293
WRC 3 - 2012
-
#213 Most, hogy irod, mukodik gazzal, elotte tuti nem ment :) -
#212 Gázpedál,fékpedál!!!!!!!!! -
#211 Akkor passz, ez tipikusan ilyen tünet. -
#210 Hiába állítom, ugyanazt csinálja.. -
#209 Illetve havon állíthatod 5-10%al többre, kicsit csúszós tud lenni, pedig a "szöges" gumikkal elvileg annyira tapad az autó a havon mint "aszfalt" gumikkal az aszfaltra. -
#208 a jatek pont most ment fel. leszedtem ezt is amit emlitettel kiprobalom 75%-on, aztan beszamolok:) -
#207 Dirt-höz legalább van tapadáscsökkentő mod, azt beállítva olyan 75%-ra egész jók a tapadások, persze nem lesz tőle szimulátor, de ad egy kis kihívást. -
#206 nyomtam egy wrc bajnoksagot monte carloban, deafult beallitassal (ami tul hosszu sebessegeket hagy a tobbirol nem is beszelve) elsore vegig nyertem, szoval a rutinos vezetoknek nem sok kihivast jelent a jatek. A SS-en lettem masodik egyedul.
De az semmi, hogy az egyik szakasz ketszer van benne, oda-vissza, ahogy lent is irtak, hanem teljes palyaszakaszok atfedik egymast, vagyis osszesen nem sok kilometer van egy orszagban, ha mashol is igy van. A masik problema, eleg jellegtelenre sikerultek a szakaszok, a sok u turnrol nem is beszelve...
Ha mar eloszedtem a kormanyt es egy picit belemelgedtem egy ev utan, elokaparom a dirt monte carlos kiegesziteset megnezem, melyik adja a nagyobb elmenyt szamomra, mert ez nem sokat adott :) -
#205 Ja mert a gáz/fék pedált valószínűleg egy tengelyen érzékeli, át kell állítani ha ebben egyáltalán át lehet... -
WinStar #204 valaki a track.mix-eket áttudja küldeni?????? -
#203 Sziasztok, Momo Racinggel próbálta valaki? Már a menüben hülyén érzékeli a kormányt, (folyamatosan ugrál a menüpontok között, mintha nyomnám a pedált) de ha ezen sikerül is átszenvedni magam, a játékban csak padlógázt érzékel. -
#202 jár is a driftért :D (mondjuk ha már megvan a 3 csillag akkor krvára fölös :D) -
ntex #201 Ja az berögzült a sok NFS Shift driftelgetés alatt... -
#200 tőlem meg 1-2 kép a fullosból :)
-
#199 A kormanyos iranyiatashoz hozzajon amikor allitanam be a kocsit, nem tudok a masodik fulre menni sehogy sem, A front suspension-rol a back-re, semmily kormany mozdulattal, sem a valtoval, ahogy a jatek irja. Vegig nyomva a billentyuzetem, ott sem sikerult, ezert pluszba bekapcsoltam az xbox controllert, hogy at tudjak menni a masik menube, ez valami hihetetlen ismet... -
#198 huzgalod a kezifeket annyit, mintha bonusz pont jarna erte:) -
#197 ohh, hogy szaradna le mar a milestone programozoinak a kezei... Ez tuti az eletben nem probaltak ki kormannyal..
radugtam a kormanyt g25, a kuplungot nem latja, cserebe meg a feket sem engedi ratenni. Amikor allitanad be a funkcio gombokat, es nincs ra fizikai gombot, nem lehet escapet nyomni, csak egy letezo gombot nyomhatsz a kormanyon, amit mar persze beallitottal masra.
A wheel opcioknal meg nem tudok fel le menni, veltlenszeruen raall az egyik opciora es mast nem tudok allitani, HIHETETLEN.
Ti siman tudok fel le mozogni a wheel optionban es pl a steering deadzone-t nullara allitani? -
ntex #196 ? -
#195 Ja biztos jó csak ezt még nézni is rossz=/ -
ntex #194 Teljesen jó ez az irányítás szvsz :) Jó kis játék ez
-
WinStar #193 Valaki feltudná tölteni ezt,mert telepítésnél hibát ír ki rá:
WRC3/Tracks/és összes pályának a mix-ét?Megköszönném :) -
WinStar #192 érdekes,én a legnehezebbe simán nyerek -
ntex #191 Mindjárt tolok fel egy videót hogy csapatom :D -
#190 Persze, sőőőt még kikapcsolt monitor mellett is.
-
WinStar #189 nem értem hogy a szimulátort(RBR) miért kell egy arcade-hoz hasonlítani(WRC 3) Ez kb. olyan mintha a Porsche-t hasonlítgatnád a trabanthoz.... -
WinStar #188 igen,pofon egyszerű,még a legnehezebbe is. -
ntex #187 Na igen, tuninggal nem próbálkoztam mert ahhoz nem nagyon értek, sosem piszkálom ezeket egy játékban sem, de akkor kipróbálom, köszi -
jól beszélsz :)
sok hibája van, de mindezt feledteti, h
- a fizika remekül testreszabható és egészen valósághű közeli élményt ad - konzolra az eddigi legjobb fizikájú rally game (PC-n persze az RBR még mindig agyonveri)
- a valódi rally (!) pályák hangulata megeszi reggelire az összes tömeges happyboyos f.szkivan roadshow hangulatú Dirt 1-2-3-at együttvéve
mondod, h nehézkes csúsztatni -> a középső és hátsó differenciálművet állítsd 'closed' közeli állapotba és kormányérzékenységet + kézifék erőt maxra
úgy fog csúszni ha rárántasz, mint nedves punciban az olajozott kolbász :)
nálam is 8/10 -
#185 ezt próbálta már valaki? -
ntex #184 Szerintem teljesen jó lett a játék, a WRC 1-2 -höz képest sokat fejlődött, szvsz a DIRT szériánánál 100x jobb. Irányítás arcadehoz képest tök jól be lett lőve bár kicsit néha nehézkes csúsztatni az autót hajtű kanyarokban. A Road to Glory meg biztosítja hogy legyen mit csinálni :) én szerintem. Grafikával sincs gondom, kipróbáltam 32"-os TV-n 1360x768-ban, szerintem szépnek mondható. A motorhangok lehetnének az egyetlen kifogásolható része a játéknak de voltak már ennél rosszabbak is sokkal.
Nálam 8/10 -
#183 pont ezen filoztam, hogy regen lattak fantaziat a rallys jatekokban, xbox-ra is irt meg a nagy DICE is, ami nem is volt olyan rossz anno.
Par eve, amikor rally ehsegemet probaltam csokkenteni eloszedtem az osszes pc-re irt rallys jatekot, sot meg a ps2-t is kolcson kertem, hogy a sokat dicsert wrc szeriat megnezzem kormannyal. Az az igazsag, hogy pl ez a jatek azert hozza azt a szintet mint, mondjuk a sok eves wrc ps2-n, ha emlekeim nem csalnak, sot a regi nagy nevek sem voltak azert hude realisztikusak vezetes szempontjabol, talan a rallytrophy-t elveztem a legjobban. Az ido azert nagyon sok mindent megszepit, es akkor mas volt az igeny is, (pl ma a kezere csapnek annak aki billentyuvel akar autos jatekot jatszani, hallod grebber :) de az rbr elott nekem sem volt kormanyom, sot azt is toltam billel egy ideig)
Na de eltelt 10-15 ev es semmi fejlodes azert az bosszanto. Mondjuk ugyse birom megallni kirpobalom kormannyal is, az az acropolisos palyak rejtenek kihivast magukban, nem tudom ezek benne voltak-e a regiben vagy sem. -
#182 legalább ők kiadják pc-re is :D nem úgy mint előtte :D
sajnos maga a széria sokat vesztett az elmúlt években a népszerűségéből ahogy látom. Gondolom ezért sem kerültek valamelyik nagyobb céghez a jogok. Bár nem hiszem hogy előrébb lennénk ,ha mondjuk az EA tette volna rá a kezét :D
marad a remény,hogy pár széria és ha mindig javítanak rajta,akkor iránya végtelen és tovább :D
Pedig a 2000-res évek elején/közepén jól elvoltunk látva ilyen játékokkal,volt CMR,RalliSportChallenge,RallyTrpohy,Vrally,RBR,Prorally2001,
mostmeg dirt ami már csak nyomokban tartalmaz rally-t meg ez -
#181 Legjobban ez a video vezetett meg, gondoltam ezek komoly "szimulators" sracok, kuzdenek is rendesen, de egyszeruen csak a szokasos fizetett duma, a "benazasukat" amit anno a jatek nehezsegere fogtam, de most mar tudom, hogy csak nem megy nekik abszolute a vezetes, nem a jatek valtozott forradalmit :)
wrv3 -
#180 De ha naluk vannak a licence jogok, ki a jo banatostol varjak mar vegre egy rallys jatekot? A pannonia rallys sracoktol? Gondolom oket beszippantotta az iphone kifizetodo fejlesztosdi vilaga.
Igen sokat fejlodott, persze arrol a szintrol nem volt nehez, ennyit nem jatszottam osszesen az elozo ket reszevel egyuttveve (kb 1 ora), de mar a remeny is meghal sok emberben, hogy valaha keszitenek valami mindenki szamara ehetot. Jovore mi lesz ezzel a jatekkal, vegre lesz benne tocsa, meg az ut szelen ko amiben elakadhatsz? Mikor lesz nyomvonal ami megfogja a gumit/kocsit es legalabb picit autora emlekezteto fizika, 2020-ban? eljen, lehet, meg sem élem mar:)
Igen azok a 20 kilometeres szakaszok mindenkiben megmaradtakakik toltak anno :) -
#179 bar csak kontrollerrel probaltam, de aki rutinos a rallys jatekokban, latott mar autot is, az ismeretlen szakaszokon is benne tud lenni az elsok kozott elso probalkozasra, idovisszaporgetes nelkul. Gyakorolj, ha nem megy:) -
pcgammer #178 Hát annyira nem lett rossz az irányítás mindenképp jobb lett de a fizika és maga a játék hát hagy némi kívánni valót maga után :(
-
#177 simán -
#176 szerintem senki nem várt szimulátort,legalább is nem ettől a játéktól. a videókból is egyértelmű volt,hogy nem az lesz. Én inkább a régi CMR-ekhez tudnám hasonlítani ,azt a vonalat viszi tovább ott se volt szó soha szimulációról, és lévén, hogy a ebben a stílusban nem vetnek minket fel a játékok ennek is örülök ,bár már ebben is kaputörős szarság,de azon még tovább lépek valahogy.
a grafika engem hidegen hagy,elég gyenge a látványvilág mint ahogy írtad is,de cserébe ha jól olvastam vicc kategória a min konfig is :Operációs rendszer: Windows XP SP2, Windows Vista vagy Windows 7
Processzor: Intel™ 2.4Ghz vagy hasonló
Hely a merevlemezen: 5,5 GB
RAM: 1GB
VGA: NVIDIA Geforce 8800 GT, AMD® Radeon™ HD 3870 vagy jobb (Pixel Shader 3.0 kompatibilisnek kell lennie) 512MB RAM.
Nehogy az legyen,hogy istenítem a játékot jöjjenek a számomra negatívumok, a Road To Glory mód elég gagyi. Sokkal jobb lenne egy olyan rendszer mint pl a Grid-ben is van karriernek.
A motorhangok borzalmasan sikerültek.
A pályák (bár legalább már nem mindenhol sztráda szélességű és néhol elég hangulatos is lett)rövidek és ismétlődnek pl :s1 ugyanaz mint az s3 csak visszafele. Sok a rövid szakasz amikből amúgy is kevés van.ez a 6-7 szakasz/hétvége nagyon gyenge. Egyetlen egy játékban találkoztam eddig normális hosszúságú szakaszokkal az a Network Q RAC Rally C. volt 97-ből ott előfordultak 20-25 kilométeres szakaszok is.
Összességében kaptunk egy árkád játékot ami jó arra ,hogy az embernek van egy szabad félórája,órája és kikapcsolódni akar,nem azzal tökölni,hogy előszedje a kormányt és "vért" izzadva hozni az időket -
Wlanseraf #175 úristen.. ez egy igen rövid értékelés volt:) -
#174 kormánnyal 320-fokon próbáltam a demót, úgy nem volt azért vészes, segítségeket kikapcsolva egész jól ellehetett lenni vele :D