Age of Wulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszik ezzel még valaki ? Magyar Guild esetleg ?
UI: Játszik-e vki a régi bandából? Vagy egyáltalán játszik-e bárki vele? 😄
FeherHollo néven játszok
meglepöen tapasztaltam hogy a lagg is sokkal kisebb mint anno
Utoljára szerkesztette: Blood Raven, 2018.07.24. 09:46:45
Hollo
http://member.us.woniu.com/passport/register
a security code elég nehezen olvashato de ha kinagyitod kicsit az oldalt ugy könnyebb
ha suikerült ird meg pls a neved a guild leader neve Jamata engem HDMI néven találsz meg
Hollo
igen sajnos EU szervert lelötték de az amcsi féle wushun a golden dynasty szerver él
szeretnék egy komoly magyar tábort ebben a nagyszerü játékban
Hol alakult az a gild? Mert tudtommal eu szervereket lelötték az amcsin meg 1-2mp kesest tapasztaltam
Hollo
akit érdekel írjon nekem
mindenkit szeretettel várunk 😊
Tervezek majd egy leírást a későbbiekben azok számára, akik most kezdenék bele a Wulinba, mert egy kezdőnek tényleg minden bonyolult lehet, de aki rászán egy kis időt a játékra, annak garantáltan hatalmas élményt fog nyújtani. 😊
Trailer
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ha megmennétek, hogy rányomtok erre a linkre: EMaffia
Ami nem vírus és hasonlók, csak a játékban egy küldetés része.
Ha megteszitek nagyon szépen köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Kewanaar, 2015.01.21. 12:42:03
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Most töltöm a játékot, kipróbálnám. Lenne 1-2 kérdésem. Lehetne találni egy kis magyar nyelvû leírást, okosságokat, hogyan is kell elkezdeni a játékot, ill. a klánokat mi különbözteti meg egymástól, mik az erõsségek-gyengeségek. Tudnátok ebben segíteni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy késõbb bármilyen secta karakterét csinálhatok, attól még lehetnék a Fekete Sereg klán tagja, vagy célirányosan kell karit választanom? Ha bejön a játék, majd szeretnék jelentkezni, de elõbb nem ártana egy kis tudás 😊
Elõre is köszönöm.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
ami fontos a fejlodesed miatt, az a team practice
altalab TP-kent hirdetik iskola cseten vagy mashol
van ra tutotial is, max 10fos csapatok allnak ossze es mindenkire jut 1 korben egy feladata, amikor is megadott sorrednben kell billentyuket lenyomni
ez a leghatasosabb modja a fejlodesnek, napi 1 er lehet csinalni es legtobb xp-t adja, a napi passziv fejlodeseden (es ha van vip-d offlione fejlodeseden tul
ezt minden nap kb 20 perc, ha csinalod mint a raketa fogsz fejlodni
TP kozben termeszetesen ki tudod valasztani es barmikor cserelni melyik skilledet fejleszted...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Letöltöttem a játékot, de kicsit elveszve érzem magam. Az elején vagyok még, és a beggarokhoz csatlakoztam.
Ha valaki játszik még eme játékkal, és szeretne egy kezdõt kisegíteni, akkor szívesen fogadnám a tanácsokat!
Szerintem nincs egy minõségi szinten ez
Ezzel
De te tudod, mindenesetre egy olyan mmo-t ami szembemegy mind a koreai mind az europai mmo trendel, biztosan nem ajánlanék olyan embernek, akinek a grafika dönti el egy mmo-nal, hogy megéri a letöltést vagy sem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
Az éhezésre pedig nem jók a vendoros kaják, csak ami direkt erre való, és csak player tudja csinalni.
Szerintem érdemes egy altot csinalni, lvl 3-on már feltudod venni a cookingot, és alap receptként tudsz kaját csinalni magadnak az éhezés ellen, elég gyorsan le lehet gyártani vele annyit, hogy jó pár napig ne legyen rá gondod.
és hogy folyton esik a hp-m,mert "éhes vagyok" és bármi kaja van nálam,nem engedi enni,csak ott villog a sima kenyér ikonja,hogy az kellene..