4680
banner
  • TBTPumpa
    És tényleg Leliana! Hivatalos oldalról:

Kép neve: Lelianna_01_WM.jpg
  • j0nNyKa
    gondolom DA2 rendszerben lesz félig lefixált, félig testreszabható a karakter, fajt kétlem, hogy lehet majd választani
    leliana +1, bár olyan fura az a beállás, de simán lehet igen
  • TBTPumpa
    DLC-be csak fegyver/páncél és küldetés fog érkezni. Karaktereket tartalmazó DLC-k nem lesznek!

Amúgy a képen lévő íjász elfcsaj melletti leányzó nem Leliana? Rövid vöröses haja van a csuklya alatt + orléziaihoz hasonló ruha.

Ez a karakter akit mutogatnak gondolom előre beállított karakter lesz, mint mondjuk a második rész esetében. Nem nagyon mutogattak még különböző variációkat, csak ezt. És nagy a hallgatás a törp, elf és női főkarakter oldalról is.
  • j0nNyKa
    baszki igazad van, jogos
    na hát akkor lehet hogy tényleg az ott a kiscsapat, 1-2 tag várós :)
  • TomStorm
    De az Varric,fülbevaló elárulja és a haja is DA3-ban fekete/sötétbarna
  • TomStorm
    Max DLC-be jön majd a többi
  • TomStorm
    De ha ezt mind megkapjuk az nem lesz semmi bár én kétlem.
    Eddig van:
    -Warrior-Defensive
    -Warrior-Fighter
    -2 mágus egy offensive meg egy support(?)
    -Rogue-Archer

Ide jöhet még 1 Rogue ugye ha követi BW a klasszikus 8-ast
  • j0nNyKa
    az k*rvaélet hogy nem Varric, a videón látszott, hogy totál a DA2-es kinézete van, az ott a képen egy másik törp egyértelműen
    javíts ki, ha hülyeséget beszélek
  • TomStorm
    Balról a második az pont Vivienne,Mágus.
    Varric meg gondolom balról a 3. lehet
  • TomStorm
    Cassandra,Iron Bull,Solas,Varric,Vivienne.Tudtommal ezek a hivatalos Comp.-ok,eddig
  • j0nNyKa
    biztos ezek lesznek a companionok? mert így ránézésre egyébként van 1-2 érdekes, balról a második pl.
    bár nemtom.. jobb oldalt az nem duncan? illetve hol van varric?
  • TBTPumpa
    Szerény kis csapatunk:
  • Although
    Óriási terhelés lehet a weboldalán a játéknak mert nekem nagyon lassan töltödnek a dolgok.
    Amit látok viszont úgy néz ki classonként is lesznek eltérések a sztoriban. A zene félelmetesen jó, a mágus ruha nem tetszik, de attól még lehet jó, Morrigan láthatóan nem változott :), a bevezetett szereplők jók.
    Felkerült egy idővonal is ami röviden felvázolja a történelmet. Kicsit szegényes de sajna sokan úgy se olvasnák el. :)
    Összességében nagyon nagyon szegényes az oldal, ahhoz képest ami a DA:O előtt volt. De nem is számítottunk másra szerintem.
  • Although
    Mike L. a projekt vezető, sokan nem szeretik én se rajongók érte. De ez van. :)
  • j0nNyKa
    ha csöcsöket akarsz, Oghren is simán játszik!!!4
    csak hogy én is örüljek
    bár humortörp sajnos már van ugye Varric személyében, úgyhogy ezt az ötletemet kb temethetem
  • j0nNyKa
    egyrészt miazaz L betűs projekt?
    másrészt ha te azt mondod, hogy képesek olyan mélységű, kidolgozottságú karaktereket írni, mint anno a DA1-hez, én most naívan elhiszem, és mégjobban várom a játékot.. :)
    szóval nem, én nem hiszem, de persze valahol mélyen bízom ebben
  • TBTPumpa
    Jaja. Morrigan és Leliana-t vissza. Nem csak NPC-ként, hanem csapattársakként. Csöcsöket akarok a csapatomba!

Amúgy olyan karakter, mint Morrigan tuti nem fognak írni bele. Pont ővele reklámozták és "adták el" az első részt. Minden promó anyagon ő volt.
    Várom, de van olyan érzésem, hogy csalódni fogok (a grafikában nem, mert az több, mint korrekt). Valahogy a Dragon Age 2 és Mass Effect 3 után nagyon elpártoltam a BioWare-től.
    Varric jöhet, Cassandra nem tudom milyen csapatban, de gondolom olyan akaratos és erőszakos lesz, mint a második részben.
  • Although
    DG wiki
  • Although
    Rossz gondolkodás :) Lehet jókat is csinálni újat is egykor a DA szereplői se léteztek, létrehozták őket A david gaider vezette csapat mint írok :) Most újra ő a vezető író :) Morrigan meg fontos szereplő ne aggódj csak nem csapattárs ,ebből sok minden lehet. Nagyon valószínű pár variációt rá is kijátszanak. Gaider nagyon nagyon jó író. Még úgy is hogy a sokak által utált L betűs a projekt vezető.
  • j0nNyKa
    érdekes, amit írsz, mert ha tényleg nagyon odabaszós rpg feelinget akarnak csinálni, akkor "végén csapatkép" ide vagy oda, kurvára nem hagyhatják ki azt, hogy 1-2 karaktert visszahozzanak a dragon age 1-ből (nekem Oghren a személyes kedvenc, de tudnék örülni másnak is - Zevran, Sten pl)
    a 2-ből.. fene tudja, onnan valahogy nem hiányoznának annyira a karakterek (már persze a meglévő Varricon kívül), maximum Anders, a többiek nem nőttek hozzám annyira
    illetve Tallis a DLC-ből mindenképp jöhetne!

.. vagy B tervként megint akkora karaktereket kell írniuk, mint anno Morrigan és társai, ami lássuk be, _szerintem_ szimplán lehetetlen
  • Although
    Azt mondom az új karakter aki egy pillanatra bevillan, az se lesz rossz. :)
  • TomStorm
    Jó kis game lesz ez csak adjanak bele szabadságot a játékosok részére meg legyen jó nehéz és összetett:)
  • TomStorm
    Boobs!:D
  • TBTPumpa
    Jah, annyi a pozitívum, hogy Morrigan visszatér és végre jól is fog kinézni (very boobs)!
  • Although
    Inkább az a kérdés érdemes e megvenni részekben, kielégítve az EA mohó pénzsóvár lelkét vagy megvárjuk az ultimate verziót akciósan. Sajna David Gaider nekem túl jó ahhoz, hogy sokat várjak :(
  • Although
    Olyat ne várj. senki nem fog már annyi időt áldozni egy játékra mint ezt tette a bioware a dragon age originsel vagy az swtorral. Pláne úgy, hogy ma el lehet adni egy rpg-t 10 millió példányba úgy hogy a történet és a karakterek másodlagosak.
    Ígérem, nem lesz rossz ez! látszik a kevés infóból, azért rendesen próbálják megközelíteni a DA:O-t. Lesznek új jó karakterek és nagyon várom mi lesz a Morrigan story vége :)
  • TBTPumpa
    Szép szép, de ez még édeskevés ahhoz, hogy olyan alapmű legyen, mint az első rész.
    Titkon reménykedtem benne, hogy Leliana visszatér, de a végén lévő "csapatgyűléses" képről kiderült, hogy az első részből senki sem tér vissza, a másodikból is csak Varric és Cassandra.
    Kíváncsi vagyok, örülök az október elejei megjelenésnek (azt hittem már átcsúszik ez is 2015-re, mint a Witcher 3).
  • Although
    Mi az amit az rpg igazán jelent. Ez a három betű. :)
    Milyen az amikor a társaid élnek és a történet magába szippant. :) Mindemellett a a harcrendszer másodlagossá válik és a látvány is bár szükségesek. :) Nekem David Gaider neve garancia arra ez a történet ütni fog, és a karakterek is. :) Az meg csak ha a tortán kb 20 körüli variációt mondanak a kimenetelekre. Na ez az ami számít!
  • Kandurex
    csini
  • wedge31
    Jól néz ki.
  • TDC Geronimo
    október 7

• bendáj17
    Klasszul nézz ki kíváncsian várom.
  • TomStorm
    Szép!Bárcsak jönne már.Én PC-re veszem majd,remélem 8-10e.ft körüli áron lesz
  • BryceHUN
    Íme a Dragon Age: Inquisition borítója!
  • Prince23
    :)
  • TomStorm
    screenshot-ot akartam írni,nem tudom miért variáltam túl:D
  • Prince23
    Ez tájkép? _)
  • TomStorm
    Hát ez nem "csak" egy kép:)
  • Evoluti0N
  • BryceHUN
    Dragon Age: Inquisition információk az Official Xbox Magazine, és egy lelkes BioWare Social Network fórumozó jóvoltából!

1. There will be 5 regions in Dragon Age: Inquisition: Fereldan, The Free Marches, Orlais, Nevarra and the Dales:

- 2 of the areas you can expect to visit are; a war-torn region in Orlais and an elven burial ground, known as the Emerald Graves.

- The Emerald Graves, according to executive producer Mark Darrah, is where the Dalish Elves planted one tree for every soldier killed in the Exalted Marches.

- According to the magazine, while enemy levels don't scale to your characters, you can affect environmental changes to drastically influence local settlements, establish trade routes, capture territory and disrupt the local ecosystem.

- Wild flora and fauna, useful for crafting can be hunted to scarcity, allowing other species to proliferate.
    - Defeating intelligent enemies like bandits or dragons will have a significant effect on a given region.

2. Dragon Age Inquisition Companions:

- There will be no DLC Companions: According to Creative Director Mike Laidlaw: "Because of how deeply enmeshed in the system companion characters are, we can't just add them on the fly; part of them has to be shipped on the disc...which was led to criticism that we're forcing people to pay for content they already own. It's not the case, but we've decided this time to not go that route. There will be no DLC party members."

- Solas is an apostate and an expert on the Fade.

- The Iron Bull is confirmed as a companion, who is described as "a one-eyed mercenary and outcast from the Qunari faith"

- Sera is confirmed as a companion, and is described as "an elven archer. Little is known about them [referring to both Sera and the Iron Bull] at this point, particularly Sera, who turned up seemingly on accident during one of several combat demonstrations..."

3. The Dialogue Wheel:

- "We have three wheels that we use in response to any given piece of dialogue" says Gaider. "One of those is what we call the 'tone wheel', which is mostly for role-playing choices. The other two are the 'choice wheel'- for taking an action or stating an opinion-and the 'reaction wheel,' for emotional moments"

4. The Inquisitor:

- There will be 4 voices for the Inquisitor 2 for each gender, for all races

- To address why the same voices apply to all races, Mike Laidlaw made the following statement: "It's a matter of file size...if we were to have eight voices, two for each race, we would be shipping on 14 discs or something. We figured that with four voices, that would give players enough options while staying within our size limitations"

- Bioware is currently exploring options to differentiate the voices, like changing the pitch of the audio.

- The Prologue Section (or the "Origin" section" will be the same for all players. The player's appearance, class and dialogue responses during the prologue section will fill in the details, presumably of the Inquisitor's background, and in particular inform how other characters respond to you throughout the story.

- The Inquisitor is the sole survivor of a reality-shattering event which results in the Fade tearing opening throughout Thedas.

- "Presumbly as a result [of the Fade tearing open throughout Thedas], you're also endowed with a singular ability: you can close these rifts wherever they appear throughout the continent."

5. Endings:

- "Bioware is promising a staggering 40 possible endings for the game, dependent not only on choices made in character generation but by actions taken throughout the storyline. [Mark] Darrah stresses, however, that the endings will all be meaningfully different from one another. You won't find 40 endings with only slight degrees of variation between them."

6. Customization:

- Armour weights are no longer class specific. Meaning a rogue can wear a mage's robes, and a mage can wear a warrior's armour. The magazine speculates the penalties will be similar to the fatigue penalties used in DA: Origins

7. Other information:

- There will be a jar of bees, which can be used as a combat item which according to Bioware: "You throw it, the jar breaks open, and little bees fly around stinging your opponents."