4680
-
#732 Kiadják a forráskódot és mindenki javíthatja a hibákat, fordíthat magának játékot :D
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 14:20:39 -
#731 ++++ true, az lesz a 60 dollaros DLC, mar rendelem is elo -
ratgab #730 Kihagytad a legevidensebbet:
DA:I When it's done (WiD)
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.08.30. 13:33:39 -
#729 legalabb dlc cimen se kell gondolkozniuk
DA:I Early beta
DA:I Beta
DA:I Late Beta
DA:I RC
DA:I Soon(tm) release -
ratgab #728 Dragon Age Inqusition The Alpha Build... Ez lesz a játék címe biztosan... -
pikman #727 Ez így tényleg jól hangzik föleg annak fényében, hogy a DA2 két év alatt készült el a saját bevallásuk szerint, na azon tényleg látszott, hogy összecsapot volt ezért is volt olyan kicsi a map és az újrahasznositott helyszin benne. -
#726 Blizzard bebizonyította, hogy 12 év után is lehet kiadni összecsapott, elkapkodott, félkész játékot (köhm... Diablo 3). Szóval én már nem lepődök meg semmin.
Bár mentségükre szóljon, hogy bárcsak annyira félkész és elkapkodott játék lenne minden cím, mint a Diablo 3 volt a megjelenésekor...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 11:16:43 -
#725 Fene tudja, négy év fejlesztési idö után nem mondanám így látatlanban összecsapotnak vagy elkapkodotnak a játékot. -
#724 Ezzel az a baj, hogy a Battlefiled 4 is a megjelenés előtt 1 hónappal lépett át béta fázisba, aztán kiadták úgy félkészen és még azóta is javítgatják (már 1 éve), hogy játék legyen belőle, mert annyira félkész volt.
Az az érzésem, hogy most ezzel a játékkal is ugyanez fog történni. Roham léptekben kiadják úgy, ahogy, aztán majd a DLC-kkel együtt nyomatják hozzá a javításokat 1 évig, hogy játéknak nevezhető valami legyen belőle, mindezt 12 000 Ft-ért. Hát, annyira nem csábít ez a dolog. Sokkal nyugodtabb lennék, ha már a bétafázis végéről/korai retail változatról nyomatnák a dolgokat, mert akkor elhinném, hogy novemberre tényleg tökéletesre csiszolják a játékot, de így...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 11:10:03 -
pikman #723 Az alpha build lesz a játék védjegye e mögé majd el lehet bújni... -
#722 Na, ez korrektnek tünik. A 8 ability slots meg nagyon jó lesz. -
#721 Hmm. Ez faszának tűnik, DE. Miért még mindig Alfa? 2,5 hónap van a megjelenésig és még mindig Alfa cuccokat mutogatnak? Már réges-rég bétában kéne lennie, ha tényleg megfelelő verziót akarnak kidobni november közepén.
Van olyan érzésem, hogy a bétaverzió/vagy a "végleges" verzió egy 20 dolláros (20 eurós) DLC formájában lesz majd elérhető. EA-től simán kinézem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 10:53:05 -
Although #720 Tehát anno az originsnél már egy évvel előtte is kaptunk anyagot karakterekről, videokat atz animációkról. Más játékoknál is általában 2-3 hónappal előtte már azért rendesen látszik milyen lesz. A Skyrimnél már fél évvel a megjelenés előtt lehetett látni az anyagból kb mi lesz a végeredmény, abban se tévedtem. Egyáltalán nincs elszállva az info áramlat. Legfeljebb a spoiler szerű teljes részek mint a Redcliffes video. De ha jól látom nagyrészt arra épül a bemutatás. -
Although #719 Na ez használhatónak tűnik és hasonlít az originsre. Lehet betartják a szavukat, nem is van nagyon más lehetőségük. Az animációra meg a harcra legfeljebb felteszek modokat ha lesznek. -
BryceHUN #718 Dragon Age Keep Official Reveal/Q&A | Inside The Keep
-
BryceHUN #717 Képen a PC-s UI!
Utoljára szerkesztette: BryceHUN, 2014.08.29. 22:27:28 -
ratgab #716 Semmi probléma nincsen kolléga. -
TomStorm #715 Ja,hogy azzal szemben.Ez kimaradt,én kérek elnézést:) -
TomStorm #714 Skillek és Attribute-oknak terén lesz automatikus szint lépés nekik,ha nem akarsz akkor nem foglalkozol majd ezzel a részével.
Fegyvert és ruhákat viszont néha rájuk kell majd adni -
#713 csak hogy tisztázzuk a naptárat: november 18ig van ~80 nap, szvsz bőven elég lenne mostanság (sem) kidobni az első-második alpha videót, nem az n+1ediknél járni -
ratgab #712 Pont ugyanígy, ahogy itt is lesz. -
ratgab #711 150 órás végigjátszást mértek (főszál vagy minden egyben az mondjuk nem derül ki... gondolom, hogy minden egyben)... az szép. -
#710 Ahogy látom minden karakternek külön kell foglalkozni a skilljeivel, a ruházatával stb. stb. ...nem lesz ez vajon kicsit kaotikus? DA1 -be, hogy volt?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.29. 16:12:07 -
ratgab #709 Akkor most olvasd el még egyszer mit írtam... -
Although #708 Ja eltolták. na 2 és fél hónap. Rengeteg. Októberben már sokszorosítani fogják. -
#707 Novemberben jelenik meg. -
TomStorm #706 Ez a GC video volt már?Female Warrior lvl9.Van 4:00 egy Boss aki majdnem az egész csapatot lerendezi.A hangulat félelmetesen jól jön át ebből a videóbol.Nehézségi szintet nem tudom de nem hiszem,hogy Hardon játszana közönség elött és ha normal módban ilyet ütnek a Boss-ok az már rossz nem lehet,mobokat viszont ledarálja taktikai nézet nélkül.
Animációk nekem nagyon tetszenek és a hangok is:
-
Although #705 Látszik nem vagy nagy Dragon Ages ha ilyeneket írsz, az origins megjelenése előtt egy évvel már tele volt infokkal az oldaluk, teljesen más volt, ott elemezgettük milyen realisztikus a mozgás mennyire érezni, hogy súlya van a dolgoknak. Nem úgy mint a modernebb verzióknál. Most nagyon szegényes ami kijön info, de azért lehet következtetni milyen lesz egyébként meg októberben jelenik meg mi az overhyped? Maholnap már szeptember van.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.29. 15:31:13 -
#704 Igen, de ez a játék már most overhyped kategória. És még odébb van a hajrá, mert a marketing gépezet komolyabban csak október-novemberben fog dübörögni erősen. Már így is ez az első olyan BW játék, amiről a legtöbb videó került nyilvánosságra jóval a megjelenés előtt.
És valamiért az az érzésem, hogy ez "nagyobb volt a füstje, mint a lángja" típusú játék lesz.
Pedig jobbnak tűnik egyértelműen a második résznél, de mégis bennem van a tüske a Dragon Age 2 és Mass Effect 3 miatt (összecsapott, elsietett, befejezetlen játék volt mindkettő).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.29. 15:00:56 -
TomStorm #703 Sajnos még nem tudjuk demozni a játékokat mint régen addig maradnak a találgatások és a rengeteg fórum téma a tudat,hogy biztos jó lesz,a várakozás,hype.Ezzel együtt növekszik az előrendelések száma.
Hype a kiadók részéről nem sok van,pár epikus jelenet a játékból egy jó cím és mi felhasználók ráülünk arra a vonatra:D -
TomStorm #702 Most írtál vadat igen.Az már jó ha olyan lesz de közben mégis legyen benne ez is-az is,annál több legyen tehát mégse jó az a színvonal:)
Ez így értelmetlen.DA2 nem volt jó játék,olyan ne legyen.Ha Origins színvonalát hozzá nagyobb tartalommal és ugye a Sandbox,na az már jó nekünk -
Evoluti0N #701 DA 2-ben tetszett, hogy végre nem a világ megmentéséről volt szó. Ebből a szempontból jobb lett, mint az első rész, minden más szempontból gyengébb.
ME 3 se lett rossz, de meglehetősen sok probléma volt vele. Ezek közül a befejezés volt a legnagyobb. Olyan nagy, hogy sokan elfelejtik, milyen sok más dolgon elbotlott még a 3. epizód. -
#700 Nekem is a hypertrain jut eszembe manapság egyre több AAA játékról... :( -
#699 Ha a DA2 szinvonalát hozza részemről egy darabig nem veszek BW játékot mert az én elvárásaimhoz az egy nagy nulla volt, főleg a DA:O után ami all time top ten crpg, szvsz. -
ratgab #698 Most mondok egy vadat. Ha hozza a DA 2 színvonalát nekem már az elég lesz. Ezzel szemben lesz itt még szép nagy bejárható sandbox terület, várfejlesztés, társak öltöztetése, pofás harcrendszer, crafting rendszer. Amit láttam én az alapján már tuti jól fogok szórakozni. -
ratgab #697 Félreértés ne essék nekem az ME 3 és a DA 2 is bejött. Azért utóbbi kapcsán bármennyire is tetszett nem tudnék olyat elemet mondani, amiben jobb volt az első résznél.
Igazad van egyébként. Nagy részben az ismétlődő helyszín ölte meg azt a játékot. Nálam legalábbis szint az volt a legnagyobb negatívum a játékkal kapcsolatban. -
TomStorm #696 Az első ami nagyon tetszik 3.részben az a felül nézetes taktikai kamera/megjelenítés ami eddig konzolon egyik részben sem volt.Csak az Origins tudta ezt PC-n és itt már még jobban meg is van oldva mint már említettem konzolra is. -
#695 Én meg szinte már biztos vagyok benne, hogy oltári pofáraesés lesz mindenkinek a DAI (hype train van és túlzó elvárások) és sírni/ríni fognak mindenfelé és dühöngeni, de én majd szépen, nyugodtan végigtolom és élvezem, mint minden eddigi biowhore gammát. :D Az ME3 és a DA2 csak a kezdet volt szvsz., ez még jobban meg fogja osztani a játékostársadalmat! :DDDD -
EFRM #694 maga a jatek sztem is fantasztik volt, ahogy a 1 es a 2 is, egyedul a vege volt oriasi csalodas;
valahogy annyira sanditott a dolog, kicsit erthetobben is lekezelhettek volna a kulonbozo vegkifejleteket es igazan lehetett volna egy olyan vege, aminel azt ereztem volna, hogy volt ertelme a hosnek 3 reszen keresztul veghezvinnie mindent..
en a mai napig nem ertem mi tortent a vegen, es shep a foldon szusszant a vegen (felebredve az indoktrinalt alombol) vagy hol?
egyszeruen nem mondjak el es nem ertem meg, hogy most akkor mivan.
/me3 offtopik off
a DA2 tortenetileg nekem tetszik, komolyabb, felnottesebb szerintem, olyan, mint egy jo regeny.
ha valaki felre tudja tenni, hogy a tortenet nem a darkspawn elleni harc 2.0 hanem ugyanabban a vilagban egy masik komoly tortenet mage vs templar, akkor sztem elvezetes...
de termesztesen a legnagyobb BG utanerzest es epikus hangvetelt a DA:O hozta, amire nagony sok ember ki volt már ehezve.
/regi DA off
en bizom benne hogy a DA:I egy harmadik, elozo 2nel epikusabb szebb, hangulatosabb storyval jon es hatalmas elmeny lesz
/hype on
-
Pares #693 A vége lehet, bár ez várható volt, szerintem akárhogy is fejezik be, garantáltan lettek volna emberek, akiknek nem tetszik és a hisztéria nem maradt volna el így se úgy se... De ettől függetlenül szerintem a játék összességében nagyon jó lett. A DA2-nek meg szerintem a kevés és változatlan helyszín lett a végzete. Ráadásul az az egy város sem volt valami szemet gyönyörködtető látvány. Mondjuk sokan a harcrendszert is kritizálták, ha jól emlékszem, én most kezdtem el megint a DAO-val játszani, és azt mondom, hogy a DA2 harcrendszere (ha jól látom a DA3-nak is hasonló lesz) sok-k-kal jobb és élvezhetőbb. A story viszont szerintem nem volt rossz a DA2-ben.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.29. 13:33:30