Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DA😮-t majdnem 4x játszottam végig. DA2-õt egyszer is nehezen hónapok alatt. Borzalmas volt. Nevetséges harcrendszer, minimális RPG elem, repetitív helyszínek, 0 történet. Egyedül a karakterek voltak jók benne. Vicc volt.
[merlinw.org]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A dlc és kieg / DA2-höz nem is adtak ki kieget / eladásokról már nem is beszélve.
Az év rpg-je volt minden lényeges fórumon nem tudom ki huzta le...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha nézed a kritikákat anno sokan lehúztak mert nem elég pörgõs. De errõl már beszéltünk korábban is. Nagyon nagy nyereséget csak olyan úton lehet ma már produkálni mint amin a Bethesda is jár. Vagy most az Arenanet. Próbálva eltalálni egy középutat ami mûködhet. Vagy jársz olyan úton mint a funcom, és akkor a réteg akik szeretik a komoly fejtörõkkel és egyéb rejtvényekkel megrakott régi stílusú játékot megveszi, de az ebbõl befolyó összeg nem lesz lesz elég a kiadásaid fedezésére se. Ez az én meglátásom. Mondjuk a CD projekt ellentmond ennek de ha megnézed azért a Witcher 2 sem nagyon tört ki a rétegjáték kategóriából Lehet egy hatása a Biowarera meg a Bethedára hogy komolyabb tartalmat tegyenek bele az elégésgesnél de nem hiszek ebben.
http://www.wired.com/gamelife/2011/12/dragon-age-3/
Regi cikk, de a terveiket lehet latni a fonok nyilatkozatabol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak a ott kitalált dolgokat kelenne újra elõvenni és nem ugy tenni mintha megint feltaláltak volna valami fantasztikusat.
A cselekményeink történetre való hatása is sokkal jobban ki volt dolgozva ott mint a ME-ben / föleg a ME3-ban /

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez volt már. Most az SWTOR után egy kicsit optimista vagyok. vissza került az elsõ helyre nálam a Bioware, szegény CD Projekt most csak a második. 😊nagyon nagyon várom akárcsak a DA elsõ részét vártam. Mindenki így van vele? Remélem tényleg nem ME vonal lesz belõle.
http://www.youtube.com/watch?v=iAlC0PcToBU
Bár az LMB nem mûködik pedig próbáltam 😞
Next PC upgrade: 2022
Fallout 2 pl.
20 éve olvasom már ezt, és még soha sem volt rá példa😊 Mármint komoly szinten. Nem a játék végén, nem 1-1 karakter életével kapcsolatban, hanem ténylegesen.
Ugyanakkor, mint fejlesztõ teljesen megértem, hiszen, ha komoly válaszutak lennének, akkor mondhatni 2-3 játékot kellene készíteni. A felmérések alapján pedig a játékosok alig 20%-a játssza végig a játékokat. Nemhogy többször is. Magyarán tök felesleges erre erõforrást pazarolni😊
[merlinw.org]
Orlézia lesz a fõ helyszíne a DA 3-nak!!
Igaz, logikailag már sejthetõ volt... de megerõsítést nyert
a hack snad slash jelleget sajnos a konzolosítás miatt kellett megvalósítani 😞
ezek szerint a DA 2-ben nem számított a döntéseink?
én már nem emlékszek rá.
[merlinw.org]
az elsõ kép
Az origins egy zsenális rpg volt, nálam vezeti a listát. Miért kellett ilyen folytatást kiadni!? Az igazi dragon age-t megölték azzal a sz*rral
Mondjuk ahogy nézem nem túl aktív a topyc, szóval sejthetõ hogy nincs.
na nembaj.
Ami jó bennük a sandbox világ, oda mész a mapon ahova akarsz és a rengeteg felfedeznivaló plusz kismillió küldetést beleraknak.
Mint rpg-ét nem tartom nagyra de mint akció játék verhetetlen az addiktivitása miatt.
A DAIII-nál nekem az a lényeg, hogy vették a lapot /különösen egy bizonyos vezetõ designer / és azt csinálják amit várnak a fanok.
Plusz vedd hozzá, hogy a DA😮-hoz sokkal több dlc-ét tudtak értékesiteni és volt egy addon lemez is.
Nem véletlen állnak vissza az eredeti ösvényre mert itt nem jött be a "casual"
Nem metegetni akarom õket de nekem a da2 jobban bejött mint a full lineáris ME2. Meglepõ módon bõven találtam benne választsi lehetõséget és ha legtöbb helyen csak a nagy tömegbe érkezõ ellenfelek köztük fõleg a magas heallal rendelkezõ nagy számú ellenfél jelentett kihívást, azért volt egy a wraith is a mélyföldön ami nekem hardon okozott pár óra fejtörést. összehasonlítva, a Skyrimet masteren kell nyomni hogy élvezhetõ legyen. Szóval a story nekem nagyon bejött ha lehet hasonlóan dark volt mint a DA:o story. A Bioware ebben zseniális, voltak részek amik nagyon keményen összehoztak, pl. az anyja halála rész a nekromata menedékben. Szóval nekem nagyon bejött. Örültem hogy ez legalább van ahogy volt a Jade empireben és a DA😮-ban is, az ME2-ben nem nagyon éreztem. Az már nekem túl EA-s volt. írhatnék még pozitiv dolgokat de nem érdemes. Tény túl sokat egyszerûsítettek a DA:o-hoz képest, de komoly bevételt és jó osztelékot csak az úgynevezett tömeg vonzással lehet elérni. Nyilván nem számoltak vele hogy a pc-n ennyire lehúzzák. elsõre 6-t adtam de ezt 8-ra minimum módosítom. Nem sok játék van ami történetben ennyire erõs tud lenni mint a Bioware, ezt most sajnos a Bethesda is bizonyítja, nem rossz de még DA2 szint sincs. És azért ha az ember megszokja elviselhetõ a harc rendszere is. Mondjuk véletlenül se próbáltam ki normál fokozaton az a demoban elég volt.
Szóval nehéz kielégíteni a régi rajongókat és a nagy bevételt hozó casualt is. A DA2 megpróbálta és szerintem ebbõl a szempontból nem vizsgázott rosszul. Meglátjuk a DA3 mit hoz.