842
Age of Wulin
  • Vamp17
    Gondolom most ment ra mindenki :)
    Probald html-en, letoltesvezerlovel!
  • Torzonborz
    brrr ez borzalmasan lassan jön 3 kb/s-el :(
  • ReszegKoldus
    Rájött már valaki hogy lehet belépni a beggarokhoz? :D
    Most megnéztem, az npc-nél aki küldözget van egy gomb ami behozza a teljes térképet és ott rá lehet nyomni a városokra, azon keresztül próbáltam odajutni de nem engedte, valamit még kéne csinálni előtte gondolom, mert innen mennek lovaskocsik, gondolom ez valami szállítós npc, de nekem még lovat se akarnak adni :D
  • Vamp17
    http://9yin.woniu.com/web2/down/game.asp

A 6.6-os.
  • Torzonborz
    ööö kérdés : ehhez mos melyik kliens kell ? tudnátok adni 1 linket ? :)
  • David9317
    akkor ott vagy nekem is...már csak a chat ablak kellene:D
    (vagy lehet a black list-re tettél? :D)
  • Vamp17
    Igen :D
  • David9317
    3betűs neved van? És egy ilyen antenna szerűséggel kezdődik?:D
  • Vamp17
    Sztm kerdezz ra MMOSite forumon. A csavo aki segiteni szokott, biztos tudja.

Amugy felvettelek elv... :D
  • David9317
    Sztem jobb oldalt a buborék amibe van 3 pont:D
    Amugy nekem megint feljött bal oldalt egy 3órás számláló:S
  • Vamp17
    OK hol a friend list? :D
  • David9317
    Okés..már ott vagyok:D
  • Vamp17
    Igen, a masodik...:D:D
  • Vamp17
    varj meg kicsit, pontosan megnezem melyiket valsztottam .:D:D
  • David9317
    寒明轩* <--ez a nevem:D
    Az a másik szerón volt.
    Bocsi a dupláért.
  • Vamp17
    Okés 许雄 :D:D
  • David9317
    Akkor én is oda megyek :D
    Ha megtaláltad a FL-et vegyél fel: 许雄 <--itt a nevem:D
  • Vamp17
    masodik asszem... :D
  • David9317
    Okés meglesem.
    Amúgy melyik story vonalat választottad?:D
  • Vamp17
    Amcsi oldalon erre mennek a legtobben:

http://i10.photobucket.com/albums/a118/laospidaman/server.png

Sztm jo lesz nekunk is, kb annyi a ping, mint a 3-nal :)
  • David9317
    Huhh hát nagyon sok szerver már piros:D
    Ahogy néztem nekem a 2 oszlop 3 szerver ami jó lenne:D
  • morzsi555
    E3 2012: Jet Li Becomes the face of Age of Wushu
  • MadeInHell
    Nem tudom az EU közönséget mennyire fogja meg az aow világa.talán hosszú távon jobban járnék egy kínai+angol nyelvi file-al.Nomeg mikór jönnek a bossok kínába alszanak:-).
  • David9317
    Akkor itt is fizetős lesz a CB, mint kínába? Nagyon jó. Kíváncsi vagyok hányan fogják megrendelni.
    Amint játszható lesz ingyen oda fogok menni. Aztán ha jön az eu-s akkor meg oda:D
  • Torzonborz
    mivel F2P lesz ezért az amcsit mindenképpen ki fogom próbálni hogy egyáltalán teszik de játszani az EU-n fogok. mivel a játék fontos része a pvp így nem elhanyagolható hogy EU prime time-ban lesz elég ember a serveren. :)
  • Vamp17
    Megjelent az előrendelés gomb az amerikai oldalon. 9.99 dollár (durván 2500 Ft) amiben a következők vannak benne:

na most, ha valamiért pénzt kérnek, akkor arra már nem kell sokat várni... (senki nem szeret úgy fizetni valamiért, hogy még várnia kell rá fél évet...)

Ehhez kapcsolódóan: Ti hogy tervezitek, hol, illetve melyik verzióval játszotok?

Age of Wulin:

+ Európai verzió
    + Jobb Ping
    + Emberi időben lesznek az eventek
    - Szinte biztos hogy később jelenik meg
    - A Gpotato a kiadó, a patchek sokkal lassabban jutnak majd el ide

Age of Wushu

+ A kiadó a fejlesztő, minden hibára azonnal tudnak reagálni, ergo jobb a support.
    + Nagy a valószínűsége, hogy hamarabb jelenik meg, mint az európai verzió
    - Az eventek ideje eléggé rossz időpontokra fog esni
    - Rosszabb ping (bár általában amerikai szervereknél, ilyen típusú játéknál még nem szokott gond lenni)
  • David9317
    Rám lehet számítani ;)
    Amúgy ha majd vki csinál karaktert, az másolja ki a nevét valahová, így nem feltétlenül kell majd keresgélni egymást a mapokon/városokon, hanem FL-re lökjük egymást!:)
  • Vamp17
    Nem ez mar 24/7, sot elvileg ezek utan mar karaktertorles sem lesz. Szoval "majdnem" olyan, mint egy nyilt beta :)
  • Torzonborz
    meddig fog tartani ? ha nem 1 nap akkor kipróbálom .
  • Vamp17
    Emberek! A Pre-Open Beta (vagy kulcs nelkuli zart beta, ki hogy hivja...) holnap 7:58-kor indul magyar ido szerint!

Ha megindul reggel a roham, kiszurhetjuk, melyik szerver lesz nekunk a legjobb ping szempontjabol.
    Hanyan tervezik h legalabb kiprobalas szintjen megnezik a kinai valtozatot?
  • David9317
    Hmm...értem...de azért reménykedni lehet:D
  • Vamp17
    Lehetseges, de az szinte biztos, hogy a kinai OB elott nem lesz CB sehol. Altalaban meg van az hatarozva, hogy melyik regionak van elojoga kiadni eloszor egy jatekot.
    Plusz az amerikai forumon azt irtak, hogy azert kesik a kiadas, mert el vannak maradva a lokalizacioval. Nem is a forditas a gond alapvetoen, hanem az egesz interfészt at kell szabni. Ez nagy gond altalaban a kinai jatekoknal, mivel ok nem betuket irnak, hanem szavakat, ezert logikus modon naluk egy mondat sokkal rovidebb. A latin abc betuivel irt szavak sok esetben tullognak... Ami meg csunya...
  • David9317
    Szerintetek az lehetséges, hogy az E3-on fogja az amerikai Snail Games bejelenteni az NA CB-t?:D
  • Vamp17
    Ezzel meg varjunk, csak most lovik fel a szervereket, lesz vagy huszonvalahany... :D
  • David9317
    Melyik szerveren van nektek a legkisebb ping? (516os verzió)
  • Vamp17
    az nem rossz otlet :)

Azt kell megnezni, h kb a reggeli orakban, amikor a legtobben jatszanak kinai ido szerint, melyik szerveren a legjobb a bing es oda kell menni.
  • David9317
    Biztos ami biztos én mind a kettőt patchelem:D
    Majd megkellene beszélni, hogy melyik szerverre menjünk és egy időben összegyűlnénk vhol és felvennénk egymást FL-r:D
  • Vamp17
    Elv a 215-ost kell atkonvertalni, ha jol veszem ki a linkelt leirast....
  • David9317
    De most akkor lesznek új szerverek és azon foglaljuk le? Mert ez most az 516 verzión megy és én még nem konvertáltam át. A 215-ost meg most frissítem.:D
  • Vamp17
    Most neztem, a jatekba engem sem enged be. Kozben megneztem a hiv oldalon es nevfoglalas van, tehat azert tudunk karaktert csinalni, hogy elore lefoglaljuk a nekunk tetszo nevet.