4680
banner
  • TBTPumpa
    +1 Ez nagyon jó volt!

Gondolom a többi új karakter is "hasonló" módon született meg.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.25. 20:13:52
  • jarlaxxe
    Ezen sírva röhögök...
  • ratgab
    Nem vagytok ti egy kicsit fóbiásak ezzel az állandó meleg témával? Kezdtek gyanúsak lenni erősen...

Engem rohadtul nem érdekel a karakterek nemi identitása. Egyik se fog rosszarcú kaszabolás közben rektális vizsgálatot végezni ebben teljesen biztos vagyok. Úgyis a játékmenet lesz a döntő a többi csak sallang.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.25. 20:13:34
  • wedge31
    Elképzelem ahogy a vezetö író, aki ugye a másik csapatban játszik, meghatározta a csajt :

" Sera egy elf nö de itt jön egy csavar( ilyet még senki se mert csinálni de mi bevállaljuk ) nem éteri szépségü lesz hanem kerekképü szeplös/ragyás, húgyszöke, bili frizurás, tömzsi nö. Ezzel forradalmasitani fogjuk a elf nökröl kialakult sztereotipiákat.

Ha a tervem beválik és a karakter sikeres lesz javasolni fogom a vezetöségnek, hogy egy dlc-ben hozzuk be Julio karakterét aki egy tüzes mén lesz opcionális románc partner a föhösünknek, ahol is egy romantikus lovaglás és némi abrakolás után beteljesethet ez a rendhagyó szerelem. Döntsük le a szodómia tabuját is!!! "
  • Evoluti0N
    Majd a bajszibácsi jól megdolgoz.
  • Myselor
    ez elég undorító húzás de tényleg kb mintha ez lenne a cél xd
  • wedge31
    Szándékos, hátha ettöl átállsz a másik " oldalra "...
  • Myselor
    de amúgy komolyan miért kell ilyen ocsmány fejet csinálniuk neki?és ez a rövid haj :D omg nagyon idióta volt ez a karakter tervező ember most.egyik társ sem tetszik :|
  • Evoluti0N
    Há' ez az. Az elfeknek szépeknek kéne lenniük. Ez a szabály.
  • wedge31
    Abszolút tésztaképü parasztlány benyomásom van róla az első kép óta. Elfnek semmiképp nem néz ki de talán majd kiderül, hogy valamilyen elfajzott szerelemgyerek...
  • j0nNyKa
    tuti van a neten valami meme, amin valami nagyon retardált lény néz ki pont ugyanígy :)
  • TBTPumpa
    Megérkezett Sera is, de MIEZAKÉP. Komolyan, ennél jobb tényleg nem volt róla?

• Although
    Elnézve a multiról feltett videot erre se leszek kíváncsi. Pont olyan degenerált mint mára az összes kezd lenni. Tök mindegy milyen nehéz páncél van rajtad, hátraszaltó kötelező, szuperhős képességek, és értelem nélküli szaladgálás. összegezve 10 éves gyerekek számára tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.25. 12:28:20
  • Although
    Szép lassan elég szép anyag lesz, és talán már mindent tudni fogunk sajna mire kezünkbe kapjuk.
    http://www.dragonage.com/#!/en_US/mediaGallery/videos/youtube82

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.25. 12:22:33
  • wedge31
    Blackwall...
  • Különc
    Ki ez, Hawke?
  • TBTPumpa
    Úgy tűnik minden nap fellöknek egy képet a hivatalos Twitter csatornára:
  • ratgab
    Soha többet warez. Én megkockáztatom a 0 day vételt ha törik, ha szakad.
  • Sir Quno Jedi
    Ne feledjük, egy high level armor nem azért véd, mert húdebrutálvasakból van, meg dögnehéz stb. (akkor kb. semmit nem érne komolyabb fegyók és mágikus támadások ellen), hanem mert ultramágikus artifact. Gyakorlatilag nem is kell legyen észlelhető anyagi formája, de ha mégis, akkor is egy gyűszűnyi kis ékszer is elegendő hozzá. Persze egy női hős, ha szeret kihívóan öltözködni, akkor valami ehető formába önteti a vértjét... :D

Nem Vasember, hanem Skarlát Boszorkány.
  • Sir Quno Jedi
    Ejnyeno. Hát nem tudnak egy nooormális páncélt adni arra a szegín női inkvizítorra?! Hát ez kérem takarja az összes lényeges részét szegénynek. ÍGY nem lehet démont ölni menni, mer megszólják. Ha nem szegszi, nem kell.

Ilyet ajánlanak pl. (ez még szolíd, de elegáns):

• TBTPumpa
    Még 56 nap van hátra a megjelenésig:
  • RAMyMamy
    azt hiszem, először én is a virágboltban keresem majd a játékot
  • dartonite
    A legjobb ajanlatok jelenleg

Ahogy nezem 33 juro korul van ami nem regiozaras.
    Egyelore meg draga.Sebaj,a tisztatalan verziot ugyis tesztelni kell.Nem akarok ugy jarni vele mint a DA II-vel.
    Utoljára szerkesztette: dartonite, 2014.09.17. 12:17:31
  • Pares
    Kinek a pap, kinek a paplan. DA:O-ban számomra egyedül a kivégzések tették érdekessé a harcot. Én üdvözöltem, hogy a kettesben nem volt annyira lekötött és kicsit dinamikusabbá tették. A szétrobbanó testeknél meg a hirtelen csontvázzá alakuló hullák sem valósághűbbek. Egy ilyen fantasyben ez annyira nem izgat.
  • jarlaxxe
    Addigra már az is kiderül megéri e egyáltalán megvenni...ettöl függetlenül valszeg én is megveszem teljes áron.
  • wedge31
    Igaz.
  • j0nNyKa
    mondjuk azt ki tudod bekkelni úgy, hogy 0day lerántod enkórról, aztán meg beszerzed ~1-2 hét múlva ócóér
  • Although
    Hátha újra a régi fényében . :)
    Edit: Ha csak egyedül lennének még hinnék is benne van visszaút. De az EA....

Más a Beth ők sose voltak elit. Csak egy jó cég. Bioware régen még, nos még a B vonal is Jade empire szint volt.

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.16. 21:54:37
  • Although
    Érthető ez.
  • wedge31
    Részemről ez inkább türelmetlenség.
  • MerlinW
    Értem én, rajongás meg minden, de megjelenés után 2 héten belül megkapom 6-7k-ért. Miért költenék rá 2x többet? Személy szerint nem látom értelmét. Persze mint írtam rajongás meg egyebek elvakítják az embert, megnyílnak a pénztárcák :)
  • wedge31
    Volt már olyan, hogy nem a dobozos volt az olcsóbb? én nem emlékszem Oday csak dobozost éri meg venni.
  • Sir Quno Jedi
    Nem szeretnék dobozosat. De ha nem lehet normális áron hozzájutni időben a digithez, akkor majd időben átnyergelek kényszerből előrendelői dobozosra. Sok idő van még addig. Nem akarok semmit elsietni, túl sokat buktam má ilyeneken.
  • ratgab
    Igazából nem lepődöm meg, csak szomorú a dolog. Örülnék neki, ha ismét padlót fognánk egy Bioware játéktól.... Azért annyire nem vagyok elvakult, hogy higgyek is benne, de szeretném, ha így lenne.
  • wedge31
    Azt ne mond, hogy ezen meglepödsz...
  • ratgab
    Akkor csak mi ketten fogjuk belinkelni a dobozos verziónk fényképét itt a topikban? Ez szomorú.
  • ratgab
    És ne felejtsük el, hogy 150 órás játékidőt is elköhintettek egy-két helyen, ami igazán bíztató. Ha ez így lesz és tényleg minőségi 150 órát kapunk, akkor röhögve meg fogja érni a 12000-et.
  • ratgab
    Értékelem a szarkazmust, de azért ennyire ne legyél már negatív.
  • ratgab
  • ratgab
    Szerintem sokunk kicsit spektikusan vagy óvatosan, de lélegzetvisszafojtva várja, hogy mi fog kisülni ebből a játékból.

Én titkon nagyon reménykedem, hogy brutál jó lesz.