842
Age of Wulin
-
#322 Hát nem:D...de nekem még igyis lesz kedvem a CB-n tolni h egy kukkot sem értek belőle:D
Amúgy nálam oldalt lejárt a számláló és ledobott.
Nektek meg jó szórakozást míg van!:) -
#321 Na en is ki tudtam probalni... :)
Azert ez a jatek meg angolul sem lesz egyszeru....:D -
morzsi555 #320 Ja jó, csak kaptam valami új skillet. -
#319 őszintén megmondom fogalmam sincs h ezt h csináltam meg...harcolj az előtted álló csávókávól, amelyik ki van jelölve és használd azt a skillt, mondjuk mikor támad. Sztem ezzel hajol el vagy nem tudom:D -
morzsi555 #318 http://noob.hu/2012/05/30/Untitled111.jpg itt a kép róla -
#317 Hmm...fejből nem tudom de sztem vagy ütni, védekezni, vagy védekezésből kombózni, vagy skillt benyomni. -
morzsi555 #316 Abban a házban ahol elöszőr tanítják a harcot, mit is kéne csinálni? Mutat valami piros ikont, de nem értem. -
#315 Én úgy jutottam vissza h meghaltam és arra mentem amelyik írásban volt egy 100-as:D...a másikban asszem 25 volt:D -
#314 Én is 2 klán mapon jártam elvileg, nem tudom melyikeken, de az elsőn még beszéltem valakivel, akinél rányomtam valamire és visszakerültem a kezdőmapra, utána kerültem át másik klánhoz, ahonnan már nem tudok visszajutni egyelőre :D -
#313 Ott a választásnál nem az elsőre kell menni, mert amikor én először shao földre kerültem mindent nyomtam kivéve az elsőt, így eljutottam, wudang földre is...aztán vhogy vissza shaoba és elkövetttem azt a hibát h az elsőre nyomtam:D -
#312 Én se, egész addig volt jó, amíg képpel voltak illusztrálva, ott rányomtam mutatott valami skilleket, aztán tovább nyomtam ott már szövegben kellett volna kiválasztani, na az nem jött össze :D
Ráadásul azt se tudom hogyan jutok vissza a kezdőrészre, meg hogy egyáltalán most hol vagyok, jó sok map van :D -
#311 Most már én se, mert eddig automatikusan odament a kari ahova kell, de most valami cuccokat kéne szerezni és mivel nem tudom mit így nem egyszerű :D -
#310 én is a beggarokhoz akartam vna...de nem oda kerültem:D -
morzsi555 #309 Én inkább nem erőltetem a küldetésezést, legalábbis ma. -
#308 Én beggarokhoz csatlakoztam volna, de valamit félrenyomtam és máshova kerültem, utána jött a 30 perces visszaszámláló, gondolom valami questet kellett volna megcsinálni ennyi idő alatt -
#307 Nálam mindjárt le is jár :) -
#306 sajnos meg mindig dolgozom, csak 1 oram lesz kiprobalni.... -
morzsi555 #305 Eddig: nagyon hangulatos, grafika szép, npck végzik a dolgukat, nem csak állnak egyhelyben. -
#304 vki csatlakozott már vmilyen iskolához?:D...mert ahogy küldizgettem eljutottam Shao földre:D -
morzsi555 #303 Nálam megjelent valami 30 perces visszaszámlálás. -
#302 Launcherben 3. gomb balrol (a ket csik folott), a legfolso pipat vedd ki es fullscreen lesz. -
morzsi555 #301 Néhány screenshot -
morzsi555 #300 Nálam nincs. -
#299 Arra még én sem jöttem rá.
Amúgy csak nekem vannak szó szerint 5-6 perces laggok?:O -
morzsi555 #298 Hogy lehet fullscreenbe rakni a játékot? -
#297 Windows 7-ed van? Akkor: vezerlopult -ora, nyelv es terulet - terulet es nyelv - felugyelet - teruleti beallitasok modositasa
Itt allitsd at kinai egyszerusitett KNK-ra!
Ez utan keri a restartot. -
#296 Már tárgytalan.:D -
#295 Mit kell átállítani és hol?:D
Már mindenhol próbáltam de továbbra se tudok nevet generálni:S -
#294 Link
Ezt érdemes elolvasni! Nagyon bonyolult és nagyon jó :D
Ezt nevezem amugy normalisan kidolgozott PvP-nek :)A rendorseg otlete, meg a lefejezes nagyon komoly!! Meg az, hogy ha le akarnak fejezni (50% debuff minden képességre 24 oran at) akkor sok-sok penzert megvehetsz egy masik jatekost, h ot fejezzek le helyetted... Zseniális :D -
#293 Nos, aki kedvet érez hozzá, a játék kipróbálható!! Mukodik Magyarországról, én ki is próbáltam. (csak a kargen-ig, mert mennem kellett dolgozni) Annyi csak a teendo, hogy karaktergeneráláskor a régió beállításokat át kell állítani a windows-ban kínaira, maskulonben nem tudunk letrehozni karaktert (mivel nem jelennek meg rendesen az irasjelek)
Kargen utan ez visszaallithato. -
#292 Dear future Wulins,
One of the biggest and most important questions right now is: When will we be opening the Age of Wulin CBT so everyone can immerse themselves in the fascinating world of Kung-Fu?
Over the last couple weeks there has been a lot of confusion with regard the current Chinese Beta Schedule and we would like to take this opportunity to clear this up; especially given the importance of the progression of the beta in China to the release of Age of Wulin for other regions.
The operation of Age of Wulin in China has now been fully handed over to the publisher “Shanda Games” who will be operating the CBT, OBT and Live Service of Age of Wulin in China only. Shanda Games started their CBT on the 16th May 2012, this is to be followed by the opening of a very large CBT on the 6th June 2012. Following the end of this phase the Chinese OBT is planned to begin sometime in the late summer.
Our plan here at gPotato.eu is to begin our CBT at roughly the same time as Age of Wulin in China enters OBT.
We would like to invite you to discuss everything Age of Wulin with us on our new Facebook Forum! See you there!
Kind Regards,
Your Age of Wulin Team.
Hát az EU CB-re még bőven várni kell. :/ -
#291 hmm ez eleg otletes..
kerdes akit elraboltak es eladtak az ha belogol mi tortenik vele? bent eled a banyaban vagy mi? -
#290 Igen-igen, lattam akkor en is, csak ezt nem reg tolottem fel, gondoltam megosztom :) -
morzsi555 #289 Aowfan mutatta live streamen még régebben. -
#288 Ez eleg komoly :D
A játékosok ugye, ha nincsenek belogolva, NPC-vé változnak. "Kedves" játékos kolléga zsákba rakta szegény kiloggolt delikvenst, lóra pattant és a legközelebbi banyaban eladta rabszolganak... :D
Azt hiszem érhetnek majd meglepik, egy-egy beloggoláskor...:D -
#287 Kösz, ezt néztem én is, de nem volt jó eddig, gondolom mert rendes számot próbáltam nem mobilt :) -
#286 Random nyomj valamit! Csak az a lenyeg, h a korzetszam igazi legyen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Telephone_numbers_in_China
Tess, itt le van irva, h hany szambol kell allni, meg a korzetek, szolgaltatok is... -
#285 Valakinek nincs véletlenül kínai telefonszáma? :D -
#284 Igazsag szerint egy csomo jatek van, ahol ott a nagy hires CryEngine, vagy az UE, megis olyan ronda mint az allat, mert hiaba a sokat tudo szep engine, ha a modellerek, palya designerek alig terveztek objektumot es a pusztaban kell setalnod...
Nezd meg pl az Asta Online nevű játékot. Link Hiaba a CryEngine, ha elnagyolt egesz es kb a WoW szintjen nez ki... -
#283 ja nem, azt én se mondom hogy csúnya. hangulatos és jó az összhatás.