842
Age of Wulin
-
#362 Sztem az kell ahhoz de ez nem biztos.:D
Az én első karimnál vmi istálló féleségnél volt.
Ha mégis megcsinálnád nem bánnám ha lőnél egy pár SS-t:D -
#361 Én tegnap meg akartam nézni azt a klánokhoz küldős questet másik karival, de megakadtam a kutyás questnél, mert egy rakás ember volt ott kb 3-4 kutyára :D
Mondjuk lehet, hogy az nem is kell ahhoz, csak nekem fogalmam nem volt hol van az az npc, aki a klánokhoz küld. -
#360 Bocsi a dupláért. De ahogy nézem nem akar beengedni. Az egyik szeróra feltudok menni a másikra meg nem. Ha feljutok akkor kari csinálás végén ír ki vmit.
Ha vki még véletlenül csinálni egy új karit és eljutna a teleportos küldiig(ami elvisz a klánokhoz), az csinálhatna róla SS-t (de úgy hogy sorba legyen). Én meg itthon lefordítgatnám és majd CB-n nem lenne gond a klánválasztásssal:)
Ha vki megteszi annak köszönöm:) (természetesen majd feltölteném az eredményeket) -
#359 Akkor arra még várhatsz bőven sajna:D
Amúgy nem annyira vészes, egy idő után megszokod. Meg küldizni se olyan nehéz mert elvisz oda ahova kell.:) -
#358 Ha vki leszedi a klienst, akkor ingame ezt látjátok?
Azt hiszem megvárom az európai v. amerikai bétát, mert ez így nekem sok. :D -
#357 Msot megy nálam is...lehet vmi karbantartás volt vagy nem tudom. -
#356 Nem tudom, meg mindig megy pedig.....
Meg en mar tudok tobb regiobol is valasztani szervert...3 regio van, mindharomban 3 szerver van... Nem tom miert....
-
#355 Nekem is ugyanez van.:)
@Vamp17
Akkor neked szerencséd van vagy nem tudom:D -
#354 Nekem most 3 szerver van, mind zöld, de a jelszó beírása után feljön valami üzenet és nem történik semmi, szóval nem enged be egyikre se :) -
#353 Elvileg 6-atol mar atkonvertalhato lesz a kliens, hogy mukodjon mindenkepp, tehat nem kell ujra letolteni.
Itt a leiras hogyan: Link
Más: elvileg +12 orat adtak hozza a stressz teszthez, tehat magyar ido szerint hajnali 4 kor veget kellett volna h erjen, ehhez kepest engem meg mindig vigan beenged.... Nalatok mi a helyzet? -
#352 Igen, 2.15os kell elvileg. Vagyis remélem mert nem akarok megint a letöltéssel bajlódni. -
#351 Június 6-tól is játszhat akárki, csak másik kliens kell hozzá, ugye? -
#350 hozzáadják frakció megalapít egy titkos társaságot vagy csatlakozik hozzá 0/1
Itt a küldetés amit nem tudtam...azért így is kilehet házmozni mit akar:)
És nem olyan bonyolult a karakterfelismerő progival.:D -
#349 Igen, de alapesetben ugy van, h van a point and click, meg a WASD, de olyan a WASD, hogy az A és a D-re nem oldalaz, hanem elindul abba az iranyba, illetve az S-re sem hatral, hanem megfordul es ugy fut hatra.
A menuben van egy beallitas, ahol at lehet tenni olyan iranyitasra, hogy a A-D re forditja a fejet, a Q-E re oldalaz, az S-re pedig hatral (lepked hatra, nem megfordul) Ilen beallitas eseten a Point and click sem mukodik. Tehat hiaba kattingatsz, nem fut oda. -
morzsi555 #348 Nálam van mind a kettő. wasd és point&click is. -
#347 azt vagjatok, hogy be lehet allitani azt, h olyan legyen az iranyitas, mint PL a WoW-ban? Tehat van oldalazas, hatralas, illetve kikapcsol a point and click??? -
#346 elv az a kis konyv a terkep alatt segit.... -
#345 az ilyen küldiket nehéz lesz megcsinálni:D -
morzsi555 #344 Screenshot alapján majd az a chaose5 lefordítja az mmositeon. :D Élő fordítógép. -
#343 Én csak az elteleportálós küldiig csináltam meg, meg utána az adott klánnál, szóval nem tudom.:D
Most van egy klán küldi ami nem jelez semmit. Ugyan ez volt a shao-nál. Azt vki megtudta?:) -
#342 van egy kuldi, ahol az oreg foszer ul a to mellett.... :)
Ott mit kell csinalni? :D -
#341 Azt olvastam én is...de van egy küldi az elején ami elküld különböző klánokhoz...ott nem sikerült még rájönnöm a kombinációra. -
morzsi555 #340 Beggarhoz meg kell tanulni a koldulást elöszőr, de nem tudom hol lehet. -
#339 Hát ez egy kicsit macerásan hangzik.
Én töröltem azt a karit és továbbra is próbálok "beggáriába" eljutni de nem sikerül...most a tang klánnál vagyok.:D -
morzsi555 #338 Hát csinálsz egy screenshotot, kivágod a szöveges részt, feltelepítesz egy karakterfelismerő programot, felrakod a kínai karakterkészletet, karakterfelismerő programba berakod a kivágott képet, a kapott szöveget bemásolod a google fordítóba és szörnyűlködsz a kapott fordításon. :D Nem éri meg.
Még is folytattam, sikerült a shaolinokhoz csatlakoznom. Annyi skillem van, hogy már ki se fér az összes. -
#337 Játék közben nem lehet vhogy kimásolni a szövegeket? Ezután csak benyomnánk fordítóba és vmivel egyszerűbb lenne :D -
morzsi555 #336 Úgy tűnik nálam teljesen elromlott ez a klános quest, majd 6-án csinálok egy új karaktert inkább. -
#335 Az lehet mert annyira kerestem a Fullscreen-t h mindent nyomogattam:D -
#334 nalam sincs szamlalo.
Nem lehet, h bekapcsoltal valami szuli felugyeletet? kinai, koreai jatekokban nem ritka.
Kerdezz ra MMOSite-on. -
morzsi555 #333 nem -
#332 Na ez érdekes...most meg beengedett..de megint elindult egy 3órás számláló...nektek is? -
morzsi555 #331 Remek, épp látogattam a klánokat, aztán crashelt, most meg berakott egy nagyvárosba és gőzöm sincs, hogy tudok visszajutni. -
#330 meghosszabbitottak holnap delutan 4 ig :D:D Gondoltam h ez lesz...:) -
morzsi555 #329 Megy. -
#328 Nálam sajna már nem.:) -
#327 kutyusokat megeszik ezek a mocskok... -
#326 Nalatok is megy meg?:) -
morzsi555 #325 Miért kell kutyákat ledartozni? A jó anyjukat. -
#324 Igen így nem is nehéz questelni...de én shao mapom belefuttotam egybe ami nem mutatott semmerre csak vmi kínai zagyva 0/1 volt...na ezt csináld meg:D -
morzsi555 #323 Jó ez az automata quest mutató. :D