4680
banner
  • ratgab
    Lenne egy unikornis alakú tárolóládánk? Azért ezzel meglepne a Bioware, főleg, hogy a nagy területtel is promózzák a játékot.
  • TomDantes
    Vagy, csak annyi értelme lesz a lónak, hogy azon több cuccot tárolhatunk mint magunknál.
  • ratgab
    Ez a hátas téma két dolgot feltételez: 1. Lesz akkora a világ, hogy nem árt majd egy ló az átszeléséhez, ai szuper dolog.

2. Lesz lovaglás és talán lovas harc is, ráadásul a digital deluxe kiadásban két speciális hátas is helyet kap. Az egyik egy hatalmas agancsos lény a Red Hart Halla (képet nem találtam), a másik a Bog Unicorn, mely ugye egy unikornis lesz, amit jól meglovagolhatunk.
    Forrás: Origin Digital Deluxe tartalom részletezve

Továbbá találtam képeket az Inquisition fegyverekről, páncélos lóról és magáról a páncélzatról: itt megnézhetitek
  • N3mus
    Eddig mindkét da dobozosan 0days volt de lehet ebből elég lesz a digital amúgy a ló érdekesen hangzik a többi pedig már a da 1-2 deluxehoz is kb ezek jártak.
    "The Digital Deluxe Edition also includes the mighty Flames of the Inquisition gear! Multi-class Weapons: Smite your enemies with the Flames of the Inquisition weapons arsenal. Whether staff or daggers, greatsword or war hammer, these weapons will make short work of your foes.
     Inquisitor Armor: Protect yourself against the onslaught of enemy attacks by suiting up in the Flames of the Inquisition Armor.
     Armored Mount: Flames of the Inquisition gear also includes a valiant steed, complete with its own set of Inquisition Armor forged from the flames of battle."
  • ratgab
    Második részből lett Ultimate Edition? Ne feledjük EA-ról beszélünk részben. Szerintem Ultimate kiadásra várni egy EA-val háttérben botorság, mert nem fog nagy valószínűség szerint megtörténni.
  • Although
    Ma már tömegtermék lett a számítógépes játék, nem rétegműfaj. Mindenki megvesz mindent ami szép és látványos vagy letölti. Feltételezem jelentős részüket nem is érdekli a történet meg a karakterek. Ezt egy mmoba, ahol ráadásul sokkal többen vannak mint a solo játékoknál remekül meg lehet figyelni. Rohanás van :)
  • TomDantes
    Elég nekem a normál kiadás, csak új játékoknál sokszor az van a dobozos olcsóbb mint a digitális. Azért mondjuk 50 euró kissé sok egy új játékért, míg a dobozos 10 ezer csak. De hát ez a forint szar állása miatt is van persze.
  • TomDantes
    Ja az tuti, de ha a magyar szokás az lenne, hogy vegyük meg, és nem az, hogy akkor se veszem meg, ha ezer forint, mert ingyen lelopni az olcsóbb, addig a kiadók nem fognak hozzánk másként állni. Szomorú. Bár az Ubisoft ahogy láttam mostanában mindent magyarul ad ki, remélem megtartják eme szokásukat, de az is lehet hogy Ubi-ék is erre jutnak amire az EA.

De végig rohanni rajta, ez egy Dragon Age...ki az aki végig rohan egy Dragon Age-en?
  • TBTPumpa
    Viccelsz? 0day vettem!
    Mondjuk ott én voltam a fasz, hogy nem játszottam a legális demóval (akkor még bíztam a BioWare-ben). Ha megnéztem volna, tuti nem vettem volna meg 0day.
  • wedge31
    Emlékszel a DA2 SE-re? kinek hiányzik az. Normális különleges kiadást pc-re már évek óta nem csinál az EA.
  • Although
    Van összefüggés. Utoljára a DA:O-ba volt. Egyszerűen fekete listát ország vagyunk, mint a filmeknél is. Ehhez hozzávehetjük, hogy amúgy is egy picsányi piac vagyunk. Egyhamar nem lesz változás. A warezosokat ez nem fogja érdekelni, mivel többségük csak gyorsan végig akar rohanni rajta szerintem. Persze biztos van az a rész aki anyagilag sem tudja megtenni.
  • PiszkosFred
    Csöcs érdekel a legkevésbé (2014-ben az a barom, aki azért fizet), viszont Leli egyike a kedvenc játék karaktereimnek, Jade és Shep mellett :)
  • TBTPumpa
    Dobozosból csak Normál kiadás lesz.
    Sajnos különleges kiadás kézzel fogható példányban nem lesz PC-re.
    Már ezt is sajnálja az EA? Pedig valami kis Artbooknak/fémdoboznak örültem volna.
  • TomDantes
    Hála istennek...legalább nem lesz olyan könnyű lewarezolni. Csak az bánt, nem lesz magyar nyelv benne. Nagy kár, egyébként a magyar nyelv hiánya összefügg a warez-al, minek költsenek magyar feliratra, ha úgyis a többség lelopja? Akkor nesztek, nincs magyar verzió. Kár érte.

Mindenesetre nálam tuti vétel, csak a digitális verziót Origin-en marha drágának gondolom. Hátha a dobozos verzió olcsóbb lesz.
  • j0nNyKa
    szvsz számít azért, hogy milyen játékról beszélünk, egy dragon age-nek valszeg jobban nekifekszenek pl. a ruszkik, ők meg úgyis gyorsan megoldják :)
    meghát 1-2 nap ide vagy oda, legyenek szivesen normálisan árazni, hogy érdekeljen
  • TBTPumpa
    Nem hinném, hogy azonnal lesz belőle wrz verzió. EA mostanság szeret szórakozni az Origin-es DRM-mel, amit nehéz kigyomlálni. FIFA 14-ből sem érkezett még rendes WRZ. NFS Rivals-ból is a megjelenés után 3 hónappal lett rendes wrz (2013. november - 2014. január). Battlefield 4-et mondjuk gyorsabban feltörték, de ott pont a multiplayer a lényeg és nem a 2-3 órás Single.
    Persze ebből is biztosan lesz majd valami feltört változat, de nem biztos, hogy a megjelenéskor.
  • wedge31
    Fene tudja a dlc-k engem sose hoztak izgalomba / egy kezemen meg tudom számolni hányat vettem / az lehuzás tipikus példájának tartom, még ha van benne tartalom akkor is.
  • j0nNyKa
    false
    a többség az enkór nevű nagyon olcsó online boltból fogja megvenni, és nem lepődnék meg, ha néhányuk pont emiatt az ár miatt döntene így
    és ahogy bálint írja, ha előre gondolkozunk, hogy hány havonta kell még +hányezret ráverni dlckre, amik -khm- szintén elérhetőek lesznek a fent említett online boltban... fene tudja.
    sürgősen találjanak ki rá egy emészthetőbb árat, az a lényeg :)
  • TBTPumpa
    Leli biztosan visszatér. Meg Morrigan is. Ennyi csöcs miatt simán megér 14k-t a játék, bár szerintem úgyis olcsóbb lesz.
    Titanfall is ilyen "árazással" volt hónapokig, a megjelenéskor pedig már csak 9990 Ft-ért dobálták.
  • PiszkosFred
    Ha tényleg visszatér Leli, főleg ha esetleg csapattagként is, akkor ott egye meg a fene azt a plusz pár ezer forintot. (bár a többség úgyis dollárban veszi meg digitálisan valahol "ócsón", sz'al nem gond a 14k sem)
  • TBTPumpa
    Yep. Legalább a DLC-kkel nem lesz baj, mint az első rész esetében/Mass Effect 2 esetében.
    Durva, hogy 14k az alapár és ehhez még egy rakat DLC is lesz, amit meg "kéne" venni.
    Megérkezett a Nextgen korszak az EA jóvoltából is!
  • j0nNyKa
    az igazából csak pozitívum, az ára viszont nem
  • TBTPumpa
    Az nem probléma. Dragon Age 2 is angol volt (nameg az első rész utolsó 3 DLC-je is).
  • wedge31
    Ráadásul angol nyelvü is lesz...csupa jó hír.
  • TBTPumpa
    "A játékból csak normál változat érkezése várható, Deluxe kiadás érkezése PC-n sajnos nem várható."

Szomorú, hogy egy normál változatért 14k-t elkérnek. Blizzard sem ennyire "szívtelen"!
  • wedge31
    14k....meg vannak ezek őrülve.
  • pxxl
    itt a sárkány a lényeg? mert ezt én inverz nélkül is láttam
  • TBTPumpa
    Reklámszöveg:
    "Egy katasztrofális esemény egyetlen túlélőjeként hősünk maradt az egyetlen személy, aki képes lehet győzelemre vezetni az Inkvizíciót a démonok ellen, akik a Riften keresztül özönlik el világunkat. A játék világában található népek úgy gondolják, mi vagyunk a megváltó, a vezér, akit követni kell ebbe a csatába. Ez pedig hatalmas felelősséget tesz majd a játékos nyakába, azzal együtt is, hogy elfogadhatja, vagy elutasíthatja ezt a "sorsot"."

Ööö. Hát nem ekkora viccre számítottam. Azt gondoltam, hogy szépen elmagyarázzák mi történt az első rész hősével és a második rész bajnokával! Főként a második rész bajnokának sorsára lennék kíváncsi, mert a Dragon Age 2 pont úgy ért véget, hogy Cassandra és Leliana a champion keresésére indult (mikor Varric-ot elengedték). WTF BioWare
  • TBTPumpa
    Negatív borítókép:
  • TBTPumpa
    Szerintem a hangja megmarad. Morrigannak is megmaradt a hangja. Leliana hangja pedig "házon belül van".
  • PiszkosFred
    Azt tuti fog, szerintem :) Az már a történelem része, az egyik a legsűrűbben emlegetett jelenet közül a DAO-ból.
  • j0nNyKa
    az nagyon jó dlc volt, igazi badass arcát mutatta :)
  • wedge31
    és még énekelhetne is egyet...
  • PiszkosFred
    És bár nem látszik, de íjat fog a kezében :) Nagyon bíztam benne, hogy visszatér. Már csak akkor lenne teljes az örömöm, ha a "hangja" is maradna.
  • Evoluti0N
    Sejtettem, hogy ő az. Eléggé eltér a kinézete a korábbi részektől, de ez az új grafikus motornak köszönhető szerintem. Néztem a trailert és az ugrott be, hogy "bazz, ez nem Leliana?". És az. :D
  • j0nNyKa
    a képek, meg a filenevek alapján 90% hogy az a lenti #315 -ös kép tényleg a companionokat mutatja, és igen, akkor ő is az lesz :)
    pl a #330 -ban linkelten is az asztal körül állókból van ott 3 :)
  • j0nNyKa
    na még egy kis "theorycraft", ez a kép party.jpg, és cuccokból ítélve _szerintem_ ez a csapat lesz kb a játék elején:CassandraSolus.jpg, szóval ők lesznek Cassandra és Solus, feltételezhetően az első 2 companion:
  • TBTPumpa
    Második részben is máshogy nézett már ki, mikor találkozni lehetett vele. Ugye el is telt pár év ott az első rész vége és a második rész közepe óta. Sőt most mégtöbb idő telt el gondolom.
    (Annak viszont örülök, hogy szerepel a képen, mert akkor valószínűleg nem csak NPC lesz, mint Morrigan.)
  • TBTPumpa
    Videóban is feltűnik 0:49-nél.
  • j0nNyKa
    más pedig az arca, nem? kicsit nyújtottabb, meg aranyos lányosból ilyen b*sználak ribancos
    de persze ő az, csak átment némi fejlődésen :)

cserébe pedig Vivienne.jpg, na ő kb totál hype-ol engem :)