4726
banner
  • Evoluti0N
    Sejtettem, hogy ő az. Eléggé eltér a kinézete a korábbi részektől, de ez az új grafikus motornak köszönhető szerintem. Néztem a trailert és az ugrott be, hogy "bazz, ez nem Leliana?". És az. :D
  • j0nNyKa
    a képek, meg a filenevek alapján 90% hogy az a lenti #315 -ös kép tényleg a companionokat mutatja, és igen, akkor ő is az lesz :)
    pl a #330 -ban linkelten is az asztal körül állókból van ott 3 :)
  • j0nNyKa
    na még egy kis "theorycraft", ez a kép party.jpg, és cuccokból ítélve _szerintem_ ez a csapat lesz kb a játék elején:CassandraSolus.jpg, szóval ők lesznek Cassandra és Solus, feltételezhetően az első 2 companion:
  • TBTPumpa
    Második részben is máshogy nézett már ki, mikor találkozni lehetett vele. Ugye el is telt pár év ott az első rész vége és a második rész közepe óta. Sőt most mégtöbb idő telt el gondolom.
    (Annak viszont örülök, hogy szerepel a képen, mert akkor valószínűleg nem csak NPC lesz, mint Morrigan.)
  • TBTPumpa
    Videóban is feltűnik 0:49-nél.
  • j0nNyKa
    más pedig az arca, nem? kicsit nyújtottabb, meg aranyos lányosból ilyen b*sználak ribancos
    de persze ő az, csak átment némi fejlődésen :)

cserébe pedig Vivienne.jpg, na ő kb totál hype-ol engem :)
  • TBTPumpa
    És tényleg Leliana! Hivatalos oldalról:

Kép neve: Lelianna_01_WM.jpg
  • j0nNyKa
    gondolom DA2 rendszerben lesz félig lefixált, félig testreszabható a karakter, fajt kétlem, hogy lehet majd választani
    leliana +1, bár olyan fura az a beállás, de simán lehet igen
  • TBTPumpa
    DLC-be csak fegyver/páncél és küldetés fog érkezni. Karaktereket tartalmazó DLC-k nem lesznek!

Amúgy a képen lévő íjász elfcsaj melletti leányzó nem Leliana? Rövid vöröses haja van a csuklya alatt + orléziaihoz hasonló ruha.

Ez a karakter akit mutogatnak gondolom előre beállított karakter lesz, mint mondjuk a második rész esetében. Nem nagyon mutogattak még különböző variációkat, csak ezt. És nagy a hallgatás a törp, elf és női főkarakter oldalról is.
  • j0nNyKa
    baszki igazad van, jogos
    na hát akkor lehet hogy tényleg az ott a kiscsapat, 1-2 tag várós :)
  • TomStorm
    De az Varric,fülbevaló elárulja és a haja is DA3-ban fekete/sötétbarna
  • TomStorm
    Max DLC-be jön majd a többi
  • TomStorm
    De ha ezt mind megkapjuk az nem lesz semmi bár én kétlem.
    Eddig van:
    -Warrior-Defensive
    -Warrior-Fighter
    -2 mágus egy offensive meg egy support(?)
    -Rogue-Archer

Ide jöhet még 1 Rogue ugye ha követi BW a klasszikus 8-ast
  • j0nNyKa
    az k*rvaélet hogy nem Varric, a videón látszott, hogy totál a DA2-es kinézete van, az ott a képen egy másik törp egyértelműen
    javíts ki, ha hülyeséget beszélek
  • TomStorm
    Balról a második az pont Vivienne,Mágus.
    Varric meg gondolom balról a 3. lehet
  • TomStorm
    Cassandra,Iron Bull,Solas,Varric,Vivienne.Tudtommal ezek a hivatalos Comp.-ok,eddig
  • j0nNyKa
    biztos ezek lesznek a companionok? mert így ránézésre egyébként van 1-2 érdekes, balról a második pl.
    bár nemtom.. jobb oldalt az nem duncan? illetve hol van varric?
  • TBTPumpa
    Szerény kis csapatunk:
  • Although
    Óriási terhelés lehet a weboldalán a játéknak mert nekem nagyon lassan töltödnek a dolgok.
    Amit látok viszont úgy néz ki classonként is lesznek eltérések a sztoriban. A zene félelmetesen jó, a mágus ruha nem tetszik, de attól még lehet jó, Morrigan láthatóan nem változott :), a bevezetett szereplők jók.
    Felkerült egy idővonal is ami röviden felvázolja a történelmet. Kicsit szegényes de sajna sokan úgy se olvasnák el. :)
    Összességében nagyon nagyon szegényes az oldal, ahhoz képest ami a DA:O előtt volt. De nem is számítottunk másra szerintem.
  • Although
    Mike L. a projekt vezető, sokan nem szeretik én se rajongók érte. De ez van. :)
  • j0nNyKa
    ha csöcsöket akarsz, Oghren is simán játszik!!!4
    csak hogy én is örüljek
    bár humortörp sajnos már van ugye Varric személyében, úgyhogy ezt az ötletemet kb temethetem
  • j0nNyKa
    egyrészt miazaz L betűs projekt?
    másrészt ha te azt mondod, hogy képesek olyan mélységű, kidolgozottságú karaktereket írni, mint anno a DA1-hez, én most naívan elhiszem, és mégjobban várom a játékot.. :)
    szóval nem, én nem hiszem, de persze valahol mélyen bízom ebben
  • TBTPumpa
    Jaja. Morrigan és Leliana-t vissza. Nem csak NPC-ként, hanem csapattársakként. Csöcsöket akarok a csapatomba!

Amúgy olyan karakter, mint Morrigan tuti nem fognak írni bele. Pont ővele reklámozták és "adták el" az első részt. Minden promó anyagon ő volt.
    Várom, de van olyan érzésem, hogy csalódni fogok (a grafikában nem, mert az több, mint korrekt). Valahogy a Dragon Age 2 és Mass Effect 3 után nagyon elpártoltam a BioWare-től.
    Varric jöhet, Cassandra nem tudom milyen csapatban, de gondolom olyan akaratos és erőszakos lesz, mint a második részben.
  • Although
    DG wiki
  • Although
    Rossz gondolkodás :) Lehet jókat is csinálni újat is egykor a DA szereplői se léteztek, létrehozták őket A david gaider vezette csapat mint írok :) Most újra ő a vezető író :) Morrigan meg fontos szereplő ne aggódj csak nem csapattárs ,ebből sok minden lehet. Nagyon valószínű pár variációt rá is kijátszanak. Gaider nagyon nagyon jó író. Még úgy is hogy a sokak által utált L betűs a projekt vezető.
  • j0nNyKa
    érdekes, amit írsz, mert ha tényleg nagyon odabaszós rpg feelinget akarnak csinálni, akkor "végén csapatkép" ide vagy oda, kurvára nem hagyhatják ki azt, hogy 1-2 karaktert visszahozzanak a dragon age 1-ből (nekem Oghren a személyes kedvenc, de tudnék örülni másnak is - Zevran, Sten pl)
    a 2-ből.. fene tudja, onnan valahogy nem hiányoznának annyira a karakterek (már persze a meglévő Varricon kívül), maximum Anders, a többiek nem nőttek hozzám annyira
    illetve Tallis a DLC-ből mindenképp jöhetne!

.. vagy B tervként megint akkora karaktereket kell írniuk, mint anno Morrigan és társai, ami lássuk be, _szerintem_ szimplán lehetetlen
  • Although
    Azt mondom az új karakter aki egy pillanatra bevillan, az se lesz rossz. :)
  • TomStorm
    Jó kis game lesz ez csak adjanak bele szabadságot a játékosok részére meg legyen jó nehéz és összetett:)
  • TomStorm
    Boobs!:D
  • TBTPumpa
    Jah, annyi a pozitívum, hogy Morrigan visszatér és végre jól is fog kinézni (very boobs)!
  • Although
    Inkább az a kérdés érdemes e megvenni részekben, kielégítve az EA mohó pénzsóvár lelkét vagy megvárjuk az ultimate verziót akciósan. Sajna David Gaider nekem túl jó ahhoz, hogy sokat várjak :(
  • Although
    Olyat ne várj. senki nem fog már annyi időt áldozni egy játékra mint ezt tette a bioware a dragon age originsel vagy az swtorral. Pláne úgy, hogy ma el lehet adni egy rpg-t 10 millió példányba úgy hogy a történet és a karakterek másodlagosak.
    Ígérem, nem lesz rossz ez! látszik a kevés infóból, azért rendesen próbálják megközelíteni a DA:O-t. Lesznek új jó karakterek és nagyon várom mi lesz a Morrigan story vége :)
  • TBTPumpa
    Szép szép, de ez még édeskevés ahhoz, hogy olyan alapmű legyen, mint az első rész.
    Titkon reménykedtem benne, hogy Leliana visszatér, de a végén lévő "csapatgyűléses" képről kiderült, hogy az első részből senki sem tér vissza, a másodikból is csak Varric és Cassandra.
    Kíváncsi vagyok, örülök az október elejei megjelenésnek (azt hittem már átcsúszik ez is 2015-re, mint a Witcher 3).
  • Although
    Mi az amit az rpg igazán jelent. Ez a három betű. :)
    Milyen az amikor a társaid élnek és a történet magába szippant. :) Mindemellett a a harcrendszer másodlagossá válik és a látvány is bár szükségesek. :) Nekem David Gaider neve garancia arra ez a történet ütni fog, és a karakterek is. :) Az meg csak ha a tortán kb 20 körüli variációt mondanak a kimenetelekre. Na ez az ami számít!
  • Kandurex
    csini
  • wedge31
    Jól néz ki.
  • TDC Geronimo
    október 7

• bendáj17
    Klasszul nézz ki kíváncsian várom.
  • TomStorm
    Szép!Bárcsak jönne már.Én PC-re veszem majd,remélem 8-10e.ft körüli áron lesz
  • BryceHUN
    Íme a Dragon Age: Inquisition borítója!