4680
-
TomStorm #692 Nekem 18-20e.ft lesz konzolra.Ezért a pénzért játékot szeretnék kapni tartalommal.Egy DA2 szint nagyon kevés lenne a lineáris játékmenetével és az egyszerü harcrendszerrel.
Ha már több taktikát vihetünk majd harcokba,lesz szabadság érzet,nagy területek,random megjelenő mobok-Boss-ok,KALAND sok felfedezni valóval,Role Play+++ akkor az én játékom lesz.
De amíg csak ezeket az animációkat bámulom videokon meg a grafikát addig nekem ez az egész semmit nem jelent.Ezt tudja más játék is:) -
ratgab #691 Mert eléggé megosztó volt, ahogy a második rész is. -
Pares #690 Eddig a Bioware nem adott ki nagyon szar játékot. Erről sem tudom elképzelni, hogy az legyen. Amúgy ME3 után miért kéne bizonyítaniuk? Szerintem a legjobb volt a három játék közül.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.29. 13:05:51 -
#689 Vagy ütni fog a játék, vagy nagyon sz@r lesz, középutat nem tudok elképzelni. Ők is tudják, hogy bizonyítani kell a DA2 és a ME3 után. Amik véletlenül sem voltak rosszak, csak csalódást keltettek az elődjeikhez képest. -
ratgab #688 Így van. De az egyjátékos módban lesz. Sokat nem várok tőle mondjuk. -
#687 Lesznek várak és menedzselni is lehet majd öket, legalábbis ez volt az infó. -
TomStorm #686 Annyira nem nagy szám a Multiplayer,jó biztos extra játékmódok jól jönnek de én számítottam valami online csatlós rendszerre mint pl.Dragon's Dogma-ba és bármennyire is ellenzitek de Coop-ra is.Miért ne lehetne Real time combat Coop-ra?
Akár csak mellék küldetésekre ha nem is végig a sztorira.
Biztos jó játék lesz nem temetem nem arról van szó de itt voltak régen olyan infok,hogy váraink lehetnek vagy v.mi ilyesmi?Ezzel mi a helyzet? -
ratgab #685 Tetszik. -
EFRM #684 engem megvett ^^ nagoyn asz lesz -
amikkamakka #683 A simát találtam több helyen is, az Origines deluxeot egy picit sokallom...igaz ott az alap is 2x annyi mint máshol
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.08.28. 22:39:43 -
#682 Deluxe még csak Originen vásárolható, de az alapot megveheted 33 euroért. -
amikkamakka #681 Szeretném digitálisan előrendelni / megvásárolni, tudtok ajánlani valami olcsóbb megbízható oldalt ahol esetleg a deluxe verziót is árulják?
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.08.28. 19:44:45 -
#680 Gameplay-ben semmi változás nem lesz a pc-s ui-t viszont tényleg megigérték, majd meglátjuk.
A gépigény sokkal izgalmasabb, kiváncsi vagyok mit ajánlanak majd a frosbite motorhoz. -
#679 Ugyan már mégcsak az alpha buildnél tartunk... -
pikman #678 Más pc-s UI-t igértek. -
#677 Szerintem ugyanezt fogod kapni. -
pikman #676 Én már a pc-s gameplayt meg UI-t várom. -
#675 A beigért multis trailer.
-
Evoluti0N #674 ME3 multiba én is rengeteget beleöltem. Nem vártam tőle sokat, utána meg meglepően jó lett. Ha itt is hasonló minőségi szintet hoznak, akkor jöhet. -
EFRM #673 jaja azok a coop skirmishek nagony faszak voltak!!! es most itt meg megturbozzak kicsit, varos!! -
#672 Ez multi nem annyira újdonság, anno amikor épp még az ME3 dübörgött ezerrel, már említették, hogy valami hasonlót szeretnének ebbe is belepakolni. Ami külön öröm, hogy nem lesz semmiféle befolyása a SP-re. A me3 féle multiba is beleraktam pár száz órát, szóval várom ezt is. -
#671 Szerintem jóm ötlet hogy külön coop szorija lesz. Lásd az Splinter Cell esetében, tökéletesen működik a rendszer. És itt is fog. Kell működnie! -
#670 Pont erre valo az elozo posztban emlitett Kickstarter projekt. A kiadok nem fognak kockaztatni, ezert 95%-ban a tutira mennek. A maradek 5% meg becsodol. Viszont a KS megforditja a dolgot, pont ezert johet ossze a penz egy olyan innovativ otletre, amelyet egy kiado sosem finanszirozna. Ha az ott sikeres, akkor barmi lehet a kesobbiekben az otlet sorsa. -
#669 De a baj hogy senki nem is akarja bevállalni akár ezt a táskás ,testes "valóságos" invertory megoldást se semelyiket.
Itt ha ne adj isten van valami új ötlet akkor maguk között eldöntik amit mi csak az olyan hírekbe látunk hogy "mozgásban a törölt xy" Amitől herotom van,mert apjuk ......... mutogatják,hogy mekkora balfazok voltak ,hogy törölték.
A törölt játékok 90% oltári királyság pedig a videok alapján. -
Nem arról van szó ,hogy nem érdekel senkit hanem, hogy a világ minden ideje sem lenne elég, ha minden aprósággal foglalkoznának:) Sosem gondolkodsz a másik fél szemszögével. Ha egy játék 5 évig készül, akkor 5 évig folyik ki a pénz a cégből, befele viszont limitált. Minden cég, kiadó tisztában van azzal,hogy maximum mennyien vásárolják az adott típusú terméket, ergo úgy lövik be a fejlesztésre szánt időt is, hogy megérje nekik. 2-3 év alatt meg örülnek, ha sikerül befejezniük normálisan egy játékot, nem hogy még a gombokkal és varratokkal is foglalkozzanak a karakter öltönyén:)
Olyan játékot, amire te vársz max kickstarteres projektből lehet megvalósítani. Pl a Star Citizen a 60+ milliójával lehetne olyan (de nem lesz).
Mindenesetre ez nem olyan dolog, ami változni fog a jövőben, iszen nem technologiai akadályokról beszélünk, hanem időről és pénzről. Ezekkel meg nem vetekedhet senki.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.27. 15:53:40 -
#667 A realizmus nem feltetlen szorakoztato mindenkinek. Amit leirsz, az nagyon jo lenne, de biztos, hogy egy nehez nap vegen azzal akarsz foglalkozni a rendelkezesre allo egy, masfel oradban a gep elott, hogy attol rettegsz, ha magasrol ugrasz, eltorod a bokad, es emiatt kotoznod kell, vagy mankot kell gyartanod a kovetkezo ingame 2 hetre, vagy azon izgulsz, mikor omlik a fejedre az a fal, amibe veletlenul egy raketat lottel? Sot, egyaltalan honnan tudod, hogy kell kezelni egy rpgt vagy aknavetot? Vagy egy tankot? Sz'al erted... :)
Az inventoryrol mindig Guybrush Threepwood jut eszembe a Monkey 2-bol, amikor a zsebebol elohuzott egy akkora kutyat, mint o maga. A jatekvilag ilyen, ezt el kell fogadni. Ha voltal katona, akkor tudod mit jelent menetelni teljes menetfelszerelesben. Nem akarod azt se sem, hogy lemodellezze a jatek. Mert amennyi fegyvert, loszert es egyeb dolgot hordasz magadnal egy-egy FPS hosekent, a legtobb esetben fel sem tudnal allni azzal a sok cuccal.
A serules/seb kotozes, stb. mar 15-20 eve jelen voltak az akkori "survival" jatekokban (lasd Robinson Requiem), de lehet nem veletlen, hogy vegul nem valtak standard featurekke. Ennek ellenere jo lenne olyan jatek, amelyben ezek elerhetoek lennene, teljesen realisan minden, viszont nem biztos, hogy erre lenne szukseged kikapcsolodaskent.
Viszont, az teny, hogy kiprobalnek egy ilyen jatekot, kivancsisagbol. Bar lehet, hogy tobb ertelme lenne osszeszedni a bandat, es menni egy hetvegen paintballozni, az is "majdnem" ilyen :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.27. 15:44:49 -
#666 Én szeretem az apróságokat.
Pl egy kalandjátékban vagy fpsben vagy bármiben rendesen láthatóan ott lenne a táskánkban ,övünkön,kabátunkon a valós cuccuk amiket felszedünk és látható animációval előszedünk nem csak nyomok egy gombot és aknavető után egyből az akármi jelenik meg a kezünkben.
Sérüléseinket bekötjük átvérzik ,cserélni kell a kötés amíg ok nem lesz..
Plussz a fizika hogy ami ledőlt leomlik ,felrobban ,törik stb úgy és ott maradjon ahol és ahogy leomlott ne tűnjön el stb.
Ez sok embert nem érdekel ,de kurvára meg tudja dobni a hangulatot.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.27. 15:33:03 -
#665 Pont erről beszélek:) Nekem speciel a hátamon feláll a szőr a realisztikus játékoktól. Pont elég a való világ, nem azért ülök le szórakozni, hogy ugyanazt kapjam ott is:) -
#664 Egyiket se mivel opcionális, ha akarod egy percet se kell vele játszanod. -
#663 Sajnos nem lenne gép ami le tudná modellezni a valóságot.
Az biztos hogy fizika nélküli szarkupacokat nem adnék ki az biztos. -
pikman #662 Magyarul megkapjuk a ME3 multit fantasy köntösben, nem tudom sírjak e vagy nevessek... -
#661 Ha egyedül grebber fejlesztene játékokat a világon, azt hiszem nem sokan játszanának videojátékokkal :) -
Pares #660 Szerencsénkre a Bioware-nál nem úgy gondolkoznak mint Te. :) -
#659 Bármelyik játékba meg lehet csinálni csak akarni kell.
De mivel nem lesz benne nem is ragozom tovább.
Coopot meg amúgy is csak akkor szoktam tolni ha a single-t már szénné játszottam olyankor már nem érdekel a story meg semmi más. -
Evoluti0N #658 Egy Dead Island más tészta, ami a co-op játékra van kihegyezve. Ugyanakkor egy DA-ban, vagy bármilyen más olyan játékban, ahol fontos a sztori és a társakkal való kapcsolat, eléggé illúzióromboló tud lenni, hogy folyamatosan beszél valaki a füledbe, netán cseteltek. Szeretem én a co-op játékokat, azoknak is megvan a helyük a játékvilágban, de szerintem nem egy DA sztori módba valóak. -
#657 Akkor azok kedvéért akik nem beszélni english / mondjuk ök a játékból se fognak érteni paripafütyit se / itt van a hír magyarul.
" A manapság divatos négyfős kooperatív mód a Dragon Age: Inquisitionből sem hiányozhat. A hivatalos honlapon elérhető kérdezz-felelekben a BioWare bemutatta nekünk a szerepjáték online üzemmódját.
A multiban véletlenszerűen generált térképeken fordulunk meg társainkkal, a menetek gyorsak és akciódúsak lesznek, 20-30 perc alatt véget is érnek. Öt ellenőrzőpontot kell elérnünk a küzdelem során, ahol speciális feltételeket is teljesítenünk kell a győzelemhez. Itt nincs idő szöszölésre, sem pedig taktikai finomságokra, minden valós időben zajlik.
Karaktereinket a co-op módban is testre szabhatjuk, folyamatosan új és erősebb képességekre teszünk szert - ideális levezetés lesz, ha némi szünetet tartanánk a 200 órás játékidővel kecsegtető kampányban.
A jutalom sem marad el: aranyat, új felszerelési tárgyakat, fegyvereket, italokat, páncélokat szerezhetünk és új karaktereket nyithatunk meg. A multi nem lesz befolyással a single-re, a történet teljesen elkülönül tőle és a megszerezett zsákmányt nem vihetjük át a kampányba.
Nem lesznek felesleges párbeszédek, bár a narratíva a co-opból sem fog hiányozni, hőseink folyamatosan diskurálnak és évelődnek egymással. Kilenc hőssel indul a start: három mágussal, három tolvajjal és három harcossal.
A premierkor háromféle környezetet érhetünk el, az Elven Ruinst, a Tevintert és az Orlesian Palace-t, ám később, DLC-k formájában a felhozatal bővülni fog. " GK -
#656 egy taktikai rpgből kivenni a fos pause lehetőséget?
mhm. nincs több kérdésem.
egyébként érdemes lenne elindítani easy felett a dragon ageket. -
Pares #655 Fos pause ökörség? Ezt meg se hallottam... ha annyira coopozni meg multizni akarsz, arra van ezer másik játék, de ez egyáltalán nem erről szól, és örülök, hogy az sp részhez semmi köze nem lesz. -
EFRM #654 ha ez a coop multi olyan lesz mint a ME3ban akkor az win-win szituacio es nagyon jo lesz jau!! -
#653 Aztán gondolom nagy munka lenne kiszedni belőle ezt a fos pauset ökörséget. 4 fős coopnál minek mindenki magát irányítja mit akarsz még irányítani magadon kivül ?
A többi dragon age-be is ahol lehetett nem használtam ,de sajnos muszáj vol.