293
WRC 3 - 2012
-
#13 etcc neked neves sport? ember kb 6-an indultak 3 versenyen xD -
#12 minek is a rókabőre?
esetleg mondanál egy nem rókabőr játékot? (és egyébként is: mit keresel egy rókabőr stilus topikjában?!) -
#11 az rbr is kijött konzolra
még valami hülyeséget? -
Reg5 #10 Szerintem ezt inkább hagyjuk, néhány komment már elég fájdalmas kezd lenni... -
#9 Assassin's Creed is csak egy rókabőr...0 újdonság a részekben. -
Gibor #8 "az az ubisoft, amelyik 3 éve képtelen egy normális játékot kiadni?"
Assassin's Creed bármelyik részével játszottál már?
Szerintem nem... Ez a sor kiszedhető. -
Reg5 #7 Nem akarnak bukni. -
#6 milyen ubisoft?
az az ubisoft, amelyik 3 éve képtelen egy normális játékot kiadni?
az az ubisoft, amelyik a 4. halasztását jelenti be az egyetlen normálisnak ígérkező játékának, a Ghost Recon: Future Soldier-nek, mert folyton besz.rnak vmi éppen érkező üdvöskétől?
az az ubisoft??? :)
akkor a WRC 2014 (talán) is ááállat játék lesz -
WinStar #5 sztem a 2010-es is jó volt,attól függetlenül hogy voltak benne hibák....és öörülhetünk hogy foglalkoznak még a rallyval...én sajnálom hogy olyan neves sportok mint az ETCC,BTCC kimaradnak pl. Vagy netán a Nascar,vagy a Nascar Truck Racing...ezek min kimaradnak,szóval az én véleményem hogy ennek is lehet örülni,igaz ott a Dirt 3,az RBR,stb...de attól még Rally-s játék és foglalkoznak velünk,a sportal. -
#4 ha olyan lesz mint a 2010,akkor maradok a supermarionál. -
RYO21 #3 Ha ez konzolokra is megjelenik, akkor ne számítsunk arra, hogy szimulátor lesz. -
#2 csinálhatnának egy szimulátort végre, még mindig az rbr-el kell nyomulni, bár maximálisan megfelelő, de nem túlszárnyalhatatlan :) -
WinStar #1 A 2011-es évtől az Ubisoft lesz felelős az éppen aktuális WRC játék kiadásáért, valamint már azt is tudjuk, hogy októberben fog megjelenni a legújabb rész. A fejlesztő kilétét még nem tudni, hiszen még nem jelentették ki, hogy továbbra is a Milestone fejleszti-e a programot, vagy egy másik csapat kapja a megbízást.
Az októberben megjelenő játék elődjéhez hasonlóan ellátogat PC, PS3, és XBOX 360 konzolokra, valamint a Nintendo 3DS tulajdonosok is kézhez kapják a WRC hivatalos játékát.