4680
banner
  • Sir Quno Jedi
    Ééén nem mondtam, hogy fura. Csak szimplán fos és szar. :D
  • Pares
    Nem tudom, hogy tudsz-e róla, de ő elméletileg egy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    abomination, akit egy nem gonosz lélek szállt meg
    ez is magyarázhatja a fura külsejét.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.09.30. 23:24:03
  • MerlinW
  • jarlaxxe
    Mondja ezt az aki csak nöi karival hajlandó játszani, hogy ne keljen egy férfi seggét néznie játék közben...

Egyszerüen azért mert sérti az ember szépérzékét.
    Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2014.09.30. 22:17:27
  • Myselor
    nem kell szépnek lenni,de mi az a nyomorék fej nézd már meg :D értelmes fej kell nem szép
  • MerlinW
    Ez nem szépségverseny az isten szerelmére:) Miért kellene minden karakternek topmodellként kinéznie egy háború közepén?:)
  • jarlaxxe
    Micsoda férfias arcvonások...
  • wedge31
    A sajátodat megtudod csinálni szépre, már az is valami...
  • Myselor
    amúgy komolyan nemtudnak normális karaktert csinálni?:D remélem minden karakter ilyen nyomorék lesz xd hiába szép a grafika ha karaktert nemtudnak csinálni normálisat:)
  • TomStorm
    Nico Bellic:)
  • wedge31
    Még jó, hogy ezek a ficsörök még érdekelnek is.
  • Myselor
    mi ez a fej? xd ez már sírós komolyan
  • TBTPumpa
    Robog tovább a hype train:
  • j0nNyKa
    #1034 :)
  • Although
    ha jól olvastam a kis szerencsétlenek a leírását a 977-es képen, akkor egy örök gyerek ezért a szex részekből iskihagyták. Gondolom ezt probálták a megjelenésével is mutatni. Ebből a szempontból jól sikerült. El se hiszem a megjelenést alárendelték a karakterhez készített háttérnek. Remélem nemzetközi szinten több eszük lesz az embereknek és nem rohanják le őket ilyen hülyeséggel.
  • Although
    :) Hagyjad csak a koreai műlények jók nekik. :) Mondjuk én se értem ezt a felhajtás. Letöltik valamelyik ilyen emo modot és csorgatják a nyálukat :)
  • Myselor
    a buzi meg a kopasz elf még mindig rosszabb nála.amúgy nemtom a fél hosszú hajú emberekkel mibajotok állandóan emo meg minden :D nem lehet mindenki rövid hajú
  • Sir Quno Jedi
    Vannak/voltak magyar emberkék, akik mondjuk az ad&d karaktereidhez készítenek neked szép képet(rajzot). Azok 100000x profibbak, mint ezek vaze. És aprópénzért melóznak.
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem polgárpukkasztó, ez simán SZAR.
  • j0nNyKa
    képzelj egy marketingest, aki akart egy kis polgárpukkasztást, hogy ne tudd abbahagyni az erről való "hisztit", illetve hát mondjuk hogy beszélgetést
    -> nyertek :)
  • Sir Quno Jedi
    Ezt nem hiszem el, hogy valaki EZÉRT pénzt kap. Mikor bemutatja a koncepciótervet, vagy a kész művét, MIÉRT nem küldik el a kurva anyjába és/vagy rúgják ki azonnal a fejesek??!?!?! De komolyan, vakok?!?!
  • wedge31
    Gameplay.

• Arhenius
    Dragon Age : Origins 75% off a Steam-en ha nincs meg egy ezrest megér.
  • Arhenius
    Itt van :

Háttérkép

Utoljára szerkesztette: Arhenius, 2014.09.30. 01:28:35
  • Arhenius
    Tényleg én vagyok az egyetlen akit nem zavarnak a homoszexuális karakterek ?
    Végignéztem a legutolsó stream-et, sehol nem lógattak a számba egy fütyit sem, és úgy tűnt a kard/varázslat a hatásos módszer az ellenfél legyőzéséhez, nem pedig a farba kufircolás.
    Ugyanúgy nem fogok meleg románcot kialakítani ahogy a Mass Effect-be se kellett ahhoz hogy full-ra tudjam élvezni a játékot. Amikor feljött a meleg románc lehetősége egyszerűen ignoráltam és minden ment tovább.
    Az hogy meg valaki azt akarja játszani és ezért benne van engem meg hol zavar ? Azt csinál a játékban amit akar ha megvette.
    Nem kell "tolerálni" sem, ha zavar ne játssz vele.

Utoljára szerkesztette: Arhenius, 2014.09.30. 01:29:23
  • Különc
    Fura, hogy a fajba kötsz bele, de abba hogy meleg vagy nem 8^)
  • jarlaxxe
    Én kúnári leszek nem elf...
  • wedge31
    Basszus még ki se jött a játék de már ilyen rajzok vannak mi lesz itt késöbb.
  • j0nNyKa
    asd lenyitottam, nem kellett volna :C
    ennél még zevran is igényesebb buzeráns volt
  • pikman
    Majd ez után te fogsz neki énekelni...

• wedge31
    Régi szép idök...
  • j0nNyKa
    ogrhen kéne ide, bebaszva énekelne a tábortűznél, miközben morri anyut fűzi :(
  • jarlaxxe
    Main theme-nek elmegy.
    Remélem Dorian nem énekel majd egy dalt a tábortüz mellett....
  • wedge31
    Dragon Age Inquisition Developer Walkthrough Part 1 - Character Creation.

• TBTPumpa
    Twitter-re posztolták ekkora felbontásban, de az egyik fejlesztőnek, aki streamelt, ez volt a háttere, szóval van belőle háttérképes méret is (nyilván jobb minőségben).
    Csak még nem osztották meg.

Mikor chrash-elt a játék, örömmel láttam, hogy Win7 rendszer futott a gépükön és nem a Win8.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.29. 21:37:11
  • TBTPumpa
    A srác sikeresen kiszedte a hanganyagot eme videó alól:

Kekszet neki!
  • j0nNyKa
    nincs még ebből értemes felbontás, ez meg nagyon pixeles
    mindenesetre összehánytam neked gyorsan fullhdban, de nyilván igénytelen
  • ratgab
    Ez nekem nagyon tetszik!

Ebből könnyen el tudnék képzelni akár egy háttérképet is. Ha te készítetted tudnál ebből valahogy egy Full HD verziót generálni?
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.29. 21:21:11
  • TBTPumpa

Lead Them or Fail
  • wedge31
    Ezt nem tudom megigérni mert a ME3 multiját is jó ha egy órát toltam, nem igazán kötnek le ezek a játékmodok.