842
Age of Wulin
-
morzsi555 #82 kínai closed beta: okt. 8., kínai open beta: dec. 25. -
Kexii #81 Elő lehet regisztrálni az aow gpotato oldalán, amivel esélyt kapsz az 5 egyedi póló megnyerésére és arra hogy 1012-ben te is kapsz egy beta kulcsot a CBT-hez.
Gondoltam szólok, hogy ne maradjon le róla senki. -
morzsi555 #80 Valami csata:
-
morzsi555 #79 Reméljük, bár már láttam sokkal rosszabbat is.
Gamescom-os bemutató:
-
mkfdd #78 Huh remélem még dolgoznak rajta mert elég furán vágtat -
morzsi555 #77 lovaglás
-
morzsi555 #76 Amúgy a 10ezer fős szerverek azok most soknak vagy kevésnek számítanak? -
#75 ehelyett inkább a játékot fordítanák :/ -
morzsi555 #74 Ch. 3 Pt. 1/2 - Age of Wulin Documentary
Ch. 3 Pt. 2/2 - Age of Wulin Documentary
Továbbra is vicces angol fordítással.
-
mkfdd #73 Huhú ha ilyen lesz benne egy átlagos küldetés, akkor az zseniális. Mennyivel jobb így mint az ölj meg 10 vizidisznót és vágd le a farkukat koncepció :)
-
itt egy új trailer... sok újat nem mutat, max anniyt h új a zenei aláfestés -
morzsi555 #71 Az a paraszt nyári iskola -
mkfdd #70 Ez sem mond semmi újat, de a képek nagyon jók amik hozzá vannak csatolva :) -
morzsi555 #69 Még egy német cikk
-
mkfdd #68 Google translate ftw!
8 alap harcmodor lesz, és ez egyben egy-egy guildet is jelent. Ezeknek lesz külön profilja, hogy jó/gonosz/semleges. Ebből ki lehet persze lépni hogy player guildhez csatlakozzon valaki vagy másik alap iskolához. Ebből arra tippelek, hogy lehet majd keverni a stílusokat. Beszél valami nagy pvp-ről, ahol ezek az alap frakciók akár 200 vs 200-as harcokat is nyomhatnak, de ezen a ponton kissé homályos a dolog. Szóval lesznek egymással ellenséges frakciók.
32 guild castle lesz csak a játékban (10ezres max szerverpopuláció mellett). 250fős lehet max egy guild. Az elsők akik megvehetik a guild castleöket az első guildek lesznek (szóval ha guild castlellel akarunk majd indítani gondolom nem árt már bétában jelen lenni).
Ha jól értem (itt szarul fordít a google), akkor nem egy egész kastély lesz egy guilddé, hanem lesznek guildházak benne, és ezeket lehet elszedni a másiktól talán. Nem biztos. Lehet hogy itt csak kifogott rajtam a fordító.
Lesz guild shop a kastélyokban, meg traininghez való cucc. Ebben semmi új videókról jól látni. Küldetéseket is adnak npc-k, de ez nagyban függ a frakcióktól meg a karmarendszertől. Egy npc még akár csapdába is küldhet :D
A harcrendszerről sem mond el semmi újat. Klasszikus skilles rpg-s lesz, de az überskillek, statok, és CC helyett (öhm öhm wow öhm) a taktika, védés, elkerülés, ellentámadás stb dominál majd. Az akrobatikus mozdulatokról is beszél, de semmi olyat nem mond, ami a videókon nem látszik. Személy szerint arra vagyok kíváncsi hogy az akrobatikus elemeket mennyire lehet belevinni harcba, vagy csak meneküléshez, üldözéshez lesz-e jó.
Nem lesznek fantasy elemek: sárkányok, tündérek, szörnyek stb. Nekem ez piros pont.
Európában csak 2012ben jön amiért a fordítás nem egyszerű. Kár hogy cska akkor jön, de végülis jó is. Legalább odafigyelnek a minőségi munkára és nem csapják össze, mint ahogy azt a keleti MMO-knál szokás. -
morzsi555 #67 http://www.mondespersistants.com/articles/age-of-wulin:1138/
http://de.krautgaming.com/22629/gamescom-2011-age-of-wulin-und-allods-online/
A francia cikkben azt hiszem vannak új infok, de csak annyit sikerült megértenem, hogy egy guildban 250-en lehetnek és egy szerveren max tízezren lehetnek. -
#66 énis itt várom h adjanak vmi infót...pedig azt mondták h most sok mindent meg tudunk :S -
morzsi555 #65 Elég nyomi ez a gamescom, azt hittem, mostanra már lesz egy rakás videó, fénykép, stb a jákékokról, de alig vannak. Age of Wulinról is csak egy interjú van, de az is franciául... -
#64 chapter2-part2/2 0.52 nél.
komoly egy kocka banda. -
#63 Ha +500 defruha esik neki mehetsz vissza a kolostorba imátkozni. -
#62 Gondolom olyan meglepicsomagokat lehet venni ami vagy ad jó cuccot vagy nem. -
#61 veszithet ha shopos afk vg mi?:)
-
morzsi555 #60 Nem egészen. Mondja, hogy aki fizet, az is veszíthet sokszor olyan ellen, aki nem vesz semmit az item mallból. Olyan, mintha szerencsejátékozna az aki fizet. -
mkfdd #59 Szóval lesz pénzért pvp-s előny :( Eh inkább lenne havidíjas akkor már. -
morzsi555 #58 Documentary (English subs) - Chapter 1 - Part 1/2
Documentary (English subs) - Chapter 1 - Part 2/2
Documentary (English subs) - Chapter 2 - Part 1/2
Documentary (English subs) - Chapter 2 - Part 2/2 -
#57 jeeee 2 perc alatt sikerült is kicsomagolnia xD -
#56 reménykedjünk h addigra lesz :) -
#55 Január - februárra tippelek addig maradnak az ShawBrothers filmek. -
#54 Hmmmm kínaiak szep-okt be márt kockulhatnak,mi meg szar fordítás meg cb ob tököm tudja jövő nyáron.Google fordítóval 2 nap alatt megvan csak bízzák rám. -
#53 lehet csak most kapták meg.. vagy nem tudom
De ugy látszik tanultak az "early 2011"-ből és nem mondták h 2012-be mikor :D:D -
morzsi555 #52 Nem vágom, hogy miért nem kezdték el a fordítást már hónapokkal ezelőtt. -
#51 Úgy látszik várhatunk 2012-ig. :))
Dear future Wulins,
We’re back from China! And as we promised before leaving: we come back with plenty of info for you.
We’ll be sharing the information over the coming weeks, though the major news refers to the release of the European version of Age of Wulin – Legend of the Nine Scrolls which had been postponed from early this year to an unspecified date. Today we are sorry to announce our European fans that the game won’t be released until 2012.
As we understand that most of you might be disappointed by this news, we would like to remind you that our release schedule entirely depends on Snail Game’s schedule to release the game in China. That being said, the game should enter CBT in China shortly after this summer.
However, things are not as dark as they might seem: the delay in the launch was in the game’s best interest. Having played Age of Wulin for almost 2 weeks, we are confident to say that the additional development time was worth it as the game now reaches an matchless level of quality for free-to-play martial arts MMOs.
To give you a bit more insight, here is what will happen next: in August Snail Game will organize a giant PvP testing session with over 400 participants. Following this huge battlefield combat, they plan to start the CBT in China, which for us means that we will then start translating the game to English, French and German.
With all that being said, we will be able to give you more accurate and up-to-date information regarding the release date of Age of Wulin – Legend of the Nine Scrolls in Europe as the Chinese CBT has started. In the meantime, we will provide you with an English subtitled version of the documentary Snail Game prepared! The original Chinese can already be found here.
Thank you for your support and your feedback,
Dennis, Producer of Age of Wulin – Legend of the Nine Scrolls
-
morzsi555 #50 Nem. Nem lesz grindelős. link1, link2, link3, link4 -
#49 De amúgy ez is egy "kínai munkajáték" lesz nem?
(a kínai farmercégekre gondolok...) -
morzsi555 #48 Igen, ilyen csomagokban árulják. Ezzel mérik fel, hogy mennyi ember lesz hajlandó fizetni is majd sz item mall-os cuccokért. De vanvak a csomagban ilyen bónusz kódok is, nem csak cb kulcs, meg még sok cucc, ami a videón is látszik. -
#47 És ez csak a CB? -
morzsi555 #46 lol, a csávónak megérkezett a closed beta csomagja:
-
#45 sztem én meg fogom nézni... már csak kiváncsiságból is :D:D -
morzsi555 #44 kínai és orosz weblapok, lehet nézegetni. Az oroszon van flash animáció a klánokról. Szerintem nem lesz ip cím blokkolás, úgyhogy ha valaki annyira perverz, hogy oroszul, vagy kínaiul akar játszani, akkor megteheti majd. :D -
#43 nem ártana már egy cb dátum vagy hónap legalább... jó hogy 2011 elejére harangozták be :S