4680
banner
  • pikman
    Azért feltünö, hogy mindenki milyen visszafogott itt a topikban, pedig ha az eddigi infók igazak ez egy nagyon jó kis játék lesz.
  • wedge31
    300 küldetés nagyon jól hangzik meg, hogy mindenkinek megvan miért kell felelnie / leliana felel a piszkos ügyekért /

Elméletileg minden nagyon szép és jó lesz.
  • Although
    Ez alapján ez egy élő lélegző világ lesz konspirációkkal, seregekkel, mit tudom még mivel. Nem kell sokat várni és meglátjuk milyen szinten valósították meg.
    Ez alapján Leliana, járja a saját útját. Azért látszik David Gaider keze a történeten. Eltelt évek alatt a DA:O-ban még gyerekkorban létező szereplőink felnőttek és a saját útjukat járják. Jó lenne ezt kiteljesedve látni.
    Amit anno hiányoltam a skyrimnél a TES világát tényleg megelevenedve látni, talán most nem csalódás lesz. Egy virtuális könyv életre kell :)
  • TBTPumpa
    De Varric a Rouge kasztba tartozik emlékeim szerint. Nem Warrior és nem Mage.
    Sőt a Wiki szerint is!
    Zárnyitogatásról talán emlékszel rá, anno ugyanilyen volt az első részben Leliana is (mondjuk Leliana is íjász volt inkább).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:23:32
  • TBTPumpa

Skyhold Interview, Part 2: The War Table
  • j0nNyKa
    varric íjász, amúgy
  • pikman
    Ha rogue-t inditasz nem kell még egy, szvsz.
  • wedge31
    Tényleg Varric is biztos jó lesz, ezen még lehet majd filozni.
  • TBTPumpa
    Nekem Cassandra + Varric duó lesz a befutó.
    Talán még Sera, Vivien és Blackwall. De a többi skipp, sőt még kommunikációt sem fogok velük folytatni, ha nem muszáj, nehogy rám másszon akármelyik is, mint anno Anders.
  • pikman
    Ha leküzdöd a homofobiád mindjárt több lesz, de ez mondjuk nekem se megy.
  • wedge31
    Rogue-t inditok elsőre, kell két mage / solas, vivienne / meg kell egy tank ez vagy Blackwall vagy Cassandra lesz.

Túl sok opció nem nagyon van.
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.15. 19:57:03
  • pikman
    Nem lesz könnyü igy összerakni a csapatot ha ennyire válogatsz...
  • ratgab
    "szarvasmarha-ember" Sírok a röhögéstől....
  • TBTPumpa
    Menni fog veled néhány küldetésre. Leliana is, de nem lesz "állandó" csapattag. Úgy képzeld el, mint Liarát a Mass Effect 2-ben. Ott volt NPC-ként, nem volt ott sem csapattag, mégis a küldetésén (Shadow Broker) velünk jött.

Ez még mindig jobb, mint a Dragon Age 2 - aztsemtudjukkiazaMorgana - felállása. Meg ott épphogy láttuk Lelianát is.
    Nagyon várós az új DA, de kár, hogy nem Október 7-én jön, addig már csak 3 hét lenne. Igaz akkor alfaverziót kapnánk, így pedig van esély egy pre-beta verzióra november közepén.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 19:06:05
  • wedge31
    Már a második részben se volt...

Én egyelőre csak abban vagyok biztos ki nem lesz benne a partyba a bajszos búza meg a szarvasmarha-ember aki szintugy afféle.
  • pikman
    Én azért sajnálom, hogy Moriggan nem lehet a partyba...
  • jarlaxxe
    Morrigen origines rucitját kellett volna bevállalni a csajnak...

• jarlaxxe
    Az instant halál lenne neki.
  • wedge31
    Doriantól még kaphatsz egyet kérés nélkül...
  • jarlaxxe
    20 ezer? még akkor se adnék érte annyit ha Morrigan pucéran tolna egy öltáncot benne...
  • Pares
    Szerény véleményem szerint a manapság megjelenő játékok közt (PC) a Mass Effect trilógia messze kiemelkedik a minőségével.
  • TomStorm
    Ja,hogy itt.Becsült ár.PSN meg Live-on 20ezerre van beárazva:o
    De ha a lemezes ennyi lesz annak csak örülnék
  • wedge31
    Az első rész nagyon jó volt.
  • MrAndree
    Nekem meg örök kedvenc mindhárom rész de ízlések és pofonok ugye :)
  • Pares
    Az még jobb...
  • wedge31
    Lópáncél is jár hozzá......
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.05. 20:16:08
  • Kandurex
    Igen? Nekem valahogy az egész ME sorozat egy csalódás....
  • TomStorm
    PC?Az már nem rossz ár Day1-re
  • TBTPumpa
    Még szerencse, hogy nem játszom sok játékkal. Viszont azóta egy újabb játékban sem csalódtam, szóval...
  • Pares
    Hát ha a ME3 hatalmas csalódás volt, akkor jobb ha felkészülsz rá, hogy nem sok játékban lesz örömöd az elkövetkezendőkben.
  • wedge31
    12k a CDG-nál, persze az se kevés...
  • TBTPumpa
    Én a Mass Effect 3 óta. Számomra az is hatalmas csalódás volt a DA2 mellett.
    És mivel úgyis érkezik hozzá egy rakat DLC, így majd olcsón megvesszük ezt, drágán meg a DLC-ket, mert azokat úgysem akciózza az EA.
    Addig marad a warez, ha lesz. Ha nem, akkor marad a várakozás.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.05. 19:01:24
  • TomStorm
    Még így is 16e.ft.Kegyetlen nagy ára van minden platformra
  • silverchain
    Én a DA2 óta minden elővásárlástól tartózkodom.
  • TBTPumpa
    20%-os akció a GMG-n!
  • TomStorm
    Na ez már info!Az ilyenek kellenek instant vételhez:)
  • Pares
    Ha ezt jól megcsinálják, akkor még az Originst is lepipálhatja.
  • jarlaxxe
    Jó kis ficsör lesz ez.
  • wedge31
    Ínfók és képek a skyhold nevű erödünkről.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

in the early game before the inquisition is founded, haven is your base
    skyhold is rundown at first and needs fixed up

areas of the castle become available as they clear our the rubble. over time as the inquisition grows skyhold improves
    there are soldiers on patrol, support staff and merchants

castle layout is standard but you make decisions regarding decor and renovations

decide if a tower being rebuilt is for templars or mages

dalish inquisitor can furnish the castle with dalish woodcarving

different thrones, decorations, heralds, banners, carpentry, symbology

castle appearance customization doesn’t affect inquisitor’s stats so as not to affect your gameplay

some operations that you send agents on can take a day real-time or more

some are multi-part affairs that require input from the inquisitor on how situations should be resolved once the dust settles
    allies all find their own corners and make themselves at home. see their spaces become theirs as they personalize them.

leliana in the rookery

sera at the bar

dorian has a massive leather-backed chair

dis whole quote ““A lot of our fans missed the ability to interact with their party members and close friends, and just say ‘Hi, how are you?’ like in Origins,” Laidlaw says. “Many of them will be delighted to know that that is back, full force, in Skyhold. You walk up, ‘Hey Varric, how’s things? Tell me about Kirkwall.’ Getting a sense of their character, digging in. You can just go, ‘Plant one on me,’ which is pretty satisfying in a weird way.” In some cases, your main avenue to interact with your romantic interest is also at Skyhold. Your advisors Cullen and Josephine don’t travel with you as fighting companions, but they are still potential love interests. How you use your time at Skyhold with them can shape the direction your relationship takes.”

hold court and judge characters that come before you, depending on what you do. these scenarios are deliberatey crafted and not arbitary
    the hand of korth’s father turns up and starts slapping ur walls with a dead goat
    you can handle this a variety of ways presumably one of these is laughing at him. you can make him an ambassador
    "One that I enjoy is a character who, over the course of the game and depending on what you do, it’s possible to almost talk them down rather than going into direct conflict,” Laidlaw says. “Sort of a social victory. I don’t want to into details as to how, but that character is then brought to you for trial. In terms of consequences, that character has a ton of information and could end up working with your spies, making them globally more effective"
    or sentence them to be your court jester

you can exile, execute and in one case sentence a mage to tranquility
    seriously just read the article

• pikman
    Szintúgy.