4680
-
#1053 Ééén nem mondtam, hogy fura. Csak szimplán fos és szar. :D -
Pares #1052 Nem tudom, hogy tudsz-e róla, de ő elméletileg egy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez is magyarázhatja a fura külsejét.abomination, akit egy nem gonosz lélek szállt meg
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.09.30. 23:24:03 -
#1051 -
#1050 Mondja ezt az aki csak nöi karival hajlandó játszani, hogy ne keljen egy férfi seggét néznie játék közben...
Egyszerüen azért mert sérti az ember szépérzékét.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2014.09.30. 22:17:27 -
#1049 nem kell szépnek lenni,de mi az a nyomorék fej nézd már meg :D értelmes fej kell nem szép -
#1048 Ez nem szépségverseny az isten szerelmére:) Miért kellene minden karakternek topmodellként kinéznie egy háború közepén?:) -
#1047 Micsoda férfias arcvonások... -
#1046 A sajátodat megtudod csinálni szépre, már az is valami... -
#1045 amúgy komolyan nemtudnak normális karaktert csinálni?:D remélem minden karakter ilyen nyomorék lesz xd hiába szép a grafika ha karaktert nemtudnak csinálni normálisat:) -
TomStorm #1044 Nico Bellic:) -
#1043 Még jó, hogy ezek a ficsörök még érdekelnek is. -
#1042 mi ez a fej? xd ez már sírós komolyan -
#1041 Robog tovább a hype train:
-
#1040 #1034 :) -
Although #1039 ha jól olvastam a kis szerencsétlenek a leírását a 977-es képen, akkor egy örök gyerek ezért a szex részekből iskihagyták. Gondolom ezt probálták a megjelenésével is mutatni. Ebből a szempontból jól sikerült. El se hiszem a megjelenést alárendelték a karakterhez készített háttérnek. Remélem nemzetközi szinten több eszük lesz az embereknek és nem rohanják le őket ilyen hülyeséggel. -
Although #1038 :) Hagyjad csak a koreai műlények jók nekik. :) Mondjuk én se értem ezt a felhajtás. Letöltik valamelyik ilyen emo modot és csorgatják a nyálukat :) -
#1037 a buzi meg a kopasz elf még mindig rosszabb nála.amúgy nemtom a fél hosszú hajú emberekkel mibajotok állandóan emo meg minden :D nem lehet mindenki rövid hajú -
#1036 Vannak/voltak magyar emberkék, akik mondjuk az ad&d karaktereidhez készítenek neked szép képet(rajzot). Azok 100000x profibbak, mint ezek vaze. És aprópénzért melóznak. -
#1035 Ez nem polgárpukkasztó, ez simán SZAR. -
#1034 képzelj egy marketingest, aki akart egy kis polgárpukkasztást, hogy ne tudd abbahagyni az erről való "hisztit", illetve hát mondjuk hogy beszélgetést
-> nyertek :) -
#1033 Ezt nem hiszem el, hogy valaki EZÉRT pénzt kap. Mikor bemutatja a koncepciótervet, vagy a kész művét, MIÉRT nem küldik el a kurva anyjába és/vagy rúgják ki azonnal a fejesek??!?!?! De komolyan, vakok?!?! -
#1032 Gameplay.
-
Arhenius #1031 Dragon Age : Origins 75% off a Steam-en ha nincs meg egy ezrest megér. -
Arhenius #1030 Itt van :
Háttérkép
Utoljára szerkesztette: Arhenius, 2014.09.30. 01:28:35 -
Arhenius #1029 Tényleg én vagyok az egyetlen akit nem zavarnak a homoszexuális karakterek ?
Végignéztem a legutolsó stream-et, sehol nem lógattak a számba egy fütyit sem, és úgy tűnt a kard/varázslat a hatásos módszer az ellenfél legyőzéséhez, nem pedig a farba kufircolás.
Ugyanúgy nem fogok meleg románcot kialakítani ahogy a Mass Effect-be se kellett ahhoz hogy full-ra tudjam élvezni a játékot. Amikor feljött a meleg románc lehetősége egyszerűen ignoráltam és minden ment tovább.
Az hogy meg valaki azt akarja játszani és ezért benne van engem meg hol zavar ? Azt csinál a játékban amit akar ha megvette.
Nem kell "tolerálni" sem, ha zavar ne játssz vele.
Utoljára szerkesztette: Arhenius, 2014.09.30. 01:29:23 -
#1028 Fura, hogy a fajba kötsz bele, de abba hogy meleg vagy nem 8^) -
#1027 Én kúnári leszek nem elf... -
#1026 Basszus még ki se jött a játék de már ilyen rajzok vannak mi lesz itt késöbb. -
#1025 asd lenyitottam, nem kellett volna :C
ennél még zevran is igényesebb buzeráns volt -
pikman #1024 Majd ez után te fogsz neki énekelni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1023 Régi szép idök... -
#1022 ogrhen kéne ide, bebaszva énekelne a tábortűznél, miközben morri anyut fűzi :( -
#1021 Main theme-nek elmegy.
Remélem Dorian nem énekel majd egy dalt a tábortüz mellett.... -
#1020 Dragon Age Inquisition Developer Walkthrough Part 1 - Character Creation.
-
#1019 Twitter-re posztolták ekkora felbontásban, de az egyik fejlesztőnek, aki streamelt, ez volt a háttere, szóval van belőle háttérképes méret is (nyilván jobb minőségben).
Csak még nem osztották meg.
Mikor chrash-elt a játék, örömmel láttam, hogy Win7 rendszer futott a gépükön és nem a Win8.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.29. 21:37:11 -
#1018 A srác sikeresen kiszedte a hanganyagot eme videó alól:
Kekszet neki! -
#1017 nincs még ebből értemes felbontás, ez meg nagyon pixeles
mindenesetre összehánytam neked gyorsan fullhdban, de nyilván igénytelenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ratgab #1016 Ez nekem nagyon tetszik!
Ebből könnyen el tudnék képzelni akár egy háttérképet is. Ha te készítetted tudnál ebből valahogy egy Full HD verziót generálni?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.29. 21:21:11 -
Lead Them or Fail -
#1014 Ezt nem tudom megigérni mert a ME3 multiját is jó ha egy órát toltam, nem igazán kötnek le ezek a játékmodok.