értik az ilyen játékok lényegét... Diablo meg Titan Quest... A két legnagyobb farmolós RPG 😄
lvl50es legendary fegyvereket.miért nem érted még mindig?minek rakták bele õket akkor?és a legendary bossokat?de biztos én vagyok a hülye.
Hálásan köszönöm - tökéletesen mûködött 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vermivorousra kell esetleg nerf.terrára maximum egy kicsi,de ha 1 ütésbõl leüt a szikláról akkor mindegy úgyis.szerencse kell😊
nem azt mondtuk,hogy nem lehet,de ha jól megnézed ,a srác se csak úgy simán tolja.a sebzése se kicsi,én is megöltem egyedül.de farmolni nem bírnám.
full meele sebzéssel tolja azért nincs pajzsa,és nagyon szerencséje van,nem mondtam hogy lehetetlen,de nem is egyszerû.és nem hiszem hogy egymás után többször is így megcsinálja.de mindegy
Végülis nem lehetetlen de itt a csávónak párszor nagyon nagy mákja volt...
õ azt mondta bee pajzs nélkül fogja majd letolni egyedül.glitch spot és más segítség nélkül.videót kérünk tõle ha már õ ekkora pro nagyon megnézném már,csak jusson el odáig :|
Szerintem semmikor. Egyedül másképp esélytelen lenyomni 😊 De ha neked sikerül majd emelem kalapom elõtted 😛
annyira látszik hogy még nem próbáltad megölni,csak az elmebetegek ölik így amúgy nem így megy ez,nem kell arra nerf hidd el.és a szúnyog bossra se Vermivorousra fõleg nem,kb ölhetetlen így is szerinted arról mért nincs videó?vagyis nem sok van
Új kódok 12.00 órától 15:00 óráig:
PC: W3KB3-X996S-F3TJB-TJBBJ-R5RZJ
PlayStation 3: 5JKJT-S5WZJ-FH3WB-Z35J3-9W3XZ
Xbox 360: 5JKJT-S5WWR-BF6TF-W63J3-9W3SK
PC: W3KB3-X996S-F3TJB-TJBBJ-R5RZJ
PlayStation 3: 5JKJT-S5WZJ-FH3WB-Z35J3-9W3XZ
Xbox 360: 5JKJT-S5WWR-BF6TF-W63J3-9W3SK
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Csak tudnám, hogy ennek mi a fasz értelme van?
Na mindegy, nerf jönni fog, kérdés mikor.
Na mindegy, nerf jönni fog, kérdés mikor.
de én csak a mechomancert szeretném felhúzni 50lvlre a többi karakter nem nagyon tetszik.arra meg még várnom kell.új sirent meg minek😊
Ugy ám, én is már a második karimat húzom fel lv50-re.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na tessék...:

Nem kell várni, van másik karakter is amivel kiviheted 50-es szintig és ott van a cooperatív is akár ugyanazzal a karakterrel újat kezdve. ;-)