842
Age of Wulin
-
#202 hmm amcsi bétát májusra ígérték , nem ? akkor már ideje lesz :) -
morzsi555 #201 Greetings from the #AgeOfWulin Test Server! We haven't translated the HUD yet, but we're making good progress!
http://twitter.com/#!/AgeOfWulin/status/195469492694941697/photo/1 -
morzsi555 #200 Age of Wulin Hi guys!
Unfortunately we are not able to announce a CBT date yet (not even tentative) as too many things remain uncertain, starting with the exact OBT date in China.
Regarding the question if Age of Wulin is F2P or P2P, the gPotato.eu portal is a F2P portal, that should give you this answer. :-)
Everything else can be read in the FAQs: http://www.facebook.com/AgeofWulin?sk=app_4949752878
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
morzsi555 #199 -
#198 Az a kéziköny oda*asz -
morzsi555 #197 Itt van nagyban a gépigény a 12. oldalon: http://9yin.woniu.com/download/book3/online.html -
#196 Ahhoz képest hogy az swtor-t low alá kellet configolnom hogy legalább mozgóképet kapjak...
Ezzel szinte maxon fogok játszani(OFF ahogy remélem a gw2vel is :P) -
morzsi555 #195 A fraps miatt alacsony az fps ráadásul. -
morzsi555 #194 Elvileg ez az ajánlott és minimum konfig:
-
#193 Kérdés mi lesz a gépigénye. Bár az swtor-tól csak jobb lehet -
#192 http://www.youtube.com/watch?v=F7_MQigM6Kg&feature=related
lol ez mar jelen allapotaban agyonveri az amugy is grafikailag beka segge alatt levo swtort a kepernyon egyszerre jelen levo es fps kerdesben:) -
morzsi555 #191 Instance
-
morzsi555 #190 Rejtett fegyverek -
morzsi555 #189 Meg még volt ez a novella írósdi, aki csinálja a live streamet, az volt az egyik győztes, kapott kulcsot.
USA verziónál is érdemes regiszrálni. -
morzsi555 #188 Biztos nincs, ha pre-regisztráltál és szavaztál mmositeon, akkor lehet, hogy kapsz majd. -
#187 Na akkor akrtuális megkérdezni ,van e biztos módszer ahhoz hogy részt vehessek majd a bétákon? -
morzsi555 #186 Még 15-ig lehet szavazni mmosite-on az age of wulinra, aki akar nyerni cb kulcsot.
http://event.mmosite.com/gameprize/ -
morzsi555 #185 Következő hónapban indulhat a nemzetközi cb
A hivatalos oldal egyik hírében az volt írva, hogy "International Testing period begins next month", de azóta átírták "International Testing period begins soon"-ra.
-
morzsi555 #184 Passz, de szerintem jól mondod. -
#183 Azt halottam hogy mindenki egy semleges karival kezd és onnan indulhat el jó vagy rossz irányba... és ettől függ mit kell csinálnia egy raiden?
Gondolom vagy lesz (pvpraid) vagy lesz raid amiben lesz rosz bosz amit a jóknak ölni kell míg külön a roszaknak véde. És az egész fordítva.
Valami ilyesmi lehet? -
morzsi555 #182 Emberrablósdi is érdekes. Elöszőr kábító drogot kell venni, keresni kell egy offline játékost, aztán el kell kábítani, bekerül egy fekete zsákba, az meg a hátadra. Meg kell keresni a fekete piacot és ott el lehet adni és ezért kapsz pénzt. De ha nem sikerül és legyőz a többi játékos, akkor vissza kell menned a klánod területére, ahol megbüntetnek. Live streamben megkorbácsolták. -
morzsi555 #181 Az, érdekes lesz. -
#180 Ha nem haragszol, ezt kifejtem :)
Az a lenyeg, hogy a boss a jatekosok segitseget kerheti egy adott szituacioban. Valoszinu h ugy fog mukodni a dolog, hogy varolistara kerulsz es ha kellesz, a jatek feldob egy ablakot, hogy csatlakozz. (mint amikor pl arenaba jelentkezel mas jatekoknal)
Ilyenkor a Boss egyik "minionja" leszel, a tobbi mob az AI vezerelt lesz. A boss-t, meg ugye teged is, tamad a tobbi jatekos. (lenyegeben ok siman csinaljak az instat) Ha legyozod oket, a tobbi mob segitsegevel, akkor jutalmat kapsz. Innovativ igaz? :) -
morzsi555 #179 Eddig az mmokban megöltük a bossokat, AoW-ban meg is védhetjük őket.
Snail Game mellé betársul a Shanda Game, sok játékosra számítanak. (kínában tuti WoW gyilkos lesz)
-
morzsi555 #178 Sebzésük lesz a fegyvereknek, meg statokat adnak, de a sebzésük nem nagyon fog számítani. Skill központú játék lesz, azokat kell fejleszteni, újakat tanulni/keresni. De ilyen taktikai kő-papír-olló továbbfejlesztett változatáról beszéltek, hogy olyasmi lesz a harc. Ezt csak akkor fogjuk megérteni teljesen, ha játszhatunk vele végre. -
#177 itemlvl vagy valami hasonló tuti lesz -
morzsi555 #176 Ja igen, tényleg. Megszokásból írtam. :D -
#175 De hogy lehet alacsonyabb szintűt ölni ha nem lesz benne karakter szint? -
morzsi555 #174 #114-es hozzászólásban van még link a büntetés/lefejezés témához kapcsolódoan. -
EnxTheOne #173 Remélem sok olyan karakter lesz akit ki lehet majd végezni. :) -
morzsi555 #172 Ingyenes lesz cash shoppal. Az amerikai oldalon februárt írnak a cb kezdésnek, EU-nál azt írták, hogy hamarosan. -
morzsi555 #171 Még nem teljesen világos a rendszer, de ha valaki túl sokszor megöl low lvlt vagy ugyanazt az embert sokszor vagy klánon belülit, akkor kap rossz pontokat, ha ezekből összegyűlik egy bizonyos mennyiség, akkor vérdíj lesz a fején és az npck üldözni fogják (meg persze a játékosok), ha elkapják, akkor börtönbe zárják. Ha összegyűlik mondjuk 1000 rossz pont (nem tudom mennyi, majd kiderül) akkor lefejezik a karaktert végleg és meghal. -
EnxTheOne #170 Nem ilyen "felnyomom adminál, és majd ök törlik" tipusura gondoltam, valahol olvastam hogyha valaki alacsony szintü karaktereket öl, meg hasonlo gonoszságogat csinál, akkor kap valamilyen pontokat, és más játékosok levadászhatják. De a lényeg az ha sok pontja van, akkor ki lehet végezni a karakter, talán lefejezés, és pernament death. :D -
#169 Egyébként van már infó a megjelenésről vagy a leendő árról vagy havidíja lesz? -
#168 Gondolom lehet küldeni róla panaszt, amit adminok elbírálnak. Ha pedig elég összeadódik akkor törlik a karaktert. -
EnxTheOne #167 Sziasztok, azt olvastam hogyha valaki sokat g*ciskedik, akkor öt el lehet fogni, majd kivégezni. (Végleges halál) Azt lehet már tudni hogy mi kell ahoz hogy ki lehessen nyirni? :D GOndolom ha gankel 10-15 db low levelt az kevés lesz hozzá. :D
Milyen jo lenne vadászni az ilyen "bünözökre". ^^ -
morzsi555 #166 malajziai -
#165 na és ez melyik régióban lesz?:D -
morzsi555 #164 http://www.ageofkungfu.com/, még hány neve lesz ennek a játéknak? -
mkfdd #163 Ja semmi csak valami régebbi híren akadtam fenn metr nem néztem a dátumot :)