4680
-
#973 hát igen basszák meg :D -
#972 A CD Projekt mindig is nagyon odafigyelt erre. -
#971 Így kellene kinézni a nöknek ebben a játékban is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
]
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.29. 10:39:19 -
TomStorm #970 Kopasz Elfet se láttam még de legalább elhagyták a Final Fantasy-s Fenrir fehér haját:) -
#969 mekkora koponyája van lol
bár a többiekhez képest előrelépés -
#968 -
#967 Nekem még 10-et sem, főként, ha EA játékról van szó. A Dragon Age 2-vel és Mass Effect 3-mmal egy életre legomboltak már (mindkettő CE volt 0day, mindkettőhöz behúztam az összes DLC-t). Ilyen hibát még egyszer nem fogok elkövetni.
10 000 Ft-ot és ennél többet csak a Blizzard-nak vagyok hajlandó, de már nekik sem "jó szívvel", és persze ott is csak a CE-ért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.28. 17:33:41 -
#966 Jó lenne egy demó... -
#965 for all i care vedd meg 0day, és még esküszöm kívánom is, hogy ne csalódj!
mondom, ha picit is hozza a szintet, ~1 nap warez után veszem is meg eredetiben, egyszerűen csak óvatos vagyok :) -
#964 60k? annyit sose adnék egy játékért. -
#963 helyénvalónak éreztem -
#962 Az is elég buzis, hogy moderátor létedre lopásra buzdítod népet... -
ratgab #961 Gondolom a buzis nem véletlenül került a biztos szó helyére... -
ratgab #960 Fémtok, füzetke, térkép, meg kártyák még jópofák is, de ez így ebben a formában nem ér 60 000-et.
Még ha lenne benne pár szobrocska. -
#959 egyrészt ja, másrészt legrosszabb esetben várok pár napot, vakon pénzt tuti nem adok érte, az buzis -
#958 Manapság minden új, nevesebb játék tiltott ott.
De az EA játékok a megjelenéskor tiltottak. Tavaly FIFA 14, NFS Rivals, most FIFA 15 és The Sims 4 tiltott. De gondolom "hamarosan" a Dragon Age is beáll a sorba. Viszont lesz kismillió másik hely, ahonnét letölthető lesz. -
#957 Itt a CE-d:
60 000 Ft, de itthon nem lesz kapható - a Deluxe változat sem. -
paj01 #956 semmi bajom nem lenne vele, felőlem lehet kötsög...csak az a bajusz:D -
#955 Valami azt súgja nekem, hogy sokkal jobb lesz mint a második rész. Az első rész színvonalát már nem is várom el töle.
Ez a búza téma se izgat különösöbben, itt a fórumon elpoénkodok vele de attól én nem félek, hogy a játékban ebböl gondom lesz mert az adott karikat eleve kerülni fogom. -
#954 Sajnos nem lesz CE. -
#953 összetákolt crackek miatt.új védelem gondolom és problémás még -
#952 reméljük nem bánod meg :D -
ratgab #951 Én is 0 day veszem. Jól látom, hogy kishazánkban nem lesz belőle gyűjtői verzió pc-re? -
#950 sorry warez, de
wat, EA játékok tiltottak ncore-ról? mióta? -
#949 Én megveszem 0day lesz ami lesz... -
#948 nehogy azt hidd hogy annyira érdekel.inkább csak viccesnek tartom.annyira nem érdekel a játék előbb megvárom milyen,meglesem aztán eldöntöm milyen lett,de eddig nem igazán tetszik .és ezek a dolgok sem:) -
#947 Virtuális melegfelvonulás? WAT
November 18-án várunk csoportunkba:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én nem enkórról szerzem, ott úgyis tiltott torrent lesz (mint manapság minden EA játék).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.28. 15:08:26 -
#946 egyébként ez ilyen összeesküvés-elmélet gyártás, és unalmas is napi 5-6x olvasni ugyanazon emberektől
még ha volt is bármilyen ilyesmi célja a bioware-nek, az az volt, hogy ne tudd abbahagyni a szövegelést róla, azt meg elérték szépen :)
nekem van egy olyan tervem, hogy megvárom a játékot, és ha nem egy élvezhető rpgt kapok, hanem virtuális melegfelvonulást, akkor majd jól elkezdek ragelni itt veletek
kerekperec ncore-ról fogom megvenni, aztán ha véletlenül tényleg rpg lesz buzijáték helyett, akkor megveszem
halkan javasolnám a többieknek is ezt :) -
#945 hát igen. és akkor nincs buzi imádat aha nincs :| -
#944 ezt akartam írni, csak nem akartam flamet generálni
ezekből a conceptekből magasan ő a legértelmesebb karakter lol -
#943 dorian biztos állandó társam lesz
amúgy figyelitek hogy az ő képe van a legjobban megrajzolva?az ő feje a leg értelmesebb?mindenkié elvan csúszva nyomi meg minden.nagyon érdekes... -
#942 Varric:
És mindenki kedvenc búzakaraktere, Dorian:
Hétfőn live stream lesz a karaktergenerálásról a hivatalos Twitch csatornán. -
#941 Így utólag ez nem vitás. -
#940 hogy nem vagy normális? -
#939 Én a DAII is 0day vettem vajon akkor mire szavaztam... -
ratgab #938 Egyetértek. És ha tényleg megvalósul az amit remélünk és tényleg pozitív változás lesz, akkor bele kell nyúlni a pénztárcába, hogy lássa Bio mi is a jó irány, amerre mozdulni kell. A pénz szavával az EA se fog szembe menni. -
#937 A BW szemben mindig is nagyok lesznek az elvárások. Az új írányvonal ami a második résztöl visz a harmadikig sokal jobbnak tünik mint ami az elsőtől vitt a második részhez, ott gyak mindent lebutitotak, egyszerűsitettek.
Most több pozitiv írányú változtatást látok. -
#936 Nekem az már elég lesz. -
pikman #935 Akkor ebben egyetértünk. -
ratgab #933 Inquistion topik...Hagyjuk a második részt kitárgyalását abba a topikba. Az lett volna a kérdésem, hogy az új résszel, az Inquisitionnel és annak irányvonalával kapcsolatban mik a meglátásai a kedves kollégának.
Amúgy számomra is visszalépés volt a második rész, de azért nem volt az olyan hű de borzasztóan rossz. Azért nagyot alkotni mindig nehéz volt és mindig az is marad. A nagyot túlszárnyalni, meg még nehezebb. Originssel elég magasra rakta magának a Bio a lécet. Véleményem szerint az Inquisiton se fogja tudni azt a magasságot átugrani, de meggyőződésem, hogy a második részt magasan túlszárnyalhatja.