293
WRC 3 - 2012
  • WinStar
    ez szar,a pálya ugyanaz,sztem csak a grafika meg a kocsik fognak változni,meg a pilótafelállás...és ennyi :S
  • thedriver
  • grebber
    Pár új kép!
  • WinStar
    és kit érdekel az elöző rész amikor mindenki a másodikat várja? :D
  • kifli
    az előző rész topikjába már ekkor postolták: 2011. jún. 20
  • WinStar
    megjött az első videó:
  • WinStar
    eggyelőre még sajnos semmi nifó nincsen,de sztem hamarosan jönnek az első photoshoppos képek és mindenki jön hogy wáááá de gyönyörű grafika,aztán mikor kidobják akkor meg fújj de ronda xD xD
  • ajem kisa
    Hehe semmi infó, csak 1 dátum!:)
  • arty
    nemmondod, hogy valami pneumatikus cockpites körítésed van?! :D

mert akkor ne akard, hogy átmenjek, mert sose szabadulsz meg tőlem :)))
  • Muttley
    jaj nem, nem :)
    csak az RBR-re reagáltam
    a többiben osztom a véleményed
    RBR-ről meg még csak annyit, h ha úgy adódik
    egyszer megmutatom, hogy az a "körítés" mit jelent a valóságban :)
    hozzál magaddal egy bukósisakot, meg hideg élelmet
    a bukósisakot becsatoljuk, nehogy az állad nagyot koppanjon a földön, a hidegélelmet meg azért, mert nem fogsz akarni hazamenni ;)
  • arty
    elárulom: a játék ugyan az xboxon, mint pécén :) a konzol lehetőségei miatt persze más a körítés, de ez mit számít? olvasd már el mire vágtam vissza #11-el!

a pécés rbr amellett lett jó, hogy kijött 1:1 ugyanaz konzolra is. ezért innentől belátható, hogy nem azért lesz valami jó, mert konzolra nem jött ki... persze az átlagos, primkó, ignoráns pécés hülyegyerekeket ez sosem érdekli, egyszerübb kocsmai módon fröcsögni, hogy "merakonzol".

én meg ezt néha nem bírom ki komment nélkül, hátha valakinek leesik, hogy a világ, a játékipar változott, nem pedig csak egyszerűe "jöttek a konzolok és azért": nem a konzol az ok, a konzol az okozat.
  • Muttley
    grafika, fizika, autó választék, összélmény, beállítási lehetőségek, házi- és profi cockpit=igazi autóvezetés-közeli feeling
    az egyikben ez mind fullosan megvan
    a másikban meg vagy nagyon csekély mértékben, vagy egyáltalán nincs
  • arty
    hogyérted, hogy köszönőviszonyban sincsenek? (rbr verziók)
  • Muttley
    nekem nem fáj, ha kedveled uborkáékat, mert valaha nekem is a kedvenc kiadóm volt
    de már nem az
    amióta az a jóképességű Yves Guillemot vezeti a bandát
    AC2 egy üdítő kivétel, SC5 sem rossz, viszont a lényeg az arányok
    kiadott játékok száma vs. értékelhető játékok száma
    és én nem bocsátok meg nekik a GHFS folyamatos "majd"-jáért
    #11: a konzolos RBR és PC RBR MOD-okkal együtt egymással köszönő viszonyban sincsenek
    olyan, mintha Lendvai Ildikót és Eva Longoria-t hasonlítgatnánk ;)
  • WinStar
    hozzátenném hogy azért az ubisoft-nak nincsenek rossz játékai,sőtt kifejezetten jók,de állandóan késnek velük és így mindig lemarad az év játéka címről(nah jó legtöbb esetben nem)
  • WinStar
    sajnos a Driver új része is késik miattuk....
  • arty
    jogos :)
  • kifli
    kiadónak általában elég nagy beleszólása van a játékokba
  • Reg5
    Az a kiadó volt.
  • bosco05 #34
    Az egyetlen a flémel az te vagy már megbocsáss és nem vagyok a haverod hála az égnek.
  • ajem kisa
    Koci haver, nem saját topik, flémelni, hokizni személyesen...
  • ajem kisa
    Ez nem is volt kérdéses, ezt mindenki így gondolja!:D
    világszerte...
  • bosco05 #31
    Ha végigolvasnád akkor látnád, hogy az egész innen indult és van a témához köze. Ha leszarod, akkor meg ugord át a számodra lényegtelen bejegyzéseket.
  • arty
    hogy a legjobb ami a sorozattal történhetett az az, hogy elvették a black beantől a fejlesztést :D
  • ajem kisa
    És mit gondoltok a témával kapcsolatban?!Mert leszarom ezeket!
  • bosco05 #28
    Azért mert úgy is volt. Hiába jöttek a folytatások, UO és Cod2 a legnagyobb bázisa még évekig a cod1-nek volt. Azért azóta eltelt 8 év és sehol sincs már a cod1 scene, ennek ellenére abban az időben még a folytatások is alig tudták lenyomni. Cod4-nek sikerült igazán... Addig Cod1 volt a menő, annak ellenére hogy sokan tolták már a kettővel is. Érdekes helyzet volt minden esetre..
  • Reg5
    Hozzáteszem ezen címek előtte sem jöttek olyan gyakorisággal mint a Fifák. Még fele annyira sem.
  • Reg5
    És ezek tucatgyártásban jönnek? Új Heroes 5 éve nem volt, Settlersből is csak újkoriak jönnek 2 évente (vagy még ritkábban). Falloutban is volt egy 8-9 éves szünet. Szerintem ez nem sorozatgyártás.
  • arty
    egy rbr-t 6-7 év után csak az veszi meg, aki anno nem tette és warezban tolta, ráadásul ez az azóta már feloszlott, csődbement fejlesztőket aligha vigasztalja

emellett, ha az rbr is most pl a 3. részt koptatná, a kutya se játszana az elsővel :)

ahogyan a codot is évről évre leváltja a következő, ezért is nemértem a példádat... ugy írod, mintha még mindenki cod1-el nyomná :)
  • arty
    settlers, fallout, heroes, total war, stb széria? ezek talán 2 éve futnak?

ugyanmár...
  • bosco05 #23
    ugyanez a probléma az fps-ek terén, cod1-et évekig játszotta a nagyérdemű és még a cod2 is csak sokára és nehezen tudta lenyomni a piacról, pont ez volt a baj, aztán a mai fiatalság elment az igénytelenség és az effektek meg a jó grafika irányába, mi "fps" öregek pedig várjuk a következő értelmes játékot évek óta...
  • bosco05 #22
    de ott az érem másik oldala is, hogy egy rbr-t 6-7 év után is megvettek a rajongók és a mai napig a legnagyobb tábora enne van rallys körben, míg az ilyen árkád játékokat fél év után senki nem veszi meg és mindenki magasról tesz rájuk
  • Reg5
    Aki futószalagon gyártott az az EA volt, ma már a kiadók 90%-a így csinálja. Igen változott a világ.
  • arty
    nem volt más világ, ugyan úgy megvoltak annak a kornak is a konzoljai, a játékok már vagy 16 éve üzleti alapokon, futószalagon jönnek (fifa95-re emlékszel még? utána a fifa96-ra? ez 15-16 éve volt, nem 6! ;) ), ráadásul az általános játékminőség teljesen szubjektív: van aki szerint meg manapság jobbak a játékok és behányna, ha a régi címeket mutogatnád neki ;)

ami biztosan változott: 6 évvel TE biztosan idősebb lettél, ergo a legesélyesebb, hogy ez az a változás, ami a "probléma"(?) gyökere ;)

akár mennyire is fáj (neked jobban, nekem kevésbé - de azért fáj!), egy rbr üzletileg már 6 éve is eladhatatlan volt, manapság ez fokozottan igaz lenne, hiszen a gyártási költségek tovább nőttek, igazán eladni pedig csak széles rétegeket megfogó játékot lehet - egy rally szim nem ilyen

arról baromira nem a konzolok tehetnek, hogy drága egy részletesen lemodellezett pálya/kocsi elkészítése és ezzel szemben nincs elég nagy fizetőképes kereslet az autószimulátorokra, ezt kéne belátnod
  • ajem kisa
    A jubiszoft nemis tommá pontosan a graw "új részét" ~2009-re tán!?
    Azóta kintvolt a webshopokban az előrendelhető listán 4x vagy kitudja hányszor, tavaly már pontos dátum is volt, videók, gémpléjek, és most 2011.nov.-re írták, de semmi (!!!) hír, semmi üzenet a weblapon sem, de a webshopok sem rakják már ki, mert...
    De kíváncsi vagyok ettől függetlenül erre, hogy mi lesz!?
  • WinStar
    A fejlesztést ezúttal is a Milestone csapata végzi, a kiadói feladatokat azonban most nem a Black Bean, hanem a Ubisoft látja el - legalábbis az Egyesült Királyságban mindenképpen.

Egyelőre annyit tudni, hogy bővül a célplatformok száma: 360, PS3 és PC mellett 3DS-re is meg fog jelenni a WRC 2011. Várjuk a további infókat és az első látnivalókat.
  • RYO21
    6 évvel ezelőtt még teljesen más világ volt. Nem volt fosbox 360 és pisi3 és nem gyártottak rájuk (futószallagon) igénytelen szarokat. Igaz h volt ps2, és xbox, de sokkal minőségibb játékokat készítettek rájuk. Ja és tudomásom szerint teljesen más volt az RBR konzolos és a pc-s verziója.
  • WinStar
    jó játékai vannak az Ubisfotnak,gondolok itt pl. Brother is Arms,Heroes sorozat a 4.-résztől,stb....az ubisoft jó játékcég,és minden cégnél előfordulnak késleltetések,ne mindig ezt nézd....mindig sír a szátok ha késik,ez van,fogadjátok el,tuti ti se tudnátok tartani az ígért határídőt...ha kéne és több millió ember várna a ti játékotokra....
  • WinStar
    6-an?Sajnos már azalatt is eljárt az idő,mint a WTCC-ben...1 gyári csapat...attól még a régi ETCC-vel lehetne foglalkozni.James Thompson az örök király ott :)
  • bosco05 #14
    Hát ez aztán kőkemény sorozat xD