4680
-
Evoluti0N #3074 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyetértek. :D -
#3073 Basszus, gyorsabban kellene haladnom a jatekban, mert a "SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" szoveg nem tul erdekfeszito :D Rakattintani meg nem akarok ertheto okok miatt. Egyszer a vegere erek (dec vegere talan), lesz mit visszaolvasni. -
#3072 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem lattad te meg a karakterem botjat haver -
#3071 -
pikman #3070 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megdugni? talán arra gondoltál, hogy kinyalni mert dugnod azt nincs mivel... -
#3069 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en full sera fan vagyok, de lehetetlen megdugni, nagyon jo a viszonyunk, mar a kocsma tetejen szoktunk ucsorogni es romantikazni, de meg mindig nem engedi megdugni magat
komolyan a jatek legnagyobb kihivasa -
#3068 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En Sera-t valasztottam(volna) de kiderult hogy ratyi :D -
#3067 Hát, szúrnám én is :D:D -
#3066 Meg sikeres volt a románc opcióm is egyelőre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Josephine-t választottam, mert Sera nagyon hüle szegény. És mivel a karim dalish elf mágusnő, így ők ketten maradtak nőből, akikkel lehet románcot indítani. Amúgy Josephine minden szempontból jó választás, hiszen magas rangú nemes úrinő és nagyon jók a kapcsolatai, sokat tud a politikáról, kereskedelemről, üzletről és nem mellesleg Lelliana jó barátja, szinte tesók és maga is bárdnak tanult eredetileg (most is ügyes ebben, csak nem szeretett gyilkolászni, ellentétben Lellianával). Az inkvizíció fejének jól jön egy ilyen társ, össze is illenek. Arik együtt. Bár Josephine méretesebb nőszemély még így is, mint az elfem (másfélszer szélesebbek a vállai,, magasabb is stb.), szal. viccesek együtt, mikor turbékolnak... :D
-
#3065 Nnna, így 41 óra után megejtettem első respecemet. Mágusomnál. Ugyanis kellenek az eldritch detonator skillek, meg minden ami cc+aoe.
Most használok:
- villámketrecet, mivel felupgrade-elve csúnyán plusz sebzi aki(k) benne van a többi kapott sebzése után és össze is húzza őket egy helyre
- területre tűrobbanást, mert baszottul berobbantja a népet
- a szokásos rift varimat, amit alapból ad idővel a program, mocskosul jó ezekkel kombinálva, csak staminát fel kell hozzá túrni
- azt a jégugrásosdit, mikor keresztül hussanok az ellenfeleken és közben sebzem is őket, az szép dodge helyett és ingyen van, nem kell mana
- a jégvihart, minden lehetséges formában (jég ágon) megerősítve, mert ugyan elszívja a manánkat, viszont szépen takarítja a területet
- láncvillámot, mivel upgradelve nagyon oda lehet baxni a népeknek bárhol is állnak, páncélosok ellen tökély
- a sok kis mágikus támadást egyben (villám ágon), mivel az is kombó robbanó skill, ha földön vannak mehet rájuk, de 1xrre csak egyre jó
- most kivettem a mind blast-ot, de igen hasznos, majd visszatanulom, ha közel jönnek beng és repülnek/békén hagynak/megzavarodnak
- a barriert, pedig az sem kutya, majd visszaszedem, kiváló védelem
- meg a sima villámot, az bénít, szal. nem is olyan rossz, csak durva ellenfelek nem bénulnak le tőle feltétlen, kicsik ellen meg túlzás
- a tüzes támadó skill nem sokat ér, bár pánikolnak tőle, de csak egyre hat, ami ellen meg tűz kell, annak mehet a területre való
- van még ice armor-om, amit magától aktiválódik ha perzisztens jégvari mellett vagyok, vagy valaki lefagyott (ice mine, blizzard stb.) és ez kurva jól véd ingyé, mana nélkül
- használok ice mine-t, mert ha valaki közel jön beng megállítja az elsőt (és aktiválja a közelsége az ice armort), de durván, majd idővel tűzaknát is szeretnék a sebzése miatt, meg tűzfalat esetleg
- még idővel össze akarom rakni, hogy a barrierem leverése jégrobbanást adjon (jég ágról van ilyen skill) és utána jöhet egy ingyen cast, az életmentő lenne, meg van amikor bajba vagyok, autobarrier jön rám, azt is használtam egy ideig, jóféle.
Jah és most jöttem rá, hogy van borospincénk is vaze és oda gyűlnek a borok, amiket fellelünk! :D -
Dzsabba #3064 Sziasztok.
Mage-el kezdtem és elég sokszor ablakba dob a játék főleg úgy hogy egy helyben állok és csak jobb meg bal egeret nyomkodom.
Nálatok is van ilyen hiba vagy csak valami nálam nem stimmel? -
#3063 Már mióta kijött a játék, modok után koslatok, tudom, hogy hiába , vagy konzol parancs, amivel ingame lehet kinézetet módosítani, de semmi.
Viszont ilyen van:
• runscript chargen mage — Cheat Description: Changes player to a level 2 mage.
• runscript chargen rogue — Cheat Description: Changes player to a level 2 rogue.
• runscript chargen warrior — Cheat Description: Changes player to a level 2 warrior.
Bár nem sok értelmét látom játék felénél egy lvl2-es karira váltani.. -
Evoluti0N #3062 Eh... -
#3061 Motor miatt szinte semennyire sem. Ez is inkabb hack, mint sem mod. -
Evoluti0N #3060 Mennyire modolható a játék? Annyira baráti ebből a szempontból, mint a korábbi részek? Mert ha igen, akkor a harc részhez várhatóak modok, amikkel olyanná tudják az emberek a játékot tenni, ami nekik a legjobban bejön. -
#3059 Ezaaaaz, habár még nem tökéletes, már dolgoznak rajta legalább, és van remény -
#3058 JT kicsit meglepodott arca szembol
A pancelok, ruhak is baromi szepek
Na most o a human magus amivel kalandozom. -
#3057 Hát igen.. én mindig átszaladok az enemy kupacokon, nem éri meg leállni velük, rém fárasztó/unalmas. Ha lelöknek a paripáról, szégyen, nem szégyen, átlövöm a nehézséget casual-ra, és gyorsan bedarálom őket, majd folyt köv. :D Egyébként az a vicc, hogy még casualon is szenvedés néha az irritáló harcrendszer miatt.
Mennyire szerettem én DAO-ban az izometrikus nézetet, taktikai kamerát. Pedig előtte sose játszottam ilyen típusú játékkal, és sose hittem volna, hogy tetszeni fog ez a fajta harcrendszer. Aztán mégis. És most nagyon hiányzik.
Ebben pedig csak annak lehet része, aki női elfet indított, haha :D :
(+még néhány kép)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3056 Hát ha még a harcot is élvezné az ember...azért igy is rendesen leköt a játék, de már csak napi 2-3 órára többet nem birok vele játszani pont emiatt. -
#3055 Éjjel nem tudok időben lefeküdni, tegnap is csak azért léptem ki fél3-kor, mert lefagyott, most először :D
Aztán reggel még meló előtt kicsit játszottam vele, de baromi nehéz volt kilépni :P -
#3054 Nem lehet abbahagyni, amikor nekiül az ember :)
Ennyi meg pont elég, ez mindent elmond egy játékról. -
#3053 Jézusom, ez a játék eszméletlen jó lett.
Ahogy korábban már előttem is írták, csak az eleje döcögős, de aztán beindul, és nem muszáj minden "hozz x darab húst a katonáknak" típusú küldetéshulladékot megcsinálni.
Na meg a harcrendszeren kell túltenni magunkat. Én váltottam dualwieldről íjra, ezerszer jobb, kezelhetőbb.
Amit sajnálok, hogy itt nem használom a taktikai kamerát, Originsben rengetegszer a segítségemre volt, szerettem is, itt viszont csak nyűg. -
#3052 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baromi jól néz ki Morrigan itt, meg abban az "estélyi" rucijában is. Mily kár, hogy nem csapattag. -
DantesHUN #3051 Kösz. Még megfontolom, hogy a játék végülis-meg éri ez a árát, vagy várjak vele. -
#3050 Sokan dobozos kiadást vettek, többek közt én is és én is a CD Galaxisnál.
Az alábbi nyelveket tartalmazza a játék :
Német
Angol - Egyesült Királyság
Angol - Egyesült Államok
Spanyol
Francia
Olasz
Lengyel
Orosz
A dobozos és Origines kiadás közel ugyanaz, hisz a dobozos kiadás is az Origin segítségével települ, mint már 3-4 éve megszokott ez az EA játékoknál.
Ezáltal be is kell regisztrálnod Originre a játékod kódját, hisz anélkül játszani sem tudsz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.29. 14:42:29 -
#3049 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az én beimportált storymban nem ez volt az első rész befejezése
gondoltam erre, de az nem 100% hogy volt gyereke, meg ugye ha belegondolsz, a saját dlcjében, mikor utána mentünk megkeresni, már túl volt a gyereken, és pont ugyanaz a modellje volt, mint az alap játékban -
Rannah #3048 Van rá magyarázat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit vársz egy gyerek után ? -
#3047 aki nem tudja, hogy kik lesznek a segítőink, annak ez spoiler, többiektől kérdés: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintetek is durván összementek a didkói? :)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.29. 12:12:21 -
#3046 ezek az indokaid, jó hogy az irányítás, és kedvez a warriornak?
hátjó -
DantesHUN #3045 Aki esetleg a CD galaxisnál vette meg , a dobozos kiadást, meg tudja mondani milyen nyelvek vannak benne? Már az angolon kívül.
(mert angolul úgyse értek, viszont ha német nyelv van benne, bár németül se igazán, de mégis többet mint angolul) -
#3044 Igen, egyszerűbb, több okból is:
1: ez a "seeking missle vagy miafaszom" nekem nincs
2: a 4-es gombot hiába nyomogatom, arra nem megy oda, mert a Whirlwind van rajta
3: mivel 2hand warriorral játszom és mellesleg még azzal tankolok is, így nem elég odamenni és püfölni a "q" gombbal.
4: az egeret úgy is fogom a kezemben, így nagyon egyszerű nyomogatni rajta a gombokat.
kb most ennyi jut eszembe -
#3043 Nem mindent, és nem reklám, tény ;) de pl a kontrolleres FPS irányítást rühellem ... itt meg még véletlenül sem kell célozni :)
De egyébként ez sem tökéletes mindenre, mert a taktikai mód ill az inventori kezelése meg így nem az igazi. És itt nem működik a hibrid módszer, ami más játékokban igen, hogy amelyikhez nyúlok arra áll át az irányítás, hanem csak azzal megy amit az elején a menüben beállítasz. Ebből a szempontból más játékok 'jobbak', mint pl a Watch Dogs, ahol kontrollerrel kocsikáztam, de egér+billel lövöldöztem, felváltva, mert így kívánta meg :)
A DA:O-ban tökéletes volt az bill+egér, itt sajna nem az ... ettől még van akinek jó, egyéni megítélés kérdése. -
#3042 Köszönöm a javaslatokat, de az ÖSSZES létező tippet, beállítás-variációt, drivert, gpu declock-ot , MINDENT kipróbáltam.. (kb másfél napot töltöttem fórumok túrűsűval, beállítások variálásával) . "szerencsére" nem vagyok egyedül a problémával, rengeteg embernek ugyanígy halott az ügy (legfőképp a 660 as széria tulajdonosok), marad a javítás-driver után epekedés...
Utoljára szerkesztette: PTW, 2014.11.29. 05:30:11 -
#3041 Szerintem nincs olyan ember aki teljesen elégedett ezzel az irányitással, függetlenül a beviteli eszköztöl. -
#3040 Nem kéne állandóan minden játéknál reklámoznod, hogy te milyen faszán irányitasz mindent gamepaddal...
Probáltam egyébbként gamepaddal is, és ugy is szar, azzal se megy oda ráadásul ott nem tudsz minden funkciót külön gombra rakni tehát az se egy fáklyás menet...mindenképp szar ez a hibrid irányitás ennél még a második résszé is sokkal jobb volt. -
#3039 Jah, hát egyébként nem megy oda. Ezért IS hagytam a fenébe az egér+bill irányítást. Egér gombbal forgassam a kamerát, meg WASD-al irányítsam a karaktert, miközben másik egér gombbal üssek illetve még gombokkal nyomogassam a skilleket, agybaj ... X360 kontrollerrel 1-1 új a karakter és a kamera, a többit meg támadásra használom :) -
#3038 Ez az auto lock vagy a direkt lock gombra? Mondjuk én warriorral vagyok, két kezes, automatán megjelöl valakit, de igazából az van a targeten, aki felé fordulok. Mondjuk én kontrollerrel nyomom, így az analóggal 360 fokban harcolok, nem is kell forgassam a kamerát, ütök egyet az egyik oldalra majd áthúzom és egyet a másikra is, analóggal arra támadok amerre akarok.
A gombnyomásos lockot nem nagyon használom, mert akkor a kamera lemegy a karakter segge alá, meg igazából nincs is rá szükség kontrolerrel, azzal amúgy is olyan a 2h warriorom irányítása, mintha egy mezei hns játékkal játszanék ... szerintem jobb, mint egérrel, azt feladtam az elején, eleve a gombnyomásos kamera mozgatás miatt, meg az ilyen típusú 360 fokos mozgásra a WASD sem fekszik, a karakter mozgatása full analog stickre van szabva, kezdve a sebességétől, ami billel nem lehet szabályozni. -
#3037 Persze, felül nézetböl nekem is odamegy az b@szna be ha még ugyse menne oda... -
#3036 Elvileg csak taktikai nézetből küldve megy oda, egyébként full te irányítod. Taktikaiban küldve nekem odamegy. -
#3035 Nekem is GTX660-om van + i5 + 8GB RAM, és fullosan vígan szalad, jobban, mint manapság bármi.
Mondjuk már 2x leállt Dx driver hibával, de ennyi, ennél több nem volt.