4680
banner
  • j0nNyKa
    pause lenne a legértelmesebb a coop dragon age-ben, meg úgy overall mindenhol az egymásra való várakozás
    .. meg a party "szétszedése", a scriptek biztos jól működnének úgy
    szóval a realitás talaján maradva ipari baromság lenne :)
  • grebber
    Szerintem meg nem.De nem is baj mindenki mást szeret nincs ezzel gond.
    Nekem a coop ahol a singlet- lehet tolni sokkal jobban akár csak ketten mint egyedül. + feldobja a hangulatot a társ ill. saját magunk bénázása.
    Utóbbi élményem a Dead Island és a Riptide coopba toltuk haverokkal kegyetlen nagy volt.Egyedüli játékhoz képest ami hot unalom elmondani nem tudom milyen élmény volt.Főleg hogy közbe beszélgetünk hülyülünk stn
    De mint írtam kinek mi.

Szóval féreg vagy mivel tudom számomra értelmetlen lenne a coop nics okom megvenni a játékot. :( Ennyit jelent egy single coop van vevő nincs vevő.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.27. 11:17:44
  • Pares
    Jobb is, hogy külön van, és semmi köze az SP-hez.
  • grebber
    Jól értelmezem nem lehet a single-t coopba tolni csak külön ilyen gyökérséget? Epic fail akkor
  • Pares
    Szerintem az Originsben a mágusok animációi sokkal idétlenebbek voltak. Mondjuk nekem összességében is jobban bejöttek a 2 dinamikusabb animációi. Az egyben a harcot csak a kivégző animációk tették élvezetessé, fel is volt téve a mod, hogy minden killre csinálja, bár a mágusnak ígyis maradt a bottal való döfködés... Mindenesetre a DA:O-ból biztosan nem a harcot emeltem volna át a harmadik részbe, nekem az a kettesben sokkal jobban tetszett.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.27. 10:29:03
  • jarlaxxe
    Ez még akár jól is elsülhet ha jól van megcsinálva egy Co-op az sokat dobhat a játékon.
  • Although
    Úgy néz ki a mágusokra maradt az idétlen szuperhős mozgás a DA2-ből. Valszeg már sose fogják hozni ezen a téren a DA:O profizmusát.
  • wedge31
    Dragon Age Inquisition's Co-op Multiplayer.

Váratlan húzás...
  • TBTPumpa
    Annyira mégsem, mert BW pont többször volt akcióban. Így "olcsóbban" be lehetett szerezni a DLC-ket.
    De így, hogy nem lesz pontokért DLC, csak fosos euróért, így teljes áron lehet csak őket behúzni, mert Origin-en DLC leárazás még sosem volt.
  • wedge31
    Alapból felesleges rendszer volt, szvsz.
  • Evoluti0N
    Megszűnik a BioWare-pontok rendszere
  • gerey
    Alpha build? ^^'
  • TBTPumpa
    Úgy tűnik kapunk új videót a héten:

Még csak augusztus van, de már lassan Overhyped lesz a játék.
  • Evoluti0N
    Ebben egyetértek. Végre egy olyan Bioware játék készült, amiben nem a világ megmentése volt a cél.
  • MrAndree
    Ismétlődő helyszínekkel nagyon agyonvágták az egészet sajnos, pedig amúgy jó lehetett volna.
  • wedge31
    Bennem csak egy emlék maradt a második részböl a folyamatosan ismétlödö helyszinek és a pocsék hangulat ezért is csak egyszer játszottam végig mig a DA:O már ötször.
  • MrAndree
    Pedig spec sztoriban és karakterekben jobb volt a 2 szerintem. Másban annyira nem :)
  • MerlinW
    Nem mintha emlékeznék a történetre vagy akár egy mondatra is a DA2-ből:)
  • wedge31
    DA:O mentéseim meg volnának ha esetleg kellenének a második részhez már nincs meg egy se, de ez a kérdezz-felelek ugy is egyszerübb nekik.
  • pikman
    Mégis érdemes megtartani a Dragon Age 1-2 mentéseinket?
  • TBTPumpa
    AMD: You will break!
    Nvidia: I will die first... or you will!

Jó, jó szar poén volt, de nem lehetett kihagyni!
  • ratgab
    Egyébként maximálisan igazad van!
  • wedge31
    Értem én...

Ez a techo raszizmus elég pofátlan dolog mindkét fél részéröl, ha valaki megveszi 12k-ért a játékot pont leszarja ki a szponzor, csak fusson normálisan a játék, de valszeg itt is csak ilyen haj lobogás ficsör lesz csak a különbség.
  • ratgab
    Egyszer xophatnak a vidiások is nem?
  • TBTPumpa
    Kellett neked Nvidiát venni. De legalább majd lesznek szőrös farkasaid a Witcher 3-ban. Vagy az egyik, vagy a másik. A kettő nem jár együtt.
  • wedge31
    Csak optimalizálják nvidiára is mert igy is húzós lesz valszeg a gépigény nem hiányzik, hogy még abból is gondom legyen mert nem amd alatt futtatom a játékot.
  • TBTPumpa
    ÓÓÓÓ Hivatalos parner az AMD:

Csak nem lesz ebből is VGA kupon? Jó lenne "olcsóbban" hozzájutni.
  • gerey
    Inquisitor, nem templar. Ha templar lenne az állandó társak többségét sem csipázná.
  • TBTPumpa
    Dat kép:
  • TBTPumpa
    Gameplay is van a Stream-ből, de még nem a hivatalos videócsatornáról:
  • silverchain
    Nem hiszem el, még mindig szétrobbannak a hullák, mint valami vicces arcade játékban? Ezt nem bírják megoldani, vagy mi van? Röhej így az egész.
  • Although
    Mint tanácsadó természetesen nem ezt a ruhát használja. De amit betettem karaktterekről összefoglalót, abba benne van egy akció erejéig részt vesz az eseményekben és ott marketing fogásként is, gondolom a régi ruháját használja. Persze miután több kimenetelt jeleznek így ez csak egy eseménysor lehetett a több közül. Remélhetőleg tényleg lesz pár. Nekem meglepő volt így miután életútja alapján még szembe is kerülhet a főhőssel aki ugye egy templár.
  • Pares
    Nekem a trailerből úgy tűnik, hogy a történet a Maker/Old Gods/Black City/Darkspawn/Flemeth szálon fog futni. Kíváncsi vagyok, hogy a Chantry hazugságai mögött mi is az igazság.
  • TBTPumpa
    Morrigan és Hawke megjelenése tényleg üdítő volt.

Bár csak nekem tűnt fel, hogy Morrigan ugyanabban a ruhába van, mint az első részben?
    Csak mert a 2013-as E3 videóban és az artwork képeken máshogy néz ki.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.13. 11:53:27
  • gerey
    Látom bedobálnak mindenkit, Morrigan, femHawke, Flemeth.
    Kár, hogy a történet a "harc az ősi gonosz ellen" szálon mozog.
  • Pares
    Hú, nem semmi. Érdekesnek ígérkezik a történet.
  • wedge31
    Novemberben a dobozon is rajta lesz " alpha build"...
  • TBTPumpa
    A tréler fasza volt, de ez az alfa gémpléj számomra boring as hell kategória volt.
  • Kandurex
    Na, ez fasza vót!
  • wedge31
    Gamescomon is az alpha buildet demozzák...