293
WRC 3 - 2012
  • bosco05 #13
    etcc neked neves sport? ember kb 6-an indultak 3 versenyen xD
  • arty
    minek is a rókabőre?

esetleg mondanál egy nem rókabőr játékot? (és egyébként is: mit keresel egy rókabőr stilus topikjában?!)
  • arty
    az rbr is kijött konzolra

még valami hülyeséget?
  • Reg5
    Szerintem ezt inkább hagyjuk, néhány komment már elég fájdalmas kezd lenni...
  • Fehercsoki
    Assassin's Creed is csak egy rókabőr...0 újdonság a részekben.
  • Gibor
    "az az ubisoft, amelyik 3 éve képtelen egy normális játékot kiadni?"

Assassin's Creed bármelyik részével játszottál már?

Szerintem nem... Ez a sor kiszedhető.
  • Reg5
    Nem akarnak bukni.
  • Muttley
    milyen ubisoft?
    az az ubisoft, amelyik 3 éve képtelen egy normális játékot kiadni?
    az az ubisoft, amelyik a 4. halasztását jelenti be az egyetlen normálisnak ígérkező játékának, a Ghost Recon: Future Soldier-nek, mert folyton besz.rnak vmi éppen érkező üdvöskétől?
    az az ubisoft??? :)
    akkor a WRC 2014 (talán) is ááállat játék lesz
  • WinStar
    sztem a 2010-es is jó volt,attól függetlenül hogy voltak benne hibák....és öörülhetünk hogy foglalkoznak még a rallyval...én sajnálom hogy olyan neves sportok mint az ETCC,BTCC kimaradnak pl. Vagy netán a Nascar,vagy a Nascar Truck Racing...ezek min kimaradnak,szóval az én véleményem hogy ennek is lehet örülni,igaz ott a Dirt 3,az RBR,stb...de attól még Rally-s játék és foglalkoznak velünk,a sportal.
  • bakkerman
    ha olyan lesz mint a 2010,akkor maradok a supermarionál.
  • RYO21
    Ha ez konzolokra is megjelenik, akkor ne számítsunk arra, hogy szimulátor lesz.
  • bosco05 #2
    csinálhatnának egy szimulátort végre, még mindig az rbr-el kell nyomulni, bár maximálisan megfelelő, de nem túlszárnyalhatatlan :)
  • WinStar
    A 2011-es évtől az Ubisoft lesz felelős az éppen aktuális WRC játék kiadásáért, valamint már azt is tudjuk, hogy októberben fog megjelenni a legújabb rész. A fejlesztő kilétét még nem tudni, hiszen még nem jelentették ki, hogy továbbra is a Milestone fejleszti-e a programot, vagy egy másik csapat kapja a megbízást.

Az októberben megjelenő játék elődjéhez hasonlóan ellátogat PC, PS3, és XBOX 360 konzolokra, valamint a Nintendo 3DS tulajdonosok is kézhez kapják a WRC hivatalos játékát.