842
Age of Wulin
-
#402 Gondolom most ment ra mindenki :)
Probald html-en, letoltesvezerlovel! -
#401 brrr ez borzalmasan lassan jön 3 kb/s-el :( -
#400 Rájött már valaki hogy lehet belépni a beggarokhoz? :D
Most megnéztem, az npc-nél aki küldözget van egy gomb ami behozza a teljes térképet és ott rá lehet nyomni a városokra, azon keresztül próbáltam odajutni de nem engedte, valamit még kéne csinálni előtte gondolom, mert innen mennek lovaskocsik, gondolom ez valami szállítós npc, de nekem még lovat se akarnak adni :D -
#399 http://9yin.woniu.com/web2/down/game.asp
A 6.6-os. -
#398 ööö kérdés : ehhez mos melyik kliens kell ? tudnátok adni 1 linket ? :) -
#397 akkor ott vagy nekem is...már csak a chat ablak kellene:D
(vagy lehet a black list-re tettél? :D) -
#396 Igen :D -
#395 3betűs neved van? És egy ilyen antenna szerűséggel kezdődik?:D -
#394 Sztm kerdezz ra MMOSite forumon. A csavo aki segiteni szokott, biztos tudja.
Amugy felvettelek elv... :D -
#393 Sztem jobb oldalt a buborék amibe van 3 pont:D
Amugy nekem megint feljött bal oldalt egy 3órás számláló:S -
#392 OK hol a friend list? :D -
#391 Okés..már ott vagyok:D -
#390 Igen, a masodik...:D:D -
#389 varj meg kicsit, pontosan megnezem melyiket valsztottam .:D:D
-
#388 寒明轩* <--ez a nevem:D
Az a másik szerón volt.
Bocsi a dupláért. -
#387 Okés 许雄 :D:D -
#386 Akkor én is oda megyek :D
Ha megtaláltad a FL-et vegyél fel: 许雄 <--itt a nevem:D -
#385 masodik asszem... :D -
#384 Okés meglesem.
Amúgy melyik story vonalat választottad?:D -
#383 Amcsi oldalon erre mennek a legtobben:
http://i10.photobucket.com/albums/a118/laospidaman/server.png
Sztm jo lesz nekunk is, kb annyi a ping, mint a 3-nal :) -
#382 Huhh hát nagyon sok szerver már piros:D
Ahogy néztem nekem a 2 oszlop 3 szerver ami jó lenne:D -
morzsi555 #381 E3 2012: Jet Li Becomes the face of Age of Wushu -
#380 Nem tudom az EU közönséget mennyire fogja meg az aow világa.talán hosszú távon jobban járnék egy kínai+angol nyelvi file-al.Nomeg mikór jönnek a bossok kínába alszanak:-). -
#379 Akkor itt is fizetős lesz a CB, mint kínába? Nagyon jó. Kíváncsi vagyok hányan fogják megrendelni.
Amint játszható lesz ingyen oda fogok menni. Aztán ha jön az eu-s akkor meg oda:D -
#378 mivel F2P lesz ezért az amcsit mindenképpen ki fogom próbálni hogy egyáltalán teszik de játszani az EU-n fogok. mivel a játék fontos része a pvp így nem elhanyagolható hogy EU prime time-ban lesz elég ember a serveren. :) -
#377 Megjelent az előrendelés gomb az amerikai oldalon. 9.99 dollár (durván 2500 Ft) amiben a következők vannak benne:
na most, ha valamiért pénzt kérnek, akkor arra már nem kell sokat várni... (senki nem szeret úgy fizetni valamiért, hogy még várnia kell rá fél évet...)
Ehhez kapcsolódóan: Ti hogy tervezitek, hol, illetve melyik verzióval játszotok?
Age of Wulin:
+ Európai verzió
+ Jobb Ping
+ Emberi időben lesznek az eventek
- Szinte biztos hogy később jelenik meg
- A Gpotato a kiadó, a patchek sokkal lassabban jutnak majd el ide
Age of Wushu
+ A kiadó a fejlesztő, minden hibára azonnal tudnak reagálni, ergo jobb a support.
+ Nagy a valószínűsége, hogy hamarabb jelenik meg, mint az európai verzió
- Az eventek ideje eléggé rossz időpontokra fog esni
- Rosszabb ping (bár általában amerikai szervereknél, ilyen típusú játéknál még nem szokott gond lenni) -
#376 Rám lehet számítani ;)
Amúgy ha majd vki csinál karaktert, az másolja ki a nevét valahová, így nem feltétlenül kell majd keresgélni egymást a mapokon/városokon, hanem FL-re lökjük egymást!:) -
#375 Nem ez mar 24/7, sot elvileg ezek utan mar karaktertorles sem lesz. Szoval "majdnem" olyan, mint egy nyilt beta :) -
#374 meddig fog tartani ? ha nem 1 nap akkor kipróbálom . -
#373 Emberek! A Pre-Open Beta (vagy kulcs nelkuli zart beta, ki hogy hivja...) holnap 7:58-kor indul magyar ido szerint!
Ha megindul reggel a roham, kiszurhetjuk, melyik szerver lesz nekunk a legjobb ping szempontjabol.
Hanyan tervezik h legalabb kiprobalas szintjen megnezik a kinai valtozatot? -
#372 Hmm...értem...de azért reménykedni lehet:D -
#371 Lehetseges, de az szinte biztos, hogy a kinai OB elott nem lesz CB sehol. Altalaban meg van az hatarozva, hogy melyik regionak van elojoga kiadni eloszor egy jatekot.
Plusz az amerikai forumon azt irtak, hogy azert kesik a kiadas, mert el vannak maradva a lokalizacioval. Nem is a forditas a gond alapvetoen, hanem az egesz interfészt at kell szabni. Ez nagy gond altalaban a kinai jatekoknal, mivel ok nem betuket irnak, hanem szavakat, ezert logikus modon naluk egy mondat sokkal rovidebb. A latin abc betuivel irt szavak sok esetben tullognak... Ami meg csunya... -
#370 Szerintetek az lehetséges, hogy az E3-on fogja az amerikai Snail Games bejelenteni az NA CB-t?:D -
#369 Ezzel meg varjunk, csak most lovik fel a szervereket, lesz vagy huszonvalahany... :D -
#368 Melyik szerveren van nektek a legkisebb ping? (516os verzió) -
#367 az nem rossz otlet :)
Azt kell megnezni, h kb a reggeli orakban, amikor a legtobben jatszanak kinai ido szerint, melyik szerveren a legjobb a bing es oda kell menni. -
#366 Biztos ami biztos én mind a kettőt patchelem:D
Majd megkellene beszélni, hogy melyik szerverre menjünk és egy időben összegyűlnénk vhol és felvennénk egymást FL-r:D -
#365 Elv a 215-ost kell atkonvertalni, ha jol veszem ki a linkelt leirast.... -
#364 De most akkor lesznek új szerverek és azon foglaljuk le? Mert ez most az 516 verzión megy és én még nem konvertáltam át. A 215-ost meg most frissítem.:D -
#363 Most neztem, a jatekba engem sem enged be. Kozben megneztem a hiv oldalon es nevfoglalas van, tehat azert tudunk karaktert csinalni, hogy elore lefoglaljuk a nekunk tetszo nevet.