842
Age of Wulin
  • David9317
    Sztem az kell ahhoz de ez nem biztos.:D
    Az én első karimnál vmi istálló féleségnél volt.
    Ha mégis megcsinálnád nem bánnám ha lőnél egy pár SS-t:D
  • ReszegKoldus
    Én tegnap meg akartam nézni azt a klánokhoz küldős questet másik karival, de megakadtam a kutyás questnél, mert egy rakás ember volt ott kb 3-4 kutyára :D
    Mondjuk lehet, hogy az nem is kell ahhoz, csak nekem fogalmam nem volt hol van az az npc, aki a klánokhoz küld.
  • David9317
    Bocsi a dupláért. De ahogy nézem nem akar beengedni. Az egyik szeróra feltudok menni a másikra meg nem. Ha feljutok akkor kari csinálás végén ír ki vmit.
    Ha vki még véletlenül csinálni egy új karit és eljutna a teleportos küldiig(ami elvisz a klánokhoz), az csinálhatna róla SS-t (de úgy hogy sorba legyen). Én meg itthon lefordítgatnám és majd CB-n nem lenne gond a klánválasztásssal:)
    Ha vki megteszi annak köszönöm:) (természetesen majd feltölteném az eredményeket)
  • David9317
    Akkor arra még várhatsz bőven sajna:D
    Amúgy nem annyira vészes, egy idő után megszokod. Meg küldizni se olyan nehéz mert elvisz oda ahova kell.:)
  • a.carkey
    Ha vki leszedi a klienst, akkor ingame ezt látjátok?

Azt hiszem megvárom az európai v. amerikai bétát, mert ez így nekem sok. :D
  • David9317
    Msot megy nálam is...lehet vmi karbantartás volt vagy nem tudom.
  • Vamp17
    Nem tudom, meg mindig megy pedig.....

Meg en mar tudok tobb regiobol is valasztani szervert...3 regio van, mindharomban 3 szerver van... Nem tom miert....

• David9317
    Nekem is ugyanez van.:)

@Vamp17
    Akkor neked szerencséd van vagy nem tudom:D
  • ReszegKoldus
    Nekem most 3 szerver van, mind zöld, de a jelszó beírása után feljön valami üzenet és nem történik semmi, szóval nem enged be egyikre se :)
  • Vamp17
    Elvileg 6-atol mar atkonvertalhato lesz a kliens, hogy mukodjon mindenkepp, tehat nem kell ujra letolteni.

Itt a leiras hogyan: Link

Más: elvileg +12 orat adtak hozza a stressz teszthez, tehat magyar ido szerint hajnali 4 kor veget kellett volna h erjen, ehhez kepest engem meg mindig vigan beenged.... Nalatok mi a helyzet?
  • David9317
    Igen, 2.15os kell elvileg. Vagyis remélem mert nem akarok megint a letöltéssel bajlódni.
  • ReszegKoldus
    Június 6-tól is játszhat akárki, csak másik kliens kell hozzá, ugye?
  • David9317
    hozzáadják frakció megalapít egy titkos társaságot vagy csatlakozik hozzá 0/1
    Itt a küldetés amit nem tudtam...azért így is kilehet házmozni mit akar:)
    És nem olyan bonyolult a karakterfelismerő progival.:D
  • Vamp17
    Igen, de alapesetben ugy van, h van a point and click, meg a WASD, de olyan a WASD, hogy az A és a D-re nem oldalaz, hanem elindul abba az iranyba, illetve az S-re sem hatral, hanem megfordul es ugy fut hatra.

A menuben van egy beallitas, ahol at lehet tenni olyan iranyitasra, hogy a A-D re forditja a fejet, a Q-E re oldalaz, az S-re pedig hatral (lepked hatra, nem megfordul) Ilen beallitas eseten a Point and click sem mukodik. Tehat hiaba kattingatsz, nem fut oda.
  • morzsi555
    Nálam van mind a kettő. wasd és point&click is.
  • Vamp17
    azt vagjatok, hogy be lehet allitani azt, h olyan legyen az iranyitas, mint PL a WoW-ban? Tehat van oldalazas, hatralas, illetve kikapcsol a point and click???
  • Vamp17
    elv az a kis konyv a terkep alatt segit....
  • David9317
    az ilyen küldiket nehéz lesz megcsinálni:D
  • morzsi555
    Screenshot alapján majd az a chaose5 lefordítja az mmositeon. :D Élő fordítógép.
  • David9317
    Én csak az elteleportálós küldiig csináltam meg, meg utána az adott klánnál, szóval nem tudom.:D
    Most van egy klán küldi ami nem jelez semmit. Ugyan ez volt a shao-nál. Azt vki megtudta?:)
  • Vamp17
    van egy kuldi, ahol az oreg foszer ul a to mellett.... :)

Ott mit kell csinalni? :D
  • David9317
    Azt olvastam én is...de van egy küldi az elején ami elküld különböző klánokhoz...ott nem sikerült még rájönnöm a kombinációra.
  • morzsi555
    Beggarhoz meg kell tanulni a koldulást elöszőr, de nem tudom hol lehet.
  • David9317
    Hát ez egy kicsit macerásan hangzik.
    Én töröltem azt a karit és továbbra is próbálok "beggáriába" eljutni de nem sikerül...most a tang klánnál vagyok.:D
  • morzsi555
    Hát csinálsz egy screenshotot, kivágod a szöveges részt, feltelepítesz egy karakterfelismerő programot, felrakod a kínai karakterkészletet, karakterfelismerő programba berakod a kivágott képet, a kapott szöveget bemásolod a google fordítóba és szörnyűlködsz a kapott fordításon. :D Nem éri meg.

Még is folytattam, sikerült a shaolinokhoz csatlakoznom. Annyi skillem van, hogy már ki se fér az összes.
  • David9317
    Játék közben nem lehet vhogy kimásolni a szövegeket? Ezután csak benyomnánk fordítóba és vmivel egyszerűbb lenne :D
  • morzsi555
    Úgy tűnik nálam teljesen elromlott ez a klános quest, majd 6-án csinálok egy új karaktert inkább.
  • David9317
    Az lehet mert annyira kerestem a Fullscreen-t h mindent nyomogattam:D
  • Vamp17
    nalam sincs szamlalo.

Nem lehet, h bekapcsoltal valami szuli felugyeletet? kinai, koreai jatekokban nem ritka.

Kerdezz ra MMOSite-on.
  • morzsi555
    nem
  • David9317
    Na ez érdekes...most meg beengedett..de megint elindult egy 3órás számláló...nektek is?
  • morzsi555
    Remek, épp látogattam a klánokat, aztán crashelt, most meg berakott egy nagyvárosba és gőzöm sincs, hogy tudok visszajutni.
  • Vamp17
    meghosszabbitottak holnap delutan 4 ig :D:D Gondoltam h ez lesz...:)
  • morzsi555
    Megy.
  • David9317
    Nálam sajna már nem.:)
  • Torzonborz
    kutyusokat megeszik ezek a mocskok...
  • Vamp17
    Nalatok is megy meg?:)
  • morzsi555
    Miért kell kutyákat ledartozni? A jó anyjukat.
  • David9317
    Igen így nem is nehéz questelni...de én shao mapom belefuttotam egybe ami nem mutatott semmerre csak vmi kínai zagyva 0/1 volt...na ezt csináld meg:D
  • morzsi555
    Jó ez az automata quest mutató. :D