4726
banner
  • Evoluti0N
    Csodálom, hogy senki se linkelte be még. 30 perc gameplay.

Nekem tetszik. Játékmenetben nem kapjuk vissza az első rész stílusát, de azért nem tűnik rossznak. Látszik, hogy azért igényel némi taktikázást, megfelelő képességek használatát különböző ellenségeknél. A döntéseknél úgy tűnik, hogy megint lesznek jelentősek. A területek jó nagyok lesznek. Az is nagyon tetszik, hogy a korábbi részekhez képest nem tűnik annyira statikusnak a játék és igencsak történnek a (történetet) befolyásoló események mi nélkülünk is, amikbe ha nem akarunk, akkor bele se kapcsolódunk. A társak meg folyamatosan kommentálnak, egymással is beszélgetnek. ÉS te választod ki a társak ruházatát. A taktikai nézet is visszatért (ezt mondjuk eddig is tudtuk/tudtam). Vannak olyan részek, ahol bizonyos pályaelemek megsemmisítésével ellenségeket lehet elintézni. Várakat lehet elfoglalni és eldönteni, hogy mire akarjuk használni őket. Stb, stb. Szal nézzétek meg a videót. :D
  • TomStorm
    Az is igaz mondjuk.Bármelyik játékukat nézzük mindegyikben kimondottan jók voltak a társak és ez sokat számít
  • Evoluti0N
    A Bioware játékoknak mindig is az egyik legnagyobb erőssége a nagyszerűen kidolgozott NPC társak voltak. Szóval ilyen co-op dologgal pont a legjobb dologról maradnánk le.
  • TomStorm
    Pedig nagyon jó kis dolgok kerülhetnek bele.
    Pl.társak helyett igazi játékos behívása a csapatba akár szellem formában is vagy ha offline vagyunk akkor más játékos addig használhatná bármelyik társunkat akkor online kereskedelem rendszer ilyesmik még sorolhatnám.

Most nem azt mondom,hogy itt egymás ellen küzdjünk meg,hogy PvP legyen hanem valami kifinomult online rész ami nincs nagy kihatással a játékra.

Ezért kérdeztem ezt az opciót,hogy mit jelenthet mert ebből sokat megtudhatnánk
  • Although
    Sorry Tomy a multis részek nem nagyon érdekelnek az ilyen játékban.
    De valószínű hasonló mint a TESOba lesz. Tehát elfoglalható lesz és utána meg is kell tartani. Meg egyebek.
  • TomStorm
    Mi lehet az a "castle-controlling"?Multis részére vonatkozóan.
  • Although
    Lehet linknek be kellene tenni a hivatalos oldalra mutató opciót?
    Meglestem, szépnek szép.
  • Although
    Ez volt már ?
  • Although
    Szintén a Gamebanshee-s oldalon jelent meg linként.
    which old companions will return?
  • Although
    Ha ez így lesz, akkor visszajönnek a sírból. A sztorival nem lesz gond, hiszen megint David írja jórészt, ha igaz. Ha meg kapunk egy origins-t nagyobb méretben akkor az több mint elég.
    Bár maradok szkeptikus még.
  • Nos
    Én nem is bánom. Reálisabb történetet lehet így alkotni. Az indoklással teljesen egyetértek.
  • wedge31
    Dragon Age: Inquisition - Nem lesz teljesen nyílt világ.
  • Jakuza1
    Az elso ilyen sikoly utan inkabb ket pofont adtak volna neki, vagy nyugtatot az orvosok, hogy leszedaljak, ha mar kiengedtek a gyogyointezetbol.
  • Prince23
    Szerintem az EA PR-jei adtak a csajnak 50 eurót, hogy élvezzen el (ergó termék bemutatóra tökéletes az ilyen). És láss... XD
  • PiszkosFred
    Szamodra igen. Szamara nem. Ennyi.
  • Pluskast
    Ja ezt a huhogást meg éljenzést én sem értem. A csaj meg tényleg majd elélvez. Nem értem mit kell odalenni érte. Ez csak egy játék semmi több.
  • Jakuza1
    Raadasul ahogy nezem nem az elso resz megvalositasu vonalat kovetik, hanem a 2. resz akcio/rpg-t, ami egy nagy gagyi volt.
  • Jakuza1
    Sok fizetett kreten mire sikoltozik a demo alatt ?
  • Kandurex
    hm
  • Kandurex
    Ebből még mindig nincs valami hd?
  • SötétBarom
    Beszarok, gecijónak néz ki. ^^
  • Myselor
    a videó alatt a csaj többször is elélvez xd
  • Kandurex
    Jó lenne valami fasza HD belőle
  • ratgab
    Megnéztem a 3 részt a Pax demóból. Elég jónak tűnik így elsőre.
  • wedge31
    De az volt. Arra leszek még kiváncsi hogy ha a quinari faj tényleg választható lesz akkor neki milyen szövegeket irnak majd a románchoz.
  • jarlaxxe
    A törpicseknek nem szöke haja volt a második részben? az már látszik itt is húzni fogja a csajok idegeit.
  • grebber
    A video alatt többet befostak...
  • wedge31
    Csak a játéknak ne legyen semmi köze hozzá leszámitva, hogy legalább olyan jó játék legyen mint a DaS.
  • MerlinW
    A videót nézve, nem kis hatással volt rájuk a Dark Souls:)
  • TDC Geronimo

A youtube oldalán ott a full 3 részes prezentáció. KELL
  • PiszkosFred
    Sürgősen ki kell találnom valamit a jövő évre, családot, melót, mindent kiiktatva, mert úgy érzem, annyi minden jóság jön, hogy az már most több, mint amennyire a kapacitásom "fussa"... :)
  • TDC Geronimo
  • wedge31
    Nem tünik rossznak.
  • TDC Geronimo
    wow

Kettő után felüdülés ez így egyelőre és a taktikai nézet is visszatér MINDEN platformon.
  • BryceHUN
    + pár kép, meg információ a Gamespot-tól.
    Link
  • BryceHUN
    Egy kis DA:I gameplay.
  • Evoluti0N
    Ha nincs save fájlod a korábbi részekből, akkor majd itt lehet csinálni, amit importálhatsz a 3. részbe.
    Bővebb infók a Dragon Age Keep-ről.
  • MerlinW
    Ne szép legyen, hanem jó, mint az első volt.
  • grebber
    GC Trailer Minimális ingame anyaggal ,de az egész szépnek tűnik!
  • TBTPumpa
    Bannerba (DarkSectortól):