4680
-
MrAndree #205 Igen, ezzel volt bajom. -
#204 Lehet en ertem felre Andree-t, de szerintem neki sem a csuszassal van a baj, hanem azzal, hogy a gurus "ferdites" azt sugallja, hogy a 2014 + 1 ev a jatek fejlesztese, mig a hivatalos info arrol szol, hogy 2014 osze datumban mar a csusztatott, vegleges datum (jelen allas szerint). -
#203 Kivételesen valamiben egyetértek azzal a seggfej Laidlaw-al, csinálják csak ameddig kell, mert az utolsó három játékuk messze volt az általam elvárt bioware minöségtől, most valami tökéleteset kell alkotniuk, hogy újra bizzak bennük. -
#202 Sorry, pcguru a forrás.
Én támogatom, hogy kapjanak böven idöt a fejlesztésre a DA2 is föképp azért lett olyan amilyen mert rohamtempóban csapták össze. -
#201 Gurus a cikk. A forras meg vszinu ez
-
Although #200 Vannak még csodák :) -
MrAndree #199 Ezt honnan másoltad? Mert az eredeti angol hír marhára nem ez volt így megint valami ügyes fordító alkotott... -
#198 Plusz egy év fejlesztési időt kapott a BioWare az EA-tól azon apropóból, hogy a kiadó a megkérdezésük nélkül tette közzé a 2014 őszi megjelenési dátumot, melyet a Dragon Age: Inquisition készítői szűkösnek találtak. Mivel többfajta rassz és kaszt közül választhatunk a karakterlétrehozáskor, ezért számtalan kisebb-nagyobb részlet kerül a játékba, aminek eredményeként elképzelhető, hogy csúszni fognak az előkészületekkel.
A sorozat rendezője, Mike Laidlaw állítása szerint 100%-osan a rajongók visszajelzéseire támaszkodnak a munkálatok során, hogy a második részt követő negatívkritika-hullám után „visszahozhassák” az Origins jellegzetes és magával ragadó világát.
„Biztosak akartunk lenni abban, hogy elvégezzük a házi feladatot (…), valamint az emberek, akik odaadó lelkesedéssel várnak, felkészülhetnek egy elf, egy törpe vagy akármi más megjelenésére.” -nyilatkozta. -
#197 Érdekesség (így talán érhetőbb az Inquisition E3-as videója):
-
#196 Semmiképp se akarnám levadászni a gyerekem anyját...
Ha ez a variáció még élni fog egyáltalán. -
#195 Csesszék meg! Morrigan jó lett volna.
Leliana is jöhetne. Bár ő mondjuk feltűnt a Dragon Age 2 végén Cassandrával egyetemben... -
#194 Valoszinu, hogy olyan szituacio(k)ba fogjak/akarjak sorolni a "leanyzot" es a "partyt", ahol a jatekostol elvarjak, hogy "szabadon", tiszta fejjel tudjon donteni. Ezt pedig csak ugy tudjak elerni - @szerintem - ha nem tagja a partynak, mert akkor meg jobban kotodnel hozza (foleg aki "ismerte" az elozo reszekbol), es nehezebb lenne valami csavart/meghokkentot lerakni az asztalra vele kapcsolatban, ha folyamatosan veled lenne - a szemeid elott -, mint companion. Lesz itt pofara eses, es meg azon sem lepodnek meg, ha a vegen azok is "le akarnak ot vadaszni", akiknek egyebkent az egyik kedvencuk volt az DAO-ban... :)
Lelianarol van valami hir, feltunik vajon? -
Although #193 Nagyon lejön, a Bioware még mindig a karakterekre összpontosít. Ez nem változik. Lehet ez is benne van, miért van kb 1.5 millió rajongója a facebookon a Mass Effectnek. Mondjuk nincs facebookom, de ezt mondják kb ennyi van. -
BryceHUN #192 Új Dragon Age: Inquisition videó érkezett Races Return címmel. Ahogy eddig, úgy most is, csak a Game Informer oldalán tekinthető meg. -
#191 Most olvastam valahol hogy Morrigan csak NPC lesz... kár érte -
BryceHUN #190 Új Game Informer cikk jött! Ezúttal Morrigan van terítéken!
Dragon Age: Inquisition’s Morrigan – Past and Present
A következő szerdán jön (Augusztus 14.)! -
#189 - Cassandra and Varric from Dragon Age II are playable party members
Varric yaaaaaaaaaaaaaay :)
- Morrigan won’t be a party member
naaaaaaaaaaaay :( -
MrAndree #188 Jó az, a karakternek lesz hangja hála az égnek, így meg felesleges lenne a teljes szövegét kiírni. -
Chipii #187 Jó lesz ez, csak a "Dialogue wheel similar to that of Dragon age II"-nél jajdultam fel :) -
#186 Sok-sok infó. -
#185 A frosbite motor után az első jó hír, hogy visszatér a multiple player races... -
#184 GI cikk -
#183 Dragon Age: Inquisition - átvihetjük a mentéseinket. -
BryceHUN #182 A hazugságot a Warden részéről gondolom. Amikor Flemeth fel ajánlja, hogy ne öljük meg, hanem csak hazudjuk azt Morrigennek, hogy a mama halott.
Ha megöljük, akkor van értelme annak, amit Hawketól kér, mivel a medálban található darabkájából újra... fel éled? Vagy valami ilyesmi.
Viszont ha az Originsben, a fent említett "hazugság" opciót választjuk, akkor mi értelme van a medálnak a 2. részben? Erre írtam azt, hogy ha nem "éledés" céljából, akkor valószínűleg csak a gyorsabb utazás miatt.
@dregnarr1
Még akár igaz is lehet. Ötletem sincs.
@Evoluti0N
Sokan sírnak emiatt, bár nem értem miért. Már 2005-ben meg mondták, hogy a Dragon Age részenként cserélni fogja a karaktereket, mivel "minden főszereplő hőstette, csak egy versszak a teljes műben". Kicsit The Song of Ice and Fire stílusra akarták venni a figurát, azaz nem egy ember szempontjából bemutatni a dolgokat, hanem több emberéből. Ezért van az, hogy az Originsben is érezhető Mage vs. Templar viszonyt hozták előtérbe a 2. részben. -
#181 a hazudást nem értem mindenképpen elmegyünk a hegyre a Flemeth's-hez és át adjuk a szálítmányt nem? -
Evoluti0N #180 Engem a Mass Effect 2 után baromira zavart, hogy a DA2-ben nem az első rész karakterét irányítjuk. -
dregnarr1 #179 Én konkrétan arra gondoltam, amikor Morri vagy Flem azt (már nem emlékszem melyik) azt mondja, hogy egy szikra Morriganben van, és egy adott pillanatban átveszi majd felette az irányítást (amikor végleg meghalna, ez lesz az új teste). Ugye nagy kérdés, hogy ez most hazugság volt-e a karakter részéről, vagy sem. -
BryceHUN #178 Aha, már értem.
A Flemethes gyilkosságát a DA2-ben, már megválaszolták.
a, megöltük = egy kis darabka magából nálunk van (amit elviszünk a hegyre).
b, hazudunk arról, hogy halott = megint csak a kis darabkás dolog, csak most a gyors utazás céljából.
c, Tipp: gondolom itt is a b megoldás lesz a helyes. -
#177 És tényleg, milyen jó is volt a DA:O, a DAII-ben az összes karakternek volt ennyi elágazása nemhogy csak egynek... -
dregnarr1 #176 Nem csak a Witch Hunt-ban történteket kell figyelembe venni, hanem minden mást is, aminek köze van a karaktereknek:
Például:
Csak a végső jelenet alapján (amit te is írtál):
1. Egyedül megy, "jó barátként" váltok el.
2. Egyedül megy, van gyerek is.
3. Egyedül megy, leszúrva.
4. Ketten mentek, van gyerek.
5. Nem importált karakter (ismeretlen), hagyod elmenni.
6. Nem importált karakter (ismeretlen), leszúrva megy el.
Aztán az alapjátékban történtek beleszámítása:
- grimoire (kapott, loot-olt, odaadva, megtartva, barlangban hagyott, elvitt)
- Flemmeth-gyilkosság (halál, hazugság, érdektelenség)
- gyűrű (már ha nem ment vele a karakter, de megvan)
ilyen és ezekhez hasonló dolgok.
Nem csak a DIII elejéről van szó, hanem az egészről főszálról. -
BryceHUN #175 Javíts ki, hogy ha tévedek, de én azt a 3 lehetőséget nem nevezném soknak. Mind a 3 lehetőségnek ugyan az a vég kimenetele, Morrigan átmegy az Eluvianon. Természetesen, abban a 3 lehetőségben benne van az is, amikor csúnyán végződik vele a találkozásunk, de valószínűleg(már csak az előzetesből kiindulva)nem lett nagy baja.
Az a 8 szerteágazás, nem tudom hogy hogy jött ki neked. -
dregnarr1 #174 Az a baj, hogy a Witch Hunt DLC-vel annyi szerteágazást hagytak, hogy folytatáshoz kellene legalább 8 fajta teljesen különböző felállás. -
#173 Szomorú lennék, lévén én már a második részt is úgy vártam, hogy valamit megtudunk Morriganről és a született gyermekéről, nem örülnék ha kukába menne az a dolog. -
#172 Nekem nagyon ugy tünik, hogy teljesen újragondolják az egészet, így aztán ki tudja mit számitanak majd a régebbi mentéseink. -
#171 Nekem nem igazán tetszik ez a fajta kinézet, az első részben szebb volt szerintem. Én arra lennék kíváncsi, hogy aki az egyben vele románcolt, az hogyan hat ki majd ebben a játékban. -
#170 jólnézki,csak a játék is legyen jó:) -
#169 Ez igy van, nem a graf lesz itt a lényeg de azért nem árt ha jól néz ki, pl Witcher. -
dregnarr1 #168 Frostbite 3, durva lesz!
Bár a trendet követve még azt is el tudom képzelni, hogy már nem lesz karaktergenerálás, lesz egy nő meg egy férfi modell, aztán csá. -
#167 Az első screenshot.
-
#166 A Dragon Age III: Inquisition és a nyitott világ