4680
banner
  • Sir Quno Jedi
    Ami viszont vicces, azok a pénzszerző misstziók. Hoz Josephine mondjuk 90aranyat, mikor százával destroy-olom a 200arayas cuccokat, mert nincs hova tenni. Gáz. Az összes resource szerző küldi egy tömény vicc a war room-ban. Nem is éri meg velük foglalkozni. Hoznak 3 elfroot-ot, oszt kell még pár száz és erre kéne várni, meg ott dekkolni a várban?!?!
  • Sir Quno Jedi
    Asszem az emerald mine-oknál vannak. Engem pont ott szívatnak ilyen nagy emeletes mackók, de hogy az great bear-nek számít-e, azt nem tudom. Én is elszúrtam kicsit az elfes részt, mert kifosztottam az ősi sírokat, hamár ott voltam és a főnök nem örült neki (pedig én is dalish elf vagyok, de há az ember mágusok neveltek). :DDD
  • dartonite
    Ez nagy otlet hogy nem kell napokig varni mire valamelyik agent visszaer a kuldetesbol, kosz!
    Engem az ugrabugralasra valo kenyszerites idegesit rohadtul.Amikor a shardot felpakolja egy olyan haz tetejere ahova csak millimeter pontos ugrasokkal tudsz felmaszni...mi ez SuperMario?
    Aaah borzaszto hogy ilyeneket beleraktak.

Ja es aki tudja hol vannak great bear-ek (kene 3 db bor) az szoljon legyszives.Be akarok szervezni egy elfet de ahhoz eleg jo viszony kell veluk.Ahhoz kene.
  • Sir Quno Jedi
    Takarékoskodok a főküldikkel, mert ha eljutok a végére, már nem fogom megcsinálni a mellékeseket, mert akkor már nem érdekel, értelme sincs, hiszen sehova nem kell már az exp, meg a cuccz. Csak a sztori érdekel amúgy, azért megyek visszafelé is.

Ki hányadik szintűként végezte amúgy be?
  • j0nNyKa
    az a 2 főküldetés kb a legélvezetesebb része a játéknak, főleg talán a party, azért nagy pirospont a bionak
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy rengeteg kisebb terep van (mármint kisebb mint Hinterlands, meg a nagyobbak), de elbaszottul bonyolultak és így ugyanannyit el lehet velük szarakodni, ha nem többet. Ráadásul vannak pontok, ahol nem jutsz át, csak operationnal a war map-ról, vagy ilyesmi. Szal. van mit csinálni.

Nomeg a riftekből is csoportban potyognak már a három emeletes démonok, amik így együtt meg tudják izzasztani a 15. szintű csapatot. A gyógyital meg fogy rohadtul. A lev 15 minibossok atommód bírják a gyűrődést, hogy rohadjanak meg. Persze jó taktikával eliminálhatóak gond nélkül, de figyelni kell rohadtul és nem hibázni. Kibaszott óriások is csak úgy gombásznak az erdőben, mintha vasárnap lenne, meg ezek a rohadt emeletes halálmedvék hobbiból rámmásznak, vagy mi a faxom.

Aki ezt kitalálta, hogy vissza KELL menni gyógyitalért a táborokba, azt meg tudná agyalni. Így békésen derítgetsz fel, de mindig meg kell szakítgatnod, fast travel és utána visszakutyagolnod oda, ahol tartottál. Egy idő után türelempróbáló dolog. Faxé nem lehet betankolni tyotyóból?! Vagy legalább magadnak kialchemizálhatnád/herbálkodhatnád útközben abból amiket összeszedsz... Áhhh, ez a játék legesleghülyébb és idegesítőbb része, nomeg a war room-ba való visszamászkálósdi és real time küldik, az is súlyos. Legalább volna olyasmi, mint a portál scroll, ha már mmo-s az egész és/vagy valahogy oda-vissza tudnánk ugrani a war room és a jelenlegi helyszínünk között.

Node tegnap megléptem főkarival a lev 16-ot is. Lassan mehetek vissza főquesteskedni, mert azokat most épp max. lev 15-ig ajánlja a program.
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.12.02. 07:57:27
  • j0nNyKa
    hámeg egyáltalán amikor először vagy ott, karácsonyfaként izzanak a quest jelölők a szélrózsa minden irányában egymás hegyén-hátán.. :)
  • Sir Quno Jedi
    Namost írja hány pontot derítettél fel/claim-eltél, hány táborod van, hány ezmegaz és azt is mennyiből, ergó nem nehéz kitalálni, hogy sehol sem vagy, ha még sehol sem vagy.
  • ratgab
    Azt hittem megvan Hinterlands nagy része már (nem haladok gyorsan, nem is célom), erre a térkép alapján, ha harmadát bejártam sokat mondok...
  • TBTPumpa
    Segítség annak, aki valamit még nem talál (azért van itt tennivaló bőven):
    Hinterlands:

Storm Coast:

Forbidden Oasis:

25 óra játékidő után még csak a Forbidden Oasis-nál tartok. Kiégetnek ezek a shardok.
  • wedge31
    Warez témát mindenki hanyagolja mert itt a kutyát se érdekli, thx.

• jarlaxxe
    Erröl van szó, senkit se érdekel ki honnan szerzi be a játékot ez az ö lelkiismereti kérdése, a lényeg, hogy ne okoskodjon, hogy ez szükséges meg nem is bün meg egyébbként is ö egy fasza gyerek...nem kell ez, ilyenkor kussolni kell és játszani a lopott játékkal és örülni, hogy nem kaptak el ez a bölcs dolog, szvsz.
  • yesname #3103
    Álszenteskedni nem szép (bár nincs aki ne tenné ezért-azért, néha-néha ugye) és nyilván mindenki tölt le ezt-azt. De hivalkodni a warezzal... na annál nincs rosszabb e téren.
    Én sem ítélem el mindig, ha valaki lehetőségéhez képest a sörözésből, bulizásból és amiből lehet picit félretéve (vagy mert egyébként is megteheti) megveszi ami megtetszik neki és tudja, hogy végigjátszaná ezzel tisztelve és elismerve a készítők munkáját. Támogatva, hogy legyen még tőlük hasonló jó játék. Azt viszont kitudom utálni a világból, aki megtehetné (akár csak úgy, hogy időnként veszi meg amiről tudja, hogy kell neki), de nem teszi, mert minek ha van más megoldás is. Na ha erre még hivalkodik is...
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.01. 19:10:45
  • jarlaxxe
    Értelmezd amit írtam...
  • böröczk
    Engem rohadtul nem érdekel, ki tölti le, én megveszem. Nem ítélem el, aki letölt, tény, hogy ne reklámozza.
    Fogadok, hogy még egy filmet se töltöttél le, igaz? Akkor meg nem kell itt a büntetendő, tilos vagy illegális szavakkal dobálózni.

Én vettem olyan játékot, amit megbántam, többször is. Elég lett volna a virágbolti verziót kipróbálni, akkor biztosan nem ruházok be rá.
    DAI egy pillanatig se volt kérdéses, hogy instavétel, ha nem veszem meg, az azt jelenti, nem is játszom vele egyáltalán.
  • Myselor
    azért álszenteskedni se kell hogy soha egy darab warez dolga nem volt senkinek az hazudik
  • jarlaxxe
    Szerintem meg szégyen az, és még ráadásul bün is, ezért is az a bölcs dolog ha valaki mégis csinálja akkor lapítson mint szar a füben és nem kell hírdetni a dolgot.
  • böröczk
    Nem szégyen a warez szerintem, de vannak játékok, amik megérdemlik a megvételt, lásd topic cím :P
  • Evoluti0N
    Minden Bioware játék, amit valaha játszottam, eredeti. Még a warezmatyi kamasz- és gyerekkorom idejéből származókat is utólag megvettem. Szeretném tovább folytatni ezt a trendet.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.01. 18:26:13
  • böröczk

Rég játszottam már játékkal, ami ilyen szinten leköt és nem multis.
  • yesname #3095
    A videó alapján a Denuvo-t nem törték fel, inkább egy Origin server-kliens kapcsolatot próbálnak emulálni. Lehetséges, hogy az eredeti és a szerver közti adatforgalmat rögzítették-elemezték és ennyire jutottak. Ha így van és netán sikerülne teljesen működő verziót kreálniuk akkor is elég a kommunikációban egy apró változtatás. De majd többet tudunk 1-2 héten belül.
  • j0nNyKa
    egyrészt ez nem a legtöbb játék, másrészt warez témával fáradj sajátba
  • Palinko
    legtöbb játékot 1.0án toltam végig elleszek patch nélkül is
  • TBTPumpa
    Amúgy a videókban mutogatott páncélt nem fogjuk megszerezni igaz?
    Az csak egy előrendelői DLC volt?

Valahol esetleg be lehet szerezni azt a DLC-t, mert én még Origin-en sem látom?!
  • TBTPumpa
    Én úgy tudom, hogy még csak próbálkozás van. Mire feltörik, addigra már megkapjuk a beígért méretes patch-et is (értelemszerűen újabb exe fájllal és denuvo-val), amin majd megint ügyeskedhetnek a törős srácok.
    De ha feltörik, az el fog jutni az EA-hoz, a BioWare-hez és a Denuvo-t fejlesztőkhöz is. Nem lepődnék meg, ha a további patchekben még erősebb védelmet használnának.
  • Evoluti0N
    Én holnap veszem. Most már semmi se fog eltántorítani. Még feltört verzió se. :D
  • Myselor
    egyébként van hozzá fix is hogy induljon 2 magossal és játszhatóan futnak ezek a játékok még így is,szerintem ennek is sokan örülnek majd vannak akik megvették és ez miatt nem bírják játszani tudom vehetnének jobb gépet is de na :)
  • Myselor
    ja értem,nos én örülök ennek de vannak akik nem ugye :)
  • Palinko
    egy idő után betölt a videó ahol látható. hogy launcherrel indítják, héten lesz crack
  • Myselor
    itt látni kéne valamit?
  • j0nNyKa
    na az good job
    azért örülök, mert amennyiben jönnek ki esetleges (értelmes) dlck, azoknak az árát feldughatja az EA, kerek perec le fogom majd warezolni
  • BEAST #3083
    Solas tiszta Spock, alap csapattárs volt. :D
  • Sir Quno Jedi
    Előtte kell szívecskézni. Én is mindig húzom azt a törpe felderítő lányt aki a küldik előtt beszél velünk terepen. Néha Skyhold-ban is.
  • böröczk
    Á, az én karim igazi ringyó, az összes segítő (cseléd) küldetésénél bepróbálkoztam a szivecskés válaszlehetőséggel, de lehurrogtak mind, hogy tudtukkal már van valaki más, és a pletykák gyorsan terjednek. Hát szép mondhatom, DAOban bezzeg.. :D
    Witchert meg ne is említsük :D
  • Sir Quno Jedi
    Ja, meg van olyan lehetőség egyik questnél pl. hogy felajánlkozhatsz női karival az egyik (nő az is) nemesnek Valrojóban kompenzálásképpen, hogy segítenek. Csakhát az ember pont a szerelmének kedvéért jár el, nem lenne túl jó ötlet... :D
  • böröczk
    Nem kifejezetten spoiler, de aki női elf karit indított, mindenképp Solas-szal (aki egyébként így 50 óra játék után véleményem szerint a játék legjobb karaktere, zseniális párbeszédekkel, sztorikkal, stb) mélyítse el a kapcsolatát :D
    Sztori szempontjából fontos,meglátjátok, miért.
    Máskülönben végigjátszás után keressetek rá jutyubon :P
  • j0nNyKa
    - guard tud lenni 2 kezes warrin is, nekem 4es guardja van bullnak
    - heal on kill az tenyleg op, egy ido utan nem is sebzodott igy a mainem
    - kb minden AOE CC a mage-nel, firewallt pl a leirasod alapjan meg nem lattal, erdemes, mert ha valami op, az az
    - a faklya egyebkent nagyon bugos, fade riftnel pl eltunik az eterbol, se a karakternel nem lesz, se a foldon, en meg ugye alapbol ugy kozlekedek, hogy fade rift -> disingage -> autorun
    - a tobbi nagyon gyogypelda, aki azokig nem jut el, az assa el magat, no offense
  • Sir Quno Jedi
    Jó tanácsok kezdőknek:

- Guard. Vigyünk pajzsos harcost aki tudja. Mert a guard az HP helyett is jó, azt verik le először.
    - Mágusnál csakis a magic számít, bármi mást adó cuccokat el is dobhatjuk a picsába, hacsak nem tudjuk upgradelni. Nekem főkarimnak 65-ös most a magic-je, míg a többinek 20+ körül, nagyon overkill a kicsike. Ami még kellhet az a varázslat sebzés növelő gyűrűk és a heal on kill %-os a fegyókon, upgrade-eken pl. Azzal életben is lehet maradni, ahogy 15-25%-ra feltornázzuk. Főleg, hogy nincsenek gyógyító varázslatok.
    - CC, AOE, ha az ellenfél lebénul, lefagy, pánikol stb. addig sem minket öl és területen többre hat, csak annál jobb
    - Ha már földre került az ellen (nagyon fontosak az ezzel kapcsolatos skillek), akkor mehetnek rá azok a skillek, amik kombóznak és pikk-pakk extrém sebzés következik.
    - Riftekhez nem muszáj közel menni és disruptolgatni (bár jópofa sebzés), elég ha elcsaljuk a népet és leírtjuk őket, előbb-utóbb leáll a rift és be tudjuk zárni.
    - Skyhold-ban is lehet belül fast travelezgetni a különböző fast travel állomások között.
    - Vannak helyzetek, mikor le kell hold-ozni a csapatot és egyesével szétszórni őket ide-oda, hogy megoldjunk egy puzzle-t stb.
    - Ne harcoljunk végtelen ellenfelekkel, mert még exp sem jár érte, csak lökjük be a disengage-et és fussunk inunk szakadtából.
    - Gyűjtögessünk, mint az őrült, mert 30+ cucc (pl. elfroot, de vas is) kell egy csomó mindenhez (DARABONKÉNT, szal. többszáz sem árthat). Soha sem lehet elég, még ha már termesztjük akkor sem.
    - Craftoljunk. A craftolt upgrade-ek murvánjók, ha jó anyagokból csináljuk (néha a cuccok is, pl. fegyók, páncélok, rúnák). Vegyünk terveket ha kell stb. Aztán bele a jó kis unique cuccokba az upgrade-eket (már ha megy).
    - Lovagolgassunk ha már jártunk valamerre, szinte mindenhol át lehet manőverezni, így nem unjuk magunkat halálra a kutyagolásban.
    - A fölös cuccokból vegyük ki az ugprade-eket (kovács) és adjuk el a cuccokat.
    - Vigyünk magunkkal fullra regen potit, meg heal felhőset, életet menthet, de mindenkinél legyen ám.
    - Amikor lehet, mindig hurcoljunk magunkkal veilfire fáklyát, mert lesznek rúnák valahol. Ha elejtjük, nem gond, vegyük fel újra. Illetve le is tehetjük valahol biztonságban a közelben.
    - Ne rohanjunk agyatlanul a főquest-ekbe, míg a "nagyobb" kicsik meg nincsenek, a szint bezony számít sokat, nomeg a cuccok.
    - Gyorsan szerezzük be a war table-en Skyholdban a trainereket, hogy tudjunk specializálódni is.
    - Beszélgessünk sokat otthon a többiekkel a csapatban, kapunk küldiket, ezt-azt, meg tapasztalatokat is.
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.12.01. 12:07:52
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy van néhány operation, ami idegesítő, mert végtelen ellenfél van, de a tyotyó az elfogy ugyebár. Ez már mekkora faszság.

Vannak vicces pillanatok is, mikor ép behátráltam a nagy kapuhoz az egyik erődben, legyőztük pont az uccsó bossgenya horrort, aki szétkasztolta az agyunkat, meg egycsillió élőhalott, senkinek sem volt már hp-ja, sem gyógyital, erre hátam mögött kinyílt a nagykapu és kijött rajta egy revenant, aki ott helyben le is vágott, mint az érett búzát és pikkpakk game over. Beszartam, tölthettem vissza a faszból. DE vicces volt, hogy behátráltam hozzá... :DDD Túltaktikázásnak ez a vége.

Jah és aki unja a 24 órás operation-öket (az már tényleg felháborító vaze, nem normálisak), az állítsa előre a gép óráját egy napot és beng, már meg is van. Ez bármikor eljátszható. Murva anyukáját, aki ezt kitalálta amúgy, hogy aludjál egy napot mire meglesz IRL vaze.
  • j0nNyKa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    degeci :DDDD
    de csak neked most egy tenyleges spoiler, mert egy igazi kocsog vagyok: van benne sarkany!

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.01. 11:38:14