4680
-
Pares #932 Igazad van, még a betűtípusok sem néztek ki jól. -
Pares #931 Uramatyám, hatalmas nagy trauma lehetett számodra a második rész, hogy ha még mindig nem tudtad magad túltenni ezen a "katasztrófán". -
pikman #930 Gyakorlatilag minden baj volt a második résszel ezért is várjuk most a harmadik részt, hátha... -
ratgab #929 Ez az Inquisition topik. Hagyjuk most a második részt. Tőled szeretném hallani, hogy neked mik az észrevételeid a kérdésben.
Saját véleményem már van , de a tiédre lennék most kíváncsi.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.27. 14:24:11 -
Pares #928 Ó, biztosan én reagálom túl azt, hogy mindig nagyon konstruktívan belé kötsz abba, amit írok, bármi is legyen az. Különben nem minden újítás tetszik. Például a buzulás erőltetését undorítónak és teljesen feleslegesnek tartom. De addig, amíg nem lesz feltűnő, addig valahogy tolerálom. -
DantesHUN #927 Hát...vesd össze a Dragon Age Origins-t és a Dragon Age 2-őt. -
ratgab #926 Miért mi még a baj az új irányvonallal? -
#925 Hát ezt most igencsak túlreagáltad... csak megállapitottam, hogy mindig minden újitásnak örülsz nem mondtam, hogy ez nekem fáj. -
DantesHUN #924 Ez egyik amit nem tudok felfogni. Miért lett szarvuk? Milyen suta magyarázat, hogy Sten ritka szarv nélküli volt...mi a?! De hát nem csak Sten volt egyetlen kúnári a Origins-ben, és egyiknek se volt szarva, mi a pöcs akkor? A szarvatlan törzs tagjai jöttek el az Origins-ben? Ilyen ostobaságot. Látványelem miatt, ami ráadásul szerintem hülyén is néz ki, tökön rúgják a gondosan felépített Origins-béli világot.
De ha ez lenne a legnagyobb baj az új Dragon Age irányvonallal...de jó is lenne. -
Pares #923 A DAO-ban minden faj ugyan úgy nézett ki, csak más méretben. Ennyire zavar, hogy nekem tetszett, hogy a kettesben próbáltak valami különbséget csinálni köztük? Amúgy meg bekaphatod. Én is mondhatnám, hogy neked meg soha semmi nem tetszik. -
#922 Volt már olyan újitás ami neked nem tetszett? mert én nem emlékszem ilyenre. -
Pares #921 Annyira nem nehéz, bár én is szarakodtam vele pár napot, míg minden hibátlanul működött, de megérte. -
ratgab #920 De marhára túllihegitek ezt a ki hogy néz ki dolgot. Csak nekem elsődleges a játékmenet?
Most tényleg a játék élvezeti értékén mi a fenét befolyásol, hogy néz ki a csapattárs, akit úgyse fogsz sokáig nézegetni?
Egyszer-kétszer megnézed, meg látod beszélgetés közben és ennyi. Azon kívül meg akárhogy kinézhetne. Leglényegtelenebb része a játéknak az én olvasatomban. -
TomStorm #919 Azt én is újrajátszanám de nem értek a modokhoz sajnos -
Pares #918 Én speciel az új kúnárikat preferálom. Sten elméletileg egy ritka szarv nélküli kúnári. Mindenesetre a DA:O-t most játszom újra, brutálisan átmodolva, frissített kunárikkal (Sten) és elfekkel... -
Pares #917 Amúgy se kéne mert azt hiszem alapból benne lesz, vagy nem? -
Pares #916 Milyen ironikus, ha jól emlékszem a DAII előtt Isabella kinézete miatt sírtak az emberek, most meg azért, mert nem topmodelleket csináltak a nőkből. Mondjuk Sera tényleg furán néz ki, de a többiek szerintem nem vészesek, sőt átlagosaknak nevezném őket. Ha kurvákat akartok, akkor álljatok meg a denerimi Gyöngyben vagy a kirkwalli Virágzó Rózsában. Románcolni nem tudom kit fogok (ha fogok), majd meglátom hogy ingame hogy néznek ki és kinek milyen a személyisége. Szerintem a DAO-ban Morrigan is kurva csúnya volt alapból, egyáltalán nem hasonlított a Trailerek beli önmagára, persze aztán a modok őt is maradéktalanul kijavították. Szerintem ezekre a női karakterekre is az első héten lesz Playboyosítás a DA Nexuson... -
Evoluti0N #915 Úgy látom, hogy itt nem fogom bekapcsolni/letölteni a no helmet modot. :D -
#914 hivatalosan is melegeknek készül a játék kb :| xd -
#913 Ez jó ötletnek tünik, tetötöl talpig páncélban lesz mindenki. -
#912 Az élet egyik nagy rejtélye számomra miért kellett a kúnárikból ilyen mutáns tehén fajt kreálni...a Stein féle verzió ezerszer jobb volt ennél. -
#911 egy két buzi ott sündörög a fejlesztésnél, szóval ne csodálkozz, hogy csak ilyen hermafroditák lesznek -
#910 Szerencsére Lelianát és Morrigant nem cseszték el. Szóval máris lesz 2 jó női karakter a játékban. Persze hozzájuk sem lehet érni, de ugye így szól a mondás is: "Mindent a szemnek, semmit a kéznek!" -
#909 Azért tényleg elgurult itt valakinek a gyógyszer. Egy "jó nő" karakter sem lesz az egész játékban így első blikkre és ez elszomorító. -
#908 Ez a ronda szarv valami fetis lehet náluk, vagy lelkes marhatenyésztök... -
#907 Vivienne az űrlény:
Mint kiderült, ezek "kis kártyák" képei a játékban. Ha ráklikkelsz így tudod kiválasztani a karaktert a csapatba, és csak ezt a képet látod, nem a teljes modellt, mint korábban.
Vagyis nem úgy, mint itt:
És, hogy a hype train se álljon meg, hétfőn új gameplay videó érkezik!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.27. 08:58:11 -
TomStorm #906 Jól van,erre is sisakot teszünk majd.Remélem Helm választék lesz bőven mert kelleni fog -
TomStorm #905 Female Ork -
#904 borzasztó komolyan .pasis fejű csajok .ennyire sok a buzi köztük hogy már a nőket is pasisan csinálják meg? egyre jobban elveszik a kedvem ezekkel komolyan :| -
#903 kiapöcsöm fest ilyen ortopéd, előnytelen buksikat? -
#902 Megérkezett Cassandra:
Ez megint miez. De komolyan, az ilyen képekkel engem ki lehet kergetni a világból.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.26. 21:06:02 -
paj01 #901 jól be van durranva az alkar izma:D nagyobb mint a bicó?:D Azt azért melós lehetett összehozni, nem kevés csukló gyakorlatot igényelhetett:D -
#900 egyszerűen tényleg elvannak baszva a társak,főleg a női karakterek a 2 régi társ jól nézki a többi nem:) ez az elf csaj meg tényleg vicc xd -
#899 Ez is befutott:
Elvileg Cassandra lesz a következő. -
pikman #898 Ez mi ez a arc... -
#897 Én tudom. -
#896 a női leszbi felhozatal rettenetesen szar lesz a játékban, csak szólok :) -
#895 Na az tutker, hogy eddig bűnrandák a női karik ebben a gammában, ez nem tom hogy sikerült nekik leilana és morrigan után... -
#894 Jó neked, én csak egy komoly hormonkezelés után tudnék egy nö karit inditani de az se biztos... -
Evoluti0N #893 Nekem nincs mitől félnem. Úgyis női karaktert fogok indítani. Majd összehozom vmelyik macával és rózsavirágnyaliznak.
Még ha a Bioware nem is régi önmaga, legalább leszbikus románcszál van a játékaikban.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.09.25. 20:33:20