Age of Wulin

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv
Játszik ezzel még valaki ? Magyar Guild esetleg ?

David9317
És mennyire gyászos a helyzet? 😄 (Tottika voltam)

UI: Játszik-e vki a régi bandából? Vagy egyáltalán játszik-e bárki vele? 😄

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy lehet e magyar guildeket találni, és ha igen, akkor hol és milyen néven? köszi!!
Blood Raven
sikerült 1 másik snail game es játékra regeltem és azzal beengedett
FeherHollo néven játszok
meglepöen tapasztaltam hogy a lagg is sokkal kisebb mint anno
Utoljára szerkesztette: Blood Raven, 2018.07.24. 09:46:45

Hollo

ha az wushu oldalán nem engedi probáld meg ezt
http://member.us.woniu.com/passport/register
a security code elég nehezen olvashato de ha kinagyitod kicsit az oldalt ugy könnyebb
ha suikerült ird meg pls a neved a guild leader neve Jamata engem HDMI néven találsz meg
Blood Raven
letöltöttem a játékot de valamiért nem enged regisztrálni a snail game usára probáltam steamröl is meg google acauntrol belépni egyik se mükszik tudtok esetleg valami megoldást erre?

Hollo

Helo
igen sajnos EU szervert lelötték de az amcsi féle wushun a golden dynasty szerver él
szeretnék egy komoly magyar tábort ebben a nagyszerü játékban
Blood Raven
Hali
Hol alakult az a gild? Mert tudtommal eu szervereket lelötték az amcsin meg 1-2mp kesest tapasztaltam

Hollo

Sziasztok kis létszámmal új Guild alakult a játékban
akit érdekel írjon nekem
mindenkit szeretettel várunk 😊
IMunszuI
Az EU szerveren vannak magyarok, bár eléggé szétszóródva. Ha kezdő vagy, én azt javaslom, hogy mindenképpen Superhungary-val beszélj.
Tervezek majd egy leírást a későbbiekben azok számára, akik most kezdenék bele a Wulinba, mert egy kezdőnek tényleg minden bonyolult lehet, de aki rászán egy kis időt a játékra, annak garantáltan hatalmas élményt fog nyújtani. 😊

Trailer
Mydgard
Csao, keresnek magyarokat, mert akkor belekezdenek. Kene nemi oktatas, kisse bonyolultnak tunik elsore.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

A Feketesereg ismét létezik. Több játékos is láttam aki ebben a guildben van.
Kewanaar
Sziasztok.

Ha megmennétek, hogy rányomtok erre a linkre: EMaffia
Ami nem vírus és hasonlók, csak a játékban egy küldetés része.

Ha megteszitek nagyon szépen köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Kewanaar, 2015.01.21. 12:42:03

Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:

David9317
Szia! Igen tolja és nem is kevés magyar. Mielőtt megkérdeznéd úgy kimondottam magyar guild nincsen a szerveren mióta feloszlott a feketesereg. Egy lenne de abba nem csak magyarok vannak. Sokan inkább külföldi guildekhez csatlakoztunk. Ha bármi kérdésed van ingame Tottika néven megtalálsz.

ReszegKoldus
Hát nem egyszerű, az biztos

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mydgard
Sehol senki?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mydgard
Csao, tolja valaki a jatekot? Most kezdtem bele, extrem osszetettnek tunik, van mit tanulni.

Sziasztok!

Most töltöm a játékot, kipróbálnám. Lenne 1-2 kérdésem. Lehetne találni egy kis magyar nyelvû leírást, okosságokat, hogyan is kell elkezdeni a játékot, ill. a klánokat mi különbözteti meg egymástól, mik az erõsségek-gyengeségek. Tudnátok ebben segíteni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy késõbb bármilyen secta karakterét csinálhatok, attól még lehetnék a Fekete Sereg klán tagja, vagy célirányosan kell karit választanom? Ha bejön a játék, majd szeretnék jelentkezni, de elõbb nem ártana egy kis tudás 😊
Elõre is köszönöm.

Jockey
kajat csak playertol tudsz venni, vagy csinalsz egy altot kbk 3-4ora alatt lenyomod a kezdest es felveszed a sef szakmat neki es fozol magadnak😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

lehet hulye kérdées de hol lehet enni venni a gameben? mert mindig megy le a hp-m

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Sziasztok. Most toltom a jatekot.ez a fejlodesi rendszer nekem meg egyenlore atlathatatlan.valaki tudna segigenni eligazodni es persze csatlakoznak valami magyar bandba is. Milyen karit erdemes kezdenni?

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

kösz a választ!igy már érthetö!
Jockey
kell, egy kicsit
ami fontos a fejlodesed miatt, az a team practice
altalab TP-kent hirdetik iskola cseten vagy mashol
van ra tutotial is, max 10fos csapatok allnak ossze es mindenkire jut 1 korben egy feladata, amikor is megadott sorrednben kell billentyuket lenyomni
ez a leghatasosabb modja a fejlodesnek, napi 1 er lehet csinalni es legtobb xp-t adja, a napi passziv fejlodeseden (es ha van vip-d offlione fejlodeseden tul
ezt minden nap kb 20 perc, ha csinalod mint a raketa fogsz fejlodni
TP kozben termeszetesen ki tudod valasztani es barmikor cserelni melyik skilledet fejleszted...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kewanaar
Semmi nem kell, a fejlõdés ha online vagy magától megy v ha van VIP-ed akkor offline is..ebben a játékban nem kell grindeli.

a vipen kivül?ara gondolok hogy questelésel vagy mivel?kösz a választ!
Kewanaar
Ha veszel Vipet.

most keztem jatszani a wulint!az lenne a kérdésem hogy lehet fejlödni leggyorsaban?elöre is kösz a válaszokat!
kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek!
Kewanaar
Merry Christmas,

SzirmosSzisza
Kattints a Browse gombra és válaszd ki hova akarod menteni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szasztok letöltöttem a Wullint a honlapról kaptam egy exe fájlt amibõl lett egy launch de hiába nyomok a download now fülre semmit nem csinál.Valami ötlet.Letöltöttem többször de semmi nem indul el.
Jakuza1
A My Life gomb folotti szam, mit jelent ?

Fekete Sereg sikeresen GUILD TERÜLETET FOGLALT! 😊 Várjuk magyar játékosok jelentkezését, kezdõkét és haladókét egyaránt! 40-50 online magyar játékos, TS3 szerver, guild honlap, PVE/PVP programok! Jelentkezni in-game: Shyla vagy Shirayan karaktereknél PM-ben. (EU White Lotus szerver)
Szép jó estét/reggelt az uraknak, hölgyeknek!
Letöltöttem a játékot, de kicsit elveszve érzem magam. Az elején vagyok még, és a beggarokhoz csatlakoztam.
Ha valaki játszik még eme játékkal, és szeretne egy kezdõt kisegíteni, akkor szívesen fogadnám a tanácsokat!

idõ közben vissza olvastam <#mf1>
A Fekete Sereg az EU vagy az US szerveren van. Ez az EQ2-es Fekete Sereg?
Snowpaws
<#taps>

Nem tudom te milyen képeket néztél, de ha egy szinten van a 2 játék kinézete, mmo helyett inkább szemészt ajánlanék.
Szerintem nincs egy minõségi szinten ez

Ezzel

De te tudod, mindenesetre egy olyan mmo-t ami szembemegy mind a koreai mind az europai mmo trendel, biztosan nem ajánlanék olyan embernek, akinek a grafika dönti el egy mmo-nal, hogy megéri a letöltést vagy sem.
JethroHUN
Ez 2013-as játék? Komolyan?! Ránézésre az mondanám hogy a Silkroad motorja van alatta, mert a textúra minõség kb azon a szinten van. Megéri a 8Gb letöltést? Nem mintha sokáig tartana.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

FEKETE SEREG várja magyar játékosok jelentkezését! 2. szintu Guild, 40-50 online magyar játékos, TS3 szerver, honlap, PVE/PVP programok!
FiveOmensXXXXX
Nem lehet, be kell regisztrálnod egy másik mail címmel, ha két karaktert akarsz.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Titan
Egy accounton lehet 2 karaktert csinálni, mert nem találtam meg a módját...😞

Ha el vagy veszve-ahogy én is..akkor sincs gond..a küldetésekben mindig ki van emelve a cél,ha arra kattintasz,robotpilóta visz oda,a térképen is mutatni fogja..pár ilyen kört lefutsz,utána bele fogsz rázódni és át fogod látni a dolgokat 😊
Titan
Én ma kezdtem a játékot és totál el vagyok veszve..😄 Van valahol valami magyar faq, útmutató vagy van olyan aki felkarolna egy totál kezdõt? In-Game nevem: Hunica

FEKETE SEREG várja magyar játékosok jelentkezését! 2. szintu Guild, honlap, TS3 szerver, PVE/PVP programok! Jelentkezni lehet náluk: Shyla, Shirayan
ú de jó,végre rájöttem a Herbalist challenge játék lépéseire és nem vaktában nyomom a 3as 4es sorokat és zsinórban verem el az öreget 😊
A playerek közötti kereskedésre másik fizetõeszköz van, az amit sima küldikért stb kapsz, csak npc vendoroknál költhetõ el, ez a silver coin. Ha playertöl akarsz venni valamit, ahhoz silver kell, kidnap után pl ilyen pénzt kapsz, érdemes tolni. Leginkább most úgy tudsz silverre szert tenni, ha script steal eventet tolod esténként és eladod a könyveket, feltéve ha eladhatót kapsz, illetve lejársz instába, és megpróbálod behuzni a fly bookokat majd eladni, na meg persze craftal is lehet, csak az kicsit több melóval jár.
Az éhezésre pedig nem jók a vendoros kaják, csak ami direkt erre való, és csak player tudja csinalni.
Szerintem érdemes egy altot csinalni, lvl 3-on már feltudod venni a cookingot, és alap receptként tudsz kaját csinalni magadnak az éhezés ellen, elég gyorsan le lehet gyártani vele annyit, hogy jó pár napig ne legyen rá gondod.
az hogy van vagy mit nem csinálok jól,hogy ha nem npc-tõl akarok vásárolni,hanem másik játékos piacáról,akkor nem engedi,mert "nincs elég pénzem",holott bõven van?
és hogy folyton esik a hp-m,mert "éhes vagyok" és bármi kaja van nálam,nem engedi enni,csak ott villog a sima kenyér ikonja,hogy az kellene..
Snowpaws
Sziasztok. Ha van egy viszonylag értékes skillem, akkor azt most érdemes eladni,mikor még kevés van/nincs a gazdaságban, vagy késõbb, mikor több pénzük lesz az embereknek?

Aki WhiteLotus szeróra jön (EN) azt várjuk a FeketeSereg magyar guildba. Keressétek Shyla-t.
Oldal 1 / 17Következő →