4680
banner
  • Although
    http://www.pcgamesn.com/article/dragon-age-3-everything-we-know
  • Although
    Én azért várom akárhogy nézem is azért még ez a már harmatos Bioware is messze jobb storykat gyárt ,mint a mezőny jelentős része. A DA2-nél se a storyval volt baj. És ez az egyik amiért rpvel játszik az ember nem csak a hentelés számít az már akkor akció játék lenne.
  • Nos
    Ez jó válasz, de azért érted, mit akartam mondani :)
  • jarlaxxe
    Pont ugy lehet skyrimben hös egy macska mint ahogy amerikában egy feka az elnök...
  • wedge31
    2013 végére igérik.
  • Nos
    Egyébként meg az olyan storyk, amiben bármivel lehetsz, általába elég felületesek. A legreálisabb, legmélyebb storyk mindenképp igényelnek valamilyen karaktermegkötést.
    Elég sok fantasy játék van, amit szeretek, de azért röhejes, hogy bármilyen fajjal és kaszttal kivihetők a történetek. Semmi hihető nincs az ilyen világokban. Ha van ilyen megkötés, akkor nekem ez azt jelenti, hogy egy keretein belül reális világot építenek fel, ahol számítanak az társadalmi viszonyok.
    Például nagyon szeretem a Skyrim-ot, de azért vicces, hogy cicával, meg gyíkkal is ugyanolyan hiró lehetsz egy északi - szemmel láthatóan kicsit idegengyűlölő - társadalomban, mint egy helyivel.
  • Nos
    Nyílván olyat csinálnak, amit akarnak, ha neked végül nem tetszik, akkor játszhatsz mással.
    Nem mindenkinek a te ízlésedet kell keresni. Amúgy is unom már, hogy mindenhol elfek, meg törpék vannak.
  • grebber
    FPS és autókázós game után kalandgameben is megmutatja magát a Frosbite 2.
    Már csak a grafika miatt is várom!
  • Prince23
    Konzolosodás, bátyó :)
  • Lacoka12
    mikor is fog megjeleni a játék?
  • jarlaxxe
    A fostalicska második részhez is volt demó biztos ehhez is lesz. Igaz a demó után tudtam, hogy a közelébe se lesz az első résznek még is megvettem.
    Ezt a hibát mégegyszer nem követem el a harmadik részt azonnal én se veszem meg.
  • wedge31
    Mike Laidlaw az oka, szvsz.

• MerlinW
    De miért a pék fa**áért nem játszhatok elf vagy törp karakterrel? Mégis mi lehet az a piszok nagy és megoldhatatlan probléma, ami kizárólag emberre szűkíti a választási lehetőséget?

Nem érdekel a frostbyte motor, meg a "sim castle". Csináljanak egy fantasy világot, sok fajjal, epikus történettel, mint az első részben. Miért olyan képtelenek ezek ezt megérteni?
  • TDC Geronimo
    " Frostbite 2 motor által hajtott játékban egyetlen pálya is akkora lesz, mint a második rész összes pályája együttvéve"

Ez inkább a második részre nézve iszonyat gáz. Annál nagyobb pályát nem nehéz csinálni :D

Még egyszer nem basznak át. Ezt meg nem veszem már látatlanba
  • wedge31
    Az Edmonton Comic & Entertainment Expón tartott előadásában a BioWare a Dragon Age III: Inquisitionről is szót ejtett, jóllehet a 2013 őszén érkező programról még mindig nagyon keveset tudunk.

A fejlesztők elárulták, hogy a Frostbite 2 motor által hajtott játékban egyetlen pálya is akkora lesz, mint a második rész összes pályája együttvéve, illetve azt is elkotyogták a srácok, hogy a testreszabási lehetőségeink minden korábbinál tágabbak; változtathatunk majd a követőinken, és a saját karakterünknél is annyi megkötés lesz mindössze, hogy kizárólag embert alakíthatunk majd. Háttérsztorik lesznek, és bár nem játszhatjuk végig őket, a hatásukat érezni fogjuk a játék folyamán. Az előző részek mentéseit érdemes lesz megtartani, hiszen felhasználhatjuk őket a folytatásban, hovatovább saját kastélyt is üzemeltethetünk majd. Flemeth, az alakváltó visszatér valamilyen formában. -GS

Kép1
    Kép2
    Kép3
  • Prince23
    Én nem sok jót képzelek el a DA3-ról, főleg, hogy most már a DICE keze is benne van :/
  • MerlinW
    Run esetében nem a motor volt a probléma... Hanem az átgondolatlan, összecsapott munka.
    DA3 esetében pedig már ott tartok, hogy hiszem, ha látom... Ahogy minden játéknál, amiben benne van az EA igénytelen pénzhajhász keze.
  • pxxl
    Valszeg konzol. Mint manapság kb minden. Remélem nem kapunk egy új da2-t...
  • pxxl
    A run-t meg frostbite-ot nagy hiba volt összehozni. A frostbite nem erre való. Itt nem lesz vele gond. :)
  • Although
    Azt lehet tudni mi lesz az elsődleges platform pc vagy konzol?
  • Although
    Nos emberünk jónak tűnik és a Jade Empire is Bioware színvonal volt. Attól függetlenül hogy inkább mass effect vonalhoz tartozik játéktechnikailag. Nyilván az újrajátszási faktora alacsonyabb jóval. Remélhetőleg ebből nem kell következtetést levonni. Még egyszer nem játszhatják el hogy szembe mennek a rajongóikkal. Sokkal inkább kötve vannak a rétegjátékosaikhoz mint a Bethesda szerintem. No majd meglátjuk az első komolyabb infok után. Nyilván ha tényleg ütős cuccot akarnak akkor az minimum 3 év de lehet 4. Sok mindent le lehet szűrni menet közben. Az is árulkodik majd ha nem lesz annyira dömping anyag mint a DA:O előtt. De legyünk optimisták :)
  • grebber
    Kíváncsi leszek milyen lesz a Frostbite 2-vel. Nagyon remélem hogy nem NFS Run szindróma!
  • Although
    Oh my god. De szép lenne ha igaz lenne :) Megint izgatottan várni valamit ahogy 2009-es DA:O-t :)Istenem ha tényleg megcsinálják amit a Skyrimtól vártam hogy egyszerre legyen igazán rpg, és legyen open world, valami hasonlót mint az FNV, csak mégis mást, olyat amit csak a Bioware tud. :)
  • PiszkosFred
    http://www.dragonage.com/inquisition

Hivatalos.
  • MerlinW
    Máig az egyik legszebben összerakott masina:)
  • Although
    zx spectrum se volt rossz. :)
  • sata75
    öreg, komolyan mondom könnybe lábadt a szemem:)
  • Pluskast
    Nekem ilyenem volt:)

• MerlinW
    Civ 1? Kimaradtak a C64-es, Amigás csodák?:)
  • Pluskast
    Ezt mondom én is! A DA második része nem is jött be annyira mint az első. A másik dolog meg... Nos szerintem nem én vagyok az egyetlen ember a világon akinek az első játéka civ 1 volt. Még mindig játszom és igénylem a jó játékokat. Szerintem nagyon sokan vannak még az én korosztályomból....
  • Although
    És talán még valami anno egyike voltam akik nagyon lehúzták a DA2-t főleg a hack&slash jelleg miatt. De így utólag, hardon élveztem a storyt és az npc-k is jók voltak, érdekes volt hogy nem szuperhős történet volt. Kegyetlen mellbevágó story volt amire csak a Bioware képes. Ahogy szép lassan elhullik a családjából mindenki a főhős mellől a rossz döntések miatt, esetleg. Nem egy DA:O. De nem hiszem hogy két év alatt sokkal jobbat lehet csinálni. Egyedül talán az FNV meg a Witcher 2az, ami az utóbbi években veri történetbe a DA2-t. Nem tudom van pár népszerű akció rpg amivel nem játszottam, de nem hiszem hogy jobbak lennének. Lehet ez persze szomorú. És az is szomorú hogy egy nem sokkal jobb történet mint az ME2 viszont első lett 2010-ben .Szerintem.
  • Although
    Gondolod ma is ez lenne az arány 10x-e? Őszinte leszek már akkor is meglepett hogy ilyen tömegben megvették. Még akkor is ha tudtam én is személy szerint éveket vártam rá és gyűjtöttem az infokat mint egy gyerek," hú ez kurva jó leszm nézd milyen szuper a ranger" meg ilyenek.
  • Prince23
    Sztem az EA pont, hogy a 14-18 év közötti játékosokra gondolt a Da 2-vel...

Abból van a legtöbb, a gamer társadalom szélesebb közönsége.
  • Although
    Nem vitatatom nekem időtlenül az első helyezett. Bár nem szeretek ilyet írni mert a witcher is tetszi kaz FNV is a funcom játékai is és persze a régi Bioware játékok a paradox gamek mellett. Amiről én beszélek az egyszerű nem tudom miért értik félre a Skyrim sem tartalmazz sok rpg elemet talán kevesebbet mint a DA2. De ez a népszerű. Mert jó az akció játék rajongónak is meg a rpgsek jó részének is akik elfogadják hogy ez van.
    MerlinW nem tudom miért érted félre amit írok, nem arról beszélek ami jobb hanem ami látok mi az irány el lehet fogadni ezt teljesen vagy lehet leveleket küldözgetni mint én a Bethesdának meg a Biowarenak. talán értelmetlenül. Bár most az SWTOr-al személy szerint elégedett vagyok új szín az mmo-k világában. Tényleg látszik hogy 7 évig készült.
  • MerlinW
    Mégis 10x több fogyott az elsőből, mint a másodikból.

A DA:O-t majdnem 4x játszottam végig. DA2-őt egyszer is nehezen hónapok alatt. Borzalmas volt. Nevetséges harcrendszer, minimális RPG elem, repetitív helyszínek, 0 történet. Egyedül a karakterek voltak jók benne. Vicc volt.
  • Pluskast
    Pedig igaza van wedge31-nek. Sokkal jobb volt az első rész mint a második, pontosan amiatt, hogy sokkal de sokkal hangsúlyosabb volt a játékban az RPG elem. Az meg, hogy nem prörgött eléggé... Nem értem mi a francnak kell, hogy minden a csihi-puhi akcióról szólnia. Eléggé sajnálatos hogy a legtöbb játék készítő cég a 14-25 év között fiatalokra hajaz, mikor a játékostársadalom nem csak a huszonévesekből áll, hanem az olyan vén hülyékből is mint pl én.
  • Prince23
    Viszont konzolra vitték "mint a cukrot". Jó, nem a szó legszorosabb értelmében, de ott fogyott a legjobban.
  • jarlaxxe
    Sajnos rosszul látod az átlag gamer jóval 30 felett van.
  • Although
    Nem a DA2-höz viszonyítottam. Szerintem a Skyrim pontosan mutatja ma mire van igény vagy a GW2. Lehet mondani hogy hülyeség volt a TSW-t most kiadni de az hogy tömegével mennek az emberek a GW2-re az is jelez valamit. Nem hiszem a fiatal játékosokat érdekli az hogy milyen realisztikusan mozgott a tank a DA:O-ba, ami nekünk élmény volt és újságoltad "láttad a tankot mintha tényleg súlya lenne?" A játékipar a mindenkori 10-en és 20-on évesekre épül a DA:O szerintem meg a 30felettiek világa. És mi már nem vagyunk piac meghatározó tagjai nem is játszunk annyit mint a 10-en évesek. Lehet rosszul látom de nekem ez a véleményem.
  • Although
    *1998