4680
banner
  • TBTPumpa
    Új képek
  • Although
    Te próbáljuk megoldani, hogy kíméljük egymást, oké? Engem se érdekel amit írsz, téged se érdekeljen.
  • SötétBarom
    30ért beöltözik neked bármelyik kurva, 10ért veszel egy standart editiont, profit 10k.
  • j0nNyKa
    :DDDD
    csöcsök. csöcsök mindenütt
    btw Izabella is jöhetne akkor már
  • TBTPumpa
    170 dolcsi az lesz 170 euró.
    52 000 Ft alsó hangon. Ehhez már adhatnának egy igazi Morrigant vagy Lelianát is. Akkor instabuy lenne.
  • TBTPumpa
    Nagyon szép (és az ára is).
    De ahogy elnézem legalább nem lesznek ingame exkluzív DLC cuccok, inkább csak "fizikális" dolgok és ez jó.
  • wedge31
    Dragon Age: Inquisition Collector's Edition.

Highly detailed exclusive Inquisitor Collector's Edition case produced by TriForce measures approximately 8.5" x 13.5" x 14.5"

The case is individually wrapped in faux reptile skin, has the mark of the Inquisitor stamped on top in gold foil, with an interior fitted with imprinted red silk.

Cloth map of Thedas drawn to scale measuring approximately 22" x 32"
    72 card Major and Minor Arcana tarot card deck with custom artwork depicting mythology from Dragon Age lore.

Inquisitor full scale, six piece, lock tool set
    One set of four full scale map markers each approximately measuring 3.5" x 3.5" x 4"

Inquisitor's Badge

Quill and Inkpot

40-page Inquisitor's Journal

Orlesian Coins

Limited edition SteelBook case to house your copy of the game

Copy of Dragon Age Inquisition Deluxe Edition

170 dollárba fog kerülni...én maradok 14k-s verziónál...
  • j0nNyKa
    btw neked inkább az elég, hogy 3 percenként elmond ezt :)
    nem tudom, hogy ez azért rossz, mert kurva idegesítő, vagy mert már így 50edjére semmitmondó, vagy mert magasra tesz egy olyan lécet, amiről egyébként az égvilágon semmit nem tudunk
    és ha szar lesz a story? na? akkómivan - elmondom, semmi, ugyanúgy várjuk, és ugyanúgy lesz valami, valahogy, csókolom
  • Although
    Így van. De gondolom csak egyet vesznek figyelembe a gyerek és azt hogy átment az átjárón. Ha végiggondoljuk elég behatárolt a mozgástér személyét illetően, ha következetesek. Persze a 40 befejezésbe simán belefér, akár mellé is állhatunk, nekem nagyon tetszetős lenne, a hülye templárokkal szembe fordulni :D De ne szaladjunk előre :) Egészen biztos jó történet lesz. Csak azt nem értem miért gondolják olyan sokan a hivatalos forumon is, ők tutira meg tudják mondani, hogy kellene megírni a történetet. Nekem az is elég, tudom az egyik legjobb író van a Biowarenál a játékon. :)
  • TBTPumpa
    Morrigan farkasalakban?
    Én eddig azt hittem, hogy alakváltó - bármilyen alakot fel tud ölteni. Ha a karaktereddel jóban van, akkor meg is tanítja alakváltásra.

A Witch Hunt vége pedig változó, annak a DLC-nek van vagy 5 féle befejezése.

Amúgy szerintem nem lesz társ. NPC lesz, csak lehet, hogy egy küldetésben a karakterrel tart. Kicsit úgy kell elképzelni, mint Liarát a Mass Effect 2-ben. Adott küldetést és a Shadow Broker DLC-ben csatlakozott is a csapathoz egy kis csetepaté erejéig. Csak gondolom itt nem DLC-ben lesz ez a Morrigan-es dolog, hanem magában az alapjátékban.
  • Although
    Ami főleg egy kicsit zavar, van egy fényképünk ahol nagyjából látszik a csapat, nincs rajta. Volt egy infonk miszerint nem társ. Most meg hirtelen az lett. Nem jó az, amikor kívánságműsor van. Sok idő jól megírni egy sztorit, minden a helyén legyen.
    Ez Beth módszer, náluk mindegy mert így is úgy is középszerűek lettek ezen a vonalon.
    Ha ez most tényleg, csak hirtelen közkívánatra belekerült, az látszani fog a játékon.
    Morrigan erdőben nőt fel farkas alakot is öltve, ahol a gyenge elpusztul az erős életben marad, ráadásul a witch hunt vége pont olyan lett amilyen kellett legyen. Már nem egy félig gyerek nő, ahogy a fenti képen is látszik. Szerintem nem véletlenül nem volt társként hirdetve egy percig sem. Legalábbis ha belemerülünk a történetbe képzeletben :)
  • Although
    Ha valaki nem ismerné ezt, ahogy látom kevesen nyomták végig.

Ha be kell sorolni akkor nem a jók közé tartozik, persze így szeretjük ahogy van és megvan a története, hogy lett ilyen de egyértelműen az power az ami érdekli, mondjuk igaz nem feltétlen jelent gonoszt. De nem egy kis pályás. A kezdeti infok alapján miszerint nem lesz kompánion és fontos szerepe lesz a történetbe pont a withc hunt alapján gondoltam ettől lehet az egyik fő ellenfele a templar hősünknek. :)
  • j0nNyKa
    azért az kemény, hogy neked az jött át morriganből, hogy "gonosz karakter"
    ez mikor történt pontosan? :)
  • wedge31
    Semmiképp se nevezném Morigant gonosznak, max számitó kis boszinak.
  • TBTPumpa
    Morrigan gonosz karakter? Wat?
    Inkább semlegesnek mondanám, hisz sem a jó, sem a rossz oldalon nem állt az Origins-ben.
    Jó cselekedetei: megmenti az utolsó Grey Warden életét és a barátja lesz.
    Rossz cselekedetei: mindenképp gyerek kell neki.
  • Although
    Nem lenne jó az eddigi infok alapján amit a történetből össze tudtam rakni eredetileg egyik fő ellenfelünk lett volna szerintem, talán köze is van az eseményekhez. Az indulásnál egyik fő helyszínen az udvar mágusa. Szóval a kapott kiindulási adatokból nehezen kihozható a társ. Legfeljebb ha eljátsszák újra amit Loghain jelentett a DA:O-ban. Ez pedig nehéz lenne mivel morrigan tényleg gonosz karakter tehát csak a egy pure evil karakternek lehetne társa. Remélem nem az történik amit a Beth is csinál miszerint folyamatosan alkalmazkodik a játékgyártáshoz nem értő történetet írni nem tudó vásárlóihoz mert akkor ugyanúgy középszerű csapat lesznek mint Tod és társai.
  • TBTPumpa
    Hah! Jó is lenne, ha Morrigan is játszható/megdönthető karakter lenne megint.
  • j0nNyKa
    bioware talks dragon age inquisition dragon battles companions and beating skyrim - jó hosszú, 5 oldalas cikk

van 1-2 érdekesség benne, pl. "All nine companion characters set to appear in Inquisition will be contained within the base game - There will be no DLC party members"

"BioWare is promising a staggering 40 major ending variations, in addition to a small number of totally unique endings and innumerable minor variations - Darrah stresses that the endings will all be meaningfully different from one another. You won't find 40 endings with only slight degrees of variation between them." :O

"and Sera, an elven archer" - theorycraft: lehet, hogy Leliana mégiscsak assa lesz? nem nagyon jut már neki más role

"You'll be able to choose from one of four races: elves, dwarves, kossith (better known as the Qunari), and humans. You can then further customise your character to be male or female, design their face, and choose from one of four voices (each gender has two options)." - mondjuk ezt tudtuk, de jó a megerősítés :)

ennél meg majdnem kaptam azért egy erősebb szívgörcsöt: "Morrigan, the fearsome witch from Dragon Age Origins, is likely to return as a party member again as well. [Update: Since this article was published, BioWare has confirmed that Morrigan won't, in fact, be a playable character.]"
  • wedge31
    A második résznél biztos jobb lesz mert annál lejjebb már nincs...
  • TomStorm
    Igen már régi.Még az elsők között volt,alpha fázis
  • Evoluti0N
    Így már szimpatikusabb. Remélem, hogy tényleg lesz olyan nehézségi fokozat, ahol szükség lesz a taktikai nézetre, csapattársak váltogatására, taktika használatára, satöbbi és nem csak egy parasztvakító kameranézet lesz.
  • kiserik
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1305883891&no=222]#222[/URL]

4:29-től érdemes megtekinteni, hátha...
  • Evoluti0N
    Játékmenetben még a második résznél is kevésbé hasonlít az első részre. Viszlát oldschool, taktikus játékmenet! Üdvözlet látványos, bukfencezős bohóckodás! Az EA-től kapták a lapátot, de a Bioware ássa a sírt.
  • MerlinW
    Hát ez sem lesz a kedvencem..:/
  • bendáj17
    Jó kis videó én még nem láttam, várom ezt a gamet is :D
  • Although
    Ez volt már?
  • j0nNyKa
    kunári egy kanárival, meg valami retard laposfejű törp
    szivesen!
  • tomsolo
    Mik ezek?
  • pxxl
    kanári rulz ^^
  • ratgab
    Ebből az látszik, hogy ha más nem featureökben az első részre fog inkább hasonlítani a játék. Aztán magát a tartalmat és a történetet, meg a helyszíneket majd jól megtapasztaljuk.

Engem ez az infó is megerősít abban, hogy ismét bizalmat szavazok a Bioware-nek és láttatlanban kérem szépen megjelenéskor az eredeti példányomat.

Jah és vagy qunari lesz az első karakterem vagy törpe!
  • Although
    Ahogy az infokból kiderült főleg a Dark soul volt az amire hajazni akartak.
  • Although
    Ahogy lehetett sejteni az új motor kicsit komolyabb karakter animációkat tesz lehetővé mint ami a kettőben volt. Azért a nagy kedvenc az aDA:O animációk lesznek :)
  • j0nNyKa
    koszi sracok
  • gerey
    Igen lehet: ember, elf, törp és qunari.
  • Evoluti0N
    Lehet. Ezt már az elején bejelentették és a korai videóknál a karakterkészítő művészeti munkáknál látszott, hogy ismét lehet fajt választani.
  • j0nNyKa
    hm, ez jelentheti azt, hogy mégis lehet majd fajt választani a főkarinak?

hivatalos facebookról:
    Not all heroes come in human proportions.

Who will lead your Inquisition?
  • silverchain
    Én azért megvárom az első rendes gameplay videót, a DA2 legelején látott mozgások, roham utáni becsapódás, ellenfelek szétrobbanása nem kicsit keltett csalódást, ekkora konzol miatti butítást rég láttam.
  • MerlinW
    Csak ha veszel lópáncél DLC-t rá:)
  • ratgab
    Jó előérzetem van ezúttal, de majd meglátjuk mi lesz ebből a játékból.
  • TomDantes
    Hát, az utóbbi Bioware játékokban kissé csalódtam, szóval nem csodálkoznék ha így lenne. De ne legyen igazam, hátha tényleg értelme lesz a lónak. Csak igyekszem az elvárásaimat leszorítani, hogy ne legyen megint nagy csalódás.