4726
-
paj01 #818 Nekem azok az alfa feliratú videók is egész tetszetősek. Szerintem az ősz egyik, ha nem a legjobb címe lesz.
Mondjuk az első dolgom az lesz, hogy a bajszos meleg szerecsen csávót leviszem vmi kriptába, kifolyattatom a vérét aztán ott hagyom:D -
Majd ha töltődik a Rilóded verzióm, akkor majd csápolok!
-
Én már régóta nem hypelok egy játékot se mert estem már párszor pofára, itt is minden nagyon király eddig de ettöl még nem fogok csápolni. -
Főleg, hogy most nyomatják azt a Chosen játékukat, vagy mi a rossebet. F2P epizódikus PewPewPew játék a BioWare-től? WTF!
Különbenis ez még mind a Hypetrain része. Majd ha ténylegesen meglátjuk, akkor lesz öröm/utálat.
Engem inkább az az Alfa jelző aggaszt... Egy ekkora volumenű játéknak már réges-rég a bétafázis végén kéne járnia, hogy novemberben ne valami félkész cuccként jelenjen meg. Meg aztán a megjelent játékok javítgatásában sem igazán partner sem a BioWare, sem az EA. Bár ez inkább talán az EA sara.
1-2 patch érkezik (tons of DLC kíséretében), aztán kifújt részükről a terméktámogatás. Aggasztó "jövőkép" egy jelen alfa állapotban lévő játékról.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:39:13 -
Although #814 Nem ok nélkül. A Bioware sem az ami régen volt. Le kell tenni ténylegesen valamit az asztalra majd utána....Mass Effect is full akció játék lett, csak a történet maradt a régi szint. Kicsit több kell tőlük azért.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.15. 21:31:46 -
Meg vannnak az elözményei miért nincs egyelöre hurrá hangulat... -
pikman #812 Azért feltünö, hogy mindenki milyen visszafogott itt a topikban, pedig ha az eddigi infók igazak ez egy nagyon jó kis játék lesz. -
300 küldetés nagyon jól hangzik meg, hogy mindenkinek megvan miért kell felelnie / leliana felel a piszkos ügyekért /
Elméletileg minden nagyon szép és jó lesz. -
Although #810 Ez alapján ez egy élő lélegző világ lesz konspirációkkal, seregekkel, mit tudom még mivel. Nem kell sokat várni és meglátjuk milyen szinten valósították meg.
Ez alapján Leliana, járja a saját útját. Azért látszik David Gaider keze a történeten. Eltelt évek alatt a DA:O-ban még gyerekkorban létező szereplőink felnőttek és a saját útjukat járják. Jó lenne ezt kiteljesedve látni.
Amit anno hiányoltam a skyrimnél a TES világát tényleg megelevenedve látni, talán most nem csalódás lesz. Egy virtuális könyv életre kell :) -
De Varric a Rouge kasztba tartozik emlékeim szerint. Nem Warrior és nem Mage.
Sőt a Wiki szerint is!
Zárnyitogatásról talán emlékszel rá, anno ugyanilyen volt az első részben Leliana is (mondjuk Leliana is íjász volt inkább).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:23:32 -
Skyhold Interview, Part 2: The War Table -
varric íjász, amúgy -
pikman #806 Ha rogue-t inditasz nem kell még egy, szvsz. -
Tényleg Varric is biztos jó lesz, ezen még lehet majd filozni. -
Nekem Cassandra + Varric duó lesz a befutó.
Talán még Sera, Vivien és Blackwall. De a többi skipp, sőt még kommunikációt sem fogok velük folytatni, ha nem muszáj, nehogy rám másszon akármelyik is, mint anno Anders.
-
pikman #803 Ha leküzdöd a homofobiád mindjárt több lesz, de ez mondjuk nekem se megy. -
Rogue-t inditok elsőre, kell két mage / solas, vivienne / meg kell egy tank ez vagy Blackwall vagy Cassandra lesz.
Túl sok opció nem nagyon van.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.15. 19:57:03 -
pikman #801 Nem lesz könnyü igy összerakni a csapatot ha ennyire válogatsz...
-
ratgab #800 "szarvasmarha-ember" Sírok a röhögéstől....
-
Menni fog veled néhány küldetésre. Leliana is, de nem lesz "állandó" csapattag. Úgy képzeld el, mint Liarát a Mass Effect 2-ben. Ott volt NPC-ként, nem volt ott sem csapattag, mégis a küldetésén (Shadow Broker) velünk jött.
Ez még mindig jobb, mint a Dragon Age 2 - aztsemtudjukkiazaMorgana - felállása. Meg ott épphogy láttuk Lelianát is.
Nagyon várós az új DA, de kár, hogy nem Október 7-én jön, addig már csak 3 hét lenne. Igaz akkor alfaverziót kapnánk, így pedig van esély egy pre-beta verzióra november közepén.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 19:06:05 -
Már a második részben se volt...
Én egyelőre csak abban vagyok biztos ki nem lesz benne a partyba a bajszos búza meg a szarvasmarha-ember aki szintugy afféle.
-
pikman #797 Én azért sajnálom, hogy Moriggan nem lehet a partyba... -
Morrigen origines rucitját kellett volna bevállalni a csajnak...
-
Az instant halál lenne neki. -
Doriantól még kaphatsz egyet kérés nélkül...
-
20 ezer? még akkor se adnék érte annyit ha Morrigan pucéran tolna egy öltáncot benne...
-
Pares #792 Szerény véleményem szerint a manapság megjelenő játékok közt (PC) a Mass Effect trilógia messze kiemelkedik a minőségével. -
TomStorm #791 Ja,hogy itt.Becsült ár.PSN meg Live-on 20ezerre van beárazva:o
De ha a lemezes ennyi lesz annak csak örülnék -
Az első rész nagyon jó volt. -
MrAndree #789 Nekem meg örök kedvenc mindhárom rész de ízlések és pofonok ugye :) -
Pares #788 Az még jobb...
-
Lópáncél is jár hozzá...... 
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.05. 20:16:08 -
Igen? Nekem valahogy az egész ME sorozat egy csalódás.... -
TomStorm #785 PC?Az már nem rossz ár Day1-re -
Még szerencse, hogy nem játszom sok játékkal. Viszont azóta egy újabb játékban sem csalódtam, szóval... -
Pares #783 Hát ha a ME3 hatalmas csalódás volt, akkor jobb ha felkészülsz rá, hogy nem sok játékban lesz örömöd az elkövetkezendőkben. -
12k a CDG-nál, persze az se kevés... -
Én a Mass Effect 3 óta. Számomra az is hatalmas csalódás volt a DA2 mellett.
És mivel úgyis érkezik hozzá egy rakat DLC, így majd olcsón megvesszük ezt, drágán meg a DLC-ket, mert azokat úgysem akciózza az EA.
Addig marad a warez, ha lesz. Ha nem, akkor marad a várakozás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.05. 19:01:24 -
TomStorm #780 Még így is 16e.ft.Kegyetlen nagy ára van minden platformra -
silverchain #779 Én a DA2 óta minden elővásárlástól tartózkodom.