4680
banner
  • Although
    Viszont van ott egy nem hülye javaslat ott, amit érdemes megfontolni, ismerve a EA koncepciót, lehet meg kellene várni a game of year kiadást. :)
  • Although
    kis lista fejlesztésekről

Hát lehet tényleg meglepi lesz ez. Ezek szerint origins szerű puzzle is lesz benne.
  • sata75
    Ebben a cicanadrágban rohangáló mágus azért nem sok jóval kecsegtet:(
    De sztoriban pótolhatják nálam is...:))
  • MerlinW
    Jól néz ki, de engem első körben a sztori és harcrendszer érdekelne. DA2 is nagyon szép volt, csak hát belül rohadt.
  • grebber
    Dragon Age: Inquisition - minden sokkal nagyobb nálunk (képek)
  • BryceHUN
    Új videó érkezett!
  • SötétBarom
    Kicsit sok lesz már a jóból..
  • grebber
    GK előzetes
  • Shiwo
    én speciel nem bánom annyira, de Shale (Pala) jó lenne a bandába, ő nagy arc volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még ha voltak is utalások rá, hogy visszaváltozott törpe nővé...
  • wedge31
    Alistair sem lesz csapattag
  • SötétBarom
  • Although
    mivel ez bioware oldal így a concept art az aláírt szöveggel már utalhat arra hangulatilag milyen játékot akarnak készíteni. nekem eddig úgy tűnik a hangulat olyan mass effect 3 szerű lesz, tehát rendesen darkos.
  • pxxl
    concept art-okból ne akarj sokat leszűrni.
  • Although
    Képek alapján a hangulattal nem lesz baj a Bio hozza a szokásos dark feelinget.
  • Although
    Concept arts

Volt szó róla valamikor, hogy az új ME is crpg vonalra kerül legalábbis szintén ez a motor és a rendszer is hasonló lesz. Majd okosabbak leszünk ha látjuk a DA3-at.
  • gerey
    Igen, mutatták is PAX-on asszem, vagy valamelyik nyári rendezvényen, ahonnan volt egy fél órás videó. És ha már meglesz az erőd a belátásodtól függően fejlesztheted katonai erődítménnyé, kém központtá vagy kereskedelmi csomóponttá, stb. jó dolognak tűnik.
  • wedge31
    Erődjeink is lehetnek a Dragon Age: Inquisitionben.
  • Although
    on-the-characters-i-didnt-write

folytatás a David Gaider blogról,
  • BryceHUN
    Új képek.

+ Egy kevéske információ + pre-alpha képek (BioWare Blog).

• Although
    Lehet valakit érdekel.

David Gaider a Bioware egyik vezető írója a számítógépes játékok készítéséről saját szemszögből.

nuts-and-bolts
  • MerlinW
    Ja értem:) Duke Nukem Forever alfa is volt már 2000-ben:)
  • Although
    Egyszerű utána jön a béta, aztán meg kiadják :)
  • MerlinW
    Fogalmam sincs ezt miből szűrted le:)
  • TomStorm
    Tényleg ha azt nézzük,hogy pre-alfa és mindjárt 2014 akkor elképzelhető a 2015 megjelenés
  • TBTPumpa
    Pontosabban Pre-Alfa verzió.
    Bár mivel ez már korábbi build (a nyári Pax-on is egy az egyben ugyanezt mutogatták), így elképzelhető, hogy a "háttérben" már ténylegesen Alfa változatba ért a program.
    De lényegében mindegy is, hisz a 2014-es júniusi E3-ig nem nagyon fognak ebből mutogatni még dolgokat.
    Reménykedem a 2014. novemberi megjelenésben, de nem lepődnék meg, ha átcsusszanna 2015-re.
  • TomStorm
    Next-gen gépeken pedig kell majd,hogy mozogjon a növényzet.AC4/Ps4 verzióban is megcsinálták (prev-gen még nem volt ilyen benne),itt is úgy lesz sz.tem csak ez még alpha verzió
  • MerlinW
    Mindegyik engine képes rá. A Te géped nem képes rá. Továbbá mocskosul felesleges erre +10% processzoridőt elcseszni.
  • Nos
    Azért a fotorealisztikus kinézetet egyszerűbb megoldani.
  • Although
    Nem hinném hogy a régi rajongókat érdekli nagyon, a fű átmegy vagy nem.
    Azt hiszem ami nagyon pozitív, nagyon látszik a Witcher 2-t alaposan tanulmányozták, nekem kicsit fura a páncélok lenyúlása, nem ide való.
    De ettől ez pozitív lehet.

Ami már sose lesz DA:O az a karakterek mozgása. Még a skyrimben is jobban megjelenik a nehéz páncél és a két kezes. Ezzel nem tudom hogy lehet gurulni? Persze ez pre-alpha verzió. De ez továbbra is a console shit, 10 éves gyerekeknek. Jó lenne ha ezért lenne reklamálás és talán javítanák.
  • grebber
    Tudom apróság,meg takaroggyak vissza anyámba,de könyörgök a grafikai jaszkarizó frosbite de király engine se képes rá 2014-ben hogy a fű ne olyan legyen mintha ott se lenne átmegy az ember textúráján?

És akkor sokan már a fotórealisztikusságot várjuk holott az ezer éves szaros dolgokat se képesek megoldani
  • Myselor
    hát elképesztően szép és hangulatos a grafika nagyon szép,eddig szerintem nagyon meggyőző:)
  • TomStorm
    Zseniális,komolyan már így ez alapján:)
    DA3 meg W3 készítői megmutatják mire képesek.

Pár részletet viszont már láttam korábbi bemutatásból de van újdonság
  • wedge31
    Egy pozitivum az biztos van, hogy nagyon jó lesz a graf.
  • Myselor
    én is csodálkoztam,én am épp nemrég néztem.és akartam is linkelni xd
    amúgy nekem nagyon bejön:))
  • Evoluti0N
    Csodálom, hogy senki se linkelte be még. 30 perc gameplay.

Nekem tetszik. Játékmenetben nem kapjuk vissza az első rész stílusát, de azért nem tűnik rossznak. Látszik, hogy azért igényel némi taktikázást, megfelelő képességek használatát különböző ellenségeknél. A döntéseknél úgy tűnik, hogy megint lesznek jelentősek. A területek jó nagyok lesznek. Az is nagyon tetszik, hogy a korábbi részekhez képest nem tűnik annyira statikusnak a játék és igencsak történnek a (történetet) befolyásoló események mi nélkülünk is, amikbe ha nem akarunk, akkor bele se kapcsolódunk. A társak meg folyamatosan kommentálnak, egymással is beszélgetnek. ÉS te választod ki a társak ruházatát. A taktikai nézet is visszatért (ezt mondjuk eddig is tudtuk/tudtam). Vannak olyan részek, ahol bizonyos pályaelemek megsemmisítésével ellenségeket lehet elintézni. Várakat lehet elfoglalni és eldönteni, hogy mire akarjuk használni őket. Stb, stb. Szal nézzétek meg a videót. :D
  • TomStorm
    Az is igaz mondjuk.Bármelyik játékukat nézzük mindegyikben kimondottan jók voltak a társak és ez sokat számít
  • Evoluti0N
    A Bioware játékoknak mindig is az egyik legnagyobb erőssége a nagyszerűen kidolgozott NPC társak voltak. Szóval ilyen co-op dologgal pont a legjobb dologról maradnánk le.
  • TomStorm
    Pedig nagyon jó kis dolgok kerülhetnek bele.
    Pl.társak helyett igazi játékos behívása a csapatba akár szellem formában is vagy ha offline vagyunk akkor más játékos addig használhatná bármelyik társunkat akkor online kereskedelem rendszer ilyesmik még sorolhatnám.

Most nem azt mondom,hogy itt egymás ellen küzdjünk meg,hogy PvP legyen hanem valami kifinomult online rész ami nincs nagy kihatással a játékra.

Ezért kérdeztem ezt az opciót,hogy mit jelenthet mert ebből sokat megtudhatnánk
  • Although
    Sorry Tomy a multis részek nem nagyon érdekelnek az ilyen játékban.
    De valószínű hasonló mint a TESOba lesz. Tehát elfoglalható lesz és utána meg is kell tartani. Meg egyebek.
  • TomStorm
    Mi lehet az a "castle-controlling"?Multis részére vonatkozóan.