842
Age of Wulin
  • mkfdd
    Hát hogy egy város kellős közepén azt öl le egy jól skillezett karakter akit akar mindenféle megtorlás vagy őrök beavatkozása nélkül. Gondolom erre jön majd karmarendszer és a crime pont vagy mi amiből ha túl sok van lefejezik a karaktert :). De a tényen nem változtat hogy tele lesznek a városok random örjöngőkkel akiknek a fő foglalkozása a tear harvest meg nubfarmolás lesz. Mondjuk nem tudom csak találgatok, de a videóból nekem ez jön le.
  • Torzonborz
    ebben mi a "vérppisti-barát" ?
  • mkfdd
    Ahogy látom elég vérpisti-barát lesz az open pvp:
    http://www.youtube.com/watch?v=wmHpPbnTdI0

Még jó hogy belerakják a lefejezést :D
  • mkfdd
    Jaja közben én is láttam hogy nem dobócsillagról van szó :) Az viszont jó hogy az ilyenek fogyóeszközök. Remélem minél több fogyóeszköz lesz. Az ilyen tudja igazán életben tartani a gazdaságot meg a kraftolást.

A mozgás tényleg kicsit darabos. Acrade verekedős játékokra emlékeztet, de ezzel már megbarátkoztam. De a ló tényleg nagyon zavar :) A játék többi része elég kidolgozott hogy a ló trehány munkának tűnjön nekem. Vágta közben csúszik a talajon, nem dől be kanyarban, összevissza hallani a patkódobogást, instant egyhelyben fordulás satöbbi. Nagyon nem élethű. Persze assassins creed-s vagy red dead redemptionös szintet elvárni naivitás, de azért a mount and blades szintet megüthetnék vele. Remélem ezen még fognak dolgozni a béta alatt. Idejük az van rá :)
  • morzsi555
    Szerintem nem idegesítőek a lovak, engem inkább a forgás/fordulás animációk zavarnak, azok olyan darabosak. Késeket, dártokat dobálnak, a dobócsillag az japán cucc. De MP-t (vagy mi van ott) fogyaszt a dobálozás és nincs rendes közelharci skilljük, a dártokat, dobókéseket meg kell venni.

Cinderboy számára vége a cb 1-nek: link
  • mkfdd
    Ilyen hangja van a lónak miközben vágtat: fap fap fap lol Nagyon idegesítenek a lovak :) Viszont a tájak az ütnek. Van egy olyan érzésem hogy ez a tang klán lesz az OP a dobócsillagaikkal. Összevissza ugrálnak majd hogy ne lehessen megütni őket közben ők meg szétdobálnak majd. A városuk viszont nagyon jól néz ki. Talán eddig a legjobb.
  • Torzonborz
    váááá na ez hatalmas nagy ötlet ! :)
  • morzsi555
    A Tang klán
  • morzsi555
    Meg lehet halni a játékban (végleg). Ha tízezer crime pontot összegyűjtesz, akkor lefejeznek. (pvp ganking nem nagyon lesz...)

link
  • morzsi555
    "Kezdjük máris az Age of Wulinnal, amiről már nagyon sokat beszéltünk. Azonban van olyan dolog, amiről még nem volt szó emlékeim szerint. Amit tudni kell, hogy mindenhol lehet pvp-zni, sőt el lehet rabolni más játékosokat és pénzért beválthatjuk őket. Azonban, hogy ne örüljünk magunknak nagyon, ha nálunk jóval kissebb játékosokat szekálunk, akkor minket fog kergetni mindenki és bizony rács mögött végezzük. Ekkor lefizethetjük az őröket, játszhatunk kockásat, ami elég rizikós, vagy leülhetjük bűnjeinket. Kinek mi."

link
  • mkfdd
    instance gameplay
  • Torzonborz
    sokakat érdekel a játék csak a többség még várakozó állásponton van. cimborákkal Mi is várjuk de annyira messze van még az EU megjelenés hogy egyelőre inkább más felé tekintgetünk. :)
  • morzsi555
    Er Mei túra
  • mkfdd
    Grindelős lineáris MMO-kból én is menekül a sandbox MMO-kba. Csak egyenlőre még nem látom itt hogy mi lesz az ami képes lekötni hosszú órákon át hosszútávon is. Túlságosan nagyvonalakban beszélnek mindenről. Érdekelne a guildwar összetettsége, open world pvp, craft összetettsége és fontossága, küldetések és miracle rendszer haszna stb. Egyenlőre még nem látom benne hogy mi az ami igazán addiktívvá tudna tenni. A videókon csak annyit látni így hogy kínaiul van, hogy rohangásznak, beszélgetnek meg verekednek. :)

(a helyben forduló lóval tényleg csinálhatnának valamit )
  • MadeInHell
    Én is várom!Csak ha nem foglakozok vele jobban megy az idő:-)
  • morzsi555
    Miracle rendszerről, statokról
    Wudang túra
    itt meg van sok videó, csak lassan töltődnek be

Szerintem a grindeléstől válik unalmassá egy mmo. De lesz sok harc, csak most nem arról fog szólni, hogy kimész a mezőre és megölsz tízezer szörnyet, csak hogy szintet léphess.
  • mkfdd
    Várom én is csak visszavettem a várakozási faktorból mert a kínai closed beta még fél év. Ha az open beta elcsúszik és a fordítással is túl sok szöszölnek, lehet hogy jövő nyár vége lesz mire kijön nálunk.

Még talán abban bízom hogy amikor elindul karácsonykor a kínai CBT 2. fázisa, akkor beindul az európai CBT is hogy legalább belekóstolhassunk a játékba.

Reménykedem benne hogy a hosszú béta alatt jól feltöltik a játékot tartalommal. Az oké hogy valami grindelésmentes sandbox, de csak akkor működik igazán ha grindelés helyett sok tennivaló van ami leköti a játékosokat. Ha csak simán questelésről craftolásról meg guildharcról szól majd a game akkor hamar repetitívvé tud válni.

Amúgy nemrég láttam ezt a filmet (nézzétek meg baromi jó):
    Shaolin
    Úgyhogy én már el is dötöttem hogy mi leszek ha nagy leszek :)
  • LeWyTy
    Ez alapján nekem kötelező ezzel játszanom
    Végre egy ezen a téren valóságos játék.

"A térképek hatalmasak és semmilyen utazást gyorsító teleport nincs. Vannak városok között bizonyos időközönként közlekedő lovaskocsik, illetve, ha folyó melletti településről van szó, hajóval is mehetünk, de ez is mind valós időben történik. Cinderboy állítása szerint a kezdőhelytől az első városig 20 perc volt az út, gyalog. Természetesen később lesz lehetőség hátasok vásárlására is."
  • miilann04
    engem is érdekel amugy, el is van favolva a topik, de írni nem sokat tudok a játékról. :D
    viszont ha már kommentelek, akkor kösz a videokat és linkeket. :)
  • darkling
    Engem érdekel és az edzőm is nagyon várja :)
    Hétvégén majd végignézem a videókat.
    .
    .
    Vagy melóhelyen :D
  • morzsi555
    Látom sokakat érdekel még a játék. :P

Összefoglaló magyarul
  • morzsi555
    Shaolin túra
  • morzsi555
    videók, leírás szakmákról, harcról
  • morzsi555
    Jó minőségű videók (1080p) itt: link

- 6 fősztori van, különböző küldetésekkel, történettel, befejezéssel, csak 1 van most a beta-ban
    - karakter névnek egy kereszt és vezetéknevet kell megadni, a vezetéknevet egy listából lehet csak kiválasztani, angol verziónál nem tudni hogy lesz
    - vannak különleges statok, pl: kitartás, éhség, harci stílusok/kritikus sebzések elleni védelem
    - ruhák is adhatnak +statokat
    - ha belerohansz az npckbe, akkor hátrálnak és káromkodnak
    - minden szakmánál lesz valamiféle minigame
  • morzsi555
    22 perces
    rövidek: 1, 2, 3, 4, 5
  • morzsi555
    rövid beta video
    karakter készítés, 05:37-től ingame
    rövid 1 perc
    ingame

• morzsi555
    karakter kreáló videó
  • morzsi555
    Holnap kezdődik a kínai closed beta 1
    Az mmoculture blog írója is szerzett kulcsot, azt írja holnap vagy holnapután rak fel videókat, képeket a játékból, ha nem akad semmi problémája.
  • morzsi555
    Ch. 7 Pt. 1/2 - Age of Wulin Documentary
    Ch. 7 Pt. 2/2 - Age of Wulin Documentary
  • morzsi555
    Snail Game kamerás ingame bemutató videók

• morzsi555
    Hát a login screen nem lesz ronda és unalmas.

• morzsi555
  • morzsi555
    új videó

• morzsi555
    Újabb dögunalmas dokumentum videók: link1, link2
    Itt meg egy rövid videó és néhány új screenshot.
  • morzsi555
    Ch. 5 Pt. 1/2 - Age of Wulin Documentary - fordításról főleg. Remélem nem azok fordítják le angolra, akik ezeket a videókat is.
    Ch. 5 Pt. 2/2 - Age of Wulin Documentary - server populációról, anticheatről, vízről, van néhány ingame jelenet.
  • morzsi555
  • morzsi555
    Ch. 4 Pt. 1/2 - Age of Wulin Documentary
    Ch. 4 Pt. 2/2 - Age of Wulin Documentary
  • morzsi555
    Új interjú
  • Torzonborz
    inkább 2 cb mint egy hulladékfosbugos játék. ;)
  • morzsi555
    Részletesebben angolul. Úgy tűnik a dec. 25. egy második cb lesz vagy mi... 2db cb, ilyet még nem láttam. :D menjenek már a francba.