4680
-
Although #246 Lehet linknek be kellene tenni a hivatalos oldalra mutató opciót?
Meglestem, szépnek szép. -
Although #245 Ez volt már ?
-
Although #244 Szintén a Gamebanshee-s oldalon jelent meg linként.
which old companions will return? -
Although #243 Ha ez így lesz, akkor visszajönnek a sírból. A sztorival nem lesz gond, hiszen megint David írja jórészt, ha igaz. Ha meg kapunk egy origins-t nagyobb méretben akkor az több mint elég.
Bár maradok szkeptikus még. -
Nos #242 Én nem is bánom. Reálisabb történetet lehet így alkotni. Az indoklással teljesen egyetértek. -
#241 Dragon Age: Inquisition - Nem lesz teljesen nyílt világ. -
#240 Az elso ilyen sikoly utan inkabb ket pofont adtak volna neki, vagy nyugtatot az orvosok, hogy leszedaljak, ha mar kiengedtek a gyogyointezetbol. -
#239 Szerintem az EA PR-jei adtak a csajnak 50 eurót, hogy élvezzen el (ergó termék bemutatóra tökéletes az ilyen). És láss... XD -
#238 Szamodra igen. Szamara nem. Ennyi. -
#237 Ja ezt a huhogást meg éljenzést én sem értem. A csaj meg tényleg majd elélvez. Nem értem mit kell odalenni érte. Ez csak egy játék semmi több. -
#236 Raadasul ahogy nezem nem az elso resz megvalositasu vonalat kovetik, hanem a 2. resz akcio/rpg-t, ami egy nagy gagyi volt. -
#235 Sok fizetett kreten mire sikoltozik a demo alatt ? -
#234 hm -
#232 Ebből még mindig nincs valami hd? -
#231 Beszarok, gecijónak néz ki. ^^ -
#230 a videó alatt a csaj többször is elélvez xd -
#229 Jó lenne valami fasza HD belőle -
ratgab #228 Megnéztem a 3 részt a Pax demóból. Elég jónak tűnik így elsőre. -
#227 De az volt. Arra leszek még kiváncsi hogy ha a quinari faj tényleg választható lesz akkor neki milyen szövegeket irnak majd a románchoz. -
#226 A törpicseknek nem szöke haja volt a második részben? az már látszik itt is húzni fogja a csajok idegeit. -
#225 A video alatt többet befostak... -
#224 Csak a játéknak ne legyen semmi köze hozzá leszámitva, hogy legalább olyan jó játék legyen mint a DaS. -
#223 A videót nézve, nem kis hatással volt rájuk a Dark Souls:) -
A youtube oldalán ott a full 3 részes prezentáció. KELL -
#221 Sürgősen ki kell találnom valamit a jövő évre, családot, melót, mindent kiiktatva, mert úgy érzem, annyi minden jóság jön, hogy az már most több, mint amennyire a kapacitásom "fussa"... :) -
#220 -
#219 Nem tünik rossznak. -
#218 wow
Kettő után felüdülés ez így egyelőre és a taktikai nézet is visszatér MINDEN platformon. -
BryceHUN #217 + pár kép, meg információ a Gamespot-tól.
Link -
BryceHUN #216 Egy kis DA:I gameplay.
-
Evoluti0N #215 Ha nincs save fájlod a korábbi részekből, akkor majd itt lehet csinálni, amit importálhatsz a 3. részbe.
Bővebb infók a Dragon Age Keep-ről. -
#214 Ne szép legyen, hanem jó, mint az első volt. -
#213 GC Trailer Minimális ingame anyaggal ,de az egész szépnek tűnik! -
#212 Bannerba (DarkSectortól):
-
#211 Morrigan háttér, csak nektek:
-
#210 Building A Dragon Age Rivalry: Mages Versus Templars -
arel #209 Háát remélem,hogy a harcrendszer szinte ugyanolyan lesz mint az első részben.A DAO-ban látni és érezni lehetett ,hogy van súlya a fegyvereknek (főleg egy kétkezes kardnak pl.),de a 2. rész nagyon szar volt ebből a szemszögből is.Mintha papírból lett volna minden fegyójuk.
Azért ebben a videóban remélem nem akarják így hagyni a kétkezes fegyverek gyorsaságát. -
#208 egész fura,nemtudom,kell majd nem pre alpha gameplay:) -
Evoluti0N #207 A harcrendszerről (pre-alpha gameplay videóval). -
#206 baja* datum*
wtb edit