4680
banner
  • SötétBarom
    Az AAA egyértelmű definíciója az, hogy KIBASZOTT sok pénzből készül, sok a marketing, sok a PR bullshit, a tömegigények kielégítése a cél, és az EA / Ubi / Codemasters / Activision adja ki.
  • wedge31
    Hát persze, az csak mindannyiunknak jó lenne.
  • Nos
    Igen, de a végeredményben nem feltétlenül számít, hogy milyen üzleti modellre épül egy játék. Nagy hátszéllel is jött már ki kritikán aluli játék (amit attól még a fejlesztő AAA-nak interpretált), és a kickstarter is lehet jó. Az AAA-ra meg nincs egyértelmű definíció, egy kicsit mindenki mást ért alatta. Nálam a nagyon fasza, minőségi játék tartozik ide finanszírozástól függetlenül.

Szerintem a közösségi támogatás miatt eleve nagyobb sűrűséggel kaphatunk jó rpg-ket, mint a korábbi években, de ez csak vélemény.

Persze ha nem is értessz velem egyett, azért szerintem reméled, hogy nekem lesz igazam :)
  • wedge31
    A divinity is kickstarter-es...egyszerüen nem vagyunk elegen, hogy egy nagy kiadó belevágjon egy AAA hc rpg-be.

Ettöl függetlenül nincs ok a panaszra lesznek ilyen játékok / project eternity, wasteland 2, Torment: Tides of Numenera, stb / de ezek mind közöségi támogatásból jönnek.

• Nos
    Nem látok rá érvet, hogy miért lenne igazad. Ezek az igazán jó rpg-k régen sem jelentek meg túl nagy gyakorisággal. De szerintem a hónap végén érkező Divinity: Original Sin bele fog esni ebbe a kategóriába.

Nekem egyébként kimondottan tetszik az Inquisition, nem feltétlenül bánom, hogy nem arra a stílusra épül, mint a DAO. Majd az összhatása alapján ítélem meg a játékot, ha már kijött.
  • Evoluti0N
    Nézd már! A végén még jó lesz. :) Sajnos nem olyan lesz, mint a DAO, de így is királyságnak tűnik.
  • TomDantes
    Hát ez viszont elég szomorú.
  • wedge31
    Sokkal jobb igy ránézésre mint a második rész, szvsz.

DA:O szintú hc rpg meg valszeg soha többet nem lesz AAA kiadásban, olyasmit a kickstarteres játékok közt keress.
  • SötétBarom
    Remélem ha controller van a gépen, akkor olyan lesz mint a konzolos verzió, és tudok a TV-n játszani..
  • TomDantes
    Hát ez nekem nem volt valami meggyőző. Remélem csak a konzolos verzió ilyen. Mi ez a már? Oldalt a karika, és abban az aktiválható képességek? Mi ez? Ez valami vicc? Hol vana képernyő alján sorba rendezhető képességek, italok, stb? Remélem ez csak azért van így, mert konzolos vagy korai verzió. Meg a harcok sok nagy látványos varázslat de...ej. Attól tartok ez megint csak nem egy keményvonalasabb RPG lesz mint az Origins, hanem a második részt követi. Ami nem volt rossz, nem feltétlenül baj, de én inkább valami olyasmit szerettem volna mint az Origins.
  • TomStorm
    Xbox One,hú de kegyetlen jól fut rajta!A játék se gyenge lol
  • SötétBarom
    Kibaszott királyul néz ki.
  • wedge31
    Dragon Age: Inquisition Gameplay Demo.

Nagyon nem akartam megvenni 0 day de valszeg mégis az lesz a végén.
  • gerey
    Elvetemült fanok szétszednék őket. A lényeg, hogy Claudia Black legyen/lesz.
  • TBTPumpa
    Oké, Leliana hangját ugyanaz adja, mint eddig. Nem cserélték le!
  • BoneDragon
    Ez is büntet vazze... Főleg, hogy közbe játszik a nőci!
  • TBTPumpa
    EA konferencia, most épp a Dragon Age van terítéken!
  • TBTPumpa
    Az előző trailerben már el is lőtte Cassandra a teljes sztorit.
    És Leliana is befigyel, bár azt hiszem másabb a hangja.
  • gerey
    Úgy tűnik megint a világot mentjük meg...
    De legalább Morrigan befigyel. :D
  • Evoluti0N
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Atyaég! A Microsoft konferencián lenyomott videó baromira ütött!
    Jó lesz ez!
  • TomStorm
    Elf Archer,Sera:
  • Although
    official site
    Érdemes pár pillantást tenni a weboldalukra, vannak új infok és a latest trailerben is van pár új pillanat. Zene brutálisan jó a történetre meg az írok a garancia. És van új info egy területről is. Bár már sose lesz olyan jó,tartalmas info dömping mint ami a DA:O előtt volt.
  • gerey
    Igen, épp ezért is tudom, hogy a Witcher 3 1st day lesz, itt meg gondolkodom rajta, bármennyire is imádom az Originst. :D
  • Although
    Hozzájuk ne hasonlítsd őket. :) Cd projekt szinten nincs is más cég :)
  • gerey
    Fene tudja, Witcher 2 alap verzió first day 10k volt max, és ahhoz adtak egy EA-s CE-nek megfelelő plusz tartalmat. És utána adták ingyen az összes DLC-t, + EE.

Bár ahogy ismerem magam valszeg 1st day lesz ez is. Még egy esélyt adok nekik, nem hiszem, hogy ne tanultak volna a DA2 és a ME3 bakikból.
  • Although
    Persze pro-kontra nézve lehet megéri. Az biztos nagy terület és hosszú sztori, legalábbis napjaink szintjén nézve. Pontos kép akkor lesz ha látjuk a pontos tartalmat. Ami látszik egyszerű dlckel nem operálnak tehát ebből a szempontból a 14e még jó ár is lehet.
  • Although
    Ez az ami jó a bioware játékban, karakterekről, történetekről beszélünk, vajon milyen lesz. Sajna ha jól értettem 14e lesz az alap játék is. Ez mutatja az EA +4e forint szintet tart. Ezen majd elgondolkodom, legyen e első napos vétel.
  • Although
    return of javascript:DoP('url')cassandra
  • gerey
    A lovat megkérdezték, hogy ez így oké? :D
  • TBTPumpa
    Pedig ez egy paci. Nyihaha.
  • TomStorm
    Olyan mint egy szamár
  • ratgab
    Na aztán azt az így készült DVD-t hányszor néznéd meg? Az minek az?
  • ratgab
    Előrendelői DLC? Amúgy tudtommal emellé küldi is jár, meg páncélok, fegyverek is. Amúgy szépen kiemelted a többi bónusz közül...
  • TBTPumpa
    És még azt merik mondani, hogy nincsenek lópáncél szintű DLC-k!

Akkor ez mi??!!!(négy, öt, hat)?

• wedge31
    Itthon állitólag csak a sima verzió lesz amit a CDG is hírdet.

Persze lesz még deluxe edition is.
  • TBTPumpa
    Se Artbook, se zenei CD, se Így készült videós DVD/Bluray, se sárkányszobor még igazi Morrigan/Leliana karaktert sem adnak hozzá.
  • TomStorm
    Fuu a kártyák az kell!AC4 BE-hez is kaptam kártyát ehez is kell!
  • TomStorm
    Más pakk nincs csak CE?Minek ennyi minden-.-
    Annak a negyed része elég lenne egy olcsóbb megoldásra.