4726
-
Nem tudom. Szerintem a Midle Earth elsősorban egy hack&slash játék, ami gyakorlatilag nem szól másról mint hogy, hogyan és mennyi orkot nyírsz ki, amiért (meg a kombókért) kapod szépen az xp-t. A dragon age meg elvileg egy RPG. A harc természetesen fontos a játékban, de azért más is van benne.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.10.07. 12:26:57 -
Én kb a manapság megjelenő játékok nagy részével vagyok így. Általában túl egyszerűnek találom őket. Komplexebb stratégiai játék már alig jelenik meg (talán a paradoxos játékok még úgy ahogy, bár a készülő HOI 4 videói sajna nem sok jót mutatnak). De ez szerintem "generációs probléma". A mai húszon éves fejlesztők nyilván totál máshogy gondolkoznak a játékokról mint az én generációm. Úgyhogy megszoksz vagy megszöksz :) -
De ez multiplayer, igaz? Semmi interakció nincs a karakterek között, gondolom nem eszeveszett mindenki beugrik a gap closer skilljével és beAoEzunk mindent az agyoneffektelt, bugyuta skilljeinkkel, mint egy agyonfarmolt [insert random MMO] instanceben lesz single playerben is majd nyomás a következő mob packre.
Szerk: Ja, nem lehet multiplayer, mert váltogat a karakterek között, akkor viszont csak a campben beszélnek egymással a karaktereink? Semmi megjegyzés vagy gúnyolódás vagy segélykiáltás?
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.10.07. 12:09:34 -
Ezt már a 2011-es Witcher 2 is tudta, sőt talán már a 2007-es első részben is benne volt (fegyver elővétele/eltétele a tokjába).
De persze kár összevetni a lengyelek munkásságát az amcsikéval. Ég és föld a kettő (minden szempontból).
De legalább a karakter létrehozásába fektettek energiát, hamár az ilyenekbe nem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.07. 12:01:28 -
Jah ez ultragagyi, a kardok és pajzsok stb. vagy ott lebegnek, vagy rá vannak ragasztva. Érdekes módon Shadow of Mordorban simán megoldották, hogy profin tokokban van minden és szépen kihúzza a karink, megpörgeti, ha kell ugyanezzel a mozdulattal vissza is teszi stb. (és magától!!!, ha pl. sunyizol és célpontot szagol, finoman jelzésszerűen kihúzza a tőrét stb.) Igazság szerint elképzelhetetlenül gáz és elavult ez a dragon age már. DE maga a gameplay, tán kárpótol, meg a sztori. -
Although #1094 Fene tudja. Más közegben és másképp gondolkodva nőttünk fel ennyi. Itt is azt írtam korábban, és még nem is régen 2009-ben azt elemeztük az ismerősökkel, milyen pofás a DA:O karakteranimációja, van fizikája, nyilván ott is voltak elrugaszkodott dolgok. Hiszen fantasy lenne. De ez? Az idióta mmo pvp-ket juttatja eszembe amik ma mennek a szervereken. Össze vissza szökdécselő, ugrabugráló emberkék. Ott még mókás egy pontig. De egy soloba ez öli a beleélést mert szúrja a szemed. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.07. 11:38:40 -
"Ahogy a skyrimnél itt is azt látom megy le az életkor színvonal és közelít a 6 éves korhoz."
Vagy csak te öregszel :) -
Kicsit olyan elder scrolls online szaga van, de alapvetően jó szerintem. Biztos megveszem. -
Although #1091 Remélem lesznek modok a karakter mozgásokra mert ez ugyanaz a debil szint mint a DA2-ben, sőt. Kis Varrick barátunk nyílpuskával meg a hátra szaltóval. Egészen debil. Ahogy a skyrimnél itt is azt látom megy le az életkor színvonal és közelít a 6 éves korhoz. De az mmokban is ez tapasztalható. Kár ezért. -
Rá van ragasztva a hátára az a 2 tőr?
-
PC Gameplay:
-
ÓÓÓ majd ezek is felbasszák az árát úgyis, egyelőre kell az eyecandy, mert itt "olcsóbb". Witcher 2-nél és a Diablo 3-nál is eljátszották ezt anno. Megjelenés előtt pár nappal felcseszték az árat és mindenki a drágább áron kapta, nem úgy, ahogy eredetileg megrendelte, mert: "az árváltozás jogát a kiadó fenntartja!"
-
Van másik... -
14 000 Ft lett, eddig 12 000 Ft-ért hirdették.
Novemberre tényleg 15-16k lesz így. Ennyit azért egy játék sem ér... CE vagy valami különleges kiadás esetleg, de egy alapkiadás?! WTF EA+Bioware+CD Galaxis
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.06. 21:23:43 -
stuka85 #1085 Most néztem a Cdgalaxis jól megdobta az árat, így hírtelen XD. Ha így haladunk megjelenésre meglesz a 15ezer O.o -
MrAndree #1084 A mordor egy ezer éves 4 magos amd procin, 4 giga rammal és egy viszonylag új 2 gigás 7850es ati kártyával vígan szalad medium/high beállítások mellett. Szóval erősen túlzóan adták meg annak is gépigényét. -
Pares #1083 Shadow of Mordort már a virágbolti verzió letöltésére se méltattam, mert kétlem, hogy akár minimumon is élvezhetően futna a gépemen. Én nagyon remélem, hogy a DA3-nak nem lesz elszállt gépigénye. A ME trilógiának és a DAO és DA2-nek se volt, remélem megmaradnak jó szokásuknál. -
Már látom lelki szemeimel... 
64-bit Windows 7/Windows 8
Processzor: i7 vagy evvel egyenértékü AMD
8 GB RAM
GeForce GTX 980 vagy evvel egyenértékü AMD grafikus kártya min 4GB rammal. -
-
Néhány screen:
-
en orulok egy kis frissitesnek, viszonylag uncsi hogy a blood mage op volt mint az allat, mar-mar unalmasan, a tobbi meg ahhoz kepest lof*sz :) -
A warrior és rogue speckók nagy része volt már ott is vagy legalábbis hasonlók.
A mage speckók viszont elég újnak tünnek ez tény. -
Although #1077 Hova lett a blood mage thing? Vagy az originses specializációk? -
Az igazi rajongó ezt is megveszi!
-
Lesz nekro... -
pikman #1074 Nem lesz blood mage? -
Rogue: Artificer
Tempest
Assassin
Warrior: Champion
Reaver
Templar
Mage: Knight Enchanter
Necromancer
Rift Mage -
pikman #1072 Mi lesz az a kilenc specializáció? -
Evoluti0N #1071 Nagyon remélem, hogy jó lesz. Második legvártabb játék nálam az idén. Előrendelni nem merem, de szurkolok, hogy jó legyen. -
Azt hiszem nem 30 ló lesz az, hanem 30 különböző olyan állat amin lehet lovagolni. Legalábbis anno írtak valami olyasmit, hogy többféle állatot lehet használni Mount-nak, de a levegőben "még" nem lehet menni, csak a földön.
Illetve 24 féle sárkány is lesz, a videókban már láthattunk 3 különbözőt belőlük. -
Yep + 100 DLC + mikrotranzakció. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.02. 18:24:26 -
ratgab #1068 Az a 30 hátas vajon 30 különböző lovat jelent majd? -
Evoluti0N #1067 5 color variation ending. -
Evoluti0N #1066 Én eddig azt hittem, hogy 3 fajta hang van a férfinál és 3 a nőnél. Így már nem is érdekel. Ja és csihuhú hype vonat!
-
ratgab #1065 Ez mekkora képi összefoglaló! Köszönet érte, hogy hoztad!
-
-
ratgab #1063 Egyre jobban tetszik! -
Többet vártam de igy is informativ volt. -
Te voltál a gyorsabb... 
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.01. 18:06:27 -
Itt is van:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.01. 18:01:44