4726
banner
  • paj01
    Nekem azok az alfa feliratú videók is egész tetszetősek. Szerintem az ősz egyik, ha nem a legjobb címe lesz.

Mondjuk az első dolgom az lesz, hogy a bajszos meleg szerecsen csávót leviszem vmi kriptába, kifolyattatom a vérét aztán ott hagyom:D
  • TBTPumpa
    Majd ha töltődik a Rilóded verzióm, akkor majd csápolok!
  • jarlaxxe
    Én már régóta nem hypelok egy játékot se mert estem már párszor pofára, itt is minden nagyon király eddig de ettöl még nem fogok csápolni.
  • TBTPumpa
    Főleg, hogy most nyomatják azt a Chosen játékukat, vagy mi a rossebet. F2P epizódikus PewPewPew játék a BioWare-től? WTF!

Különbenis ez még mind a Hypetrain része. Majd ha ténylegesen meglátjuk, akkor lesz öröm/utálat.
    Engem inkább az az Alfa jelző aggaszt... Egy ekkora volumenű játéknak már réges-rég a bétafázis végén kéne járnia, hogy novemberben ne valami félkész cuccként jelenjen meg. Meg aztán a megjelent játékok javítgatásában sem igazán partner sem a BioWare, sem az EA. Bár ez inkább talán az EA sara.
    1-2 patch érkezik (tons of DLC kíséretében), aztán kifújt részükről a terméktámogatás. Aggasztó "jövőkép" egy jelen alfa állapotban lévő játékról.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:39:13
  • Although
    Nem ok nélkül. A Bioware sem az ami régen volt. Le kell tenni ténylegesen valamit az asztalra majd utána....Mass Effect is full akció játék lett, csak a történet maradt a régi szint. Kicsit több kell tőlük azért.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.15. 21:31:46
  • wedge31
    Meg vannnak az elözményei miért nincs egyelöre hurrá hangulat...
  • pikman
    Azért feltünö, hogy mindenki milyen visszafogott itt a topikban, pedig ha az eddigi infók igazak ez egy nagyon jó kis játék lesz.
  • wedge31
    300 küldetés nagyon jól hangzik meg, hogy mindenkinek megvan miért kell felelnie / leliana felel a piszkos ügyekért /

Elméletileg minden nagyon szép és jó lesz.
  • Although
    Ez alapján ez egy élő lélegző világ lesz konspirációkkal, seregekkel, mit tudom még mivel. Nem kell sokat várni és meglátjuk milyen szinten valósították meg.
    Ez alapján Leliana, járja a saját útját. Azért látszik David Gaider keze a történeten. Eltelt évek alatt a DA:O-ban még gyerekkorban létező szereplőink felnőttek és a saját útjukat járják. Jó lenne ezt kiteljesedve látni.
    Amit anno hiányoltam a skyrimnél a TES világát tényleg megelevenedve látni, talán most nem csalódás lesz. Egy virtuális könyv életre kell :)
  • TBTPumpa
    De Varric a Rouge kasztba tartozik emlékeim szerint. Nem Warrior és nem Mage.
    Sőt a Wiki szerint is!
    Zárnyitogatásról talán emlékszel rá, anno ugyanilyen volt az első részben Leliana is (mondjuk Leliana is íjász volt inkább).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:23:32
  • TBTPumpa

Skyhold Interview, Part 2: The War Table
  • j0nNyKa
    varric íjász, amúgy
  • pikman
    Ha rogue-t inditasz nem kell még egy, szvsz.
  • wedge31
    Tényleg Varric is biztos jó lesz, ezen még lehet majd filozni.
  • TBTPumpa
    Nekem Cassandra + Varric duó lesz a befutó.
    Talán még Sera, Vivien és Blackwall. De a többi skipp, sőt még kommunikációt sem fogok velük folytatni, ha nem muszáj, nehogy rám másszon akármelyik is, mint anno Anders.
  • pikman
    Ha leküzdöd a homofobiád mindjárt több lesz, de ez mondjuk nekem se megy.
  • wedge31
    Rogue-t inditok elsőre, kell két mage / solas, vivienne / meg kell egy tank ez vagy Blackwall vagy Cassandra lesz.

Túl sok opció nem nagyon van.
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.15. 19:57:03
  • pikman
    Nem lesz könnyü igy összerakni a csapatot ha ennyire válogatsz...
  • ratgab
    "szarvasmarha-ember" Sírok a röhögéstől....
  • TBTPumpa
    Menni fog veled néhány küldetésre. Leliana is, de nem lesz "állandó" csapattag. Úgy képzeld el, mint Liarát a Mass Effect 2-ben. Ott volt NPC-ként, nem volt ott sem csapattag, mégis a küldetésén (Shadow Broker) velünk jött.

Ez még mindig jobb, mint a Dragon Age 2 - aztsemtudjukkiazaMorgana - felállása. Meg ott épphogy láttuk Lelianát is.
    Nagyon várós az új DA, de kár, hogy nem Október 7-én jön, addig már csak 3 hét lenne. Igaz akkor alfaverziót kapnánk, így pedig van esély egy pre-beta verzióra november közepén.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 19:06:05
  • wedge31
    Már a második részben se volt...

Én egyelőre csak abban vagyok biztos ki nem lesz benne a partyba a bajszos búza meg a szarvasmarha-ember aki szintugy afféle.
  • pikman
    Én azért sajnálom, hogy Moriggan nem lehet a partyba...
  • jarlaxxe
    Morrigen origines rucitját kellett volna bevállalni a csajnak...

• jarlaxxe
    Az instant halál lenne neki.
  • wedge31
    Doriantól még kaphatsz egyet kérés nélkül...
  • jarlaxxe
    20 ezer? még akkor se adnék érte annyit ha Morrigan pucéran tolna egy öltáncot benne...
  • Pares
    Szerény véleményem szerint a manapság megjelenő játékok közt (PC) a Mass Effect trilógia messze kiemelkedik a minőségével.
  • TomStorm
    Ja,hogy itt.Becsült ár.PSN meg Live-on 20ezerre van beárazva:o
    De ha a lemezes ennyi lesz annak csak örülnék
  • wedge31
    Az első rész nagyon jó volt.
  • MrAndree
    Nekem meg örök kedvenc mindhárom rész de ízlések és pofonok ugye :)
  • Pares
    Az még jobb...
  • wedge31
    Lópáncél is jár hozzá......
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.05. 20:16:08
  • Kandurex
    Igen? Nekem valahogy az egész ME sorozat egy csalódás....
  • TomStorm
    PC?Az már nem rossz ár Day1-re
  • TBTPumpa
    Még szerencse, hogy nem játszom sok játékkal. Viszont azóta egy újabb játékban sem csalódtam, szóval...
  • Pares
    Hát ha a ME3 hatalmas csalódás volt, akkor jobb ha felkészülsz rá, hogy nem sok játékban lesz örömöd az elkövetkezendőkben.
  • wedge31
    12k a CDG-nál, persze az se kevés...
  • TBTPumpa
    Én a Mass Effect 3 óta. Számomra az is hatalmas csalódás volt a DA2 mellett.
    És mivel úgyis érkezik hozzá egy rakat DLC, így majd olcsón megvesszük ezt, drágán meg a DLC-ket, mert azokat úgysem akciózza az EA.
    Addig marad a warez, ha lesz. Ha nem, akkor marad a várakozás.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.05. 19:01:24
  • TomStorm
    Még így is 16e.ft.Kegyetlen nagy ára van minden platformra
  • silverchain
    Én a DA2 óta minden elővásárlástól tartózkodom.