4680
-
#852 Witcher 3-at már megvettem. Az új DA-t viszont "még" nem akarom.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.16. 21:05:41 -
MrAndree #851 Witcher 3 na igen, kicsit örültem hogy eltolták mert drága lett volna az ősz :) -
#850 -
#849 Én a Witchert is megveszem 13k-ért, van ami megér annyit csak itt pc-s fronton számit ez soknak a konzolosok összecsinálnák magukat örömükben ha premier játékot 12k-ért kapnának. -
#848 Egyetértek, bár vannak kivételek ezt megveszem nálam ez a utolsó esélye a BW-nek. -
MrAndree #847 Na EA a sátán, helyben is vagyunk. -
#846 Azt mondjuk pont leszarom sose szoktam lovagolni. -
#845 Főleg nem EA játékért. -
#844 10k-nál többet elvből nem adok játékért. -
MrAndree #843 Nem kicsit nem a magyar fizetésekhez van szabva, mellesleg meg minden játék digitális kiadása drágább nálunk mint a dobozos, úgy csinálsz mintha ez valami új dolog lenne... -
#842 Ráadásul lópáncélt is kapsz hozzá... -
#841 Yep. A sima verzió is 18 000 Ft Origin-en... Ahhoz képest 12 000 Ft-os árért Instabuy a játék.
Nem kicsit van túlárazva a cucc. -
#840 Na ehhez képest a 12k barátinak mondható. -
#839 Mily baráti ára van Origin-en a Deluxe kiadásnak. Csak 70 euró (21 000 Ft). Miből van ez, tán aranyból? -
#838 Multi DLC-k gondolom ingyenesek lesznek, mint a ME3 esetében.
Fegyverek és páncélok lehúzós cuccok, azok tényleg nem kellenek + lesznek paci páncélok, meg mountok.
Küldetéses DLC - ami nem akkora f@szság, mint a második rész DLC-i - jöhet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.16. 20:07:17 -
#837 Amiben Morrigan és Leliana benne van az nem lehúzós, nálam a lópáncél meg a skin és most itt a multis dlc-k tartoznak ebbe a kategóriába. -
silverchain #836 Pont a harcrendszer volt egy kettes alá a DAII- ben: a kardcsapásra szétrobbanó testek és az idióta fizika miatt. Hihetetlen visszafejlődés volt a DA:O -hoz képest. -
#835 Muszáj lesz, mert olyan küldetések lesznek, ahol Morrigan és Leliana velünk jön. Az alapjátékban nem, csak eyecandy volt a trailer. -
#834 és abból a sok lehúzós dlc-böl egyet se fogok megvenni.. -
#833 Különálló játékmódban, mint a ME3-ban. Tehát szerencsére nem cseszik el az alapjátékot vele. A multi meg amolyan MMO-s dungeon féleség lesz. -
#832 jóreggelt -
#831 LoLoLoLoLoL Dragon Age és lesz benne multi? -
RAMyMamy #830 köszi, szerintem várok vele akkor karácsony környékéig -
#829 Esetleg várjatok vele karácsonyig. Már akkor kapni fog egy kisebb árcsökkenést ebben biztos vagyok.
Tavaly a Battlefield 4 és NFS Rivals is karácsony előtt közel féláron már kapható volt (PlayIT és Adventi akciók miatt).
Nem lepne meg, ha az idén a Dragon Age is így járna.
(PlayIT megint lesz, Adventi akciók megint lesznek, mert már évek óta nyomatja az 576 és a Gamestar is, ott pedig többnyire friss (EA) játékok vannak 30%-os kedvezményben.)
És ugye november közepétől nincs messze a Karácsony sem már, szóval ki lehet bekkelni azt a kis időt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.16. 18:12:48 -
RAMyMamy #828 szerintem sem ér meg 12k-t, azért kérdeztem, hogy hátha van olcsóbban, de akkor nincs
csak a multi miatt akarom megvenni, haverral szeretném tolni -
#827 Az a baj, hogy digitális formában drágább, mint dobozos kiadásban.
15 000 Ft környékén van a sima változat és 18 000 Ft környékén van a Deluxe változat.
Ehhez képest "csak" 12 000 Ft a dobozos kiadás. Bár szerintem ekkora összeget nem ér meg a játék, de ez csak az én véleményem.
Sok-sok lehúzós DLC lesz hozzá, és mivel EA játék, viszonylag gyorsan fog csökkenni az ára. Én inkább várnék vele. Később ebből a 12 000 Ft-ból a komplett minden DLC-s kiadást is össze lehet majd vadászni. Ellenben most a 12 000 Ft-ért kapsz egy alapjátékot, ami annyira alap lesz, hogy még az sincs kizárva, hogy alfa vagy bétaverziót kapsz a pénzedért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.16. 17:57:44 -
RAMyMamy #826 hali
valahonnan elő lehet rendelni a játékot digitális formában olcsóbban, mint amennyi a dobozos ára? nem kell hiper-szuper verziónak lennie -
Pares #825 Látom nagyon gyűlölitek a második részt. Mondjuk a változatosság hiánya engem is zavart, de ettől függetlenül azért nem volt annyira rossz szerintem. A harc rendszer dinamikussága kifejezetten tetszett az Originséhez képest, meg a nem világmegváltós, hanem inkább személyesebb történetet is értékelni tudom. A DAI-ben meg úgy néz ki, hogy megpróbálták mind a két előző részből a legjobb elemeket összeolvasztani. Remélem sikerül nekik. -
#824 Az már biztató, hogy a DragonAge YT channelen csak az Origins/Awakening és az Inquisition videói szerepelnek. A második részről egy deka videó sincs a csatornán, azok külön csatornán helyezkednek el.
Gondolom a második rész karaktere (és esetlegesen életben lévő családtagja) hamar megmurdel és ezzel le is zárja a BW a második rész fonalát.
Lead them or fail.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:58:52 -
#823 A múltból nem lehet megélni szerintem a DA:O volt az útolsó nagy dobása a BW-nek, ideje, hogy megint valami nagyon jót tegyenek le az asztalra. -
Although #822 Ne foglalkozz már vele :) Az anyagok egyáltalán nem alpha szintűek, ezért nem aggódóm volt idejük, mindenük. A Da2 gyors munka volt ez nem. Itt már nem kell magyarázkodni.
Nekem pl aggasztóbb a ME3. A végső harc előtti, eszetlen rohangálás a rakétasiló körül azokkal a térváltó valamikkel. Az valami durva volt. Főleg nem sokkal előtte nyomtam a Batman második részét. Hihetetlen egy egykor etalon cég és egy sima akció játék gyártó cég között ekkora különbség legyen. Ez inkább aggasztó van e visszaút innen. Vagy már csak a történet maradt. Ez most ki fog derülni végleg szerintem. -
#821 Basszus, kitöl ne várjak valamit ha nem a BW-től? -
#820 Jobb nem várni semmit és kellemesen csalódni mint ténylegesen csalódni. -
#819 A DAII hihetetlenül sokat rontott a BW megitélésén valszeg ezért is ilyen óvatos mindenki. -
paj01 #818 Nekem azok az alfa feliratú videók is egész tetszetősek. Szerintem az ősz egyik, ha nem a legjobb címe lesz.
Mondjuk az első dolgom az lesz, hogy a bajszos meleg szerecsen csávót leviszem vmi kriptába, kifolyattatom a vérét aztán ott hagyom:D -
#817 Majd ha töltődik a Rilóded verzióm, akkor majd csápolok! -
#816 Én már régóta nem hypelok egy játékot se mert estem már párszor pofára, itt is minden nagyon király eddig de ettöl még nem fogok csápolni. -
#815 Főleg, hogy most nyomatják azt a Chosen játékukat, vagy mi a rossebet. F2P epizódikus PewPewPew játék a BioWare-től? WTF!
Különbenis ez még mind a Hypetrain része. Majd ha ténylegesen meglátjuk, akkor lesz öröm/utálat.
Engem inkább az az Alfa jelző aggaszt... Egy ekkora volumenű játéknak már réges-rég a bétafázis végén kéne járnia, hogy novemberben ne valami félkész cuccként jelenjen meg. Meg aztán a megjelent játékok javítgatásában sem igazán partner sem a BioWare, sem az EA. Bár ez inkább talán az EA sara.
1-2 patch érkezik (tons of DLC kíséretében), aztán kifújt részükről a terméktámogatás. Aggasztó "jövőkép" egy jelen alfa állapotban lévő játékról.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:39:13 -
Although #814 Nem ok nélkül. A Bioware sem az ami régen volt. Le kell tenni ténylegesen valamit az asztalra majd utána....Mass Effect is full akció játék lett, csak a történet maradt a régi szint. Kicsit több kell tőlük azért.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.15. 21:31:46 -
#813 Meg vannnak az elözményei miért nincs egyelöre hurrá hangulat...